Sanna - Mitt i livet

Full rulle..

Publicerad 2009-04-11 03:51:28 i Allmänt,

Det såg ganska mörkt ut när jag begav mig till stranden.. Stora tjocka moln täckte himlen från alla håll och det blåste typ orkan, kändes det som i alla fall! Haha. Men jag resonerade som så att om jag stannar hemma så kommer det bli skitfint väder inom den närmaste timmen och så kommer jag vara arg för att jag inte åkte.
Och precis som jag trodde så sprack det faktiskt upp och jag fick en massa sol och bad! :) Så underbart skönt kan jag lova. Vågorna var lagom stora och det var helt underbart i vattnet.
Däremot så lyckades jag bränna mig.. men det är inte så farligt, inte idag i alla fall. Får se hur det känns imorn sen. Hahahaha.. det stramar lite i ansiktet bara! :$

Var hemma och vände, mer eller mindre..
Åkte iväg för att gå på bio. Såg Fast and Furious.. den var riktigt bra. :) Original skådisarna, oväntade händelser, bra musik, snygga, snabba bilar och fina pojkar att titta på. :)
Rätt glad att jag bestämde mig för att se den.

David skickade mess och frågade om jag skulle följa med till Hard Rock ikväll och gå på Passions.. klart att jag kan göra det! Kul att gå iväg och shaka lite. :) Zullyma och Jamie ska dit så vi ska möta upp de.
Behöver jue inte ens sminka mig med tanke på all färg jag fått idag. :) Behöver bara duscha och fixa håret. Så jävla skönt kan jag lova. David slutar vid 23 så det betyder att vi inte kommer iväg förrän en timme senare. 

Jag har en riktigt bra dag idag.. :)

Skulle gärna varit hemma imorn för att fira påsk med familjen..
Andra påsken i rad som jag missar hemma och det känns sådär roligt. Men får ta igen det senare istället. Men mammas och pappas påskmat kommer att vara saknat imorn. Dessutom firar jue inte vi påsk förrän på söndag.

Nee.. nu ska jag ta en dusch..

Pusa,
Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela