Sanna - Mitt i livet

Söndag 9/3

Publicerad 2008-03-09 16:11:16 i Allmänt,

Förfest hemma hos Sara igår då! Mina underbara tjejer! :)

Snackade skit och hade trevligt.. Tog en tur ner på stan och Centro.
Drack Frozen Margaritas som var alldeles för salta! :/ Gick till Nybron.. Blev alldeles förvånad över hur mycket människor det var där som man faktiskt kände.. Drack Strawberry Daquries hela kvällen! Jättegoda var de.. :) Shakade till Bilges sköna musik och hade trevligt. :)

Kebab efter att Nybron stängde.. Har inte ätit det på hur länge som helst! Finns ingen bättre kebab än den i E-tuna!
Det är jue ett måste att äta den när man är här..

Drog på efterfest hemma hos Micke.. Hände inte så mycket och jag segnade av ganska snabbt.
Sara fröken försvann på eget håll och jag, Philippa och Danne drog hem till Sara för lite vindrickande..
De hade jätteroligt åt mig för att jag inte var på bästa humöret.. Började känna mig lite dåligt (alltså sjuk) och läppen kändes som att den bara blev större och större.. Gick och la mig efter 04 nån gång och vaknade idag vid 13.30.. Skönt var det att få sova, och inge bakis var jag heller..

Gick in på toaletten och kollade mig i spegeln.. Fick en chock! Min läpp är så svullen så jag kan se den i ögonvrån! Läppen är dessutom sprucken på mitten så det ser ut som att jag fått stryk!
Ringde pappa och bad han komma och hämta mig.. Vi åkte till akuten. Där sa de att jag knappast skulle hinna med mitt plan imorn om jag skulle sitta där och vänta och bad mig vända mig till Apoteket istället.. Helt sjukt!
Kommer till apoteket och tjejen som jag pratade med sa att "Det där ska man nog inte självvårda".. nehe.. vad ska jag då göra?

Var nästan inställd på att jag skulle få flytta fram hemresan till Amsterdam.. Men sen kom det en annan tjej och sa att jag kunde använda en bakteriedödande salva.. Så jag köpte med mig det hem och håller på att vårda min "lilla" läpp nu.. Det sticker och kliar och jag kan inte dricka! Knappt äta.. och det är svårt att prata. Men jag försöker vara positiv i alla fall!

Idag har jag hela familjen här.. Mamma och pappa håller på och lagar Påskmat till mig! :)
Sen måste jag packa! Måste åka tidigt imorn eftersom mitt plan går redan 10.45. Ska bli kul att komma hem och träffa Karsten och tjejerna! Ibland önskar jag att jag kunde flytta ner min familj och mina vänner ner till Amsterdam.. Det skulle vara bra tycker jag! Men det går jue inte.. :/

Jaja.. nu ska jag ta och göra mig iordning! Sen ska jag gå och vara social med min familj.. :)

Puss och kram
/Sanna


                    image71

Mina tjejer är underbarast! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela