Sanna - Mitt i livet

Lördag 3/5

Publicerad 2008-05-03 20:08:42 i Allmänt,

Det blev en jättetrevlig kväll igår med massa mat och skratt, men det blev också ganska tidigt avslut vilket kan vara ganska skönt ibland. :)

Vaknade runt 10 återigen av solen som strålade in genom fönstret, låg och drog mig en stund i soffan framför tv:n.. Tog en dusch och klädde på mig..
Bestämde mig för att åka ner till stan och leta upp en mp3-spelare för en billigare peng.. Måste börja gå, men vägrar att göra det utan musik.

Hittade en vanlig hederlig mp3-spelare, utan alla fina extra finesser, för 15 euro! Det tyckte jag inte alls var så farligt. Så jag slog till och köpte den.. Tänkte att det är en bra investering! :)
Tog en tur ner mot Dam Square och fastnade framför en gatuaktör som utförde olika trick och var "komiker" av något slag.. Stod där i ca 45 min i solen och skrattade för mig själv.. Haha
Började promenera runt i stan och gick från Dam Square till Rembrandtplein och sen vidare därifrån och hamnade tillslut hamnade jag på Albert Cyijpmarkt där Damiano har sin bar så jag gick in och hälsade på honom satt där en timme och vilade benen och tog sen tramen hem..

Nu har jag varit hemma en stund och jag är på så otroligt bra humör! Vet inte riktigt vad det beror på.. Kanske solen eller att jag faktiskt tog en flera timmars promenad och fick en massa frisk luft.. vem vet..
Jag njuter i alla fall av det.

Ikväll blir det väl utgång.. :) Det ser vi verkligen fram emot.

Nu har jag inte tid att sitta här längre..

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela