Sanna - Mitt i livet

Måndag 11/2

Publicerad 2008-02-11 20:57:25 i Allmänt,

Måndag.. vaknade upp klockan 07 imorse och nästan studsade upp ur sängen!
Vilken energi jag hade.. det var nästan lite läskigt för det händer jue inte speciellt ofta med mig. ;)
Solen sken redan när jag var på till jobbet! Det var inte ens kallt ute.. Kändes nästan som en riktig vårdag.

Humöret har varit på topp under hela dagen.. Varje rast jag haft har jag suttit med ansiktet upp mot solen! Och drömt mig bort! Helt underbart har det varit. Hoppas bara att det håller i sig i alla fall ett par dagar till!

Kunderna har varit riktigt idioter idag.. och det har inte känts som att jag har kunnat hjälpa de speciellt mycket! Trots att man gjort sitt bästa så har det inte varit tillräckligt bra. Det är vid såna tillfällen som man bara vill be de fara åt helvete, men det kan man jue inte göra! Då är det bara att bita ihop och ta emot det som kastas på en. Men det är jue inte heller speciellt kul. Idag har det varit en sån typisk måndag.. Då alla elaka, hemska människor hamnat i min telefonkö! Det ville liksom aldrig riktigt ta slut.
Men som sagt.. Vad gör man? Alla har väl sina dagar. Jag försöker tänka positivt. Tänka på solen och värmen.. mitt kommande besök i Tuna som jag verkligen ser fram emot! Och en del andra saker också.. ;)

Det är svårt att inte känna sig glad för tillfället.. ;)

Ikväll blir det inte så mycket att göra.. Ska snart äta lite grann och sen kanske det blir lite tv, pratar med mor på msn.. sen blir det sängen!

Imorgon är det en ny dag.. Får hoppas att det fina vädret håller i sig även imorn.. Allt känns så mycket enklare när man har solen över huvudet! =)

Puss och kram
/Sanna

P.S.. Kolla krokusarna blommar.. och jag såg också påskliljor! ;) Vår underbara vår!

image59

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela