Sanna - Mitt i livet

Host host

Publicerad 2007-06-15 18:23:25 i Allmänt,

Vill inte vara sjuk nå mer.. Det är bra nu har jag sagt! Snart två veckor med förkylning, ett huvud som känns 10 gånger större, nästappa ena stunde och en vattenkran i andra, feber som kommer och går när den känner för det. Orkar inte mer nu.. =( Och alla de här sakerna som man måste göra försvinner jue faktiskt inte när man är sjuk. Utan blir istället 10 gånger jobbigare att genomföra.. Men vad göra man??

Jobbade 10 timmar på Tuna i måndags.. Jag skojar inte när jag säger att jag höll på att somna ståendes mer än en gång.. Hade jag bara slappnat av lite till och blundat så hade det nog gått. Då kan man nog säga att man inte mår tip-top! Haha..
Daniel sa; "Sanna, det har varit sol en vecka.. Vart har du varit?" Skitskoj att höra!
Skulle inte ha varit ledig försän nästa onsdag, men chefen såg till att jag fick en ledig dag på söndag. Har jue inte varit ledig på typ två och en halv vecka eller nått sånt. "Jag vill inte att du ska jobba ihjäl dig.." sa han.
Annars har veckan som sagt mest bestått av jobb.. Mest i Tuna.. men även hunnit med Harrys i onsdags. Det var inte så mycket folk, så det var ganska lugnt med att jobba.

Ikväll är det Harrys igen som gäller.. Vi får ikväll besök av Tommy Nilsson. Det ska bli intressant och se vad han har att erbjuda. Tuna och Harrys imorn igen och sen är man som sagt ledig. =)

Idag har jag haft min sista körlektion på körskolan.. om man inte räknar med den som man ska ha innan uppkörningen.. (som för mig är inom en snar framtid) Det gick bra. Måste bara träna på att hålla båda händerna på ratten.. (tycker det är skitjobbigt) haha.. och att försöka hålla mig PRECIS Under den tillåtna hastigheten så att man inte kuggar på att kört 2km/h för fort.. Skulle jue vara lite jobbigt. Sen är det där med start i backe som jag kan tycka är lite jobbigt.. Men annars flyter det på ganska bra. Och jag känner mig ganska positiv till att klara av uppkörningen. Hinner jue inte få mitt leg i tid så mamma måste följa med mig för att styrka att det verkligen är jag som ska köra upp.. Haha, lite jobbigt, men vad gör man?
Gud va skönt det skulle vara att verkligen ha det där körkortet. Och när jag ska åka ner till Kroatien också. Skönt att kunna ta sig hur man vill.. *håller verkligen tummarna nu*

Vissa personer förvånar mig ibland.. De kan säga saker som man tror att han/hon inte bryr sig om.. eller berätta nått som gör att man omvärderar personen ifråga.. Jag är så glad att man kan bygga nya band med människor när vissa saker har gjort så att man kanske trodde att man aldrig skulle träffa de igen. Helt underbara människor som man ändå kan umgås med och som man ser på ett helt annat sätt.. och som kanske ser en själv på ett annat sätt.. Usch, det låter snurrigt och jag vet inte hur jag ska förklara.. Allt jag kan säga är att jag är glad för det iaf.

Fan va lugnt jag har haft det idag.. Vart har alla människor tagit vägen??
Jag har hunnit med att teckna hemförsäkring.. (vuxenpoäng till Sanna) så nu är man försäkrad.. inte bara hemma utan även på semestern.. vilket kan vara ganska bra.
Ringde resebyrån för att kolla upp priser på hyrbilar.. Har gjort en förfrågan på en bil (vet att jag går händelserna i förväg.. men man kan jue alltid tacka nej) Det skulle kosta 2400:- för en vecka. Ganska dyrt.. men då ingick alla försäkringar också. Annars finns det jue bra bussförbindelser mellan Split och Zadar.. och väl där får jag väl lifta eller nått.. Haha.. Det löser sig alltid. =)

Vaknade igår av ett meddelande från Marija nere i Kroatien.. Blev jätteglad! Hon undrade hur länge jag skulle stanna.. Jag vet faktiskt inte hur länge jag kommer att vara i Zadar.. men det visar sig när jag väl kommer dit. Gud vad jag saknar de alla. Det ska bli så underbart att få träffa de. Och nu också när jag ska bo hos Marija och de ett par dagar så kommer jag att få spendera massor med tid tillsammans med de. Tror att Drazen också ska åka ner så man kanske kan hänga med honom lite också. Är jue inte varje dag det händer..
Haha.. kommer ihåg första året vi åkte ner.. Jag, Miki och Drazen åkte till Zrce, Kroatiens Ibiza.. Alla tre hade ögon stora som julgranskulor när vi kom ner till stranden.. Jag hade aldrig sett nått liknande. Vi hade skitkul! =) Blev endel festande den dagen.. =) Man kanske skulle ta och åka dit i år.. Det skulle faktiskt vara skoj.
Bara jag har körkortet så finns det inte många stopp.
Det enda jag vet är att de här 16 underbara dagarna kommer att bli toppen.. Inget ska få förstöra det. Det kan jag lova. Jag ska bara njuta av varje sekund! =)

Nehe.. ska väl ta och städa lite innan det är dags att stänga.
Cigg först..

Cao.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela