Sanna - Mitt i livet

Förberedd?

Publicerad 2008-03-28 01:01:13 i Allmänt,

Ja, kanske..

Har i alla fall suttit och försökt klura ut intelligenta och (något sånär) ihågkomliga svar på alla frågor som kan tänkas komma.. Men det jobbiga är att mitt liv idag är jue helt annorlunda mot vad det var för bara tre månader sen.

Hur svarar man på en fråga som "Hur hanterar du stress?" Jag gråter, skriker och kräks..
Nja, så skulle man nog inte svara.. inte ens om det var sant!
Självklart svarar man att man hanterar stress utmärkt och att även om man är stressad så visar man det inte utanpå!

Kan man verkligen hantera stress? På riktigt alltså? Nej, jag tror faktiskt inte det.

Får jag den frågan imorgon svarar jag nog sanningsenligt att det nog inte är möjligt att på riktigt hantera stress. Det är nog mer en fråga om man tar sig tid till sig själv, till att koppla ifrån en stund och bara vara. Att bjuda sig själv på det lilla extra, som man behöver här i livet.
Jag försöker göra det.. i alla fall nu! Tidigare fanns det faktiskt inte mycket över för en själv..

Det känns som att jag kanske håller på att åka på den där magbacillen i alla fall.. eller är det kanske nervositet? Just nu har jag svårt att skilja dessa två ifrån varandra.. Min mage gör kullerbyttor samtidigt som det känns som att jag ska kräkas.. Jag har haft en smygande huvudvärk hela kvällen men försökt ignorera den tills den exploderade i en värk utan dess like.

Tror ni att jag kommer att vara pigg och utvilad inför morgondagens intervju? Nja, skulle väl inte vilja påstå det.
Nervositeten kommer väl att få adrenalinet att rusa i 200 och tröttheten kommer väl att komma lagom till lunchtid imorgon.

Att studera företaget var inte alls så omöjligt som jag trodde.. Valde ut några bra punkter som jag kommer att koncentrera mig på imorgon under intervjun. Ska bara avsluta igenom att komma på några intelligenta frågor till min intervjuare också och sen ska jag försöka sussa.

Man blir inte klokare bara för att man råpluggar.. Tänk att jag bara hade två dagar på mig att verkligen förbereda inför denna intervju, som hittills är den mest seriösa anställningsintervju jag har blivit kallad till, varav en av dagarna hade jag knappast tillgång till internet, vilket gjorde det svårt för efterforskningar.

Jag saknar Karsten!! Det skulle vara så skönt att kunna ventilera sina tankar och svar med.. Plus att en kram hade inte heller skadat. :)

Jaja.. of we go!

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela