Sanna - Mitt i livet

Tisdag

Publicerad 2009-10-06 19:40:21 i Allmänt,

Tisdagkväll..
Vad har jag egentligen att skriva om??

Har varit i skolan både igår och idag.. Engelska under gårdagen medans dagen idag bjöd på Matte. Jag har fortfarande svårt för matten och jag vet inte om jag kommer att klara av den, men jag kämpar. Det finns andra saker som jag inte heller trodde att jag skulle klara av men som faktiskt gick vägen. Så varför skulle inte det här fungera?? :)
Det känns som att jag är så nära det jag vill nu att det skulle vara synd att få ett bakslag. Då känns det som att krafterna bara skulle rinna av en.
Tur att jag har min älsklings Miki som peppar och säger åt mig att inte ge upp! :)

Det är underbart vilka vändningar livet ibland kastar åt en.. :) Allt känns bara så otroligt rätt och jag är verkligen så otroligt lycklig! :) Det kanske finns någon som har funderingar över hela situationen. Hur det kommer sig att det blev så, vad som hände, osv.. till de kan jag bara säga att det är lika bra att sluta fundera. Det går som inte alls att förklara. Det är bara så.. :) Vi vet vart vi står och det är bara såå bra. :)
Ibland känns det som att det var menat. Men.. vad vet jag?
Det enda jag verkligen vet är att det ska krävas mycket för 'bring me down'.. jag är på topp! :)



:)


Ikväll är det Desperate.. Satt som på nålar under förra veckans avsnitt. Och blev inte så lite irriterad när man inte fick veta vem Mike gifte sig med. Haha.
Dags att ta reda på det ikväll alltså. :) Den där serien blir bara mer och mer komplicerad för varje säsong. Inte för att jag inte gillar det. Men man vill jue sträck-titta så att man får veta vad som händer.
Det är tur att jag kan vara hemma hos Miki eftersom att jag inte har 3:an och 5:an!
Tycker det är en katastrof att inte de kanalerna ingår i ett basutbud hos alla bolag!! Hahaha.. Men det löser jue sig ganska fint i alla fall. :)

Nee, om man kanske skulle plugga lite matte innan tvkvällen tar sin början??

Pusa,
Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela