Sanna - Mitt i livet

Tisdag 22/4

Publicerad 2008-04-22 19:28:29 i Allmänt,

Jag hade nog en hel del skumma drömmar inatt.. synd bara att jag inte kommer ihåg de!
Men var så otroligt trött imorse när väcklarklockan ringde (ovanligt va? haha) att jag knapp trodde jag skulle få upp ögonen.. och det Trots att jag faktiskt somna rätt så tidigt igår..

Jobbet har gått helt okej idag.. Inte gjort sådär väldans mycket kan jag väl inte påstå!
Var och hade min första introduktion på Dymo idag, en timme bara.. Men det verkar helt okej och inte alltför svårt. Det är bara det att de har andra program som de använder än de vi har på 3com, men det ska nog inte vara alltför svårt att lära sig..
Zoltan, som just nu är en så kallad mentor för Dymo, försökte hinta lite om att jag kanske kan bli en ny mentor sen när han slutar. Det tycker jag låter både läskigt och spännande.

Som Mentor på ett konto så behöver man veta allt och allt! Alla procedurer och alla program och man är som en lite Supervisor, eller som någon annan uttryckte det, man får städa upp "skiten" efter Supervisorna (Svengelska, haha). Men det kan jue alltid vara en utmaning och att ha varit mentor för ett konto är jue faktiskt inte en dålig merit, om inte allt går åt helskotta förstås.. haha.

Jag skrev på kontraktet idag så nu känns det bara bra faktiskt.. Jag känner mig positiv, jag får en nystart.. Jag ser det verkligen som det! Det är så otroligt härligt att kunna se på det här och vara glad! :)
Jag ska verkligen "kick ass" som man skulle säga på Engelska.. Jag ska lära mig allt och jag Ska klättra! :) Jag har 6 månader på mig att visa vad jag kan.. sen får man väl se vart jag hamnar och vad som sker!

Våren verkar vara här för att stanna.. Det har varit sol i över en vecka nu!
De senaste dagarna har varit helt underbara! Gick till och med utan jacka idag eftersom det blev alldeles för varmt! Det känns jue inte allför roligt att vara inne hela dagarna, men man får ta chansen att smita ut när man har ett par minuter över! :) Har suttit ute hela min lunchrast både igår och idag..
Kan inte låta bli att tänka att solen kanske gör allt lite lättare också, det är jue inte något ovanligt! :)

Men med våren så kommer också pollenallergin som är mer eller mindre fullt ute nu!
Näsan rinner och är täppt på en och samma gång! Det är inte roligt.. Men nässpray och rhinocort gör det hela lite lättare i alla fall! :)
Trots pollen, nästäppa och nysningar så hoppas jag verkligen att det här fina vädret håller i sig nu.. Det är ganska trevligt att vakna av att solens strålar letar sig fram genom persiennerna! :)

På torsdag är det äntligen löning.. Känns som att man säger det varje månad vid den här tiden!
Men nu ska det verkligen bli ändring på det! Kan jue säga att förutsättningarna för att jag inte ska behöva vara "pank" sista veckan innan lön ser mycket bättre ut nu. På torsdag ska jag iväg och njuta av kvällsöppet på stan och sen ska jag och Carlos, från jobbet, träffas och umgås lite.. Vet inte om vi skulle äta nått kanske eller bara ta en fika/drink.. Får se, men det ska bli trevligt i alla fall.

På fredag tror jag att vi ska gå till Damianos bar och lyssna på när Peter , också från jobbet, ska va DJ.
Det är hans första kväll på en bar så han är lite nervös.. :) Jag hoppas på att det ska bli kul.. men är lite tveksam eftersom jag antar att en viss person kommer att vara där.. Men som jag sa till Peter; jag går dit för hans skull, för att vara ett stöd och för att ha kul! :)

Egentligen borde jag inte sitta här inne nu när solen fortfarande skiner där ute..
Men jag väntar på att Veronica ska komma hem. Vet inte om vi kanske skulle ta en promenad eller nått sånt. Det skulle vara ganska skönt faktiskt..

Jaja.. äta lite kanske?

Puss och kram
/Sanna


            image88

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela