Sanna - Mitt i livet

Städ och tvättdag?

Publicerad 2010-06-03 13:44:24 i Allmänt,

Sommarlovet har börjat.. :)
Det har gått bra den här terminen. Vet ännu inte vad jag får för betyg i Historia, men med tanke på att alla mina arbeten blivit godkända så känns det som att jag borde få ett betyg i kursen också. :)
Dags för betygssamtal imorn, men det är ju över telefonen så man kan säga att sommarlovet är här.

Firade med att starta med jobbet.. ;) Två dagar har jag spenderat på Harrys och jag måste säga att det känns skönt att vara igång och arbeta igen.
Idag är jag ledig.. Har sovit länge, länge!! Skönt var det.
Ikväll ska jag sitta make-up modell för Marie och hennes event för Mary Kay :) Ska bli roligt.
Nu när all den här nässelfebern som jag råkade ut för också har lagt sig. :S Det är inte lätt när man har typ världens känsligaste hud. Och sån tur som jag har så sätter sig allt sånt där i ansiktet också. Så man har jue sett lite rolig ut de senaste dagarna, men nu är det över! :) Så skönt.

Nu kör jag en tvätt och städdag.. Fast det är fint väder där ute. Pluspoäng till mig som inte skjuter på det tycker jag. ;) Annars kommer vi väl snart att bada i dammråttor.. Haha, nee så illa är det absolut inte. :D
Men måste passa på när man är ledig, för annars blir det verkligen aldrig av.

Imorn och på lördag blir det att jobba på Åbryggan, det finns inget bättre ställe att vara på när solen skiner och det är sommar. :) Man kan drömma sig bort en stund om man vill det. Att jobba känns inte heller jobbigt när man är där ute.
Det är det här jag tycker är så roligt med mitt jobb, man är inte bara på ett ställe utan kan skifta lite.
Så har ni ingenting för er i helgen så tycker jag att ni ska ta en sväng förbi där. Det är självklart öppet idag då det är så underbart väder ute. Ta en drink eller mumsa på våra tapas eller varför inte Black Rock Grill, mat på lavastenar, har man inte provat det tidigare så är det väl dags för det nu. :)

Nee.. nu måste jag sätta igång. Annars blir det väl aldrig gjort!



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela