Sanna - Mitt i livet

Torsdag 27/3

Publicerad 2008-03-27 21:07:46 i Allmänt,

Okej.. det har varit en ganska händelserik vecka!

I måndags postade jag jue mitt CV på Monster trodde inte att det skulle ge alldeles för mycket..

Tisdag;

På morgonen när vi vaknade låg det ett täcke av snö på marken.. Jag trodde knappt mina ögon! Helt sjukt, men som vanligt smälte nästan allt bort under dagen

Telefonen ringde tre gånger! Tre olika rekryteringsfirmor med olika erbjudanden om jobb! Alla på call-center förstås, men i alla fall! Jag kunde knappt tro mina öron! Det var helt sjukt. Det märks så otroligt mycket att nordiska människor är välbehövda i det här landet.

På kvällen träffades vi några från jobbet för att äta middag tillsammans på Bazar, en orientalisk restaurang med himmelskt god mat! :) Arianna firade sin födelsedag och tyckte att det var ett utmärkt tillfälle att umgås lite. Och det var det verkligen.. :) Det var så roligt att göra något efter jobbet och inte bara gå hem..
Vi var till och med hemma i skaplig tid.. men det blev inte så mycket sömn i alla fall eftersom Karsten blev sjuk under natten.
Vad som hände med honom är vi inte riktigt säkra på, men han kräktes och hade ont i magen.. Mindre trevligt.
Det börjar väl gå runt nån magbacill nu när influensa-tiderna är förbi. Har varit lite orolig för att jag också skulle åka på den men ännu har inget hänt.. *peppar, peppar..*

Onsdag;

Andi ringde och konfirmerade min intervju hos TomTom på fredag!! Shit, det tog inte lång tid! De vill ha mig för den finska supporten! Hjälp! Min finska som bara är sådär.. Men det kommer säkert att gå bra.. haha!
Blev jättenervös när det verkligen blev på riktigt! Det var ganska svårt att koncentrera sig på jobbet under dagen, men jag lyckades.. Jag lyckades med mina uppgifter trots att magen knöt sig och jag fick en stor klump som la sig där! (Den har förresten inte släppt sen dess)
Jag fick några fler samtal om jobb och jag ska väl antagligen på några intervjer även nästa vecka! :)

Kvällen blev lugn, försökte förbereda lite för fredagen..

Idag vaknade jag med en klump i magen igen.. Karsten har vänt och vridit på sig hela natten.. Han mådde inte alls bra. Så jag var lite trött även imorse!

Har försökt att göra språktest över nätet på Finska.. Ja, det har väl gått sådär. Det har varit en hel del att göra på jobbet så mesta av tiden har gått åt till att tänka på det. Någon gång ibland så dök tanken på intervjun upp och då kändes det nästan som att jag skulle kräkas! Usch!
Sitter hemma nu.. Ska laga lite sallad för att äta lite middag tillsammans med Veronica.

Karsten är hemma hos sig och förbereder flytten för imorn. Han får flytta in i sin nya lägenhet!
Det ska bli kul att se den..

Själv ska jag spendera resten av kvällen med att förbereda mig för imorn.. Med lite efterforskning och så! :)

Nervösa klumpen sitter där i magen och jag vet inte hur jag ska klara mig tills imorn. Jag kommer skaka som ett asplöv när de ropar in mig!
Måste försöka tänka positivt nu! Det kommer att gå jättebra! Alldeles säkert (Inte alltför övertygande) haha

Nej nej.. nu måste jag försöka få nått i magen!

Puss och kram
/Sanna




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela