Sanna - Mitt i livet

Bläääääh!

Publicerad 2009-08-02 22:59:07 i Allmänt,

Jag mår som en påse skit! Rent ut sagt..
Huvudet värker, halsen kliar och febern kommer och går. Och här sitter jag och försöker förtränga och förneka, "Jag håller inte alls på att bli sjuk", i hopp om att det ska försvinna nu.
Jag bara kan inte bli sjuk nu!! Det får inte hända.. :/ Inte nu.. nu när jag ska ha semester!!
Ja, ni läste rätt, jag ska faktiskt unna mig en veckas semester.. Eller ja, det blir väl nästan 10 dagar nu med tanke på att jag har ledig dagarna innan också. :)

Jag åker till Kroatien på onsdag!! Till mitt älskade Kroatien!! Som jag har längtat och väntat och nu ska jag äntligen iväg! Helt sjukt underbart ska det bli. Och även fast det bara är en vecka så kommer det att bli såååå bra! Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag längtar just nu och hoppas på att dagarna ska gå fort nu så att det kan bli onsdag och jag kan få kliva av planet där nere och bara andas in lugnet. :)


Annars så ligger jag hemma ensam i soffan.. Mina kanaler verkar inte vilja funka! Blir galen på sånt där. Har inte tagit arslet ur vagnen och köpt någon Dvd-spelare heller så nu sitter jag här, med datorn i knät och har inget roligt att titta på. Har snart lusläst allas bloggar och uppdaterat mig på vad som händer. Lagt in alla bilder och gått igenom de.. Vad gör man sen? Finns det inte ens massa serier som man kan se på nätet? Det kanske man ska kolla upp.
Hungrig är jag också, av någon konstig anledning. Jag har jue ätit massor idag. Men kroppen har nog gjort av med en del energi idag när den har försökt att läka.. Baksmällan var inte den lättaste imorse. Haha.. men jag överlevde! Men nu får jag nog ta och sluta skriva för jag känner att det inte finns någon riktig röd tråd genom det inlägget. Jobbigt jue..

Jaja..

Pusa,
Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela