Sanna - Mitt i livet

Söndag 24/2

Publicerad 2008-02-24 17:54:19 i Allmänt,

Som sagt var det en lugn kväll igår..

Lagade kycklinsallad till middag igår.. Friskt och fräscht! :)
Sen låg vi på soffan och tittade på film under resten av kvällen.. käkade lite chips och hade mysigt.
Och glass.. banan/kolasås! :) Mums..

Karsten blev sämre under kvällen.. Trodde nästan att han skulle brinna upp. Låg med en kall handduk och baddade hans panna.. kände mig nästan som en mamma. Haha

Somnade på soffan och vanknade till under natten.. Trodde inte klockan var så mycket, men när Susy och Serena stappalde in genom dörren efter en utekväll förstod jag att klockan var en hel del..

Sov länge idag.. Skönt! :)
Städade lite i köket, slängde in en liten tvätt i maskinen.. Nu är äntligen allt tvättat! :)
Åt "frukost" med tjejerna och resten av dagen har spenderats på soffan framför tv:n halvsovandes.. Det är skönt med såna dagar. :)

Serena håller på och lagar mat.. Det blir tydligen något afrikanskt. :)
Det är det här som är så roligt med att ha så vänner från så blandade kulturer.. Man får verkligen prova på olika saker.. Jag älskar det verkligen!

Susy sa häromdagen att hon hittat en finskt recept på nätet.. Hon vet inte riktigt vad det är, men något typiskt finskt i alla fall.. Och hon skulle prova på att göra det någon dag! haha.. Vår älskade lilla Susy.. hon är så söt! Älskar verkligen att laga mat till alla och ta hand om alla.. Hon är som en mamma! :)

Jag måste säga att jag trivs alldeles underbart bra här..
Jag har som en liten extra familj här.. En familj som inte kan ersätta min familj hemma, för gud vet att jag saknar de massor och längtar tills jag snart ska träffa de! Men en mini familj som man kan skratta och dela saker tillsammans med.. Och som gör att allt känns mycket lättare.

Tänk om jag hade hamnat i en lägenhet med folk som jag absolut inte kommer överrens med? Eller om jobbet hade varit riktigt pissigt? Usch, det är såna tankar som jag absolut inte ska tänka på.. För nu hade jag turen att få ett bra liv här hemma!

Pratade med mamma och pappa idag.. Alla var hemma hos de och Carlos hade lagat mat! I det ögonblicket ville jag också vara hemma.. Men bara 10 dagar kvar nu! Sen ska jag kramas med min underbara familj och mina underbara vänner.. Längtar massor! :)

Jaja..

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela