Sanna - Mitt i livet

Torsdag 28/2

Publicerad 2008-02-28 22:37:08 i Allmänt,

Det har varit en konstig dag på jobbet idag..

Telefonen har knappt ringt, det tog en timme och en tjugo minuter innan jag fick mitt första samtal.. Men jag har haft en massa mejl som jag svarat på. Och det har varit en massa fall som inte har varit de lättaste, mycket förvirringar och många samtal hit och dit.

Man kan snacka om att jag har varit förvirrad idag.. När jag har ringt kunderna har jag försökt ringa till deras faxnummer! Signalerna går som vanlig och helt plötsligt börjar det pipa! Blev helt skrämd när det hände.. Och det var inte så att det hände EN gång.. utan jag gjorde det ett par gånger! Och blev lika skrämd varje gång när det började pipa! Sån typisk "Sanna-grej" att göra.. haha

Jag undrar egentligen hur killar ser på simultanförmågan.. Tom drog en sån himla skön grej idag..

Han kommer gåendes och helt plötsligt hostar han till och får en sån skräckslagen blick i ögonen!
Jag, oroligt; Tom vad hände?
Tom; Jag försökte svälja och andas samtidigt, då satte jag i halsen.. Simultanförmåga är inte riktigt min grej!

Haha.. Vem fan kan svälja och andas samtidigt?? Jag försökte mig på det, men inte fan lyckades jag med det!
Tror nog inte det har så mycket med simultanförmågan att göra! Men det var så sött!

Torsdag idag, vilket betyder kvällsöppet på stan!! Gick ner med tron att jag skulle komma hem med en massa påsar, men tji fick jag! Hittade inte mycket som jag tyckte om.. och jag hade ingen ork att gå runt och titta på allt.. så jag strosade mest..

Har hittat min nya bästa vän i alla fall! En Kodakmaskin! En sån där maskin som man kan stoppa in minneskort och cd-skivor i och sen framkalla sina kort på en gång.
Den stod där så söt och fin och jag var bara tvungen att gå fram och pilla på den.. :)
Det fanns ett val för mobilkamera så jag var tvungen att testa den.. Man för över bilderna från telefonen via Bluetooth eller infraröden så kommer de in i maskinen! Förde över fem bilder och framkallade de. :)
Man får köpa ett kort som är som ett förbetalt telefonkort med valörerna 2.50, 10,15 eller 20 euro! Jättebra jue! :)
Inte för att det blir så himla bra upplösning på bilderna när man tar de med kameran från mobilen, men så dåliga blev de faktiskt inte.. Blev lite förvånad faktiskt! :)

Förresten så har jag upptäckt idag, mer än någonsin, hur dåligt mitt svenska ordförråd har blivit.

Förstod inte ens att en NÄTADAPTER är det som man sätter i kontakten för att den ska få ström!
Men nu vet jag det! :)

Sykesparty imorn då.. Börjar redan klockan 17.. slutar jobba 18! Gratis dricka och lite tilltugg antar jag.
Karaoke och någonting som de kallar för Drive-in show! Ingen aning om vad det är.. Men det ska bli intresant! :)

Nu ska jag gå och vara lite social!

Puss och kram
/Sanna

Onsdag 27/2

Publicerad 2008-02-27 19:55:29 i Allmänt,

Hade en ganska orolig natt med en del konstiga drömmar.. så när väckarklockan ringde imorse ville jag bara stänga av den, krypa längre in under täcket och försvinna!
Men det var jue vara att släpa sig in i duschen och ta sig till jobbet!

När jag kom till jobbet imorse låg det ett mejl i kön från en kund som jag hjälpte igår. Han var beredd på att slänga sin produkt eftersom våran websida tydligen inte riktigt vill samarbeta med honom.. Men jag ringde upp honom igår och hjälpte honom med det han behövde göra och i mejlet som han skrivit till mig tackade han för hjälpen och skrev att hans dag blev mycket, mycket bättre efter att han hade pratat med mig! Det värmde verkligen! :)

Helt okej dag idag.. Haft en del underliga fall med kunder som tog en hel del tid att lösa. Många mejl fram och tillbaka med kunderna och förvirringen blev bara större och större.. Men tillslut lyckades vi lösa allt! Skönt var det när jag kunde få skriva till kunderna att det äntligen är löst! Fick mycket tack tillbaka! :)
Det känns som att jag kanske börjar förstå vad det är jag håller på med.. haha! Och det är väl på tiden! ;)

Solen har varit framme idag.. Men det har blåst en hel del! Det är helt sjukt hur kallt det kan blåsa i det här landet! Men när man står med ansiktet upp mot solen och blundar då kan man tänka bort vinden och man kan vara på en annan plats.. Vilken man vill! :)

Vad blir det ikväll då? Inte mycket.. ska väl äta lite middag, är massa sugen på kina/thai eller nått åt det hållet! Kanske, kanske.. :) En film antagligen och bara ta det lugnt..
Känner mig trött! Har nyst så många gånger idag och tappade nästan rösten ett tag där när jag satt i telefon. Så det är bara vila som gäller!

Jag Vägrar verkligen att vara sjuk nästa vecka när jag kommer hem! Fast då har jag jue mamma och pappa som kan ta hand om mig.. haha! Nee, va tråkigt att vara sjuk! Håller tummarna för att jag inte ska bli sämre..
Som sagt.. Vila, vila, vila!

Fick mejl från Dado idag som berättade att han och Dino har bokat resa till Amsterdam.. och de ska jue bo här hos mig! De kommer 2 april! Sjukt roligt! Mina första besökare.. och jag är knappast förvånad att de är de heller! ;)
Sen ska jag och Kajsa planera hennes visit under nästa vecka också! Det ser jag verkligen fram emot!
Ska inte Du också komma? ;)

Äntligen har msn och börjat funka!! Kunde inte logga in alls igår.. höll på att bli tokig. Och nu idag när jag försökte så gick det inte heller.. Men kom precis in! :)

Nu ska jag prata lite med mina kära föräldrar! :)

Puss och kram
/Sanna

Är jag sjuk?

Publicerad 2008-02-27 19:07:51 i Allmänt,

Det här är ett inlägg jag skrev igår och som av någon konstig anledning inte publicerades.. Så jag lägger in det nu.

(Tisdagkväll)

Jag känner mig jättekonstig!!

Ena stunden kan jag känna mig hur pigg som helst och i andra stunden är jag helt död!
Huvudet värker och jag känner mig ganska yrslig igen! Dessutom så har jag börjat nysa nu också! Inge roligt alls..

Har börjat tappa matlusten så det är väl ett ganska säkert tecken på att jag inte mår alltför bra, men jag vill inte heller vara hemma från jobbet! Så det blir att släpa iväg sig till arbetet imorgon igen och blir jag värre då går jag bara hem!

Jag längtar redan till helgen! Vill vara ledig och kunna sova och ligga och dra mig länge.. Jag hoppas dessutom på att det ska vara fint väder under helgen så att man kan ta sig ut i solen och utforska! Promenad i parken är aldrig en dålig idé! :)

Torsdag är det jue dessutom shoppingkväll! Vilket är ett måste denna vecka när det är lönevecka och allt! :)

Nu har jag verkligen ett liv här i Amsterdam, det mesta börjar falla på plats. Jag har ett Holländskt personnummer, ett jobb, lägenhet, bankkonto.. det enda som fattas är försäkringen! Men det ska jag också ta tag i nu i dagarna.
Fick min lönespec hemskickad idag.. Känns skumt att man liksom har ett helt liv här.. I en annan stad, i ett annat land.. Ibland känns det nästan som att man är i Sverige.

Ibland tror jag att jag ser människor som jag känner.. Och alldeles innan jag ska hälsa så kommer jag på mig själv! JAG ÄR I AMSTERDAM! Vem ska jag träffa som jag känner här?? Blir fortfarande rädd de få gånger när jag hör mitt namn ropas när jag är på Sloterdijk (tågstationen vid jobbet) eller ute på stan, haha..
Den här stan är så stor så inte ens om jag bor här i två år så kommer jag att känna ens hälften! Det är skönt med så mycket anonymitet.. Samtidigt som man saknar det där att träffa på folk och stanna och småprata lite grann.. Men jag trivs i storstaden! :)

Nu sätts "Studio 54" på för typ tredje gången under de senaste fyra dagarna.. Först hade vi lite svårt att komma igenom filmen under helgen så vi såg om den två gånger innan vi kom igenom hela.. haha. Inte för att den inte är bra, men man tappar koncentrationen ibland! :) Och nu för tredje gången.. men jag kan tänka mig att vi inte kommer igenom hela denna kväll heller!  Men vi får väl se.. :)

På fredag är det Sykes-party! Karaoke och vad det än skulle vara.. Festen börjar redan klockan 17. Det ska bli väldigt intressant att se hur ett Sykes-party är. Jag har hört att de ska vara ganska så intressanta! ;)

Mmmm.. hela vardagsrummet luktar rosor! De är helt underbart fina och jag kan fortfarande inte låta bli att le varje gång jag tittar på de. :)

Jaja.. nu ska jag ta och vara lite social med mina underbara flatmates.. :)

Sussa sött!

Puss och kram
/Sanna

Tisdag 26/2

Publicerad 2008-02-26 19:47:26 i Allmänt,

Vilken dag..

Mådde riktigt dåligt imorse när väckarklockan ringde, men släpade iväg mig till jobbet! Tänkte att blir jag sämre så går jag hem!

Fick ganska chockerande nyheter när jag ringde hem till Sverige imorse så jag har mest varit i chock under hela förmiddagen! Förmiddagen gick mest åt till tankar som snurrade..
Varför? Ska man höra av sig? Vad skulle man säga? Tankarna finns hos de som är inblandade! Svårt att förstå.

Resten av dagen var som vanligt.. En hel del samtal och mejl att ta hand om! jag var lättad när klockan slog 18 och det var dags att gå hem!

Karsten kom efter mig.. Han hade köpt rosor för att få mig på lite bättre humör! Så underbart gullig! :)
De är verkligen jättefina! Och jag blev så rörd att jag nästan började gråta!

Det kommer inte hända något speciellt ikväll.. Äta lite middag och bara slappa! Ska bli skönt!
Längtar verkligen till nästa vecka! Vill kramas massor! Ska äntligen få ordning på håret också.. Ännu behöver jag inte börja leta efter en ny frisör! :)


Ni finns i mina tankar..


/Sanna

Sjuk?

Publicerad 2008-02-25 23:41:32 i Allmänt,

Jag är inte helt säker på om jag är sjuk eller inte..

Just nu så mår jag lite bättre.. fick lite mat i magen och har degat på soffan. Men jag känner mig lite konstig faktiskt.. Får se om sömn kanske hjälper lite. Jag kommer i alla fall gå till jobbet imorn och är det så att jag blir sämre under dagen så kan jag bara gå hem.

Alltså jag har varit på så konstigt humör hela dagen. Jag har känt mig lite halvkrasslig hela dagen, men imorse var jag på hur bra humör som helst.. Skrattade och virrade som vanligt..
Så mycket svamlande som jag har för mig nuförtiden.. Vet inte alls vilket språk jag ska prata på längre!
Jag pratar SVENENGELSKA.. Tom på jobbet har ganska roligt åt mig!

Lönen kom idag.. så nu klarar man sig en hel månad till! :) känns bra eftersom man har en tripp till Sverige och Tuna nästa vecka! Och jag antar väl att denna helg så är det en del fest inplanerat.. :)
Det är skönt att ta det lugnt, men sen kan man festa till det också! :) Vi har alltid lika roligt när vi är ute!

Jobb imorn igen.. snart dags för sängen! Men först ska jag krypa ner i soffan och mysa! ;)

Puss och kram
/Sanna

Måndag 25/2

Publicerad 2008-02-25 20:53:53 i Allmänt,

Vanlig dag på jobbet..

Men det känns som att jag börjar bli mer och mer säkrare på vad jag gör.. Känns bra!

Det är verkligen en måndag idag.. Var massor trött imorse, trots att det varit en lugn helg, utvilad och allt!
Men jag är nog sjuk!

Jag har frusit och varit varm om vartannat.. Jag känner mig yr, har ont i huvudet och känner mig lätt illamående! :( Har nog utan tvekan blivit smittad av herrn som jag tagit hand om under helgen. Känns jue sådär lagom bra.

Jag skulle behöva laga lite middag, men vet inte om jag orkar ställa mig upp! :( Kroppen värker och jag känner mig bara trött hela tiden.

Aja.. lite vila så kommer allting att bli bra! :)

Nu är det dags för middag!

Puss och kram
/Sanna

Söndag 24/2

Publicerad 2008-02-24 17:54:19 i Allmänt,

Som sagt var det en lugn kväll igår..

Lagade kycklinsallad till middag igår.. Friskt och fräscht! :)
Sen låg vi på soffan och tittade på film under resten av kvällen.. käkade lite chips och hade mysigt.
Och glass.. banan/kolasås! :) Mums..

Karsten blev sämre under kvällen.. Trodde nästan att han skulle brinna upp. Låg med en kall handduk och baddade hans panna.. kände mig nästan som en mamma. Haha

Somnade på soffan och vanknade till under natten.. Trodde inte klockan var så mycket, men när Susy och Serena stappalde in genom dörren efter en utekväll förstod jag att klockan var en hel del..

Sov länge idag.. Skönt! :)
Städade lite i köket, slängde in en liten tvätt i maskinen.. Nu är äntligen allt tvättat! :)
Åt "frukost" med tjejerna och resten av dagen har spenderats på soffan framför tv:n halvsovandes.. Det är skönt med såna dagar. :)

Serena håller på och lagar mat.. Det blir tydligen något afrikanskt. :)
Det är det här som är så roligt med att ha så vänner från så blandade kulturer.. Man får verkligen prova på olika saker.. Jag älskar det verkligen!

Susy sa häromdagen att hon hittat en finskt recept på nätet.. Hon vet inte riktigt vad det är, men något typiskt finskt i alla fall.. Och hon skulle prova på att göra det någon dag! haha.. Vår älskade lilla Susy.. hon är så söt! Älskar verkligen att laga mat till alla och ta hand om alla.. Hon är som en mamma! :)

Jag måste säga att jag trivs alldeles underbart bra här..
Jag har som en liten extra familj här.. En familj som inte kan ersätta min familj hemma, för gud vet att jag saknar de massor och längtar tills jag snart ska träffa de! Men en mini familj som man kan skratta och dela saker tillsammans med.. Och som gör att allt känns mycket lättare.

Tänk om jag hade hamnat i en lägenhet med folk som jag absolut inte kommer överrens med? Eller om jobbet hade varit riktigt pissigt? Usch, det är såna tankar som jag absolut inte ska tänka på.. För nu hade jag turen att få ett bra liv här hemma!

Pratade med mamma och pappa idag.. Alla var hemma hos de och Carlos hade lagat mat! I det ögonblicket ville jag också vara hemma.. Men bara 10 dagar kvar nu! Sen ska jag kramas med min underbara familj och mina underbara vänner.. Längtar massor! :)

Jaja..

Puss och kram
/Sanna

Fucking Åmål - Amsterdam :)

Publicerad 2008-02-23 19:52:54 i Allmänt,

Jahapp..

Åkte till banken för att aktivera mitt kort. Kom fram, stod i kö och det blev äntligen min tur..
Såklart att jag gjorde en typisk Sanna.. Jag hade inte med mig mitt pass och det dög inte med mitt svenska körkort som ID!! Ååååhh, va irriterad jag blev! Var bara att sätta sig på tramen tillbaka hem och hämta passet.. Som tur var hade jag gott om tid på mig!

Åkte tillbaka ner till banken.. Fick mitt kort aktiverat, åkte till affären och handlade mat.
Lyckades åka 5 hela gånger med spårvagnen på EN OCH SAMMA BILJETT.. med en giltighetstid på en timme.
hahaha.. Sååå nöjd. ;)

Gick till filmhuset för att köpa cigg på vägen hem och när jag stod i kö så stod jag och inspekterade raderna med alla filmer.. Tror ni att jag blev förvånad när jag upptäckte FUCKING ÅMÅL bland alla andra filmer??
Hahaha.. kunde inte göra annat än att skratta. Frågade killen som jobbade om jag kunde få ta en bild på filmen.. Han tyckte att det var ganska kul.. Han sa att han tyckte att det var en bra film och att den är uthyrd flera gånger i veckan!! Hahahaha.. Kan inte låta bli att tycka att det är ganska underligt.. Snacka om att det kommer tillbaka en hel del minnen när jag såg den filmen.. :)

På tal om svensk film så visade de både Wallander och Van Veteren på tv förra lördagen.. På samma tid på olika kanaler! Jag vet att jag kanske inte borde bli förvånad, men jag kan inte låta bli. :)

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem.. Diskade all disk för hand eftersom jag glömde köpa tabletter till diskmaskinen.. Tagit hand om lilla sjuklingen som verkligen vägrar erkänna att han mår dåligt.. Fast nu verkar det som att han kanske mår lite bättre.. De rosa pillrena (Ibuprofen) hjälpte kanske.. ;)
Tänkte börja laga maten snart.. Det blir bara en enkel kycklingsallad.. Så gott så. Sen så blir det väl kanske en film eller två, en lugn kväll med andra ord.. Skönt!

Nu ska jag ta och börja med maten..

image65

Som sagt.. Förvånad! :)

Puss och kram
/Sanna

Lördag 23/2

Publicerad 2008-02-23 12:50:01 i Allmänt,

Vaknade skaplig tid.. Innan 11.00.. har lagt en maskin i tvätten, ätit frukost och tar det lite lugnt på soffan.

Det är grått ute, men än så länge inget regn.. Men den kommer, det kan jag lova!

Måste iväg till stan och banken.. Behöver verkligen aktivera min pin till kortet. Det skulle väl inte vara det smartaste att ha ett låst kort och inte komma åt pengarna.. Men det skulle väl vara typiskt mig att glömma en sån sak.
Men inte denna gång.. Känner mig stolt! ;)

Annars blir det en lugn dag även idag.. Måste gå iväg och handla lite.. Blir väl lite gott till kvällen också, kanske en flaska vin. Men det blir nog film och bara ta det lugnt.

Har en halvsjuk Karsten i knät som inte riktigt vill erkänna hur dåligt han mår. Pojkar.. alltid samma visa. haha.. Vi har ett litet sjukhus här idag, Karolinas fransman är också alldeles sjuk.. De ligger helt döda här. Stackare! ;)

Nehe.. nu ska jag gå och fixa lite soppa åt sjuklingen, sen måste jag röra på mig ner till centrum.

Ha en mysig lördag!!

Puss och kram
/Sanna

Fredag 22/2

Publicerad 2008-02-22 22:48:38 i Allmänt,

Äntligen helg!!!

Igår hände det inte så mycket utöver det vanliga.. Jobbet var väl som vilken annan dag. Lyckades äntligen med att "stänga" ett fall som jag har försökt att lösa i flera dagar. Helt underbar kund! Varje gång jag pratat med honom så har jag lagt på luren med ett leende på läpparna. Det är såna kunder som man vill ha! =)

Kvällen var lugn.. Karsten lagade middag och tiden ägnades åt till prat.

Dagen har varit helt okej.. Inget utöver det vanliga har hänt. Att sitta på kontoret till klockan 19 en fredag är verkligen ingen höjdare. Man hinner bli så himla seg!! Telefonen är helt tyst, inga människor som pratar och man har knappt ens ett mejl att svara på. Men nästa vecka har jag 9-18 passet igen. Det ska bli skönt..

Ikväll blir det en lugn kväll med en film kanske.. Inte så mycket pengar att spendera. Men på måndag är det lön..
Ser fram emot en lugn helg dessutom så det är helt okej. Känner mig faktiskt ganska trött.. Konstigt, för det har inte varit nån speciellt ansträngande vecka.

Jaja.. måste till banken imorn och aktivera min pin till mitt nya holländska kort. Annars kommer jag inte åt mina pengar på måndag.. Vilket antagligen inte är det mest praktiska. Haha..

En och en halv vecka kvar.. sen kommer jag till Tuna på besök! =) ser verkligen fram emot det!
Kramas massor med mina älsklingar ska jag göra..

Nehe.. Nu orkar jag inte sitta här!

Puss och kram
/Sanna

Onsdag 20/2

Publicerad 2008-02-20 23:05:19 i Allmänt,

Kom jue inte in på bloggen igår så jag lyckades inte uppdatera.. =/

Vad hände igår? Mitt system krånglade hela morgonen och jag blev lite frustrerad och stressad för att det inte ville fungera som jag ville att det skulle göra. Var så otroligt nära att gråta! Det löste sig tillslut dock, men det var verkligen frustrerande och jag förstår fortfarande inte riktigt vad som hände..

För att förklara i korthet så skulle jag registrera några produkter åt en kund under måndageftermiddagen och jag lyckades inte genomföra hela registreringen pga att jag inte hade alla uppgifter jag behövde. Så jag lämnade sidan som den var medans jag försökte få tag på mina kunder och ta reda på uppgifterna från de. Igår morse skulle jag sedan registrera produkter för en annan kund som inte hade något med de andra att göra.. och på något konstigt sätt så hamnade serienumret med ett annat produktnummer på det första kontot jag försökte registrera produkterna till.. Och jag försökte flera gånger men lyckades inte alls med att få det att fungera.
Tillslut så löste det sig.. Men en masa andra kunder som man inte lyckas hjälpa och som man verkligen ville hjälpa gjorde inte dagen bättre. Men jag fick ett mejl från en kund som berättade att han inte var så nöjd med supporten han fått.. Om det inte hade varit för min support så hade han kastat produkten förra veckan redan. det värmde verkligen! =)

Blev monitorerad på ett samtal också.. En av mina kollegor lyssnar på mitt samtal och sätter sedan "poäng" på det.. Jag fick en total poäng på 94% min första gång jag blev monitorerad! Jag är ganska nöjd.. Inte varit "på linjen" mer än ca fyra veckor och Tom berättade att det är fler människor som jobbat längre som fått lägre poäng än det. Så jag kan inte klaga.. Kändes bra.

Kvällen var lugn med en liten middag, film och mys bara.. Skönt! =)

Imorse var det som vanligt grått ute.. Och kallt! =(

Dagen på jobbet har varit bättre än den igår.. Men sista timmen mellan 18-19 gör en alldeles trött!
Nästan alla andra har gått hem och telefonen ringer inte på hela tiden.. man svarar på några mejl och sen finns det inte så mycket att göra.. Det gör en helt seg.

Vi har en lugn kväll här hemma.. Ätit lite mat och bara sitter och snackar. Ville bara uppdatera lite grann..

Nehe.. Nu ska jag vara lite social.. =) snart dags för sängen också.

Puss och kram
/Sanna

Måndag 18/2

Publicerad 2008-02-18 21:10:27 i Allmänt,

Dagen började bra med att ha fått en hel timmes extra sömn..

Solen sken, men det var kallt ute! Men jag var på alldeles toppen humör!

Då kommer frågan; Hur kan man vara glad en måndag?? Det är andra måndagen på raken som jag nästintill hoppat ur sängen när väckarklockan ringt! Det är lätt när man har bra helger och när solen skiner! =)

Fått mycket kommentarer idag på jobbet om att jag ser annorlunda ut.. De har inte riktigt kunnat förklara på vilket sätt.. Med håret är iordning gjort på ett helt annat sätt och till och med ögonskugga.. Tom var alldeles chockad.
Carlos sa att jag lyser nästan.. haha.. Jag undrar verkligen vad de pratar om? ;)

Det har gått bra på jobbet också.. Trodde min dag skulle vara helt förstörd när den svenska kunden från i fredags ringde ännu en gång imorse och var på! Men jag lyckades göra mig av med fallet och slapp höra nått från honom under resten av dagen. Det är skönt när man kan göra så! haha

Francesca bjöd hela 3com på glass.. Massor gott! =)

Sitter här hemma med huset fullt som vanligt. Vi väntar på middag.. Susy lagar som vanligt mat! =)

Det blir en lugn kväll med en film kanske.. Vi får se!

Glass är gott! =)

image64

Puss och kram
/Sanna

Söndag 17/2

Publicerad 2008-02-17 21:06:25 i Allmänt,

Lördag;

Det var en riktigt lugn dag.. Städade lite på rummet och sen låg vi kvar i våra myskläder hela kvällen och kollade på film! =) Med cola och chips var kvällen helt räddad. ;)

Det ringde på dörren runt midnatt och vi var rätt så förvånade.. det minsta man kan säga. Jag gick ner och öppnade.. Det var Karsten som nästan precis kommit hem från Barcelona!
Han kom hit på vinst och förlust eftersom hans telefon blivit spärrad.

Imorse när vi vaknade vid elva var himlen klarblå! Och jag var på ett underbart humör!
Vi har spenderat flera timmar i parken, bara gått och pratat hela dagen!

Tog ett glas vin på en liten pub i närheten där vi bor och nu har vi precis ätit middag!

Ännu en perfekt dag! ;) Skulle inte ha kunnat önskat mig en bättre dag faktiskt.. eller bättre helg!
Jag känner mig på bra humör och utvilad! =)

Imorn är det en ny vecka och jag börjar mitt nya skift som jag kommer att ha varannan vecka; 10-19.
En hel timme extra att sova.. Ni ska veta hur mycket det gör för en! Hur skönt som helst!

Nu ska vi kolla en film tror jag.. =)

En av bilderna vi tog i parken!

image63

Puss och kram
/Sanna

Lördag 16/2

Publicerad 2008-02-16 14:11:18 i Allmänt,

Fredag;

Vaknade på morgonen med jordens mensvärk och kände att den här dagen kommer nog inte bli den bästa.

Men solen sken igen, så det gjorde saken lite bättre.. Men det var kallt!! Riktigt kallt!
Jobbet gick helt okej, hade en del människor som inte var så glada..

En sak som jag har tänkt på länge och som blev ganska uppenbart igår är att Svenskar är väldigt nedlåtande.
Det är konsigt att upptäcka hur mycket människor ser ner på folk som jobbar inom service.. hur de tycker att de är så mycket bättre än du själv är.. speciellt i ett land där Jante-lagen gäller!
Jag undrar vad de här personerna tänker? Tror de att de skulle klara sig utan oss?
Som på krogen till exempel.. Tror de verkligen att de skulle ha lika roligt om inte Vi var där för att hålla rent, fixa drinkar och så vidare? Jag förstår inte hur en människa kan sitta och nedvärdera en annan människa trots att den personen gör allt den kan för att hjälpa till..

Jag måste sluta ta åt mig!

På kvällen så tog vi oss till Club 8 för ett 90-tals party! Jag, Susy och Serena..
De spelade bara musik från 90-talet och vi hade riktigt roligt! En massa musik som det var år och dar sen man hörde och även en massa musik som jag faktiskt aldrig hört.. hahaha.. Kände mig ganska ung i alla fall.. =)
Shakade på dansgolvet i flera timmar..
Tog en taxi hem, för det var så jävla kallt! +1 grader tydligen.. Det är nog det kallaste jag varit med om här.. och det kändes verkligen! Kändes som att öronen skulle trilla av.. haha

Sovit länge idag.. eller ja, kom jue hem vid 04, somnade kanske en halvtimme senare och gick upp vid halv ett. Men det var skönt att sova =) Solen skiner utanför fönstret, men det känns som att det kanske är lite kallt i alla fall.. Vi har ätit en liten frukost tillsammans och vad mer dagen har att bjuda på är jag inte helt säker på än.
Kanske tar jag en promenad i parken.. En power walk. Kankse blir jag hemma.. Det visar sig helt enkelt.

Vad som händer ikväll har jag verkligen ingen aning om.. Men det visar sig också. =)

Har, som ni kanske upptäckt redan, tagit lite bilder med min kamera i mobilen.. Det är inte världens bästa kvalité i upplösning på de. Men jag kan jue inte vara utan att ta lite bilder i alla fall.. =)
Måste verkligen köpa mig en kamera snart! Klarar mig inte utan den!

Nehe.. nu ska jag lägga upp lite bilder i bilddagboken. =)


Såhär såg jag ut i håret igår.. =)
image62

Puss och kram
/Sanna

Torsdag 14/2

Publicerad 2008-02-14 21:07:50 i Allmänt,

Sitter hemma i soffan..

Har varit nere på stan en sväng.. handlade lite nödvändigheter och sen var jag och handlade lite mat.
Vi ska laga mat här hemma vi tjejer.. Mysa lite och ha trevligt! Det är jue trots allt Alla Hjärtans Dag! ;)

Ganska busy dag på jobbet.. Lite roligare kunder idag. Men en kille från Israel ringde idag och halvskrek på mig i en halvtimma för att vi inte har support på Hebreiska, jag försökte hjälpa honom på det bästa sättet jag kunde, men det gick inte så bra. När det väl var dags att lägga på sa han att det absolut inte var något personligt mot mig och önskade mig en fortsatt trevlig dag. Jag trodde jag skulle skrika rakt ut när jag äntligen la på luren.

Vi fick presenter idag av Francesca och George.. en chokladpåse! =) Inte det bästa en dag som denna, men gott var det i alla fall.. haha.. svårt att lägga ifrån sig allt.

Fortfarande grått ute.. Inge roligt alls! Vill att solen ska vara framme..

Imorgon är det fredag igen.. Skönt att det snart är helg!
Det blir nog 90-tals party imorn på Club 8, inte så långt ifrån där vi bor.. Kan bli kul!

Det är inte mycket spännande som har hänt idag. Bara en helt vanlig dag.

Nu ska jag ta och gå och hjälpa till med maten och sen ska vi mysa.. =)

Hoppas alla har haft en bra dag fylld med kärlek!

Alla mina nära och kära.. Ni vet att ni finns i mitt hjärta! Jag älskar er så mycket! Och saknar er! Snart kan vi kramas igen! =) 


Massor med pussar och kramar!!


Den här påsen med choklad fick vi idag på jobbet! =)
image61

Onsdag 13/2

Publicerad 2008-02-13 20:21:02 i Allmänt,

Jahapp.. så var solen borta!

Imorse när jag slog upp ögonen, efter en mini försovning (inte så att jag kom försent till jobbet), var himlen grå dimmig.. Inte så roligt! Humöret vill inte riktigt hålla i sig såna dagar. Kallt har det också varit.
Här är det jättekonstigt, för det är så otroligt fuktigt så det blir så himla kallt när det väl blir kallt.

Jag undrar lite om det är puckonas vecka det här.. Det har inte varit många trevliga kunder på linjen idag heller.. Vart har alla snälla människor tagit vägen. Känt mig frustrerad för att jag inte kunnat hjälpa dessa människor trots att jag gjort mitt bästa. En missnöjd kund är inte så roligt kan jag tala om.
Dessutom så slutade vårat internetsystem att fungera.. Mindre roligt, men det var också sista timmen så det var inte nå större panik. Efter 17 så är det inte alltför många samtal som kommer in.

Det är Alla hjärtans dag imorn..
I mina ögon en ganska meningslös dag.. och Nej, jag säger inte det för att jag är singel! Varför behövs det en dag för att folk ska börja visa lite uppskattning? Finns det inte 364 andra dagar på året som också är viktiga? Affärerna tjänar mer pengar på alla produkter som har minsta antydning till en röd fläck format som ett hjärta!
Visst, jag uppskattar också presenter, blommor och små överraskningar.. men det är väl inte allt kärlek handlar om? Finns det inte i alla fall 1000 andra sätt som man kan visa sin kärlek på?
Personligen så tycker jag att höra någon sätta ord på hur en person känner för dig betyder mer än alla dyra presenter i världen!
Lägg i alla fall ner lite tanke och hjärta om du nu ska ge din älskade en present. Men tänk på att inte vänta ett helt år till med att visa din uppskattning!

Nu ska jag laga lite mat och sen blir det väl tv..

Sussa sött!

Puss och kram
/Sanna

Smeknamn

Publicerad 2008-02-12 21:25:32 i Allmänt,

Jag har fått ett nytt smeknamn av mina underbara vänner;

IKEA

Nog det underligaste smeknamnet jag blivit tilldelad än så länge.. =)

Tisdag 12/2

Publicerad 2008-02-12 20:55:06 i Allmänt,

Det vackra vädret fortsätter att hålla i sig.. Satt ute under hela min lunchrast och åt och njöt av solen.. Det var alldeles för underbart! =)

Det är verkligen inte lätt att vara på dåligt humör när solen värmer ens ansikte och det nästan känns som vår på riktigt! Känner mig nästan lite pirrig i kroppen såna här dagar!

Kunderna har tyvärr inte varit så mycket bättre idag.. Det är så tråkigt när man inte kan hjälpa de. Men vad ska man göra när de är riktiga puckon? ;) Jag lär mig en del nya saker varje dag i alla fall vilket är bra. =)

Riktigt avis.. Karsten åker fyra dagar till Barcelona imorn! Jag vill också åka.. Undrar om det är varmt där nu? Men det tror jag alldeles säkert att det är.. Lite grann i alla fall! =) Kommer han tillbaka och är alldeles brun ska jag hoppa på honom! haha

Huden känns okej också faktiskt.. Som en bäbis på ena kinden medans andra kinden fortfarande är torr och flagar.. Men det kanske, kanske kommer att bli snart! Håller verkligen tummarna för det. Men Susys salva hjälpte verkligen! Jätteskönt! =) Fast det är ingen idé att ta ut nått i förskott.. Det kan lika gärna vara så att bäbishuden försvinner under natten! Men som sagt, håller tummarna för att det ska bli bra nu!

Haha.. Pappa frågade mig igår om jag hade kört bil sen jag var hemma i Sverige. Jag frågade honom om han var galen! Jag skulle jue ha ihjäl mig på en cykel till och med har jag kommit underfund med nu. Det är inte lätt med trafiken i den här staden.. eller det här landet kanske man ska säga. Filerna för bilarna är lika stora som bilarna själva är, cyklisterna har en egen liten fil de kan cykla i. De har till och med egna trafikljus. Sen har vi jue alla bussarna och tramarna (spårvagn kanske det heter på svenska). Det är mycket att hålla reda på här. Och det är rusningstrafik från klockan 16 till säkert 20.00.. Folk är alltid på väg, det blir ofta trafikstockning till och med på motorvägen! Men det är en storstad! Och jag tycker ändå om det.. det gäller bara att inte famla bort i sina egna tankar när man är ute och rör på sig.
Men bil blir jag nog utan i detta land i alla fall.. det blir på sin höjd en cykel. ;) Se det från den ljusa sidan; jag lär jue inte bli av med körkortet än på ett tag i alla fall! Haha. Jag får köra bilen när jag kommer till Tuna.. Om jag kommer ihåg hur man gör det vill säga.. ;)

Ikväll då? Inte mycket som händer.. Ska titta lite tv kanske, som alla andra kvällar och sen blir det sängen! =)

Puss och kram
/Sanna

Måndag 11/2

Publicerad 2008-02-11 20:57:25 i Allmänt,

Måndag.. vaknade upp klockan 07 imorse och nästan studsade upp ur sängen!
Vilken energi jag hade.. det var nästan lite läskigt för det händer jue inte speciellt ofta med mig. ;)
Solen sken redan när jag var på till jobbet! Det var inte ens kallt ute.. Kändes nästan som en riktig vårdag.

Humöret har varit på topp under hela dagen.. Varje rast jag haft har jag suttit med ansiktet upp mot solen! Och drömt mig bort! Helt underbart har det varit. Hoppas bara att det håller i sig i alla fall ett par dagar till!

Kunderna har varit riktigt idioter idag.. och det har inte känts som att jag har kunnat hjälpa de speciellt mycket! Trots att man gjort sitt bästa så har det inte varit tillräckligt bra. Det är vid såna tillfällen som man bara vill be de fara åt helvete, men det kan man jue inte göra! Då är det bara att bita ihop och ta emot det som kastas på en. Men det är jue inte heller speciellt kul. Idag har det varit en sån typisk måndag.. Då alla elaka, hemska människor hamnat i min telefonkö! Det ville liksom aldrig riktigt ta slut.
Men som sagt.. Vad gör man? Alla har väl sina dagar. Jag försöker tänka positivt. Tänka på solen och värmen.. mitt kommande besök i Tuna som jag verkligen ser fram emot! Och en del andra saker också.. ;)

Det är svårt att inte känna sig glad för tillfället.. ;)

Ikväll blir det inte så mycket att göra.. Ska snart äta lite grann och sen kanske det blir lite tv, pratar med mor på msn.. sen blir det sängen!

Imorgon är det en ny dag.. Får hoppas att det fina vädret håller i sig även imorn.. Allt känns så mycket enklare när man har solen över huvudet! =)

Puss och kram
/Sanna

P.S.. Kolla krokusarna blommar.. och jag såg också påskliljor! ;) Vår underbara vår!

image59

Perfekt..

Publicerad 2008-02-10 23:24:46 i Allmänt,

Jag var bara tvungen att tala om att min helg har varit perfekt..

Tog en promenad idag i parken.. Ätit pizza till middag och bara pratat! Skulle inte ha kunnat önskat mig en bättre helg än denna..

Jag känner mig glad! ;)

Imorgon är det en ny vecka.. Pigg och glad! =)

Jag tror det är dags för sängen snart!

Puss och kram

Söndag 10/2

Publicerad 2008-02-10 17:41:43 i Allmänt,

Vi kände för att gå ut igår.. Så vi skulle möta upp några från jobbet på en liten pub i närheten av våran bostad.
Tyvärr var det inget som lockade med det stället när vi väl kom dit så vi tog en promenad hem med alla och satt här istället.. Vi fick oss i alla fall en skön promenad. Det var 10c grader ute.. Jätteskönt!

Det blev ganska sent i alla fall.. Tror klockan var 05 innan jag kom i säng så idag har jag sovit länge vilket var väldigt skönt! Men det är skönt också att känna att man haft en ganska lugn helg och inte är sådär seg på söndagen som man många gånger kan vara.

Vi ska ta en promenad ute i de sista stänken av solen snart. =)
Solen har varit väldigt varm idag, det lilla jag känt av den.. Satt ute på våran stora takterass en stund.. Hur skönt som helst!

Nu är det promenad som gäller och sedan kanske en middag ute nånstans. Vem vet? =)

Hoppas att ni har haft en underbar helg!

Puss och kram
/Sanna


Fyra underbara människor..

Publicerad 2008-02-09 22:21:43 i Allmänt,

Som jag sa.. Fyra underbara människor kommer instapplandes med en massa påsar i händerna. Mestadels mat faktiskt.. =)

Innan de åkte sa jag; Ta med en present till mig! =)

Och när de kom hem så hade de faktiskt med sig presenter till mig! Hur underbara som helst! =)
Det här är vad jag fick;

Kinder Egg från Karsten.. Tyvärr så hade den gott sönder lite grann, men i alla fall.. =)

image56

En hel ask med vit chocklad i penisformat.. Mina galna flickor..

image57

Självklart var jag tvungen att ta en bild på denna underbara sensation! ;)

image58

Humöret är mycket bättre nu.. ;) Nu är det middag..

Puss och kram
/Sanna

Tråkigt..

Publicerad 2008-02-09 21:09:57 i Allmänt,

Nu har jag tråkigt!!! Har varit ensam hemma i flera timmar jue..

Pratade med flickorna och Karsten för typ en och en halvtimme sen. De var på Damianos bar, vilket betyder att de kommer att vara på ett väldigt bra humör när de kommer tillbaka.. och här sitter jag i min morgonrock och kläderna jag satte på mig efter duschen.. haha

Pratade med mamma och pappa tidigare.. Ni behöver inte oroa er. Jag kommer att bli bra snart i huden! Det är bara det att jag måste vänja mig, samma sak som jag sagt sen början. =)
Jag älskar er massor och jag förstår att ni bryr er! Och jag är tacksam för det! Saknar er massor!

Hmm.. ja, man undrar jue vad som kommer att hända ikväll. Blir det nått att göra eller blir det soffan och en film kanske? Jag vet inte än vad jag känner för.

Jaha.. fick precis ett mess från de att de är på väg hem. Väntar mig att fyra underbara människor kommer att komma instapplande vilken sekund som helst nu. Kanske man ska klä på sig vanliga kläder? haha

Puss och kram
/Sanna

Kanske..

Publicerad 2008-02-09 18:02:18 i Allmänt,

kan det bli en bra kväll i alla fall..

Jag är hemma ensam nu. Tjejerna och Karsten åkte ner till stan och skulle shoppa lite.
Kände för att ha lite "ensam-tid".. Susys salva verkar funka lite bättre.. Det känns inte lika torrt. Det kanske kan bli en bra kväll i alla fall. =)

Lyckats ta några bilder på det fina vädret med min mobilkamera så jag ska lägga ut de i bilddagboken! Så kan ni få se.. =)

Rätt så uttråkad på bussen igår.. Inte så bra kvalitet med tanke på att det är bild från mobilen.. men iaf

image55

Puss och kram
/Sanna

En bra dag vs en dålig..

Publicerad 2008-02-09 15:34:43 i Allmänt,

En bra dag blev en dålig dag!

Efter duschen skulle jag sminka mig och ser att hela ansiktet ser ut som ett pussel!
Jag har bestämt mig för att inte gå ut idag.. Jag vill inte ens gå ut idag så som jag ser ut. jag försöker ta hand om huden men ingenting hjälper..

Nu ska jag ge det ett sista försök och prova en kräm som Susy gav mig.. som är mot precis det jag har. Torr, sprucken, röd hud.. Hjälper inte det så måste jag gå till en doktor och försöka få något av de.

Egentligen kanske det inte är så farligt, men det är jobbigt att behöva se ut såhär.. Det går inte att sminka sig! Det ser bara jättefult ut! Men som sagt.. hjälper inte detta så måste jag gå till läkaren så de kanske kan ge mig något..

Mamma, jag smörjer mig med alt möjligt så jag tar verkligen hand om den, men det hjälper inte så mycket för tillfället! Var inte orolig! Det går över! 

Så det glada och roliga humöret bara försvann.. Blir en dag framför tv:n idag och ikväll!

Puss och kram
/Sanna

Lördag 9/2

Publicerad 2008-02-09 13:18:25 i Allmänt,

Solen skiner!! Det är helt underbart väder ute! Jag vaknade för ganska längesen, men låg coh drog mig i sängen och tittade på den underbara blå himmel jag hade utanför mitt fönster. Det är inte ofta man får glädjen att vakna till det. =) 

Idag bär det av till IKEA! =) 

Jag glömde skriva det igår.. att jag faktiskt "vann"! Jag ska få en garderob från Sykes till mitt rum! Äntligen!
Jag får köpa den själv och sen lämna kvitto till Sykes och får pengarna tillbaka. Max 100 euro får den kosta, men vad jag har sett på IKEA hemsida så kan man få fina, bra garderober för under de pengarna.
Jag och Karsten ska åka, men tåg! Så jag vet inte om vi kommer få med oss garderoben idag.. haha
Men det kan jue vara kul att åka och kolla i alla fall.. Plus att jag kan köpa på mig mina fotoramar och allt sånt som jag vill ha till mitt rum för att göra det mer "mitt"

Gud va skönt det är.. Sitter med fönstret vidöppet bakom mig och fryser inte ens.. Det blåser bara lite ute och det verkar inte vara alltför kallt..

Det blev väldigt lugnt igår.. Ingen utgång. Vi satt ett gäng här hemma och käkade lite pizza och hade trevligt. Det blev tidigt i säng också så jag känner mig väldigt utvilad faktiskt.
Ikväll blir det nog däremot utgång. Får se om det kanske blir brasilianskt. =) Kul att shaka lite..

Nåja.. måste ta och kila iväg nu!

Puss och kram
/Sanna

Fredag 8/2, sun has been shining! ;)

Publicerad 2008-02-08 21:00:23 i Allmänt,

Oj.. har inte skrivit på hela veckan!
Men detta betyder också att jag har en massa roligt att berätta! =)

Vart ska vi börja?

Som vanligt så har veckan varit fylld av lugna kvällar och film och umgänge! =)
Serena har flyttat in hos oss.. Så nu är vi FEM underbara flickor som bor i en och samma lägenhet! haha
Hur våra kvällar är.. Ja det ska ni bara veta. Skrattar från morgon till kväll.. ;)

Vädret har varit kallt denna vecka.. Men solen har tittat fram de senaste dagar och imorse vaknade jag klockan 07 till en klarblå himmel!! =) Helt underbart när det är Fredag och allt!

Jag klarade min provanställning och är nu officiellt SYKES som vi säger.. =) Massor trevligt!
Jobbet har gått bra under veckan och jag har klarat av att fixa en del svåra saker.. Igår fick jag en kund som jag inte riktigt kunde hjälpa och han var på mig flera gånger idag dessutom! Trodde att han skulle förstöra min fredag! Men tillslut lyckades jag hjälpa honom och jag HOPPADE av glädje och stolthet.. Jag har fått en del mejl tillbaka från våra kunder där de tackat mig för den fina hjälpen! De mejlen värmer verkligen! =) Då känner man att man faktiskt gör nått bra också!

En nyhet är också att jag bokade en resa hem till Sverige igår! Jag kommer hem 5/3 och åker tillbaka till Amsterdam 10/3!! Då blir det Ming, fest på Harrys, träffa vänner och familj! Ser verkligen fram emot det.. =) 
Fest någon? ;) Måste ta en sväng förbi Vice också kanske om han har tid! Det hoppas jag på..

Nu väntar helgen..
Ikväll ska vi ha en liten fest.. Eller det kanske är förfest! Det blir kanske en mindre utgång. Man vet aldrig vad som händer! Det visar sig helt enkelt. Jag ska i alla fall njuta fullt ut!! =)

Hmm.. det kanske inte var så mycket jag hade att berätta! Men mina kvällar har varit fyllda av saker att göra. Inte så speciella saker.. Men fortfarande upptagen, så om man inte sitter så mycket framför datorn så är väl det ett tecken på att man skaffat sig ett liv.. haha

Nu måste jag kila.. Karsten och Stefan kom precis in genom dörren och det börjar väl droppa in fler människor snart. Lite vitt vin kanske skulle smaka bra? ;)

Ha en trevlig fredag!

Puss och kram
/Sanna

Måndag 4/2

Publicerad 2008-02-04 22:40:50 i Allmänt,

Sjukt trött imorse.. En typisk måndag helt enkelt.

Jag avskyr verkligen måndagar. Helgen är över och det är så många dagar kvar tills det är helg igen.. Och det är inte mycket som brukar gå rätt på måndagar.

Det har varit ganska mycket att göra på jobbet idag faktiskt.. Hade en kund som jag mejlat fram och tillbaka med och jag vet faktiskt inte om det löst sig än. Men jag hoppas på det. Gjorde mitt bästa i alla fall för att lösa hans problem och det kändes okej till slut. Lyckas göra mer och mer saker själv.. det märks att det är mycket som är detsamma.. Telefonen har ringt ganska mycket idag också. Mest ganska lätta samtal.

Från och med idag så är Karsten officiellt inte längre supervisor för 3com. Men vi ser honom springa runt i alla fall så det är inte så mycket som har förändrats..
Och med det kan jag också säga att det blir lite enklare att umgås med honom. Eftersom många i managment kanske inte riktigt tycker om att en supervisor umgås med sina agenter. De tror inte att vi kan skilja på jobb och privatliv och tror att det kan bli en "conflict of interest" (vad heter det på svenska? De tror helt enkelt att han ska behandla de som han umgås privat med på ett annat sätt än de som han inte umgås med). Vilket är helt sjukt, men nu behöver man jue inte oroa sig för det. Så på det sättet är det jue bra, men som sagt Karsten är en bra chef så det är jue synd.

Har inte hänt så mycket mer idag.. Var och inhandlade lite mat. Lagade middag och matlåda till imorgon.
Tittat på tv.. ska snart gå och ta mig en dusch. Fruktar varje gång för att göra det. Blir så himla torr! =( Inte direkt efter.. men det spelar ingen roll hur mycket jag än smörjer in mig! Jag är ändå torr! =( Det känns konstigt att man fruktar för att ta en dusch.. jag som älskar att duscha! Men så är det.. i alla fall just nu.
Sen är det dags för sängen.. Känner mig jättetrött! Fortfarande lite seg efter sjukveckan. Men känner mig ganska bra ändå.. hur det nu går ihop. ;)

Ja.. torsdag är min provanslutning slut! Jag hoppas på att jag ska få veta lite närmare om jag kommer att få vara kvar längre än de tre månader som jag fick kontrakt för.. Det skulle jue vara alldeles underbart. Inte för att jag kanske älskar detta jobb, men jag trivs bra och jag har det bra här i Amsterdam så än vill jag faktiskt inte komma hem.. Men ett besök hemma i Tuna är i alla fall inplanerat. Inget bestämt än, men det blir väl om en månad eller så. Ska bli kul att träffa alla.. Kramas med mamma och pappa och äta deras mat och träffa alla underbara människor som finns där hemma!
Ni vet väl att ni är välkomna hit? Det finns plats.. =)

Nej.. nu kallar duschen! =)

Puss och kram
/Sanna

Söndag 3/1

Publicerad 2008-02-03 19:26:57 i Allmänt,

Det blev inte så mycket gjort igår.. Alla kände sig ganska sega mot kvällen så vi stannade hemma och drack lite och bara tog det lugnt. Det var också trevligt.

Så imorse när jag vaknade kände jag mig utvilad.. Solen sken utanför fönstret och jag bestämde mig för att gå ner på stan och shoppa lite. Det var så otroligt mysigt att vandra omkring i solskenet. Jag tror att jag måste bo i en av världens vackraste städer. Det finns så mycket att titta på och det är verkligen en fröjd att utforska, speciellt när solen är framme. =)

Det blev en jacka.. Kan man kanske kalla det en vinter/vår jacka.. Inte för tunn, men inte för tjock heller och en jättefin lång, men kortärmad stickad tröja. Nöjd med köpen.. Hade bara behövt hitta ett par skor, men det lyckades jag inte med denna gång.

Skulle vilja åka till IKEA också.. Köpa fotoramar och andra småsaker till mitt rum.. Och de svenska köttbullarna som jag längtar efter! ;) Nej, men seriöst så skulle det vara kul att köpa lite småplock till mitt rum och kunna få göra det mer personligt.. Men det är svårt när man inte har nån bil.. Visst att det går ett tåg som stannar precis utanför IKEA, men inte så kul att behöva släpa med sig allt på tåget hem! Skönare med bilen jue. =) Får se om man kan få tag på någon med bil..? =)

Som ni kanske har lagt märke till så har jag inte skrivit så mycket om Michiel, holländaren. Anledningen till detta är att det helt enkelt inte har funnits något att skriva om honom. Vi har inte hörts på jättelänge nu.. Han bara försvann! Idag skickade jag ett sms till honom och frågade honom om han kanske skulle vilja ha tillbaka sin dvd som han lånade ut till mig när vi sågs.. Höll på att göra kors i taket när han helt plötsligt gav ifrån sig ett livstecken.. Han bad om ursäkt för att han inte hört av sig tidigare, men han har varit iväg på jobb och varit väldigt extremt upptagen tydligen. Men vill jag kanske ta en fika med honom nästa helg?
Nu är frågan..

Hur har man tid med en kaffe när man är så upptagen att man inte ens har tid att skicka iväg ett sms?
Svarade honom att jag inte riktigt vet om jag har tid nästa helg, men att vi kan väl höras om det.. Så lätt ska han inte få komma undan.. Fast det kan jue vara ganska intressant att höra vad han har haft för sig när han har varit så upptagen.. Nåja, vi får helt enkelt se.

Sitter hemma och väntar på de andra flickorna. De är hemma hos Serena och packar lite väskor. Sen ska vi gå och sola.. Min kropp behöver lite strålning.. Känner mig som ett spöke!
Dessutom så kanske solningen kan balansera upp min torra hud efter vattnet.. Hatar det här vattnet här! Jag blir alldeles torr och det ser inte alls roligt ut. Men huden behöver bara vänja sig vid det. Jag har det jue såhär när jag åker till Finland också.

Läste jue självklart på ekuriren.se att Ming Palace äntligen har öppnat! Kan jue bara tala om att jag sååå gärna skulle äta deras mat just nu. Så som jag längtade! Och nu är jag här.. Nån som har lust att skicka express? ;)
Det kommer vara det första jag gör när jag kommer till E-tuna på besök.. när nu det blir. Får se.

Ny vecka imorn då.. Tillbaka till jobbet. Känns inte som söndag idag..

Jaja..

Puss och kram
/Sanna

Lördag 2/2

Publicerad 2008-02-02 16:03:57 i Allmänt,

Jaha ja..

Veronica kom hem med sina vänner från Italien.. De var jättetrevliga. Vi pratade en stund och sen var det dags för mig och Karolina att rusa till Karsten. Vi stannade till och handlade lite vin och sen var det dags för middag.

Karsten lagade pasta med broccoli och champinjoner. Det var jättegott. Sen satt vi och pratade och hade en trevlig kväll.. Det var väldigt lugnt och jag somnade till en stund.. haha. Känner mig fortfarande lite hängig efter min sjukvecka.. Men det var skönt att sova lite =) Vi hade en trevlig kväll i alla fall..

Karsten berättade att han inte längre kommer vara supervisor för 3com efter nästa vecka. Han kommer att ha hand om tre andra konton istället.. Det är synd, han är en bra chef.

Haha.. fick en chock när jag tittade ut genom fönstret inatt.. Det snöade!! Jag har inte sett ett spår av snö sen jag kom ner hit och jag trodde nästan inte att det kunde snöa i Holland.. Sen kom jag underfund med att det faktiskt är ett land precis som Sverige som har alla årstider och alla möjliga väder! Men det kändes jättekonstigt att se snö! Men idag finns det inte ett spår av snön.. Solen skiner och himlen är blå! Vädret här är jättekonstigt!

Idag då?

Ja, jag vet faktisk inte vad som händer..

Vi är bjudna på en fest som faktiskt redan har börjat. Den började vid 13.00 med lunch och kommer hålla på hela dagen, kvällen och natten. En kille från ett annat konto på jobbet som har den. Vi ska väl dit en sväng.
Men vi vill också gå ut och dansa.. Så det kanske blir brasilianska baren ikväll igen. Vi får se.

Just nu väntar jag på att jag ska hjälpa Susy med hennes canneloni som behöver fyllas och sen ska vi äta. =)

Pratar med föräldrarna på msn också och svarar på en massa mejl som jag fått.. Blir så glad! =)

Så nu ska jag ta och ta tag i allt.

Puss och kram
/Sanna

Städa, städa varje fredag..

Publicerad 2008-02-01 17:09:30 i Allmänt,

Solen skiner utanför fönstret.. ja har vädrat lägenheten, dammsugit och nu ska jag snart torka golvet..
Jag har fått sån skön musik till datorn och jag känner mig på ett ganska strålande humör.. förutom den lilla värkande känslan i huvudet.. Men den kan jag nästan tänka bort en stund i alla fall.. =)

Veronika kommer snart hem med sina vänner från Italien och jag ser verkligen jättehemsk ut.. Ska torka golven en snabbis och sen hoppa in i duschen! Jag har jue faktiskt varit sjuk så det är väl inte så konstigt att man ser lite hängig och risig ut. Fast det är jue inge roligt när man ska träffa nya människor. Skönt första intryck! ;)

Jaja.. det blir middag hos Karsten om ett par timmar.. några glas vin och sen blir det sängen!
Kanske tar en sväng på stan imorn om man mår skapligt. Kan tänka mig att det blir nån slags fest imorn med tanke på våra besökare. Men som sagt får vi se hur jag mår.

Jaja.. dags att röra på sig.. =)

Puss och kram
/Sanna

Fredag 1/2

Publicerad 2008-02-01 13:10:54 i Allmänt,

Jösses redan februari.. eller kanske bara februari? Jag vet inte riktigt hur jag ska känna..

Det känns som att jag varit här en evighet.. Men nästa vecka är det verkligen bara en månad. Det känns sjukt att tänka så.

Hemma idag med.. Men mår mycket bättre idag. Lite ont i halsen fortfarande och en liten känsla av värk i huvudet, men känner mig inte febrig och yrslig längre. Har fått mig mycket vila så det känns mycket bättre.
Solen skiner ute.. och den värmer min rygg jätteskönt genom fönstret.. Får lust att klä på mig och gå på en promenad men det kan man jue inte. =(

Vädret här är ganska konsigt faktiskt.. Igår stormade det massor! Trädtopparna vek sig och jag trodde nästan att fönstrena skulle gå sönder.. Sen till kvällen började det regna och åska och blixtra. Blixten var som att nån skulle ha tagit ett foto inne lägenheten. Det gjorde ont i ögonen.. och imorse när jag vaknade till så var det klarblå himmel med strålande sol! Det blåser fortfarande, men det är sol.. =)

Jag måste städa här.. Det är ett mindre kaos här!
Veronikas kompisar från Italien kommer hit och hälsar på.. de stannar tills på söndag.

Karsten har middag och en mindre fest ikväll.. Får se om jag orkar gå.. Kanske bara går på middagen och sen går hem och sussar. Men det blir en lugn helg i alla fall!
Skulle verkligen behöva gå på stan och köpa min jacka.. orkar inte gå runt i min långa längre.
Jaja.. det visar sig vad man orkar och hinner med!

Nu ska jag vila en lite stund till och sen ska jag börja städa lite smått..

Puss och kram
/Sanna

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela