Sanna - Mitt i livet

Det blev sushi till lunch idag. Vågade mig...

Publicerad 2011-03-28 13:06:34 i Allmänt,

img_4971 (MMS)

Det blev sushi till lunch idag. Vågade mig på att prova det för någon gång ska väl vara den första. :) Men jag fuskade och tog lite Yakuniku också. ;) Sitter proppmätt och kan knappt röra mig nu. :S Gott var men smaken som sitter kvar i munnen påminner lite om typ en å, alltså inte jättefräsch. Haha. Nu ska jag ta och jobba vidare. Puss

Helgen har varit riktigt bra. Hunnit ta de...

Publicerad 2011-03-27 23:07:22 i Allmänt,

img_6027 (MMS)

Helgen har varit riktigt bra. Hunnit ta det lugnt, träffa vänner och ätit gott och njutit av ledighet. :) Idag har Carro och Pero varit på besök, vi åt en sen lunch från Innovation men annars har det inte gjorts många knop. Känt mig riktigt trött idag och har lite svårt att förstå varför. Kanske är det min allergi, som jag fortfarande inte riktigt vet vad det är för några, som spökar. Imorn startar en ny vecka på praktiken, får se vad den bjuder på. Nu är det snart dags för sängen. Puss på er.

Cola ur vinglas! Fint ska det vara. ;) Car...

Publicerad 2011-03-26 21:56:22 i Allmänt,

img_0861 (MMS)

Cola ur vinglas! Fint ska det vara. ;) Carro och jag har ätit middag på Biscotti. Gott var det kan jag meddela. :) kommer rulla hem efter den här ätardagen som jag har haft. Haha. Men såna dagar får man väl också ha ibland. :) puss på er.

Vet ni om att det är jätteskönt väder ute?...

Publicerad 2011-03-22 12:36:22 i Allmänt,

img_1302 (MMS)

Vet ni om att det är jätteskönt väder ute? :) Imorse när jag gick till jobbet, innan 8, då visade telefonen att det var +5 ute och det var en väldigt behaglig promenad som jag fick. :) Har precis ätit min matlåda som jag hade med mig till jobbet och ska alldeles strax sätta igång igen. Det är fortfarande krångligt men för varje dag som går så blir det lite lättare. :) Nehe.. Dags att sätta igång. Puss :)

Snurresprätt..

Publicerad 2011-03-21 22:05:33 i Allmänt,

Första dagen på v. 2 är över. Fortfarande mycket nya intryck och huvudet fullt av information.
Men det kan bara bli bättre. :) Tiden har verkligen flugit förbi idag.
Har varit duktig och lagat matlåda tills imorn, det blev en liten pasta med bacon. :) Har slängt mig i soffan och kikar på tv. Världens bästa hotell är ju för underbart. :D De är så glada hela tiden och gör allting med så otroligt mycket entusiasm. Det är roligt att se.
Nu är det snart dags för sängen tror jag.. börjar bli lite sömnig. :)

Ska skratta lite åt Nu blåser vi Sverige först, de är ju i Eskilstuna i dagens program. Det kan man ju faktiskt inte missa. Undrar vad de kan hitta på.





Sussa sött. :)

Söndag, sköna söndag.. :) Klev upp lite ti...

Publicerad 2011-03-20 23:28:18 i Allmänt,

img_0099 (MMS)

Söndag, sköna söndag.. :) Klev upp lite tidigare idag och blev väldigt lycklig över att solen sken. :D Rensade ur vårar kylskåp, som verkligen behövdes. Förstår inte hur mycket mat som vi faktiskt måste slänga hela tiden. :( Men ska försöka bli bättre på det där från och med nu. Handlade lite ägg och andra tillbehör på kiosken uppe hos oss och lagade pannkakor till lunch. Goda blev de. :) Hela dagen idag har jag känt mig otroligt rastlös! Jag är ju inte riktigt van vid att ha såhär "mycket" ledig tid som jag haft den här helgen. Måste verkligen lära mig att slappna av och inte vara i farten hela tiden. Trots min rastlöshet har jag spenderat en tid i soffan framför tv:n. Fråga mig inte varför. Speciellt då det har varit så fint väder idag. Men så blev det i alla fall. Haha.. Vi tog en promenad bort till Ica och handlade lite och till middag blev det varma mackor med tonfisk. :) Massa gott. Solsidan och Förtrollad på tv och nu är det dags för sängen. Dags för jobb imorn igen. Hoppas att ni har haft en trevlig söndag. Puss på er. :)

Lördagsmys

Publicerad 2011-03-19 22:50:19 i Allmänt,

Jag har verkligen haft en skön lördag! :)
Sov länge, det behövdes kan jag meddela efter den här veckan som varit fullproppad med nya saker.
Jag och Miki gick ner på stan och åt mat på Hyttan. Deras Black&White är inte helt fel alltså. :) Carro och Pero kom och gjorde oss sällskap och sen gick vi till Sporthallen för att kika på handbollen. Det gick ju inte så bra för Eskil, tyvärr, men det var roligt att titta i alla fall.

Kvällen har jag spenderat med Carro.
Vi var på bio och såg "Hur många lingon finns det i världen". Om ni inte redan hunnit se den så måste ni göra det. Den var verkligen bra. :) Rolig, sorglig, rörande.. ja, allt. Tårarna sprutade av skratt och av sorg ett tag.
Så min rekommendation är att gå och se den.






Det är redan söndag imorn.. Det känns knappt ens som att helgen hunnit börja.
Hur var det egentligen för bara en vecka sen när jag inte blev ledig förrän på söndagen? Konstigt att jag ändå tycker att det går för fort. Haha
Men jag ser fram emot en ny vecka på praktiken. :)
Fast först ska jag ha söndagsmys också. Det är något som jag verkligen ser fram emot.

Puss på er.. ;)




Vi är i Sporthallen och kikar på lite hand...

Publicerad 2011-03-19 17:09:10 i Allmänt,

img_6811 (MMS)

Vi är i Sporthallen och kikar på lite handboll, Eskil spelar mot Syrus. Om jag har förstått det rätt är det kval av något slag. ;) Tyvärr går det inge vidare för Eskil som ligger under med 8 bollar när det är 10 min kvar. :( Senare blir det lite mat och biomys med älskade Carro. :D

Det snurrar i min skalle...

Publicerad 2011-03-18 21:08:34 i Allmänt,


Första veckan av praktiken är slut..
Jag ramlade ner i soffan så fort jag kom hem och här har jag legat sen dess.
Är det såhär folk med "normala" jobb känner sig en fredag när arbetsveckan är slut? Haha. Det är ju faktiskt ganska behagligt. :)
Fast jag är nog kanske lite mer slut än vad jag skulle vara efter en normal arbetsvecka. Jag har fått så mycket information i flera dagar nu att hjärnan knappt fungerar som den ska. Det snurrar verkligen runt, runt där inne och jag funderar på vad som har fastnat och inte.

Det känns skönt att ha startat praktiken nu men känner en stark frustration för att det tar sån tid att lära sig allt. Jag vill ju jobba! Jag vill kunna allt på en gång.. fast jag vet att det inte fungerar så. ;)

Nu ska jag och älskling kika på en film, sen kallar nog sängen skulle jag tro.
Kommer att drömma om austeniter och ferriter och legeringar i natt, det är en sak som är säker i alla fall. Hahaha... men det kan det få vara värt. :)


Trevlig helg på er! :)


Hello!! Ligger, mer eller mindre, utslagen...

Publicerad 2011-03-16 20:37:14 i Allmänt,

img_7723 (MMS)

Hello!! Ligger, mer eller mindre, utslagen hemma i soffan och väntar på att Grey's ska börja. :) Jag har haft praktik i tre dagar nu och det har varit långa dagar med mycket information som har behövt proppas in i huvudet. ;) Det resulterar ju självklart i att man är helt slut när man kommer hem men det här ingenting alls. :D Igår var jag hos Vice och blev fin i håret, eller vad tycker ni? :) och sen blev det dejt med Carro och Lela på Tapas, mysigt värre. :) Idag, efter jobbet, tog jag en mini-shoppingrunda och handlade lite. Älskling hade lagat mat när jag kom hem, ibland har man det bra. :) Nehe, tror jag ska tvätta av mig smink och allt sånt och sen krypa ner i sängen istället. Känns som att sömnen inte är långt borta. ;) Puss på er

Praktikstart idag. :) 10 veckor av "vuxenl...

Publicerad 2011-03-14 08:47:04 i Allmänt,

img_5722 (MMS)

Praktikstart idag. :) 10 veckor av "vuxenliv" och det känns riktigt spännande. Ni får bortse att jag ser hemsk ut i håret, ska ta hand om det imorn. ;) Nu är jag riktigt nyfiken på vad som ska hända. Känner mig ovanligt pigg för en måndag. Hahaha.. Hörs senare. Puss

Jag är dålig på att uppdatera för tillfäll...

Publicerad 2011-03-11 00:17:28 i Allmänt,

img_7675 (MMS)

Jag är dålig på att uppdatera för tillfället. Ändå verkar det vara folk som kikar in här. :) Den senaste tiden har jag inte gjort så mycket mest jobbat och varit i skolan och varje gång jag har tänkt att skriva ner mina tankar så har jag glömt bort att skriva. Har väl inget intressant att skriva idag heller men tänkte lämna ett livstecken i alla fall eftersom jag fick ett meddelande från Gabi som undrade om jag fortfarande levde. ;P Imorn har jag sista lektionen i skolan innan praktiken, som startar på måndag. I 10 veckor ska jag vara på Arcelor Mittal och jobba 8-17, måndag-fredag, som en normal människa. :) Det ska bli riktigt spännande. Så nu får vi se om jag lärt mig nått i skolan. :) Nej, nu är det dags för lite sömn har en lång dag framför mig imorn. Sussa sött. :)

Vill ha!!

Publicerad 2011-03-01 23:20:25 i Allmänt,

OnePiece! De ser så otroligt mjuka och gosiga ut och jag vill också ha en sån.
Hur stora är de? Är det nån av er som har en?
På hemsidan så står det att de rekommenderar en storlek medium till personer mellan 165-175cm lång.
Jag är ju 166 cm, blir det bra med en medium?







Den här färgen gillar jag. :)
Är det någon som har lust att ge mig en present? ;)

Puss

1 mars

Publicerad 2011-03-01 22:49:52 i Allmänt,

Tänk att det redan är Mars! Det känns som att det har gått alldeles för fort. Nog för att jag verkligen vill att det ska bli vår och sommar, gärna så fort som möjligt men inte de senaste månaderna gått jättefort?
Sitter och mumsar på Cashewnötter och tittar på Cougar Town samtidigt som jag har tre grabbar i rummet brevid som skriker åt tv:n eftersom det är fotboll. ;)
När Miki tittar på fotboll är det inte långt ifrån att man får en hjärtattack. Haha.. Men det är ju en av anledningarna till att jag älskar honom. ;)

Jag har hunnit reflektera över många saker idag men nu när jag sitter här så kommer jag inte på en enda sak.. är det inte konstigt det där?
Hmmm..

Jo! Jag läste på aftonbladet.se att ännu en deltagare i Big Brother har hoppat av. Det betyder att tre deltagare på 4 dagar har fått lämna huset, pga psykiska faktorer sägs det.
Hur tänkte produktionsbolaget? Hur tänkte deltagarna? Gör man inte en psykologisk utvärdering på de som ska gå in i huset? Bör man inte vara stark mentalt om man väljer att vara med i något sånt här?
Som Gabi sa.. De kommer snart inte behöva rösta ut människor om det fortsätter såhär. Haha
Jag har inte brytt mig om att titta på programmet alls. Försökte mig på att titta på dagens avsnitt men efter 5 min var jag tvungen att stänga av. Vad är det för människor som ställer upp egentligen? Nog för att jag respekterar människors val och alla får göra det de själva mår bra av men vad är det som driver människor till att söka till Big Brother? Och sen bete sig så som de gör? Det gör mig lite nyfiken bara.

Hmm.. jaha, det var ju i alla fall en av grejerna som jag reflekterat över idag.
Börjar bli lite tröttmössa och tror att jag ska bädda ner mig i sängen och läsa bok. :)

Imorn är det jobb igen.

Puss

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela