Sanna - Mitt i livet

Livet..

Publicerad 2007-06-28 18:08:23 i Allmänt,

känns ganska ljust just nu.. =) Trots att det är lite svarta moln utanför fönstret just nu och det är mycket jobb som väntar under de närmaste veckorna..
Trots det så känner jag mig ganska glad just nu.. Jag Vet att jag blivit starkare efter det jag har gått igenom.. även om jag kanske inte är riktigt stark än.. och jag Vet att jag inte tänker någon trampa på mig på det sättet igen.. Aldrig! Det känns skönt att kunna säga det.. =)

Jobb igår kväll igen.. Det var inte så mycket folk. Men helt okej att jobba. Bara det att det var så jäkla kallt!! Hade plock/rodd i utebaren och det var inte så skönt att vara därute kan jag lova.

Jobbat idag med.. Sen så var jag och Carro en sväng ute vid Willys och inhandlade lite nödvändigheter. Åkte för att lämna bilen hemma hos mamma och så vart jag kvar här.. =/
Alltså det är jue alltid lika kul att hälsa på hemma hos päronen.. men nån längre stund vill man jue inte spendera här när det finns typ tusen andra saker man skulle behöva göra. Som att städa lite kanske.. haha. Men min kära mor åkte iväg för att handla och bara Gud vet när hon kommer hem.

Nehe.. ska försöka göra nått betydelsefullt.. haha

Pusa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela