Sanna - Mitt i livet

Myspys

Publicerad 2009-02-17 20:16:39 i Allmänt,

Är hemma hos käraste Caroline och myser.. :) Hur skönt som helst.
Vi skulle bränna över några filmer på dvd tidigare åt en annan av hennes kompisar och det är klart att resultatet lyckades, trots att dum, dum och dummare befann sig vid datorn! ;) Trots att vi råkade bränna ner lite onödigt material också, men va fasen! Så länge det blir bra.. det är väl det som räknas, eller hur? ;)

Jag har även druckit lite vin med käraste Caroline, som dessutom har börjat blogga igen. :) (Om ni klickar på hennes namn så kommer ni fram till hennes blogg). Och sen har vi precis varit nere och handlat lite Coca cola för kvällen då det är lite mys framför tv:n som gäller! :) Jag tycker om att vara tillsammans med Carro!
Speciellt när vi inte har träffats på ett par dagar, vi har så mycket att prata om då!

Förövrigt så tror jag att jag kanske har lurat mig själv lite.. Vet inte riktigt hur jag ska förklara, men det känns som att jag kanske har haft fel i vissa saker. Kanske fel.. eller så är det bara så att det dök upp.. igen!

----

Jag kom att tänka på det idag..
Det är helt sjukt hur mycket man glömmer bort delar av sitt liv. Det behöver inte ha gått en lång tid för att man ska glömma, men man glömmer i alla fall. Med tiden så händer saker som gör att man plötsligt blir påmind om de här minnena som ändå ligger nånstans begravda i en. Det är en ganska trevlig känsla när det händer. När man helt plötsligt kommer ihåg nått trevligt som hänt under de senaste åren.
Det känns som att så väldigt mycket har hänt, både på gott och ont, och att man levt så många olika liv att man har svårt att sära på de på något sätt.. Men de där guldklimparna de ligger kvar där nånstans i minnet. Så de kan komma fram när man minst anar det och väcka känslor som man inte längre trodde att man hade.
Trevligt är väl ordet som kan beskriva detta. :)

Nehe.. nu ska jag gå och mysa med min kära vän! 

Pusa,
Sanna


Min bästaste Carro! Vad skulle jag göra utan dig?

Kommentarer

Postat av: caroline

Publicerad 2009-02-18 08:03:34

Vad söööt du är hjärtat tack detsamma =) riktiga vänner vet man alltid vart man har =) puss lilla sötnos!!!! vinet eller de 1,5 glas man drack kunde jag hoppat nog tror jag vart värre utav det =( förkylningen nu sover du gott på min soffa =) puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela