Sanna - Mitt i livet

Första middagen vid det nya köksbordet. :D...

Publicerad 2011-01-30 17:56:44 i Allmänt,

img_2945 (MMS)

Första middagen vid det nya köksbordet. :D Jag är så nöjd. Handbollsfinalen går också på tv. Idag har jag inte gjort många knop kan jag lova. Jobbade lite extra på Harrys igår kväll efter jag slutat på Tapas. Det var en galen kväll med jättemycket folk och jag var inte hemma förrän efter 03.30. :S Idag är jag med andra ord mer död än levande känns det som. Mina föräldrar var här och fikade tidigare idag. Mysigt. :) Resten av kvällen bjuder på film och mys med älskling. Vi ska se "I rymden finns inga känslor". :) Hört att den ska vara riktigt bra. Puss på er.

Äntligen är det där vidriga barbordet bort...

Publicerad 2011-01-29 13:38:48 i Allmänt,

img_1575 (MMS)

Äntligen är det där vidriga barbordet borta!! :) Bara en planka kvar i väggen som Miki irriterar sig på, som han inte får bort. De nya möblerna ska bara packas upp och sättas ihop. Undrar om det kommer sväras en del idag? ;) Eftersom att jag jobbar så slipper jag undan i alla fall. ;D Kan inte beskriva hur skönt det ska bli med normala köksmöbler. Nehe, om man skulle ta och sätta fart nu? Är så segstartad idag, att krypa in under täcker känns nästan mer lockande just nu. :S Men med lite fart på jobbet så kommer det att ordna upp sig. ;) Trevlig lördag på er.

Sitter på tåget på vägen hem.. Börjar jobb...

Publicerad 2011-01-28 17:39:54 i Allmänt,

img_3504 (MMS)

Sitter på tåget på vägen hem.. Börjar jobba 18 och är framme vid 18 så det gäller att ila. ;) Hur gick tentan då kanske ni undrar? Nja, jag vågar inte spekulera i det hela. Det känns som ett alldeles för luddigt ämne. Svarade på alla frågor men hur ska man kunna veta att man valt rätt paragrafer ur lagarna? Valde att inte ordbajsa den här gången utan skrev enkla svar. Kan vara bra men det kan också vara dåligt. Jaja, gjorde mitt bästa i alla fall och mer kan jag inte göra. Framförallt inte nu när tentan lämnades in för flera timmar sen. Lika bra att försöka släppa det. På eftermiddagen hade vi föreläsning med Emma igen. Hon är riktigt bra och det känns lite tråkigt att vi bara skulle ha henne två halvdagar. Men har fått med mig en del bra saker i alla fall. :) Ikväll är det som sagt jobb som gäller. Ska bli roligt men jag längtar lite till sängen redan nu. Är sååå trött. :S Jaja, hoppas att ni har en trevlig kväll. Puss

God morgon Fredag! Eller ja, så god vet ja...

Publicerad 2011-01-28 07:48:11 i Allmänt,

God morgon Fredag! Eller ja, så god vet jag inte om den är. Är inte världens piggaste Sanna idag inte. Kom sent i säng och hela natten har jag drömt ångestfyllda drömmar om misshandel, bråk och andra otrevligheter. Det kändes lite grann som att det aldrig skulle ta slut. :S Dessutom drömde jag om min farbror, som gick bort 2005. Han var så verklig att jag faktiskt började gråta, både i drömmen och på riktigt. Vaknade och tänkte att ska den här natten aldrig ta slut och innan jag visste ordet om det så ringde väckarklockan. :S Med tågen är det som vanligt kaos och jag ber och håller tummarna för att det inte ska bli några större förseningar. Vill inte missa något av tentatiden. Kommer nog behöva utnyttja all tid som ges idag. Jag känner ett underligt lugn ändå idag, är inte sådär nervös som jag var igår. Det kan vara för att jag inte riktigt hunnit vakna än. ;) Men jag försöker intala mig själv om att bara jag gör mitt bästa så kommer det att gå bra. Får se om jag lyckad behålla mitt lugn när jag öppnar juridikboken om en stund. Dags för lite sista-minuten läsning. :)

Att skriva brev till sig själv

Publicerad 2011-01-27 23:36:23 i Allmänt,

Är lättare sagt än gjort..
Har ni provat på det nån gång?

Jag kommer ihåg att vi skulle skriva brev till oss själva någon gång i mellan/högstadiet som vi sen skulle få några år senare. Undrar vad som hände med det brevet? Jag fick i alla fall inget. Hmm..

Den här gången fick vi i "läxa" att, inför morgondagens föreläsning med Emma Pihl, skriva ett brev till oss själva som ska skickas om ett par månader. Brevet skulle skrivas som en övning i den personliga utvecklingen. Shit, va svårt det var!! Det slutade ända med att jag skrev två sidor till mig själv och jag hoppas att jag ska känna att jag lyckats med någonting av det jag skrivit ner. Så att det inte blir ett alltför stort "fall" när jag läser det igen om ett par månader. ;)

Ångestpluggar fortfarande inför tentan imorn. Har svårt att lägga ifrån mig böckerna just nu. Pausen för trippen till Ikea var jag i alla fall väl värd. Kom hem med en del bra saker, inget "onödigt skräp" den här gången. ;)
Dessutom kändes det lite lättare att kika i lagtexterna när jag lyckats få lite distans till det hela.
Men det känns inte riktigt som att jag är färdig med pluggandet än. Ska ta med mig boken och krypa ner i sängen för att läsa lite till. Kan ju inte göra någon större skada.. kanske drömmer om Konsumentköplagen, Konkurslagen och allt det andra men det kan jag ju stå ut med. ;)

Nu måste jag sätta fart.

Sov så gott.

Besöket hos tandläkaren gick ju bra. Inga ...

Publicerad 2011-01-27 01:25:18 i Allmänt,

Besöket hos tandläkaren gick ju bra. Inga hål! :) Kvällen på jobbet blev allt annat än lugn och kort. Man ska inte ta något för givet när man jobbar i restaurangbranschen, allt kan verkligen hända. Kvällen idag slutade med att jag var hemma 00.30, vilket hör till det ovanliga en onsdag. :) Nu känner jag mig helt slut med ett bankande huvud som inte verkar vilja ge med sig. Lika bra att försöka sova bort det. Imorn måste jag plugga inför tentan på fredag!! Men jag ska ta ett litet brejk och åka till Ikea med Carro. Det ska bli riktigt trevligt. :) Nu - sängen. Sov så gott! ;)

Dags för det där besöket hos tandläkaren! ...

Publicerad 2011-01-26 12:38:10 i Allmänt,

img_0829 (MMS)

Dags för det där besöket hos tandläkaren! Och jag vill verkligen inte! Hatar att gå dit! Fick en sån otrolig tandläkarskräck efter att jag hade tandställningen och jag har blivit en sån fegis. :( Men det är lika bra att få det överstökat. Ikväll är det jobb på Tapas som gäller. :) Hörs senare. ;)

Visste inte om jag skulle orka träna idag ...

Publicerad 2011-01-25 22:34:58 i Något som kan liknas vid träning,

img_6312 (MMS)

Visste inte om jag skulle orka träna idag efter skolan. Men med tanke på att Fitnessen räknar min träning och håller koll på den så får jag lite ångest om jag inte följer schemat. Och när jag dessutom inte ens behöver kliva ut genom dörren så har jag ju faktiskt ingen ursäkt till att inte träna. ;) Efteråt känns det ju jätteskönt :D Dagens träning blev lite sen då jag tränade dubbelpass, för att kompensera för gårdagen, och sen dansade så glömde jag helt bort tiden. ;) Nu är jag öm och trött i kroppen kan jag lova. Har duschat och ska slänga mig i sängen tillsammans med juridikboken en stund. Imorn ska jag till tandläkaren! Vill absolut inte gå.. Hatar att gå till tandläkaren. :S Aja.. God natt

En ny vecka har startat. :) I skolan hade ...

Publicerad 2011-01-24 21:00:08 i Allmänt,

img_4147 (MMS)

En ny vecka har startat. :) I skolan hade vi en gästföreläsare, Emma Pihl, som jobbar med Self managment. Alltså hur man utvecklar sig själv. Riktigt intressant föreläsning och Emma är riktigt duktig och inspirerande. :) Älskling hade gjort fint här hemma och maten stod på bordet när jag kom hem. Han är så fin min babe. :D Försökte träna ett pass på Active Fitness men kameran ballade ur av någon konstig anledning efter halva passet, jag tappade lusten att fortsätta och dansade en stund istället. :) Känner fortfarande av träningsvärken så det kändes skönt att röra på sig. Nu är det dags för en dusch och sen mys med älskling. :)

Fy f*n vilken träningsvärk jag har!! Det ä...

Publicerad 2011-01-23 02:16:52 i Allmänt,

img_0167 (MMS)

Fy f*n vilken träningsvärk jag har!! Det är knappt så jag kan röra på mig. Haha.. Och det har bara blivit värre och värre under kvällen som gått! Killarna på jobbet har fått sig några bra skratt i alla fall. Kan säga att det gör ont på de rätta ställena i alla fall så jag vet att jag gjort mina övningar rätt. Imorn tar jag en vilodag, får se om jag ens lyckas ta mig upp ur sängen. Haha. Handboll och en del annat står på schemat så det verkar som att det kan bli en fullspäckad dag. :D Nu är det en trött Sanna som ska göra sig i ordning för sängen. God natt på er!

Vet ni om jag tycker att det är helt j*vla...

Publicerad 2011-01-22 13:39:30 i ,

img_5056 (MMS)

Vet ni om jag tycker att det är helt j*vla fantastiskt att man kan göra av med över 200kcal på att spela tvspel? För det gör jag faktiskt. Idag hade jag egentligen vilodag på Fitnessen men jag komponerade ihop ett eget pass och sen dansade jag. Förstå att man inte ens behöver lämna hemmet! Jag har egen Zumba här. ;) Och det funkar faktiskt också. Jag har träningsvärk efter gårdagen och ännu ondare kommer jag väl att ha imorn. Det känns faktiskt riktigt bra. Nu är det dags att fixa sig för jobbet. :D Puss

Istället för vila och uppladdning innan jo...

Publicerad 2011-01-21 15:15:04 i Allmänt,

img_3039 (MMS)

Istället för vila och uppladdning innan jobbet körde jag på ett pass på Active Fitness och dansade sen stenhårt på Dance Central. :D Kroppen känn lite mör kan jag säga. Men nu är det bara att fixa sig inför jobbet. :) See you later!

Startade dagen med ett besök på Solfuxen. ...

Publicerad 2011-01-21 12:24:24 i Allmänt,

img_6323 (MMS)

Startade dagen med ett besök på Solfuxen. Skönt att få lite värme, och kanske lite färg? Haha.. Har ju ganska svårt att faktiskt bli brun, om jag inte vistas en längre tid i solen förstås. Men det känns mycket bättre i alla fall. Lite vila och uppladdning för jobbet ikväll är vad som står på tur. Är inte Sveriges piggaste människa idag. Skyller på det gråa vädret därute. ;)

Middagsmys

Publicerad 2011-01-20 23:57:57 i Allmänt,

Idag har jag varit ledig.. :)

Började dagen med att sova läääänge, som att det skulle vara något ovanligt. Haha
Sen har jag städat lite, tvättat lite och tagit det lugnt.
Gabi kom över på en fika och lite skitsnack. Spelade lite på Kinecten så Gabi fick testa.

Vi mötte upp Carro och Lela och åt en middag på Papas Tapas.
Jag vet att jag jobbar där men jag gillar verkligen maten! Skulle nog kunna äta där minst två gånger i veckan när jag är ledig. ;) Kvällens middag var som vanligt god men eftersom jag var vrålhungrig så kändes det mer som att jag kastade i mig maten. Men det gick bra det med.
Gabi var tvungen att lämna oss tidigare eftersom Kroatien spelade mot Danmark i handbollen idag. (Tyvärr förlorade Kroatien med 5 bollar men det är ju en annan historia). Vi andra tre satt kvar och snacka och hade det bra. Det är alltid lika trevligt att träffa tjejerna. :)

Sitter hemma och tänkte om jag skulle försöka föra över alla grejer från den gamla datorn till den här fina nya? Klockan börjar ju bli rätt mycket dock.. kanske orkar med lite grann i alla fall.

Imorn ska jag sola igen.. ser fram emot lite värme. På kvällen är det jobb på schemat igen.





The American var en riktigt dålig film! Sa...

Publicerad 2011-01-19 00:20:16 i Allmänt,

The American var en riktigt dålig film! Satt hela filmen och vätande på att något skulle hända men det gjorde inte riktigt det. George Clooney såg plågad ut hela filmen igenom och det gjorde nog jag och Miki också. Haha. Men vi fick en liten mysstund i alla fall och det var ju det som var huvudsaken. :D Men jag rekommenderar inte The American. Se något annat istället. Dags att sussa. :)

Äntligen en myskväll! :)

Publicerad 2011-01-18 21:29:37 i Allmänt,

Fy fan va skönt det var att sola! :) Känns som det var år och dar sen sist och det kändes verkligen behövligt. Måste försöka hinna med det oftare känner mig nästan genomskinlig för tillfället. :S

Till middag blev det sprödbakad torsk och kokta grönsaker. Riktigt gott. :)
Fortsatte med pluggandet en stund till efter det men det känns lite förvirrat i huvudet med alla de olika delarna av Affärsjuridik så jag var tvungen att ge upp till sist.

Sitter i soffan och småtittar på tv med datorn i knät. :)
Väntar på att älskling ska komma hem från jobbet. Vi ska ha lite myskväll med film och lite gott. Det känns också som att det var evigheter sen sist. Vi har jobbat en del båda två den senaste tiden och inte varit lediga samtidigt så mycket men ikväll tar vi oss tiden. :)
Tror att vi ska se The American med George Clooney. Hoppas verkligen att den är bra.

Trots att jag fick en, rejäl(!), sovmorgon så känner jag mig redan trött. Så jag hoppas att jag lyckas hålla mig vaken genom hela filmen. ;)





Imorgon ska jag äntligen till Vice på Salong Hårdesign!
Ser verkligen fram emot ett par timmar av ompyssling. Vice är så duktig och jag bli alltid lika nöjd när jag har varit hos honom. Han vet precis vad han gör. :) Jag har inte varit hos någon annan frisör på snart 6 år! När jag hittar någon så stannar jag. ;)

Nu kom älskling.. :D

Allt annat är roligare?

Publicerad 2011-01-18 15:27:29 i Skolan,

Nog för att Affärsjuridik faktiskt är ett ganska spännande ämne men varför känns allting annat så mycket roligare när det kommer till pluggandet? Haha

Jag har i alla fall lyckats gå igenom kapitlet om Avstälsrätt ordentligt. Tog mig verkligen tiden till att skriva rent, med egna ord, så att jag ska förstå vad allting handlar om.
Har även läst igenom kapitlet för Konkursrätt och ska ta tag i att skriva ner det viktigaste.
Bokade in en soltid till klockan 17 som en liten paus i pluggandet. Ska nog hinna med en del tills dess. :)

Jag vet att jag egentligen ska ta mig ut ur hemmet när jag pluggar, det känns som att man kan få mer saker gjort då men jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Biblioteket känns inte som ett bra alternativ, då jag inte tycker att det är så tyst där. Mycket saker som kan distrahera en där.
Men med lite självdisciplin så kan man lyckas med allt, även i hemmet.

När jag pratar om min utbildning så är det många som frågar angående poängsystemet och hur det fungerar så jag var faktiskt tvungen att titta upp det där.
Min utbildning är en s.k. YH-utbildning och på två år ska jag läsa 400 poäng. Jag läser 5 poäng i veckan, vilket motsvarar 40 timmar.
högskolan så läser man 120 poäng på två år.
Det är självklart stor skillnad på poängen, vad de är värda osv, men jag tycker definitivt att en YH-utbildning är lika bra som en högskoleutbildning.

Nej, dags att fortsätta pluggandet.

Puss

Hur F*an lyckas man ibland?

Publicerad 2011-01-18 11:43:12 i Allmänt,

Imorse skulle väckarklockan ringa 05.00 och 05.30, har den alltid på två tider så att jag verkligen ska vakna och där i mellan kan jag låtsas att jag snoozar. :)

Väckarklockan ringde nog men jag måste ha stängt av den i sömnen, båda gångerna.
Jag kommer inte ihåg att den har ringt och jag kommer inte ihåg att jag har stängt av den men det har jag gjort. För helt plötsligt vaknar jag av att Miki frågar lite i panik om inte jag ska vara i skolan idag.
Får själv lite panik och tänker att jag kanske försovit mig till 8 eller nått men nej.. klockan är 10.30!
Jag har alltså försovit mig 5(!!) timmar!

Hur lyckas man??

Förstår fortfarande inte hur jag inte ens kan komma ihåg att den har ringt. :S
Sitter här med världens ångest för att jag missar skolan idag.
Tycker inte om att inte vara där när vi har lektion. Speciellt inte som att det är näst sista lektionen i juridik innan tentan nästa vecka. :S
Så idag får det bli hemmastudier. Det är tur att den här boken vi har är riktigt bra. Annars hade jag aldrig klarat det.

Jag funderar på om jag ska sätta klockan i vardagsrummet från och med nu. Så att jag måste gå en bit menar jag när jag ska stänga av den. För då kan jag ju lika gärna gå upp när den ringer.

Jaja.. nu ska jag se till att läsa lite..

Det är bra att belöna sig själv ibland.

Publicerad 2011-01-17 22:52:25 i Allmänt,

Min måndag har varit rätt så intressant faktiskt. :)

Idag startade kursen i Projektledning och vi fick också veta vilket slutbetyg vi fick i marknadsföring.
Bedömningen vi fick på vårat examinationsarbete, den stora redovisningen vi hade innan jul om ni kommer ihåg, var över förväntan! Enligt Nypan, vår lärare, så skulle vårat arbete hålla framför en styrelse. Det var helt sjukt att höra det. :)
I alla fall så blev slutbetyget i MF ett VG! :D
Det går verkligen bra nu.

På eftermiddagen hade vi två gästföreläsningar.
En med Per Moberg, som är Marknadsförings- och informationschef på SRF. Han pratade om den tekniska biten i MF och projektledning.
Den andra föreläsningen var med Agniezka Baltyn och Fredrik Holmström, som driver företaget Spot&Tell, som pratade om sociala medier, MF genom bloggar, facebook osv.
Riktigt intressant eftermiddag. :)

Efter skolan bestämde jag mig för att gå en runda på stan innan jag åkte hem. Tyckte att mitt VG förtjänade lite belöning. ;)
Följande saker fick följa med hem idag..




 Gina Tricot



Gina Tricot



Armband, H&M. Diadem från Ur&Penn och Åhléns.



H&M

H&M


Det var roligt att faktiskt komma hem med någonting för en gångs skull när man går i affärer. :)
Det börjar bli dags för sängen snart. Måste läsa lite i juridikboken. Insåg precis att det är tenta igen nästa vecka. Fick en stor klump i magen för en stund. Men börjar jag läsa nu borde det inte vara några större problem.
Sussa sött i natt. :)

Det här har jag börjat stoppa i mig för at...

Publicerad 2011-01-17 19:28:58 i Allmänt,

img_1129 (MMS)

Det här har jag börjat stoppa i mig för att få ett extra mål mat i magen varje dag. De är faktiskt riktigt goda. Och ju fler man äter desto bättre bli de. Självklart behöver man dricka en massa vätska när man äter de men de smakar inte grus i alla fall. ;) Är på väg hem från Stockholm. Det blev lite sent idag men orkade inte bråka med alla andra som åker hem vid 17-tiden. Jag får berätta mer om min dag när jag kommer hem. Den har varit rätt intressant. :)

Har jag berättat att vi ÄNTLIGEN ska köpa ...

Publicerad 2011-01-16 22:29:50 i Allmänt,

img_1126 (MMS)

Har jag berättat att vi ÄNTLIGEN ska köpa vanliga köksmöbler? Om inte så gör jag det nu. :D Möblerna står reserverade på Mio och inväntar upplockning. Det ska bli så skönt att bli av med barbordet och kunna njuta av en middag utan att få träsmak i rumpan. :) Så jäkla glad! Haha..

Idag känner jag mig mer död än levande. Ef...

Publicerad 2011-01-15 02:25:30 i Allmänt,

img_0976 (MMS)

Idag känner jag mig mer död än levande. Efter 2.5 timmes sömn under natten till fredag, en dag i skolan, med Associationsrätt och Arbetsrätt, och en kväll på jobbet är jag en total zombie! Kom hem strax efter midnatt men har, av någon konstig anledning, inte gått och lagt mig förrän nu. Note to self; Tacka inte ja till ett pass på jobbet innan du har kollat vad det är för dag du vaknar upp till. Haha. Trodde ju att det var onsdag när jag vaknade igår, fråga mig inte varför. Men det har i alla fall resulterat i att jag gått i någon slags dvala hela dagen idag. Nu ska jag äntligen däcka här i min säng. Imorn går jag inte upp förrän det är dags att gå till jobbet. Sov gott!

Även denna dag tog till sist slut. Vaknade...

Publicerad 2011-01-13 00:50:38 i Allmänt,

img_1104 (MMS)

Även denna dag tog till sist slut. Vaknade imorse till snökaos, igen! Kan det inte sluta snöa nån gång? Sen har dagen gått i ett. Jobbade på Tapas ikväll. Riktigt trevligt var det idag. Gillar verkligen mitt nya jobb. Är trött men inte riktigt så att jag kan somna. Därför tänkte jag att jag går och lägger mig med min bok. "Finger Lickin' Fifteen" av Janet Evanovich. Beställde hem de två senaste böckerna i serien om Stephanie Plum, bounty hunter. Har nästan läst ut den ena. Jag ligger och skrattar högt för mig själv nästan hela tiden. :D Har ni inte läst serien så rekommenderar jag den starkt. Jag läser mina på engelska men de finns på svenska också. Då heter de nått med "byte" efter, typ "Dödligt Byte" osv. Nehe, dags för sängen. Älskling har redan somnat. :)

Första skoldagen på terminen gick ganska s...

Publicerad 2011-01-11 21:21:26 i Allmänt,

img_1103 (MMS)

Första skoldagen på terminen gick ganska smärtfritt. Självklart var mitt tåg hem inställt men jag var hemma ganska fort ändå. Nu ligger jag hemma i soffan och känner mig lite smådålig. Huvudvärk, ont i näsan och känner mig dessutom lite febrig. :( Jag hoppas att det bara är något övergående. Vill inte bli sjuk nu. Har inte tid till det. Aja.. Det blir nog bra.

Bingolotto är ett elakt spel. Man färgar a...

Publicerad 2011-01-10 15:09:14 i Allmänt,

img_1096 (MMS)

Bingolotto är ett elakt spel. Man färgar alla nummer och hoppas men vinner i alla fall inget. Sen ska man sitta och titta på alla andra när de vinner en massa roliga saker. Hmh! ;) Nee, så bitter är jag faktiskt inte. Men det hade ju varit roligt att vinna något i alla fall. Annars var det en trevlig kväll med tjejerna igår. Ikväll kommer de hit en sväng. :) Nu ska jag försöka på rumpan ur soffan och ta mig iväg för att uträtta några ärenden. Kan ni fatta att skolan börjar imorn?! Vet inte om jag är glad eller förskräckt. Haha.. Jaja, dags att sätta igång.

Handbollen slutade inte så bra för Kroater...

Publicerad 2011-01-09 18:17:50 i Allmänt,

img_1084 (MMS)

Handbollen slutade inte så bra för Kroaterna. Det blev 36-17 och Sverige gick vidare till VM. Roligt för de. Men det var roligt att gå på matchen ändå. Nu drar jag iväg till Lela och spelar Bingolotto med henne och Carro. Pensionärskänsla eller vad? ;) Puss

Har haft dejt med de här fina tjejerna ida...

Publicerad 2011-01-07 00:16:48 i Allmänt,

img_1014 (MMS)

Har haft dejt med de här fina tjejerna idag. En helkväll med fika och en massa snack. Det blir ju en hel del bebisprat då båda dessa damer blir mamma till sommaren. Behöver jag säga att jag är lite avis? Haha.. Är verkligen glad för deras skull. :) Nu blir det lite mys med älskling. Puss

Snö, snö, snö..

Publicerad 2011-01-06 15:33:00 i Allmänt,

Var alldeles nyss ute för en sväng till kiosken.
Det har, som tur är, slutat snöa vid det här laget men OJ va mycket snö det är där ute.
Fick pulsa mig igenom hela vägen till lilla kiosken som ligger två minuter bort. Haha
Det är helt sjukt va mycket snö det har kommit idag.

Idag är jag både jag och Miki lediga och vi passade på att ta en riktigt lång sovmorgon.
Kanske blev den lite väl lång bara. ;) Men när vi tittade ut genom fönstret så hade vi inte så dåligt samvete längre.
Det känns verkligen som att jag behöver sova, hela tiden!
Tror att det är en förkylning på gång nu. Eller, den har varit på väg ett bra tag nu men verkar inte vilja bryta ut ordentligt. Blir galen!!
Går ju bara runt och är sådär smådålig hela tiden.
Ibland önskar jag bara att jag kunde få ligga hemma en vecka med 40 graders feber och magsjuka och allt annat bara för att det ska vara över sen.
Men det blir aldrig som jag vill. :(

Vi gör inte många knop här hemma idag.
Ska snart börja med lite mat och senare ikväll ska jag, tillsammans med Carro, hälsa på Lela. :)
Det var ju ett tag sen så det kommer nog bli mysigt.
Kan nog nästan påstå att man kommer att få sig en ordentlig promenad med tanke på hur mycket man måste anstränga sig för att kliva några steg just nu.

Ska ta och läsa lite bok en stund innan det är matlagningsdags. :)

Puss på er. ;)

Onsdag..

Publicerad 2011-01-05 15:21:08 i Allmänt,

Det var inte lätt att ta sig upp imorse kan jag meddela.
Men upp kom jag.

Var på möte med chefen på företaget där jag ska ha min praktik.
Kan säga att det kommer att bli ytterst intressant att spendera veckorna där.
Ser verkligen fram emot det.

Har postat alla böckerna som blev köpta och sen var jag och åt lunch med mamma och pappa.
Det fick bli Papas Tapas idag. :)
Och riktigt gott var det. Mamma sa att det var hennes nya favoritrestaurang.
Gick en sväng på stan och tittade men det fanns inget intressant där. :(

Är hemma och ska snart iväg och jobba.
Papas Tapas ikväll. :)
Skönt med lite jobb igen.. har varit ledig lite för mycket nu.

Dags att sätta igång så jag inte blir sen.
Ha en trevlig kväll.



Idag har jag en stickad tröja och leggins från H&M.
Kanske att man ska börja en "Dagens"? ;)


 

Tröttmössa?

Publicerad 2011-01-04 23:21:28 i Allmänt,

Nja, knappast..

Eller när jag känner efter lite grann så känner jag mig lite trött.
Konstigt. :S

Idag känner jag att jag har gjort en del nytta ändå.
Storhandlat, städat, paketerat böcker..
Hmh.. det ser ju inte direkt ut som att jag gjort nått.
Men det känns i alla fall som att jag har använt min dag till lite nytta i allfall. ;)

4 av 5 böcker som jag la ut på blocket igår är sålda.
Det känns ganska bra att de inte bara ligger i en låda och skräpar utan att de kan göra lite nytta någon annanstans. Och att jag tjänar in lite pengar är jue inte helt illa det heller.


Måste försöka somna "tidigt" idag.. Väckarklockan ringer runt 08 imorn. :S
Ska på möte med chefen på min praktikplats, eller ja min framtida praktikplats, imorn.
Vi ska gå igenom allt det praktiska inför mina 10 veckor som jag ska spendera där.
Vad jag vill få ut av min tid, vad jag förväntar mig av de, vad de förväntar sig av mig osv..
Jag ser verkligen fram emot praktikveckorna. :)
Tänk att verkligen få ta det man har lärt sig ut i det verkliga livet och få lära sig ännu mera.
Det ska bli så intressant.. hoppas bara på att det ska kännas så rätt som det för tillfället gör. Men det tror jag utan tvekan. :D

Nu blir det lite tv och sen sängen. :)

Tisdag

Publicerad 2011-01-04 12:56:15 i Allmänt,

Åh, jag önskar att jag visste vart min energi har tagit vägen!!
Tyckte att jag gick och la mig relativt tidigt i natt i alla fall och ändå hade jag så svårt att ta mig upp ur sängen.
Känner mig fortfarande trött.
Vet inte om jag håller på att bli sjuk igen?
Hoppas verkligen inte det, jag orkar inte mer nu. Har ju faktiskt fått vara frisk ett tag. *peppar, peppar..*

La ut lite gammal kurslitteratur på Blocket igår, böcker från Komvux.
Redan fått tre förfrågningar på böckerna. :)
Att man inte tagit tag i det där tidigare? Haha
Man kanske skulle börja med att "Tradera" ut saker också?
Tjäna lite extra pengar när man är fattig student. ;)

Nee.. nu ska jag ta tag i städningen här hemma.. Innan älskling kommer hem från jobbet.
Handla mat står också på schemat idag.

Gillar Kinect till Xbox

Publicerad 2011-01-03 20:55:06 i ,

När min sprängande huvudvärk äntligen släppte efter en alldeles för sen middag så satte jag igång Mikis Xbox.
Jag är inget stort fan av spelande men när Miki köpte Kinecten blev spelandet roligare. :)

Idag har jag dansat i Dance Central.
Blev ett par danser innan jag la av.. tycker det är så otroligt roligt. Och kan säga att det är bra träning för hela kroppen. Om man bara tar det på allvar.

Sen har jag också gjort ett träningspass i Active Fitness..
Spelet fick jag av Miki i julklapp och den kom med en pulsmätare och ett gummiband för träningen.
Känner hur hela kroppen är alldeles matt och jag tror definitivt att jag kommer att ha träningsvärk imorn.
Speciellt med tanke på hur otroligt otränad jag faktiskt är.

På det här sättet kan jag faktiskt träna.. då jag kan göra det på min egen tid, när jag känner för det.
Dessutom är det riktigt roligt. Det känns inte som att man tränar. ;)
Men jag tror absolut att man kan se resultat efter ett tag.

Vi får se hur ofta jag orkar hålla på med det där..
Problemet är ju att jag måste flytta vardagsrumsbordet för att kunna spela och det är lite för tungt för att man ska orka flytta på det ensam, men jag vill inte hålla på och studsa när Miki är hemma heller.. haha
I-landsproblem!? Ja, skulle absolut vilja påstå det.

Nehe.. en dusch på det här


Sliten

Publicerad 2011-01-03 14:09:22 i Allmänt,

Idag känner jag mig sliten..
Förstår inte vart min energi har tagit vägen!?

Jag har ju självklart lyckats vända på dygnet helt under mitt jullov.
Kan inte sova på nätterna, vilket resulterar i att jag måste sova längre på morgonen.
Det kan jag meddela för er måste ändras omgående eftersom skolan börjar igen nästa vecka. Då är det återigen tidiga väckningar och "pigg och glad" som gäller.


Jag gav inte några nyårslöften i år..
Varje år så tänker jag att jag ska ta tag i mitt liv, börja träna mer, äta mindre skräp.. ja ni vet, allt det gamla vanliga.
Och varje år så misslyckas jag brutalt med att hålla mina löften.
Detta medför oftast att jag känner mig misslyckad och att jag svikit mig själv så i år tänker jag inte ge några löften.

Eller jo.. Jag har sagt att jag ska fortsätta vara samma Sanna som jag hittills varit.
Och skolan! Att jag ska kämpa på med den och göra mitt bästa.
Det är jue faktiskt något som är svårt att bryta, tror jag i alla fall. ;)

Jag orkar inte riktigt resumera året som gått men jag kan överlag säga att det har varit ett bra år.
Det jag satt som mål under året har jag också klarat och jag kan känna mig glad och stolt.
Jag ser väldigt mycket fram emot allt det nya som kommer att komma!
Och vill ni följa med på resan så är ni mer än välkomna. :)


Nyår, 2010, i bilder

Publicerad 2011-01-02 19:38:34 i Allmänt,

Samtliga bilder är tagna med min iPhone.
Smartskallen Sanna tog med sig kameran till festen men lämnade minneskortet hemma. Haha
Det är tur att man kan ta skapliga bilder med telefonen i alla fall.



























Gott Nytt År!! :) Hade ni en trevlig kväll...

Publicerad 2011-01-01 16:13:26 i Allmänt,

img_0993 (MMS)

Gott Nytt År!! :) Hade ni en trevlig kväll igår? Det hade i alla fall jag. :) Och idag mår jag som jag förtjänar. Haha.. Ligger här i sängen och kollar på "Min bästa väns bröllop". Och här har jag det bra kan jag lova. :) Jag börjar jobba 22 ikväll och innan dess tänkte jag inte göra många knop. Hoppas att ni har en alldeles fantastisk lördag.     <3

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela