Sanna - Mitt i livet

Kroatien!

Publicerad 2007-07-29 17:49:58 i Allmänt,

Fick lite tid over efter dagens pass nere pa stranden!
Gud sa underbart det ar har!! Har bara varit har i fem dagar nu, men det kanns som att det har gatt langre pa natt satt..
Dagarna flyter ihop, jag behover inte stressa nanstans sa jag tittar inte mycket pa klockan. Det ar en valdigt harlig kansla som man snabbt blir van vid..
Men det ar ocksa konstigt att komma hit alldeles sjalv. Folket har tycker antingen att man ar helt galen eller riktigt modig. Det ar sa konstigt.

Resan hit gick val sadar skulle jag vilja pasta.. haha
Festade jue kvallen innan med Kristianstadpojkarna och det skulle ag val kanske inte ha gjort. Inte for att det inte var kul.. for det var det verkligen.. haha
Men fick i mig alldeles for mycket att dricka och alldeles for lite somn.
Slutade inte krakas forsan det var dags att kliva pa planet fran Budapest till Split. Och jag kan lova att jag var alldeles utmattad nar jag kom fram. Usch, onskar inte nagon en san resa som jag hade.

Val har nere har det inte varit nagra problem.. Hyr ett rum hos en gammal, liten tant som inte pratar nage engelska. Vilket gor att jag tvingas prata det lilla jag kan.. Vilket i sin tur ar ganska nyttigt. haha
Har inte gjort sa mycket under mina dagar utan mest nojt mig med att slappa pa stranden och bada i det underbara havet. Atit god mat.. men det har blivit sent pa kvallen eftersom det ar alldeles for varmt att ata under dagarna. Forstar inte hur folk orkar eller kan ata nar det ar sa har varmt.
Igar pa stranden sa traffade jag ett par Australienare som var ute pa luff i Europa. Vi hade en trevlig pratstund pa stranden och sen gick vi och at pa mitt favoritstalle (so far) F.
Oturligt nog sa skulle jue de vidare till Italien igar sa det vart inte sa mycket mer an det.

Ville ga och se Colonia som spelade pa en club har igar.. och fragade runt nar de oppnar osv..
Stotte pa min granne med sina vanner som forde en massa oljud pa balkongen. De bjod upp mig och bjod pa mat och dricka.. Vi gick ut pa en klubb som heter Vanilla eller natt sant. Sa det vart inge Colonia den har gangen heller. Men det gor inte sa mycket.. Hade skitroligt. Jag ensam med FEM pojkar. Tror ni jag trivdes.. ;) haha Kom hem efter sex imorse sa man har varit ganska seg idag.. Blev inte mycket somn under natten och varmen ar inte nadig! Men vad gor man? haha
Blev ocksa erbjuden bostad samt pojkvan har i Split. Av en kille som jag pratat med i fem minuter. Tyckte jag var ganska komiskt. Har kor de pa snabbt.

Imorn rattar jag mot Zadar och Marija och resten av ganget.
Jag har hyrt bil och ar nastintill livradd for att kora den. Iaf inne i stadtrafiken har i Split. De ar helt galna nar det kommer till korning. Men det kommer nog bli bra.. Far forsoka halla mig till mig sjalv bara.. haha.. det kommer jue sakert att ga bra. Suck

Nehe.. Dags att vanda hemat for en dusch..
Fattar inte att jag har en och en halv vecka till av denna underbara semester.
Ska bara ta det lugnt.. haha

Velika Pusa ;)

Svensk!!

Publicerad 2007-07-24 17:57:17 i Allmänt,

Haha.. Min ansökan om svenskt medborgarskap gick igenom!!!
Papprena låg innanför dörren redan i fredags när jag kom hem från jobbet! =)
Så på EN ENDA DAG lyckades jag bli svenne.. haha.. inte för att det är nått speciellt med det.. förutom att jag blev 500(!) kr fattigare!

Igår så var jag i Västerås och fixade provisoriskt pass.. så imorn åker jag till arlanda tidigt! =))
GUUUUD VA UNDERBART DET SKA BLI! =)
16 underbara dagar som jag bara ska njuta och bara vara och ta hand om mig själv..
Njuta av god mat, havet, värmen och musiken och.. ja ALLT!
Känner mig som ett litet barn kvällen innan julafton. Det är helt sjukt!

Igårkväll fick vi oanmält besök från Kristianstad.. Kim, Dagge och Björne kom upp och käkade mat på Harrys. haha
De hade visst tråkigt där hemma.. De har bunkat hemma hos mig och idag har vi varit nere på stan och käkat och de har shoppat och sådär.. Ikväll ska vi käka på Harrys och sen ska vi festa lite.
Kul att festa nu innan man ska åka, men jag behöver väl inte gå och lägga mig kanske. haha

Så nu ska jag åka hem igen.. Kom över för att ladda över bilderna från kameran till datorn.. Har ganska bråttom så jag hinner inte skriva så mycket mer.

Får se om jag har tid över att skriva ett par rader under semestern..
Annars hörs vi när jag kommer hem igen.. =)

Pusa ;)

Käre Gud..

Publicerad 2007-07-19 20:55:49 i Allmänt,

Nu ber jag så hemskt mycket att min ansökan om svenskt medborgarskap ska hinna komma fram till mig innan tidsdag så att jag kan få ett provisoriskt svenskt pass och kunna åka min jävla semester!!!

Fick veta igår att mitt pass tydligen är mer sönder än vad jag trodde att det var.. och eftersom jag är finsk medborgare så är det inte så lätt att fixa ett nytt pass.. och det finns dessutom inga provisoriska pass för finskar.. så imorse åkte jag med papper till Nyköping för att få bli svensk medborgare. Mannen jag pratade med sa att det finns en chans för att det kan funka. Så nu ber jag till Gud och håller alla tummar jag har för att det ska gå vägen. Vet inte vad jag ska ta mig till annars.. Har jue längtat så enormt mycket och jag vill.. nej.. jag BEHÖVER komma härifrån nu på en gång.. kan inte vänta mer nu!

Usch.. har jobbat en hel del den här veckan..
Kristianstad var ett underbart och välkommer avbrott i vardagen! Men man blev lite mer sliten efter resan.. haha
Berättar mer om det vid ett senare tillfälle!

Jobbat Harrys både tisdag och igår..
Tisdag var rolig, mycket mycket folk!
Igår var mindre roligt att jobba eftersom jag hade det där med passet hängande över mig.
Blev dessutom slagen med en flaska över käken av en full snubbe. Inte med flit, men de tror verkligen att de bara kan gå igenom en.. Hur tänker fulla människor.. Med tanke på mitt humör så var jag bara två sekunder från att kasta mig över honom! Jag är inte så stor, men jag hade nog klarat av det just vid det tillfället.

Hahaha.. fick höra en ganska löjlig grej.. "Kändis".. Yeah right!
Snacka om att man måste ha ett stort ego för att ens tro att man diskuterade den personen.. haha.. Finns det nått intressant att hämta där eller??

Nej.. nu ska jag gå och äta lite av pappas wok och sen ska jag åka hem till mitt och nanna kudde..
Ska bli så skönt..

Håll nu tummarna för att jag ska få min resa..

Pusa ;)

Haha

Publicerad 2007-07-14 20:05:09 i Allmänt,

Vilken seg kväll det var igår! Usch, trodde jag skulle somna efter halva kvällen.. knappt en kotte ute jue!
Men fick sluta tidigt iaf.. Tog jue inte så lång tid att städa som det brukar göra.

Dagen i tuna idag har även den varit riktigt seg.. Ska iväg snart och jobba på Harrys.
Sitter hemma hos Carro och ska umgås lite med henne innan hon drar iväg till partypinglorna i Aya Napa =)

Själv så har man knäppa jobbarkompisar på Harrys som fick en impulsidé att vi ska åka till Kristianstad (eller hur det nu stavas) inatt efter att vi städat. Det ska tydligen vara nån fest imorn på Banken en av de krogarna som ägs av samma personer som Harrys.. Så vi drar inatt och kommer hem på måndag igen. Helt sjukt galet jue! Men kul ska det bli. Blev ledig imorn eftersom det var så lugnt idag och det känns inte som att vi behöver vara två i Tuna imorn. Och på måndag så börjar man jue sent så det är ingen fara. Åker hem ganska tidigt..

Nej.. ska bränna en skiva och sen ska jag umågs med mina kära Caroline!
Ska ta massa bilder med min nya fina kamera och lägga upp de här sen.. =)

Pusa ;)

Gäsp!

Publicerad 2007-07-13 18:29:00 i Allmänt,

Fan va trött jag är!! Vill bara gå och gräva ner mig bland alla mina kuddar i soffan, en stor och skön filt, en bra film och kanske lite sällskap (?) haha..
Men nej.. det är klart att man ska jobba ikväll.. Gör man något annat eller?
Nu är jag nog inte ledig en enda dag försän det är dags att åka till Kroatien.. *pust* det kommer jue gå.. men det kommer bli tufft.. Lite mindre än två veckor kvar nu!! =)

Börjat med mina små inköp nu till resan. Köpte en ny digitalkamera häromdagen.. En jättefin rosa sak.. =)

image18
Jättebra bilder blir det med denna.. =)
Så det ska tas massa bilder under semestern..

Messade med Marija häromdagen och vi bestämde att jag skulle ta mig till Pridraga 30/7.. Så dagarna innan ska jag spendera nånstans i närheten av Split.. sen får vi väl se hur länge jag stannar i Zadar, men det blir ett par dagar över innan det är dags att åka hem igen. =)

Igår var jag hemma hos Carro.. Det var längesen vi umgicks.. Vi drack lite vin och satt och ladda ner massor med musik.. Massor med skön jugge-låtar.. =)
Min älskade syster.. du finns alltid i mitt hjärta.. och jag finns alltid här för dig!

245145-5 
Carro och jag på vägen hem från Kroatien -06

Två och en halv vecka kvar.. =)

Publicerad 2007-07-07 18:30:28 i Allmänt,

Nu har nedräkningen börjat på allvar.. =)
Två och en halv vecka kvar tills jag ska åka på min underbara semester!!
Nu kan jag knappt hålla mig längre.. haha

Veckan som gått har väl vart sådär..

Måndag var jag jue ledig.. sov till ca 13.30! Hur skönt som helst.. kan säga att det var väl behövligt.
Åkte ner på stan en sväng och hälsade på Carro på jobbet. Gick till Harrys för att kolla upp hur många timmar jag lyckats skrapa ihop under juni.. Blev kvar där en stund och Micce satte mig på att lära mig menyn och vinlistan för att jag ska kunna börja min träning på serveringen. Satt med honom till ca ett och läste och lärde och studerade.

Tisdag jobbade jag ute i Tuna.. och sen ringde Fia och frågade om jag kunde tänka mig att jobba som "runner" i serveringen. Alltså springa med mat och dryck till gästerna. Självklart svarade jag fast jag jobbat 7 timmar redan. Började jobba halv sju och fick sluta halv tolv. Festade lite med Danne som kommit hem från Magaluf! Det var enda chansen jag hade att träffa honom.. Trots att han var i stan lördag-torsdag! Hur sjukt är inte det.

Onsdag.. jobb i Tuna igen och sen på Harrys. Det var helt okej med folk. Kände mig sliten och inte på det piggaste humöret.

Torsdag.. Jobb i Tuna och sen åkte jag hem.. lagade lite mat.. och slocknade på soffan!! Jag som hade miljoner saker som jag skulle göra!! Fan också.. haha
Vaknade till vid halv tio och slocknade igen efter ett tag.

Fredag.. Jobbade i Tuna för en gångs skull., och på kvällen på Lotus.
Det var riktigt segt att jobba.. inte alls mycket folk och man blev bara segare och segare jue mer tiden gick.

Idag har jag jobbat hela dagen i Tuna och ska iväg på Lotus och jobba senare. Imorn är jag ledig.. det ska bli skönt. Fan det känns inte som att man gör så mycket annat än jobbar och sover.. och det sistnämnda får man inte så fasligt mycket tid till heller.
Hemma hos mamma och pappa nu.. måste jue komma på besök hit också ibland. Kolla mejl och sånt får man passa på också.. haha
Hoppas på att bror min ska få ordning på sin laptop så att jag kan sno den stationära så länge tills jag också kan köpa mig en laptop.. =) Vet bara inte vart jag ska ställa skiten nånstans.. I nått hörn i vardagsrummet kan jag tänka mig.. Men det får duga så länge.

Åååååhhh! Jag hoppas verkligen att tiden går snabbt nu.
Vill inte vänta längre..

Pridraga
image17
Precis utanför den här bilden så kommer jag att ligga i början på augusti.. =)
Det ska bli alldeles underbart!

Bol!
245145-6
Hit ska jag också åka!! =)
Nehepp

Velika pusa ;)

Dödstrött..

Publicerad 2007-07-01 21:02:51 i Allmänt,

Det är det minsta man kan säga..
Jobbade 17 timmar igår med ca 30 min rast! Först ute i Tuna och sen på Harrys..
Det var mycket folk överallt och det vart inte mycket dötid på något av jobben.
Men som sagt.. Mycket roligare när det är lite fart. Men man ska jue helst ha sovit mer än bara 3 timmar natten innan.
Det var nämligen nått pucko som messade mig HALV FEM på morgonen och påstod att jag var nån som hette Rickard och att jag varit med hans tjej! Det finns allt sjuka människor i världen.. Och jag som precis hade lyckats somna.. Så då var den natten förstörd.

Igår efter jobbet fick jag åka upp till akuten med en av mina jobbarkompisar. Han ramlade när han skulle hoppa över staketet efter jobbets slut och slog ut en hel tand.. med rötter och allt!! Det såg inte trevligt ut alls. Usch, ryser bara jag tänker på det. =(

Så mamma ringde och väckte mig halv tre idag.. och sen så var jag nånstans mellan sömn och vakenhet hela dagen. Fick kraft att ta mig ut till bilen och till Rixvideo för att sola lite.. Åkte och köpte lite gott och nu är jag hemma hos mamma och pappa för att lämna tillbaka bilen.
Ledig imorn faktistk.. vart lite förvånad.. Men tackar för den! Det sitter inte så fel efter den veckan jag haft!
Får se vad man hittar på.. förhoppningsvis är det fint väder så man kanske kan lägga sig i solen en stund. =)

Ikväll blir det bara dega i soffan med film och lite gott.. (ibland så måste man unna sig lite) =)
Lägger in lite bilder från den senaste tiden =) Bilderna är tagna med min kamera från mobilen så de är jue inte så jättebra.. men de får duga.


Bilder från Dannes avskedsfest



Såhär fint var det en morgon när jag skulle gå hem från jobbet (harrys)


245145-7
Såhär fina var vi när vi hade våran fest på Lotus.. =)

Nej.. nu ska jag åka hem..

Pusa ;)

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela