Sanna - Mitt i livet

Orka..

Publicerad 2007-06-29 18:23:11 i Allmänt,

Hur kan man vara så trött??

Inne på min tredje Redbull idag och ingenting händer.. Har nog blivit immun mot de.
De har blivit ett dagligt måste för mig eftersom det är det enda sättet att få i mig den dagliga dosen koffein som jag behöver.. Den har helt enkelt blivit min bästa vän.. Haha.

Men som sagt.. idag händer ingenting! Inte blir det bättre av att det bara droppar in nån kund lite då och då.. Man hinner bli alldeles för seg där i mellan.. Hellre att man jobbar fullt ut nästan hela tiden. Då är man slut för att man gjort nånting.. det här känns bara alltför segt.

Fan va irriterad jag är på vården här i stan! På Akuten, på Vårdcentralen.. På Allt!
Är man inte döende och kanske har ett ben som sticker ut genom huden så kan de inte hjälpa en!

Orkar inte dra hela historien men i korta drag så har jag eksem som många gånger kan utvecklas till infektioner osv.. nu hade jag en infektion för ett tag sen och upptäckte att mina små utslag börjat likna det jag hade tidigare.
För att lugna ner mig så uppsökte jag akuten och tänkte att om de kanske hade tid att titta på det kunde lugna ner mig lite.. (en sån här sak kan vara väldigt påfrestande på psyket) trots att det satt flera sköterskor och läkare bakom henne i luckan så tittade hon på mig som att jag skulle vara från mars eller nått. "Du får ringa till din vårdcentral imorgon.." sa hon bara.. Sagt och gjort.. "Nej, här har vi ingen som kan titta på det för ögonblicket.. Gör såhär att du går till apoteket och visar upp det så kan de nog hjälpa dig.." Jahapp.. så jag gick till apoteket, förklarade hur det hela låg till och apotekaren, en jättegullig kvinna, bara skakade på huvudet och sa att hon inte förstod hur de tänkte.. Men hon hjälpte mig i alla fall och hon lyckades lugna ner mig väldigt mycket..
Nu har utslagen nästan försvunnit.. och ingenting är tackvare någon läkare iaf.
Det här är en av de sakerna som är mycket påfrestande med att ha eksem.. det är inte många som tar en på allvar och verkligen förstår hur mycket problem man kan ha..
Folk tror inte att man kan vara ledsen för några små utslag.. men när man har levt med det hela sitt liv så blir det tillslut en jobbig sak!

Jaja.. skitsamma.. vården funkar inte alltid här i stan.. men ibland kan den göra under!

Nu har jag fått tiden att gå lite till..
Mamma kommer snart med bilen och då ska jag hämta ut mitt alldeles egna körkort!! =)
Så nu ska jag ta en cigg och sen ska jag städa..

Trevlig helg!

Pusa ;)

Massor trött!

Publicerad 2007-06-29 16:25:13 i Allmänt,

De senaste nätterna har det inte blivit så mycket sömn..
Tisdag och onsdag fick jag nog sammanlagt ca 7 timmar.. så man kan säga att jag var rätt så död igår! Dessutom så håller jag på och åker på ännu en förkylning. Huvudet snurrar, jag nyser och det värker överallt. Inte så roligt! =/

Åkte hem till Carro igårkväll när jag kom från Torshälla. Satt där med henne och snacka en massa skit. Vid halv tio messade jag med Miso och han skulle ta med sig sin dvd och så skulle vi kolla på film hos mig. När han är halvvägs här så kommer han på att han glömt ta med sig dvdn.. Pucko ;) Så när han kommer så åker vi till Torshälla för att låna dvd hemifrån mina föräldrar.. Jag fick köra Misos fina bil.. =) Jätteskön att köra med.. och dessutom så fick han bekräftat att jag kör som en "tant Greta" (ännu snällare än en "tant Ursula") och inte någon fartdåre.. haha
Ville verkligen inte att nått skulle hända med hans bil..

Så iaf.. vi hämtade dvdn.. åkte hem till mig och skulle kolla på filmen. Vi kan inte välja något ur menyn eftersom jag glömde ta med mig kontrollen till den.. Så det var bara för oss att åka tillbaka.
Väckte både min syster och min kära mor som trodde att jag helt hade förlorat förståndet! haha
Väl hemma så upptäcker vi att det inte kommer något ljud.. för lilla Sanna har varit så dum att hon inte tagit med sig ljudkabeln! Vid det här laget så har irritationen växt.. det var nog inte meningen att vi skulle kolla på filmen. Men samtidigt så hade jue också förväntningarna för filmen växt. Och vi kunde jue inte låta bli att kolla på den.
Så vi satte oss i bilen en tredje gång för att hämta den sista kabeln. haha
När jag en tredje gång kom in genom dörren och väckte syster och mor så undrade de verkligen om jag var riktigt frisk. Mamma oroade sig för Misos bensinkostnader och jag skämdes faktiskt lite grann.. Syrran undrade om vi inte hade gett upp än. Men nej.. vi skulle se filmen!!

Klockan hann bli halv ett innan vi började titta.. Jag trodde verkligen att jag skulle somna. Men lyckades hålla mig vaken. Filmen var jättebra. "A walk to remember" hette den. Jag grät ganska mycket i slutet. Massor sorgligt jue. Sen skulle vi försöka sova och jag tror att Miso ville ge igen för de båda gånger jag hållt honom vaken till tidig morgon. Han pratade om allt och ingenting. Helt sjukt och jag orkade verkligen inte hålla ögonen öppna!! Fick somna tillslut i alla fall och vaknade vid halv ett idag av ett samtal från Carro. Det var tur att hon ringde, annars hade jag väl lyckats försova mig.. haha

Miso och jag åkte ner till stan och åt på Corner.. Sen var det dags för jobbet. Och nu sitter man här.. Det känns som att jag ska somna. Inte så mycket folk och det är ganska kallt här inne faktiskt. Brukar vara jättevarmt annars.
Fick ett mess från Fia på Harrys.. Ska börja klockan sju imorn och ha hand om en buffé på baksidan för 65 pers eller nått sånt.. De ska äta Pytt i panna och dricka öl.. så det ska nog inte bli så svårt. Men tufft att orka med eftersom jag ska jobba kvällen/natten sen också. Ledig på söndag iaf..

Eller ledig och ledig.. ska ha make-updag med Marie hemma hos mig.. Har bjudit över lite flickor som ska komma och testa. Det är jue inte ansträngande.. Men likväl ett jobb.
På måndag är jag faktiskt ledig.. Såg jag nu.. Men vi har haft lite problem i Tuna med schemat. Många som åker bort osv.. så jag måste jobba en hel del nu den sista månaden innan jag åker bort.. Så jag tycker att jag får vara ledig på måndag.

Mitt körkort har kommit.. =) ska åka till posten och hämta ut det när jag slutat. Massor glad!
Får låna mammas bil hela helgen.. Inte för att jag kommer ha så mycket nytta av den eftersom jag ska jobba. Men skönt att kunna sova lite längre imorn och inte behöva kliva upp så tidigt för att man måste ta bussen.

Nehe.. om man ska ta en cigg kanske..

Cao ;)

Livet..

Publicerad 2007-06-28 18:08:23 i Allmänt,

känns ganska ljust just nu.. =) Trots att det är lite svarta moln utanför fönstret just nu och det är mycket jobb som väntar under de närmaste veckorna..
Trots det så känner jag mig ganska glad just nu.. Jag Vet att jag blivit starkare efter det jag har gått igenom.. även om jag kanske inte är riktigt stark än.. och jag Vet att jag inte tänker någon trampa på mig på det sättet igen.. Aldrig! Det känns skönt att kunna säga det.. =)

Jobb igår kväll igen.. Det var inte så mycket folk. Men helt okej att jobba. Bara det att det var så jäkla kallt!! Hade plock/rodd i utebaren och det var inte så skönt att vara därute kan jag lova.

Jobbat idag med.. Sen så var jag och Carro en sväng ute vid Willys och inhandlade lite nödvändigheter. Åkte för att lämna bilen hemma hos mamma och så vart jag kvar här.. =/
Alltså det är jue alltid lika kul att hälsa på hemma hos päronen.. men nån längre stund vill man jue inte spendera här när det finns typ tusen andra saker man skulle behöva göra. Som att städa lite kanske.. haha. Men min kära mor åkte iväg för att handla och bara Gud vet när hon kommer hem.

Nehe.. ska försöka göra nått betydelsefullt.. haha

Pusa ;)

Körkort!!

Publicerad 2007-06-27 17:17:57 i Allmänt,

YEEEESSSS! Jag klarade det! =)
Hade uppkörning i måndags och klarade det faktiskt!! Så nu har man körkort.. Känns riktigt bra! Nu är det bara egen bil som fattas! Och det har man satt ögonen på.. en riktig "Sanna-bil" ;) Hoppas på att den ska bli min.

Helgen var underbart bra. Ledig alla dagarna! =)
Kul i borsökna hemma hos Peros föräldrar.. Alla var rätt så sega efter våran fest i fredags, men det gick ändå. =)
Åkte ner till Lotus och träffade Miso.. trevligt, trevligt. ;)
Vi spenderade söndagen i varandras sällskap också.. =) Fikade och käkade lunch på Java. Riktig söndag! Jättemysigt. =)

Måndag var jag ledig.. Uppkörning och sen så var jag ute och snurrade. =)
Annika, Nathalie och jag åkte till Strägnäs och käkade på en restaurang nere i hamnen. Riva, tror jag den hette.. Det är juggar som äger den och när vi klev ur bilen kände jag lukten av cevape.. =)
Det var så otroligt mysigt! Solen sken och det var jättefint där nere i hamnen. Det kändes som att vi var utomlands! Helt underbart! =) Självklart var jag tvungen att äta cevape.. =) och de var jättegoda! *mums*

Snacka om att det kändes konstigt att komma tillbaka till jobbet igår efter fyra dagars ledighet..
Jobbade förmiddagspasset i Tuna och sedan så jobbade jag Harrys på kvällen.. Snacka om att det tog emot att kliva upp på morgonen och jag ville gråta när jag skulle ta mig till jobbet på kvällen. Man hinner vänha sig snabbt vid ledighet när man har roligt och får tiden att gå.. ;)

Nehe.. jobbat idag och ska jobba igen om några timmar. *suck*
Fick mess från Marija nere i Kroatien.. Hon skrev att det är så otroligt varmt därnere och att hon längtade massor tills jag kommer ner.. och det kan jag säga att det gör jag med!
En månad kvar.. sen är det dags! Kan knappt vänta längre.. Jobbiga är att jag är inte ledig mer än en dag i veckan fram tills att jag åker.. Så det kommer att bli en tuff månad. Men, men.. det blir nog säkert bra.

Nej, ska gå och äta lite..

Pusa ;)

En ny start..

Publicerad 2007-06-23 19:25:06 i Allmänt,

Det känns som att mitt liv har fått en ny start..
Nya människor som kommit in i mitt liv! Och "gamla" som stannat och som man fått en bättre kontakt med.. =)

Måndags var min date med Miso (uttalas misho).. haha Första intrycket är bra måste jag säga.. Det vart en lång date! Och jag hade så himla roligt.. Han får mig att skratta och det är en underbar känsla.. Hoppas att vi ses snart igen ;)

I veckan så tog jag ett enormt steg mot en bättre och lyckligare Sanna.. Det kändes som att en stor sten lyftes från axlarna.. att äntligen känna sig stark nog att göra det. Jag tänker inte bli trampad på längre.. tänker inte ta någe mer skit från NÅGON!

Igår var det midsommar.. och det var fest hemma hos Annika och Rickard! Vi firade Rickards och Peros födelsedag. Fan det var så sjukt roligt att umgås med alla igen. Det var så otroligt längesen.. Och flera personer igår fick mig att inse en del saker.. Festen vart väldigt lyckad och några utav oss gick ner till Harrys och festade lite där. Det var också roligt.
Idag har det inte varit lika roligt.. Vaknade så bakfull att jag knappt ens visste vad jag hette. Har degat i soffan hela dagen. Pappa kom med lite McDonalds till mig.. haha.. Älskar min kära far! =)

Nu är man hemma hos Carro.. Vi ska åka ut till Borsökna till Peros föräldrar, de har fest. Det ska bli riktigt trevligt.. Kanske blir utgång senare. =) Får se vad som händer. Men en sak kan jag säga; är så jävla lycklig för att jag är ledig!!!

Lycklig för alla som jag har runt omkring mig.. Känslan i kroppen är som ett litet barn kvällen innan julafton..

Caroline, min underbara vän.. Vet inte vad jag skulle göra om inte du fanns där!
Du är min syster och det kommer du alltid att vara!

Till alla andra som vet att de har en plats i mitt hjärta; Det är ni som gör mina dagar.. =)

Nej, nu ska jag fixa iordning det sista och sen är det fest!!

Pusa ;)

Host host

Publicerad 2007-06-15 18:23:25 i Allmänt,

Vill inte vara sjuk nå mer.. Det är bra nu har jag sagt! Snart två veckor med förkylning, ett huvud som känns 10 gånger större, nästappa ena stunde och en vattenkran i andra, feber som kommer och går när den känner för det. Orkar inte mer nu.. =( Och alla de här sakerna som man måste göra försvinner jue faktiskt inte när man är sjuk. Utan blir istället 10 gånger jobbigare att genomföra.. Men vad göra man??

Jobbade 10 timmar på Tuna i måndags.. Jag skojar inte när jag säger att jag höll på att somna ståendes mer än en gång.. Hade jag bara slappnat av lite till och blundat så hade det nog gått. Då kan man nog säga att man inte mår tip-top! Haha..
Daniel sa; "Sanna, det har varit sol en vecka.. Vart har du varit?" Skitskoj att höra!
Skulle inte ha varit ledig försän nästa onsdag, men chefen såg till att jag fick en ledig dag på söndag. Har jue inte varit ledig på typ två och en halv vecka eller nått sånt. "Jag vill inte att du ska jobba ihjäl dig.." sa han.
Annars har veckan som sagt mest bestått av jobb.. Mest i Tuna.. men även hunnit med Harrys i onsdags. Det var inte så mycket folk, så det var ganska lugnt med att jobba.

Ikväll är det Harrys igen som gäller.. Vi får ikväll besök av Tommy Nilsson. Det ska bli intressant och se vad han har att erbjuda. Tuna och Harrys imorn igen och sen är man som sagt ledig. =)

Idag har jag haft min sista körlektion på körskolan.. om man inte räknar med den som man ska ha innan uppkörningen.. (som för mig är inom en snar framtid) Det gick bra. Måste bara träna på att hålla båda händerna på ratten.. (tycker det är skitjobbigt) haha.. och att försöka hålla mig PRECIS Under den tillåtna hastigheten så att man inte kuggar på att kört 2km/h för fort.. Skulle jue vara lite jobbigt. Sen är det där med start i backe som jag kan tycka är lite jobbigt.. Men annars flyter det på ganska bra. Och jag känner mig ganska positiv till att klara av uppkörningen. Hinner jue inte få mitt leg i tid så mamma måste följa med mig för att styrka att det verkligen är jag som ska köra upp.. Haha, lite jobbigt, men vad gör man?
Gud va skönt det skulle vara att verkligen ha det där körkortet. Och när jag ska åka ner till Kroatien också. Skönt att kunna ta sig hur man vill.. *håller verkligen tummarna nu*

Vissa personer förvånar mig ibland.. De kan säga saker som man tror att han/hon inte bryr sig om.. eller berätta nått som gör att man omvärderar personen ifråga.. Jag är så glad att man kan bygga nya band med människor när vissa saker har gjort så att man kanske trodde att man aldrig skulle träffa de igen. Helt underbara människor som man ändå kan umgås med och som man ser på ett helt annat sätt.. och som kanske ser en själv på ett annat sätt.. Usch, det låter snurrigt och jag vet inte hur jag ska förklara.. Allt jag kan säga är att jag är glad för det iaf.

Fan va lugnt jag har haft det idag.. Vart har alla människor tagit vägen??
Jag har hunnit med att teckna hemförsäkring.. (vuxenpoäng till Sanna) så nu är man försäkrad.. inte bara hemma utan även på semestern.. vilket kan vara ganska bra.
Ringde resebyrån för att kolla upp priser på hyrbilar.. Har gjort en förfrågan på en bil (vet att jag går händelserna i förväg.. men man kan jue alltid tacka nej) Det skulle kosta 2400:- för en vecka. Ganska dyrt.. men då ingick alla försäkringar också. Annars finns det jue bra bussförbindelser mellan Split och Zadar.. och väl där får jag väl lifta eller nått.. Haha.. Det löser sig alltid. =)

Vaknade igår av ett meddelande från Marija nere i Kroatien.. Blev jätteglad! Hon undrade hur länge jag skulle stanna.. Jag vet faktiskt inte hur länge jag kommer att vara i Zadar.. men det visar sig när jag väl kommer dit. Gud vad jag saknar de alla. Det ska bli så underbart att få träffa de. Och nu också när jag ska bo hos Marija och de ett par dagar så kommer jag att få spendera massor med tid tillsammans med de. Tror att Drazen också ska åka ner så man kanske kan hänga med honom lite också. Är jue inte varje dag det händer..
Haha.. kommer ihåg första året vi åkte ner.. Jag, Miki och Drazen åkte till Zrce, Kroatiens Ibiza.. Alla tre hade ögon stora som julgranskulor när vi kom ner till stranden.. Jag hade aldrig sett nått liknande. Vi hade skitkul! =) Blev endel festande den dagen.. =) Man kanske skulle ta och åka dit i år.. Det skulle faktiskt vara skoj.
Bara jag har körkortet så finns det inte många stopp.
Det enda jag vet är att de här 16 underbara dagarna kommer att bli toppen.. Inget ska få förstöra det. Det kan jag lova. Jag ska bara njuta av varje sekund! =)

Nehe.. ska väl ta och städa lite innan det är dags att stänga.
Cigg först..

Cao.. ;)

Bläh!

Publicerad 2007-06-10 19:00:58 i Allmänt,

Så jäkla trött nu..

Gårdagen med sina ca 33 grader, strålande sol och inte ett moln så långt ögat kunde nå;
Stod inte still en enda sekund i Tuna, glass efter glass fick lassas upp. Hade så ont i armen att jag knappt kunde använda plattången senare på kvällen. Kändes som att jag skulle smälta bort.
Efter jobbet fick jag köra lite med pappa och vi åkte och käkade middag på Roma.. Delade en pizza på uteserveringen, varmt och skönt! =)
Började jobba 22 på Harrys.. det var verkligen jättelugnt fram till typ halv tolv och då kom alla på en gång istället. Det var så otroligt varmt så jag tror nästan jag blev av med ca 3kg när jag sprang där och plockade disken.
Var helt slut när jag skulle åka hem, men lyckades ändå inte somna försän vid sex eller nått sånt.

Idag har jag jobbat i Tuna.. Så trött när jag skulle kliva upp imorse. Men mådde ändå bättre faktiskt. Försökte faktiskt få ledigt idag för att kunna få njuta av solen och umgås lite med vänner kanske.. men det gick inge vidare. Det är klart att det var strålande sol under de timmarna när jag jobbade och sen fem minuter efter att jag slutat så kom regnet.. Typiskt. Inte för att det höll i sig så länge, men iaf..
Sitter hemma hos mamma och pappa. Ska snart börja röra mig hemåt.
Vet inte riktigt vad man ska ha för sig idag. Antagligen blir det en sväng ner på stan och se vad det är för människor ute. Bara träffa lite folk och prata. Inget speciellt. Ska jue faktiskt jobba imorn med.. (Vilken skräll)

Ledig nästa gång den 20/6 som sagt och då hoppas jag att det kommer vara fint väder. Men jobbar mycket antingen förmiddag eller eftermiddag.. så det gäller bara att ta tillvara på den tiden som man är ledig så kommer det nog att bli bra.

Nehe nej.. ska ta och röra mig hemåt!

Pusa ;)

Dagens..

Publicerad 2007-06-10 18:33:28 i Allmänt,

Dagens frukost: En banan
Dagens kläder: Svarta shorts, gul tunika från Gina, "tå-strings" skor
Dagens låt: Makes me wonder - Maroon 5
Dagens dusch:  Imorse innan jobbet
Dagens frisyr: Ruffsigt, i en liten knut
Dagens smink: Mascara
Dagens händelse: Samtalet, det gjorde mig glad..
Dagens planer: Umgås med vänner
Dagens vill ha: Ledigt imorn
Dagens saknad: Att få vara ute i solen som alla andra
Dagens samtal: Från en viss Köpings-bo =)
Dagens tråkigaste: Att det var strålande sol under alla timmarna när jag jobbade och regn så fort jag slutade
Dagens roligaste: Muppat mig på jobbet =)
Dagens finaste: Maya, som är en alldeles underbar liten flicka.. =)
Dagens måste: Plugga matte
Dagens dricka: Redbull, vatten och cola (det vanliga)
Dagens köp: En tunika från Gina, ett paket cigaretter
Dagens mat:  Foccacia med Salami och sallad
Dagens mående: Halvbra, fortfarande febrig och hostig =/

Jahapp..

Publicerad 2007-06-08 23:41:09 i Allmänt,

Har haft en softkväll hemma hos Carro.. som har tagit hand om lilla sjuka mig..
Slapp sitta hemma själv iaf. Skönt det! Men nu är det dags att röra sig hemåt och gå och lägga sig!

Laku noc.. ;)

Onödigt vetande

Publicerad 2007-06-08 23:39:53 i Allmänt,

OM MIG;
namn;
Sanna
ålder; 21 (22 i december)
familjemedlemmar:  Mamma, pappa, två bröder, syster och hennes två barn
pojkvän/flickvän; Nope
husdjur; ingen speciell djurvän.. men Carros Tindra skulle jag inte ha nått emot att ha hemma =)
boende; lägenhet
närmaste vänner; Carro, Annika, Philippa, Sara, My

(PERSONLIGHET) JAG ÄR;
blyg; nja, ibland kanske
smart; Haha.. har mina stunder
långsam; På morgonen
stressad; Hmm.. något bara
tålmodig; inte lika mycket som jag skulle vilja alltid..
djup; japp
öppen; jajamensan
ärlig; jodå.. kanske inte alltid
positiv; Beror på
kär; hmm..
rolig; ibland.. =)
ansvarsfull; jodå..

(VÄNSKAP) JAG HAR;
svikit en kompis;
Har nog hänt
förlorat en bästa vän; Ja, och det gör fortfarande ont
sagt att jag älskar en kompis; Självklart
sovit med en killkompis; jupp
sovit med en tjejkompis; Japp
pussat en av samma kön; yes
strulat med en kompis; hmm.. det har nog hänt
haft sex med en kompis; det med..
slagit en kompis; på allvar då eller?
vänner som vet allt om mig; yes
berättat hemligheter; Japp

(KÄRLEK) JAG HAR;
blivit sårad; oj.. japp
haft stadigt förhållande; yes
tagit någons kille/på-g-kille; mm.. det har jag.
krossat någons hjärta; kanske..
gett någon ditt hjärta; Jupp.. stora delar är nog kvar där också
"playat"; Nja.. inte min stil
sagt att jag älskar någon och menat det; Jepp
sagt att jag älskar någon, och ljugit; Nope
varit otrogen; hmm.. nej, men varit "den andra kvinnan"

FAVORIT;
person; Det ni.. =)
pryl; min cd-spelare.. =) massor bra musik
förälder; jag älskar båda lika mycket..
film; hmm.. kan inte välja
händelse; Hur ska man kunna välja? Studentbalen kanske? =)
plats; Kroatien.. lätt! Havet, maten, musiken, människorna.. LIVET! =)
frukt;  gärna alla i en sallad.. *mums* men okej, nektariner kanske slår lite högre =)
bär; jordgubbar, gärna när man plockar själv.. och vindruvor från en viss plats i Kroatien =)

JAG HAR;
sytt; i skolan.. inte på sjukhus
opererat mig; nej, tack gode gud
cyklat omkull; japp, senast 2005 när jag var i USA :S massor ont gjorde det.
kissat i sängen; när jag var väldigt liten?
monat; haha.. nee
sjungit i duschen; alltid.. =)
hoppat bungyjump; usch
kallat någon hora; usch ja.. det händer när jag är arg
satt mig på en humla; hehe.. nee ni
fobi för något; spindlar kanske..
sett någon dö; nej.. usch
varit på begravning; alltför många gånger..
sagt att jag hatar någon; oj.. ja ett x antal gånger. Det finns många som förtjänar det
bytt ut mjölk mot vatten i mjölkpaketet; varför skulle man göra det?

LIVET;
svart eller vitt;
vitt
rött eller blått; rött
skriva eller tala; Tala
vatten eller cola; cola, men vatten är alltid gott
nagelbitare; nepp
mobil eller mp3; Mobil (för min har mp3 också) =)
snygg eller charmig; mer charmig kanske.. =)
kille eller tjej; killar måste jag väl svara här tror jag..
lösgodis eller choklad; lösgodis
frukt eller grönsak; gillar frukt och grönsaker..
tjej- eller killkläder; tjejkläder,
film eller serie; film självklart
festa eller softa; kan inte välja..
cider eller öl; cider, aldrig lärt mig tycka om öl!
sommar eller vinter; SOMMAR ! såklart..
fredag eller lördag; Lördagar
ljus eller lampa; Ljus
övervikt eller undernärd; varken eller
kärlek eller vänskap; båda vill jag ha
pappas eller mammas mat; bådas.. =)
bio eller hemmakväll; Hemmakväll
samvete eller egoist; Samvete

What to do?

Publicerad 2007-06-08 18:17:32 i Allmänt,

Gud jag får nästan panik när jag tänker på att jag ska spendera kvällen hemma.
Skulle ha jobbat istället..

Okej, jag vet att jag är sjuk, men kom igen.. ingen dator, ingen dvd.. vad ska jag göra hela kvällen kommer jue gå under. =/ Vill verkligen inte.

Blev bjuden till Köping av alla ställen.. Kanske inte den roligaste av städer i sverige.. Men det hade varit roligt att träffa en person där iaf.. Fast frågan är om jag vill att den här personen ska se mig såhär som jag är nu när jag är sjuk. Mina host- och nysattacker är jue inte de finaste. haha. Man känner sig sådär lagom fräsch.

Nehe.. en kvart kvar av jobb. Dags att börja städa kanske.

Cao ;)

How do I breath?

Publicerad 2007-06-08 16:54:51 i Allmänt,

Fan det är så sjukt fint väder där ute och jag sitter inne i min butik och nästan smälter bort.
Inte bara pga av värmen från alla kylarna utan också för att jag har feber så det heter duhga. =/
Förkylningen har bara blivit värre jue längre veckan har gått.. Känns inge bra alls och ändå har man jobbat.

I tisdags var det jue Dannes sista dag här i E-tuna.. Så vi var på Grappa en sväng och satt på uteserveringen och sedan gick vi till Harrys en stund och dansade lite. Tog det väldigt lugnt för att inte bli sjukare, men det är klart att det blev värre under onsdagen. Jobbade hela dagen i Tuna och sen bar det av till Harrys. Det var lika äckligt inne som det var ute. Varje gång jag gick in fick jag en hostattack eftersom det var så fuktigt och samma sak hände när jag gick ut.
Men det gick ändå ganska bra att jobba. Det var inte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara.

Igår när jag vaknade kändes det som att mina lungor skulle komma upp genom halsen. Träningsvärken i magen går knappt ens att beskriva. Och det bara från att ha hostat.. Snacka om otränad. haha
Jobbade mitt pass i Tuna och åkte sen och hämtade mat från Ming.. var hemma vid halv fyra. Drog för persiennerna och låtsades om att det regnade ute och sen låg jag där hela dagen och kvällen framför tv:n och bara tog det lugnt.
Mådde lite bättre imorse när jag vaknade, men kände mig fortfarande sjuk.

Var jue ändå tvungen att jobba idag så jag gjorde mig iordning och gick ner på stan. Tog kort för mitt leg, så jag slipper ha med mig mamma på uppkörningen.. haha. Har jue bara finskt pass så hon var tvungen att följa med mig när jag skulle skriva upp. Så jag tänkte jag skulle slippa det nu. Var på Gina också och handlade lite mera sommarkläder. Lite tröst-shoppande.. det är farligt det där.. Men de har jue så mycket fint och man mår lite bättre när man får handla lite. Sjukt det där. Träffade Sofia som brukar jobba i garderob och kassa på Harrys och hon erbjöd sig att ta mitt pass ikväll om jag kände att jag behövde vara ledig. Sa att jag skulle tänka över saken, men sen så ringer Micce från Harrys och talar om att de tycker jag ska vara hemma och vila ikväll.. =) Så gulliga.. Så nu vart man ledig ikväll.. Problemet är jue bara det att det är så otroligt tråkigt att sitta hemma.. Jag har ingen dvd heller så jag kan inte titta på film.. =/ Men jag måste vila upp mig så att jag orkar med.. Har min nästa hel-lediga dag först om två veckor.. Det är en onsdag och jag känner på mig att jag kommer att få jobba kvällen iaf.. så det blir jue inte hel-ledigt iaf. Men vad gör man?? Ska jobba på nu fram tills att jag åker på semester och sen ska jag försöka lugna ner mig lite. Får väl se hur bra det kommer att gå.. haha

En och en halvtimme kvar sen är man ledig för kvällen.. What to do??
Tål att funderas på.. Ska ta en cigg nu iaf.

Cao

Crazy weekend..

Publicerad 2007-06-05 21:32:00 i Allmänt,

Jobb fredag; Arvingarna på Harrys fick verkligen igång folket. Kul att lyssna på de och än håller sig Eloise =)
Helt okej att jobba alltså..

Lördag; Lotus.. inte så mycket folk.. så det fanns tid till att tjabba lite folk och även att dansa! Speciellt trevligt var det att träffa en person.. =) Tack för att du fick mig att skratta ;)

Söndag; Personalmöte med tjejerna från Tuna. Väldigt trevligt och mysigt. Middag på Ming Palace och ett sommar-schema som blev gjort. Blev ledig 11 dagar under sommaren om man inte räknar med de dagarna när jag ska åka på semester. Ganska häftigt, men det känns ändå som att man är mer ledig nu än vad man varit de senaste somrarna.

På kvällen sen var det fest. Förfest hos mina gamla roomies. =) Danne ska jue åka till Magaluf imorn, så det var som en avskedsfest för honom. Plus självklart en anledning till att festa.. Söndagar är roliga dagar att festa.
Tog massa bilder med min mobil, ska lägga upp så fort jag kan.
Förfesten var riktigt trevlig och sedan bar det av ner till "Bakfickan", alltså nya Nybron. Skön musik, roligt folk =)
Blev omplåstrad eftersom smidiga Sanna lyckades trampa på en glasbit och blödde som bara den. Men det stoppade mig inte.. Fick mig ett gott skratt nere på toan och sedan var det bara att dansa vidare.

Vaknade igår morse med jordens förkylning.. Helt täppt överallt! Inge skönt alls. Febern kommer och går och det känns som att huvudet är 10 storlekar större. Ändå kan jag inte sitta hemma. Det har jue varit helt underbart väder och jag klarar inte av att bara sitta hemma.

Sitter hemma hos Danne och Fidde.. Danne har packat sitt släp nu och imorn åker han.
Vi ska väl ut och umgås en sväng tror jag. =)
Det är fan fullt på varenda uteservering ikväll.. alla vanliga svenssons är jue lediga imorn.
Själv så jobbar man 11-17 i Tuna och sedan börjar jag 22 på Harrys och jobbar hela natten medans alla andra festar gärnet!!  Men, men det är som vanligt..

Usch.. Jag saknar dig redan Daniel! Vill inte att du ska åka ifrån mig! Vad ska jag göra utan dig?? 
Plus att du vet att du inte kommer klara dig utan mig.. ;) Nee, skoja bara! Men jag hoppas Du håller vad du lovar.. Att du ska komma och hälsa på! Sen får jag komma till dig =) Hamna nånstans där det är riktigt varmt ;)
Love you roomie..


Nehej.. dags att dra nu.

Cao ;)

...

Publicerad 2007-06-01 17:52:53 i Allmänt,

Ja nisam sigurna sto osjecam..

eller det är väl kanske inte riktigt rätt heller.. men vi kan låtsas som det för en stund!

cao

Upp och ner..

Publicerad 2007-06-01 16:33:54 i Allmänt,

Hela veckan har varit helt upp och ner.. Känner mig ganska tom och ihålig faktiskt. Vet inte riktigt hur jag ska sätta ord på det, men det går säkert över..

Veckan har bestått av en hel del jobb.. även om jag har känt en del att jag skulle behöva vara ledig. Men helvetet börjar idag.. Mycket i tuna och på harrys de närmaste tre veckorna.. Men vad gör man?
Jobb ikväll med.. Harrys, vi får jue besök av Arvingarna.. haha. Det var verkligen inte igår om man säger så. Men det blir säkert trevligt. Imorn är det Tuna och Lotus som gäller.

Jag undrar ibland vad jag har gjort Gud för att han ska straffa mig så hårt som han faktiskt gör.. Har jag varit så otroligt elak mot nån att jag förtjänar detta??

Klarade min utmaning i hudvården! Lyckades med min "Perfect start"! Fick tre avbokningar nu på slutet, men meningen var jue att du skulle lyckas hålla Fem av de Åtta bokade klasserna och det har jag nu gjort. Det känns i alla fall bra.. Nästa vecka så kröns Marie till Sales Director.. Önskar jag kunde vara där, men jag måste jobba. Det känns som att man slits mellan allt och ingenting och tiden räcker inte ens till hälften. Men jag har jue faktiskt valt vissa saker och måste nu prioritera de.. Även om mycket annat jag skulle vilja ha tid med blir lidande.

Gått ner ca 3kg sedan förra veckan.. Har hamnat i nån av mina konstiga perioder igen.. Men den där bilden på kylskåpet är inte långt borta nu! Haha..
Messade med Marija nere i Hrvatska =) och hon är verkligen en underbar och fantastisk människa. Bara genom ett litet mess så kan hon få mig på 10 gånger bättre humör än vad jag var innan. Nu har det blivit som så att jag ska faktiskt bo hemma hos de en eller två dagar när jag är därnere.. Så slipper jag hålla på och leta så mycket boende.. Känns kul och spännande på något sätt.. Men också konstigt! Men jag hoppas att jag ska slippa den där känslan när jag väl kommer ner och får träffa alla.

Var på bio med Danne igår.. (Den ena av mina underbara fd roomies) Vi såg Spider-man 3. Ganska våldsam film.. Men också väldigt sorglig.. Kunde faktiskt inte sluta gråta när jag väl börjat..
Danne åker jue ner till Magaluf nästa vecka. Så det är "avskedsfest" för honom på söndag. Han vet jue faktiskt inte om han kommer "hem" igen.. eller om han kanske åker hem på riktigt. Önskar att han kunde stanna kvar här. Kommer jue sakna honom alldeles förfärligt mycket.. =(

Here I am
Once again, I'm falling to pieces..

..Broken up, deep inside

Kan inte klockan bli halv sju??

Cao..

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela