Sanna - Mitt i livet

Trött, tröttare..

Publicerad 2012-01-26 23:21:18 i Allmänt,

...Sanna!!

Jag trodde att man skulle bli piggare och få mer energi när man tränade. Haha.. Men jag antar att det går över. Jag har en vidrig huvudvärk hela dagarna nu när jag "försöker sluta med socker". Har varit duktig med godis och kakor men lite dricka har det väl gått ner. Haha.. Så det går framåt i alla fall. :)

Skulle ju träna Zumba idag men passet var inställt och det blev Body Jam istället. Roligt pass men det är alltid lika jobbigt när man inte är van vid steg och sånt. Kände mig trots det helt slut efteråt. Promenerade hem i snön. Förstår inte varför det måste snöa nu! Vi hade väl kunnat vara utan i år? Jag gillar inte snö!

Imorn är det äntligen fredag igen!
Skönt med helg och lite ledigt. På lördag ska jag fixa håret hos Vice och sen ska vi fira Gabis examen. :)

Bilden visar hur jag känner mig för tillfället. Lite otydlig och suddig och frusen. Var som en snögubben när jag kom hem från träningen. ;)

Glömde ju visa..

Publicerad 2012-01-25 21:44:32 i Allmänt,

Jag äger nu 10 stycken Iittala, Kekkeri, snapsglas! För endast 100kr blev de mina! :) De är så fina och så typiskt "finska". Haha..

Älskar de och älskar Iittala.
Men har varit lite snål tidigare för att köpa men får kanske börja samla på de olika serviserna. ;)

Visst är de fina? :D

Ajajaj..

Publicerad 2012-01-25 21:33:14 i Allmänt,

Jag har sån fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen! Haha..
Var på Afro igår igen, kul och svettigt var det kan jag lova. Och jag var såå trött när jag kom hem.

Idag var jag tillbaka på jobb igen. Var en del att ta igen och tiden gick rätt snabbt. Måste försöka få lite fart i rumpan med att jobba med mitt projekt som jag har. Det är en del att göra i det arbetet också. Usch, får lite ont i magen. :S

Ligger halvdöd i soffan framför tvn. Funderar på om jag ska flytta till sängen istället. :) Ny dag imorn ju.
Dags att testa Zumba också! Jag är ju sen som vanligt men är så taggad för att prova. Tror det kommer att vara jätteroligt. :)

God natt! <3

Onödig Stockholmsresa

Publicerad 2012-01-23 14:48:44 i Allmänt,

Imorse kämpade jag mig mer eller mindre upp ur sängen, inte bara pga träningsvärk, utan pga en fruktansvärd huvudvärk som satt bakom ögonen.
I skolan skulle vi ha en föreläsning på en och en halvtimme och även om det känns lite onödigt att betala för en resa fram och tillbaka för den korta stunden så gör jag det i alla fall.
Väl i skolan så visar det sig att vi inte har någon föreläsning pga något missförstånd mellan vår lärare och föreläsaren. Irritation på maxnivå skulle jag vilja kalla det.

Det blev en sushi-lunch tillsammans med några från klassen och sen lite shopping. Lite extra tröjor för träningen och lite annat smått och gott. :)
Tog äntligen tag i mitt liv och köpte träningskort. Körde dubbelpass igår (Afro och Body Balance) för att kickstarta träningen. Kan meddela att jag har såå ont idag och det kommer väl säkert att vara ännu värre imorgon. Men det är skönt för nu är jag igång.

I april är det tänkt att jag ska hitta min klänning till bröllopet och helst ska jag väl ha sett några resultat tills dess. Känner mig rätt taggad! :)

Snart hemma i Eskilstuna igen.. Ska se om Carro och Laura vill umgås lite. :)

Det blev lite kläder från H&M och Gina.

Fredag, härliga fredag

Publicerad 2012-01-20 17:20:16 i Allmänt,

Härligt att det äntligen är helg igen.. :)
Veckan började med tre dagar på jobbet med en del att göra. Fick också veta att slutbetyget i kursen CSR blev ett VG - det håller i sig! :D

I går var vi på studiebesök på förmiddagen och sen skrev vi vår sista "salstenta" (i kursen Försäljning) på den här utbildningen. Som vanligt kändes det som att jag fick hjärnsläpp men oron var verkligen helt onödig.
Vi fick tillbaka resultatet idag och det blev ett VG med 1 poäng från full pott. :D Höll min säljpresentation idag också som avslut på kursen. Det är helt sjukt att vi nu bara har En vanligt kurs kvar! Fyra lektioner kvar innan praktiken! Känns helt sjukt skönt kan jag meddela. :)

Nu har jag tagit helg och börjar den med att vila på soffan i myskläder och mina ursköna tofflor som jag fick av Gabi i födelsedagspresent. Känns som att jag ska somna vilken sekund som helst. En power nap är kanske inte en så dålig ide. :)
Får se vad helgen annars har att bjuda på. Trevlig helg! <3

Längesen..

Publicerad 2012-01-14 23:04:30 i Allmänt,

Här har det varit tyst igen..
Tänker ofta att jag ska skriva men så kommer nått i vägen och så glöms det bort.

Det är nytt år, ett år med en massa spännande händelser på gång. Det är ny termin i skolan också, den sista terminen på min utbildning. :)
Det känns som att tiden går så fort och man hinner knappt med.

Jul och nyår passerade riktigt fort. Jag var ledig 10 dagar och hade det lugnt och skönt. Jag hade gärna varit ledig lite längre (skäms nästan att säga det) efter den hösten jag haft, det började nästan bli lite för mycket mot slutet.
Nu är det bara att ta nya tag, det är inte långt kvar.

Jag får uppdatera med fler mindre inlägg om vad som hänt den senaste tiden. :)

Hörs snart igen..

<3

Om ni har glömt hur jag ser ut.. ;P

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela