Sanna - Mitt i livet

Lördag 29/3

Publicerad 2008-03-29 13:10:01 i Allmänt,

Vaknade till vid 10 idag och tänkte att jag skulle gå upp, solen sken genom persiennerna och jag tänkte att jag skulle försöka få en någorlunda tidig start på min lördag..

Men sen tänkte jag.. "jag ska bara ligga här en stund, inte sova, bara vila.."

Och jag vaknade upp för en halvtimme sen, alltså 12.30! Visst är man duktig!

Jaja, tydligen så behövde jag väl sova, men nu känner jag mig fortfarande trött och jag skulle nog säkert kunna sova bort hela dagen om det var så.. Men jag vill ner på stan och kika runt lite. Kanske hitta nån tröja, eller ett par byxor.. eller ännu bättre; Skor! :)

Hade fått ett mejl från Pierre, som jag jobbade med på Harrys, som berättade att han och 7 kompisar skulle komma till Amsterdam i juli och gå på Sensation White på Amsterdam Arena, nu undrade han om jag kände till något billigt boende.. Hmm, det gör jag jue faktiskt inte, men jag lovade att kika runt i alla fall.. 8 personer kan jag i alla fall inte husa för.. hur gärna jag än skulle vilja! Haha.. det kan bli lite trångt. ;)

Hade skitskumma drömmar inatt och kommer bar aihåg hälften av de.. Men jag vet inte varför jag drömde allt det där..

Försöker att inte tänka allför mycket på gårdagens intervju och TomTom.. Får jag inte jobbet där har jag en drös andra jobb som jag har chans att få.. Svarade på en del mejl igår som jag fått från diverse rekryteringsfirmor..
Min telefon har ringt varje dag den här veckan med olika erbjudanden! Det finns verkligen ett stort behov av skandinaviska människor här.. Fick till och med ett erbjudande på jobb nere i södra Holland, men det känns inte som att jag vill flytta dit ner.. Jag trivs bra här där jag är! :)

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ut på äventyr i staden! ;)

Puss och kram
/Sanna

Jag har tråkigt..

Publicerad 2008-03-29 00:24:40 i Allmänt,

OM DIG
namn:
Sannaimage83
ålder: 22

HAR DU NÅGONSIN
blivit kysst:  ja.
ätit sushi: nja, smakat
stått på scen: Haha.. ja det kan man nog säga
varit med om en bilolycka: nope
sett smurfarna:  Självklart.. ;)
klättrat på berg: mm, när jag var liten och mindre rädd

ANTINGEN ELLER
kallt eller varmt: VARMT!
blått eller rött: blått
regn eller snö: regn
rosor eller tusensköna:  Rosor
vår eller höst: Definitivt vår..
historia eller vetenskap: Historia.. kanske
matte eller engelska: Engelska
öl eller cider: Cider

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
har du haft ett seriöst samtal:  Ja
kramat någon:  ja.
kommit sams med dina föräldrar: Vi har inte varit osams
bråkat med en kompis: Nope

ÖVRIGT
vad gjorde du förra sommaren: Jobbade mest, spenderade underbar tid i Kroatien :)
svär du för mycket: hmm.. ja!
vilken låt lyssnar du på just nu: Oliver Dragojevic - Nista mi nije vasno
vem vill du spendera resten av ditt liv med: Vågar jag inte svara på än..
har du en lavalampa: Nepp
vad gjorde du igår kväll: Förberedde mig för dagens intervju 
vem pratade du sist med på telefon: Karsten :)
vad gör dig glad: Mina vänner, Karsten, min familj, solen
om du kunde åka vart du ville just nu, vart skulle du åka: Kroatien!

SENASTE.
senaste cigarett: För en stund sen
senaste sedda film: Boog&Elliot, klockren film! Haha
senaste besvikelse: hmm..
senaste läsk: Drack ett glas cola-light för en stund sen.

Stampande Elefanter..

Publicerad 2008-03-28 21:54:39 i Allmänt,

De stampande elefanterna tassade istället försiktigt runt i magen efter de första 10 min av intervjun som jag hade med Magnus på TomTom.

Han började med intervjun med att berätta vad som skulle hända, vilka ämnen vi skulle gå igenom osv.
Första saken som skulle komma upp var att Magnus skulle berätta lite om själva företaget, när han frågade vad Jag visste, kände jag mig ganska så säker på vad jag skulle svara och vi hade en liten diskussion om detta.
Magnus sa att vi kunde avsluta det området då han tyckte att det verkade som att jag hade en ganska klar bild av hur företaget fungerade och såg ut.. Kände mig ganska stolt måste jag säga! Haha

Resten av intervjun flöt på väl på ganska bra.. Minna, den finska team leadern kom in och sa hej också. Hon pratar bara finska, så jag tyckte det var lite jobbigt.. Men hon sa som de flesta andra har sagt om min finska; det är inget fel på den och så fort du börjar prata så kommer det tillslut att släppa. Kändes bra. :)
Fick göra ett skrivet "test" på svenska, finska och engelska.. Bara för att se hur jag formulerar mig.. vet inte riktigt hur jag lyckades med det.. Speciellt inte på den finska delen, men jag hoppas att det gick okej i alla fall.

Fick sen sitta med en av de finska tjejerna, Jenni, i laget och prata med henne.. Se hur de jobbar och hon berättade lite mer om jobbet. Det var trevligt. Var där i lite över två timmar och fick en rätt bra bild av hur det fungerar med jobbet osv..

Jag vet inte hur det gick.. Men jag gjorde mitt bästa och mer är jag inte riktigt kapabel till. Får väl veta någon gång nästa vecka om jag fått jobbet eller inte. *håller tummarna*

Har haft en lätt huvudvärk hela dagen.. Inte så konstigt kanske när alla spänningar släpper.

Dagen på jobbet har varit som vilken annan dag som helst där.. Inget utöver det vanliga som hänt.
Har jobbat 9-19 de senaste tre dagarna eftersom jag gick på intervjun idag, det är ganska jobbigt faktiskt och sitta så länge framför en dator..
Sen sitter man jue självklart när man kommer hem dessutom! Så det blir jue ännu mer tid.

Karsten är hemma hos sig och donar och grejar med flytten så honom kommer jag inte träffa idag..
Det var meningen att jag och Veronica skulle gå ut ikväll, men hon mår inte så bra.. Så jag vet inte riktigt hur det blir med den saken. Tror nog inte att det blir så mycket utgång faktiskt.
Tråkigt.. för jag hade verkligen sett fram emot det! Det har varit alldeles för många lugna fredagar och lördagar den senaste tiden. Och det hade varit kul att gå ut och tänka på något annat än jobb, intervjuer och flytt för en gångs skull.. Men det blir väl en kväll framför tv:n och kanske en film istället.

Nu ska jag i alla fall fixa mig något att äta.. Har varit så himla nervös idag så jag har inte riktigt kunnat äta.
Men nu ska jag väl få ner nått i alla fall. :)

Trevlig fredag på er..

Puss och kram
/Sanna

Fredag 28/3

Publicerad 2008-03-28 08:26:11 i Allmänt,

Om en halvtimme ska jag gå till spårvagnen som ska ta mig till Rembrandtplein och TomTom.

Jag har sovit ganska bra under natten faktiskt, men var jättetrött när alarmet ringde. Jag har varit uppe i lite över en timme och gjort mig iordning och försökt att "plugga" lite..

En mindre katastrof har inträffat då jag tror att jag har åkte på Karstens magbacill!! Min mage mår inte alls bra och jag mår så illa så det känns som att jag ska kräkas!
Att jag är nervös gör jue inte saken ett dugg lättare.. Varför just idag? Har varit på väg att kräkas flera gånger och jag skakar i hela kroppen.. till och med det här är ganska svårt att skriva eftersom fingrarna inte riktigt vill lyda.

Jag vet att jag kan klara det här.. Det är inte en jättestor sak!
Så varför känns det som att jag har ett gäng fullvuxna elefanter klampandes i magen?

Nehe.. måste fixa det sista nu!

Önska mig lycka till..

Puss och kram
/Sanna

Förberedd?

Publicerad 2008-03-28 01:01:13 i Allmänt,

Ja, kanske..

Har i alla fall suttit och försökt klura ut intelligenta och (något sånär) ihågkomliga svar på alla frågor som kan tänkas komma.. Men det jobbiga är att mitt liv idag är jue helt annorlunda mot vad det var för bara tre månader sen.

Hur svarar man på en fråga som "Hur hanterar du stress?" Jag gråter, skriker och kräks..
Nja, så skulle man nog inte svara.. inte ens om det var sant!
Självklart svarar man att man hanterar stress utmärkt och att även om man är stressad så visar man det inte utanpå!

Kan man verkligen hantera stress? På riktigt alltså? Nej, jag tror faktiskt inte det.

Får jag den frågan imorgon svarar jag nog sanningsenligt att det nog inte är möjligt att på riktigt hantera stress. Det är nog mer en fråga om man tar sig tid till sig själv, till att koppla ifrån en stund och bara vara. Att bjuda sig själv på det lilla extra, som man behöver här i livet.
Jag försöker göra det.. i alla fall nu! Tidigare fanns det faktiskt inte mycket över för en själv..

Det känns som att jag kanske håller på att åka på den där magbacillen i alla fall.. eller är det kanske nervositet? Just nu har jag svårt att skilja dessa två ifrån varandra.. Min mage gör kullerbyttor samtidigt som det känns som att jag ska kräkas.. Jag har haft en smygande huvudvärk hela kvällen men försökt ignorera den tills den exploderade i en värk utan dess like.

Tror ni att jag kommer att vara pigg och utvilad inför morgondagens intervju? Nja, skulle väl inte vilja påstå det.
Nervositeten kommer väl att få adrenalinet att rusa i 200 och tröttheten kommer väl att komma lagom till lunchtid imorgon.

Att studera företaget var inte alls så omöjligt som jag trodde.. Valde ut några bra punkter som jag kommer att koncentrera mig på imorgon under intervjun. Ska bara avsluta igenom att komma på några intelligenta frågor till min intervjuare också och sen ska jag försöka sussa.

Man blir inte klokare bara för att man råpluggar.. Tänk att jag bara hade två dagar på mig att verkligen förbereda inför denna intervju, som hittills är den mest seriösa anställningsintervju jag har blivit kallad till, varav en av dagarna hade jag knappast tillgång till internet, vilket gjorde det svårt för efterforskningar.

Jag saknar Karsten!! Det skulle vara så skönt att kunna ventilera sina tankar och svar med.. Plus att en kram hade inte heller skadat. :)

Jaja.. of we go!

Puss och kram
/Sanna

Torsdag 27/3

Publicerad 2008-03-27 21:07:46 i Allmänt,

Okej.. det har varit en ganska händelserik vecka!

I måndags postade jag jue mitt CV på Monster trodde inte att det skulle ge alldeles för mycket..

Tisdag;

På morgonen när vi vaknade låg det ett täcke av snö på marken.. Jag trodde knappt mina ögon! Helt sjukt, men som vanligt smälte nästan allt bort under dagen

Telefonen ringde tre gånger! Tre olika rekryteringsfirmor med olika erbjudanden om jobb! Alla på call-center förstås, men i alla fall! Jag kunde knappt tro mina öron! Det var helt sjukt. Det märks så otroligt mycket att nordiska människor är välbehövda i det här landet.

På kvällen träffades vi några från jobbet för att äta middag tillsammans på Bazar, en orientalisk restaurang med himmelskt god mat! :) Arianna firade sin födelsedag och tyckte att det var ett utmärkt tillfälle att umgås lite. Och det var det verkligen.. :) Det var så roligt att göra något efter jobbet och inte bara gå hem..
Vi var till och med hemma i skaplig tid.. men det blev inte så mycket sömn i alla fall eftersom Karsten blev sjuk under natten.
Vad som hände med honom är vi inte riktigt säkra på, men han kräktes och hade ont i magen.. Mindre trevligt.
Det börjar väl gå runt nån magbacill nu när influensa-tiderna är förbi. Har varit lite orolig för att jag också skulle åka på den men ännu har inget hänt.. *peppar, peppar..*

Onsdag;

Andi ringde och konfirmerade min intervju hos TomTom på fredag!! Shit, det tog inte lång tid! De vill ha mig för den finska supporten! Hjälp! Min finska som bara är sådär.. Men det kommer säkert att gå bra.. haha!
Blev jättenervös när det verkligen blev på riktigt! Det var ganska svårt att koncentrera sig på jobbet under dagen, men jag lyckades.. Jag lyckades med mina uppgifter trots att magen knöt sig och jag fick en stor klump som la sig där! (Den har förresten inte släppt sen dess)
Jag fick några fler samtal om jobb och jag ska väl antagligen på några intervjer även nästa vecka! :)

Kvällen blev lugn, försökte förbereda lite för fredagen..

Idag vaknade jag med en klump i magen igen.. Karsten har vänt och vridit på sig hela natten.. Han mådde inte alls bra. Så jag var lite trött även imorse!

Har försökt att göra språktest över nätet på Finska.. Ja, det har väl gått sådär. Det har varit en hel del att göra på jobbet så mesta av tiden har gått åt till att tänka på det. Någon gång ibland så dök tanken på intervjun upp och då kändes det nästan som att jag skulle kräkas! Usch!
Sitter hemma nu.. Ska laga lite sallad för att äta lite middag tillsammans med Veronica.

Karsten är hemma hos sig och förbereder flytten för imorn. Han får flytta in i sin nya lägenhet!
Det ska bli kul att se den..

Själv ska jag spendera resten av kvällen med att förbereda mig för imorn.. Med lite efterforskning och så! :)

Nervösa klumpen sitter där i magen och jag vet inte hur jag ska klara mig tills imorn. Jag kommer skaka som ett asplöv när de ropar in mig!
Måste försöka tänka positivt nu! Det kommer att gå jättebra! Alldeles säkert (Inte alltför övertygande) haha

Nej nej.. nu måste jag försöka få nått i magen!

Puss och kram
/Sanna




Måndag 24/3

Publicerad 2008-03-24 21:01:58 i Allmänt,

Det blev en jättebra kväll igår..

Karsten och jag åkte och handlade mat.. i snön(!).. för kvällen, kom hem och fixade ned allt..
Vi blev åtta personer och vi hade en underbar kväll med massor med mat och vin och helt underbart sällskap! :)
Det blev inte så sent då de flesta var ganska sega.. Men som sagt.. jag hade roligt! :)

Vaknade till imorse vid 05.. Det var typ en centimer med snö på marken! Allting var täckt!
Och imorse när jag vaknade fanns det inte ett spår av snön kvar och solen sken!
Vädret i det här landet är helt sjukt.. Ena stunden skiner solen jättevarmt och skönt.. och andra stunden vräker snön ner! Man blir ganska galen! Man kan inte riktigt förutspå det..

Idag har jag inte behövt oroa mig för det alls eftersom jag har varit hemma hela dagen..
Vi sov länge.. och har bara latat oss hela dagen! (ovanligt eller hur.. haha). Det har visats en massa bra filmer på tv hela dagen.. Just nu är det Ocean's Twelve. De åker jue faktiskt till Amsterdam i den filmen.. ;)

Så det blir inte så mycket mer idag..
Imorn är det en ny dag.. ny arbetsvecka! Det känns som att det är söndag idag.. Men det är bara en fyra-dagars vecka nu.. Det ska bli skönt.. :)

Ska väl börja skicka ut mitt CV till lite olika platser imorn också.. Får se om nån nappar.
Positiva tankar! ;)

Nu ska jag kolla film.. :)

Puss och kram
/Sanna

Söndag 23/3

Publicerad 2008-03-23 12:37:14 i Allmänt,

Glad Påsk!

Vaknade för typ en timme sen.. Sitter hemma och försöker lista ut vad som ska göras ikväll.
Jag hade behövt handla igår.. men orkade inte gå ut ensam för att hämta hem alla sakerna.. Idag snöar det massor! Enorma flingor vräker ner utanför fönstret!
Dessutom är det påsksöndag och vi är inte ens säkra på att affären har öppet idag..

Helt plötsligt blev det 10 personer som ska komma och äta ikväll.. Och jag har inte pratat med någon eftersom jag inte har pengar på mobilen.. Som jag känner just nu så avbokar jag allt!
Jag vet att jag skulle ha gjort det mesta igår, men det är svårt att planera något själv..

Det är helt sjukt hur mycket det snöar här just nu.. Himlen är helt grå/vit och hela ens synfält täcks att det vita..
Slutet på Mars.. det ska vara vår nu! Men, nej.. Vintern kom helt plötsligt! Det är säkert massor kallt ute också och jag känner absolut inte för att gå ut.

Vad gör man?

Puss och kram
/Sanna

Slött

Publicerad 2008-03-22 21:08:58 i Allmänt,

Jag har verkligen haft det slött idag.. Inte gått utanför dörren än.

Karsten var här en sväng tidigare.. En av hans vänner fyller år idag och han firas ikväll. De hade visst bokat bord på någon restaurang eller nått.
Själv har jag precis ätit makaroner och köttbullar och sitter på soffan och tittar på Madagaskar. :)
Alla som känner mig vet att jag älskar tecknat! :) Så jag har det bra!

Shit.. det känns som att man blivit väldigt tråkig! Sitter bara hemma och slöar när man inte är på jobbet.. Inget som händer. Jag bor jue för fasiken i Amsterdam! Det finns jue massor att göra i denna stad!
Klart att det är skönt att ta det lugnt också.. Men jag känner mig nästan "gammal".. haha
Eller.. inte gammal, men lite tråkig kanske. Finns det ett botemedel mot tråkighet? Let me know!

Jaja.. nu ska jag titta på film i alla fall..

Puss och kram
/Sanna

Lördag 22/3

Publicerad 2008-03-22 15:31:15 i Allmänt,

Usch, fastnade jue framför datorn och tv:n igår, vilket resulterade i att jag inte somnade försän ca 03.30!
De visar avsnitt efter avsnitt av "Fresh-Prince i Bel Air" på Comedy Central under natten.. Skrattade så mycket att jag fick ont i magen..
Förstår egentligen inte hur man fortfarande kan tycka att det är bra.. De visade jue det programmet på 5:an hemma i Sverige i flera år! Det gick bara runt och runt.. Men nu var det faktiskt ett tag sen jag tittade på det.
Will Smith är så jäkla skön! :) Och Carlton med sina töntiga moves.. haha

Sov länge idag! :) Så skönt! Låg kvar länge i sängen dessutom och bara läste..
Har fastnat i en bok "Dotter önskas" av Katerina Janouch (tror jag hon stavar sitt efternamn). Den handlar om en tjej som förtvivlat längtar efter en dotter, hon blir mer eller mindre besatt av tanken att hon ska få en dotter.
Lite jobbig, alltså känslomässigt, men man blir tagen av berättelsen.
Det är verkligen en bok som jag rekommenderara att läsa..

Skulle behöva hoppa in i duschen, men väntar på att Karsten ska komma så att jag kan släppa in honom.
Är ensam hemma igen.. Veronica är på jobbet och Karolina och Sylvain är någonstans på äventyr antar jag.
Det är sjukt vilken skillnad det blev efter att en (eller ja, två personer i verkligenheten.. haha) flyttade ut från lägenheten.. Man har mer ensam-tid! Ibland kan det vara bra.. men förut hade vi fullt hus och nu är det ganska tomt, svårt att vänja sig vid det..

Nu ska jag hoppa in i duschen..

Det blir en lugn lördag..

Puss och kram
/Sanna

Fredag 21/3

Publicerad 2008-03-21 23:18:12 i Allmänt,

Torsdag;

Seg dag på jobbet.. Telefonen ringde tre gånger, tror jag, mellan 10-19.. Hade ett par mejl från kunder som jag svarade på, men annars var det helt dött!

Vädret var inte heller det trevligaste.. Det var svårt att hålla humöret uppe när regnet bokstavligt talat öste ner!

På kvällen skulle vi hem till Susy och Serena för att hälsa på! :)
Vi gick förbi affären och handlade med oss lite vin för middagen som skulle ätas!
Sprang i regnet och när vi väl kom fram var vi som två dränkta katter! Usch, inte alls trevligt..

Susys och Serenas lägenhet är helt underbart fin! Stor, med stora fönster.. Jättefin utsickt! Och det har verkligen haft tur med hyresvärden dessutom. Han behandlar de som sina egna barn! :)
Vi hade en jättetrevlig kväll med hemmagjord pizza och en massa prat! Det blev en av "våra kvällar"! :)
Det blev ganska sent dock.. och jag stupade i säng när vi kom hem strax innan 02.

Imorse var det segt att kliva upp.. Det var så varmt och skönt under täcket och utanför fönstret var det grått och regnigt. Men vi släpade oss iväg till jobbet med vetskapen om att det skulle bli en låång dag.
Det är jue faktiskt Långfredag idag och i de flesta länder så är det ledigt, men vi var nästintill full styrka!

Min telefon ringde inte en enda gång under tiden jag var inloggad, alltså 10-19! Förstå! Inte ETT ENDA samtal!
Jag har svarat på kanske 6 mejl från kunder, så ni kan tänka er vad det har varit för slags dag idag!
Det värsta är jue att tiden går jue knappast snabbare när man inte har något att göra.. För att vara riktigt ärlig så sög det riktigt ordentligt att vara tvungen att sitta där idag..

Fick i alla fall lite besked om vad som kommer att hända med mitt kontrakt..
Jag får en månads förlängning på mitt nuvarande kontrakt. Vilket betyder att kontraktet går ut 6 maj.
Våran kund är inte riktigt säker på om han vill ersätta Emma som ska sluta.. Det svenska teamet blir jue knappast nerringt av Svenskar som behöver ha support. Av 10 samtal som jag får så är kanske 3 Svenska.. resten är Engelska. Så jag kan förstå hur de tänker.. Men det är jue tråkigt för min del eftersom detta betyder att jag inte längre har ett jobb i maj.
Fick en massa fina ord från Francesca dock.. så jag vet att det inte har något med min prestation att göra. Det är väl kanske en liten tröst i alla fall! Känner mig glad för det..

I alla fall så kommer jag väl att få veta nästa vecka, förhoppningsvis, mer klara besked på vad som kommer att hända.. Så då vet man jue säkert.
Jag har i alla fall knåpat ihop mitt CV och ska skicka det till såna rekryteringsföretag och direkt till såna arbetsplatser där jag kanske kan ha chans på jobb..
Det som blir jobbigt är jue att jag måste flytta om jag slutar på Sykes och, som vi redan konstaterat, är det inte det lättaste att hitta boende i denna stad.
Positiva tankar Sanna.. Det löser sig alltid till det bästa! ;)

Sitter i soffan och kikar på Titanic som visas på tv.. En sån himla underbar film! Gråter alltid när jag ser den..
Har ätit middag med Veronica, Karolina och Sylvain. Karsten är på en grabb-kväll, de skulle visst ha nån påskmiddag eller något åt det hållet..
Själv är man helt slut.. Utmattad av den mentala stressen som jag har upplevt den här veckan. Ska nog snart gå och sussa. :)

Imorn blir det till att sova länge, länge.. :)
Det enda som jag måste göra imorn är att planera middagen och handla maten. Men det blir en lugn lördag!
Samla kraft..

Nehe.. se slutet på filmen och sen är det dags för sängen!

Puss och kram
/Sanna

Onsdag 19/3

Publicerad 2008-03-19 22:43:16 i Allmänt,

Massor trött imorse när jag vaknade.. Trots att jag hade fått ganska bra med sömn denna natt.
Tror jag kommer krascha i säng på fredagkväll.. av total utmattning eller nått! Skulle väl vara ganska skönt..
Det blir till att sussa en hel del i helgen och bara ta det lugnt.

Finns inte så mycket mer man kan göra med löning först på tisdag nästa vecka..
Middagen på söndag ska i alla fall bli av och jag ser väldigt mycket fram emot det! Susy skulle också komma! :) Jag saknar henne enormt mycket.. Det är en helt annan sak nu när man inte bor tillsammans och vi hinner typ inte prata alltför mycket på jobbet heller.. Trots att vi har massor att berätta för varandra!
Men på söndag ska vi ha en av "våra kvällar"! :)

Jag var flyförbannad när jag kom till jobbet imorse, 10 minuter försent!
Jag stod på busshållsplatsen i 25 minuter och väntade på att en buss skulle komma!
09.20 var jag på hållplatsen.. Det skulle ha kommit en buss 09.26, den kom inte.. Det skulle ha kommit en buss 09.36, den kom inte heller.. 09.46 däremot dök det upp TVÅ bussar! Jag praktiskt taget sprang till jobbet från Sloterdijk! Som tur var förstod Francesca eftersom hon råkat ut för samma sak under morgonen med med metron!
Men alltså fatta att det först inte kommer en enda buss på 25 minuter och sen kommer det Två stycken på samma gång.. Tänker de inte på att folk har tider att passa? Om det står i tidtabellen att bussarna ska gå vissa tider så bör det väl ändå dyka upp? Usch, va upprörd jag blir igen!
Imorn ska jag stå på hållplatsen 09.10 för att vara säker på att jag åtminstone hinner med bussen som går 09.16, som jag oftast brukar ta, men eftersom jag var tvungen att gå till bankomaten imorse så fick det bli en senare buss. Aldrig mer!

Annars har dagen mest släpat sig fram.. Inte ett enda svenskt samtal har jag fått idag!
Orsaken? Det är påskvecka! Vem har tid för saker som trasiga routrar osv..? Jo, Engelsmännen!
Eftersom Långfredagen inte är en röddag varken i Holland eller England så får vi inte vara lediga!
Om två veckor är det "Queens day" (Drottningens födelsedag) här i Holland, vilket är en röddag här.. men inte någon annanstans.. vilket betyder att vi måste jobba!
Annandag påsk är nog den enda dagen som vi har ledig pga röddag! Annars så krockar alla andra röda dagar i det ena landet med att det inte är en röddag i det andra landet!

De här två kommande dagarna kommer nog inte vara så värst spännande.. Vi kommer nog mer sitta som fån vid våra datorer och inte riktigt veta vart vi ska ta vägen! Sådär kul kanske.. Men man får väl se det från den ljusa sidan.. Få betalt för att bara sitta.. Nja, kanske inte det mest lockande för någon som verkligen varit en arbetsnarkoman!
Usch, ser inte fram emot de här två sista dagarna av veckan..
Men sen är det helg.. underbara helg! Så som jag ser fram emot den! Kan inte komma över det.

Karsten och jag kom hem från jobbet.. Åt middag med Karolina och Sylvain (aka Fransmannen).
God mat och en trevlig pratstund är aldrig fel.. :)

Baby är iväg och träffar några fd jobbarkompisar från TomTom.. De har ringt ner honom i ca två veckors tid och tjatat på honom att han ska följa med ut. Så nu är han med de..
Själv sitter jag på soffan och lyssnar på musik.. Ska väl snart gå och sussa.. Massor trött faktiskt!

Fick ett meddelande från Kajsa idag.. Hon och Aleks kommer antagligen ner och hälsar på mig 17-20 april! :)
Så kul! Ska bli massor roligt att träffa de igen..
Undrar nu bara hur det kommer att se ut för mig då.. Försöker att inte tänka på det så mycket, men det är svårt! Men, det löser sig väl alltid till det bästa.. eller? Positiva tankar nu Sanna! ;)

Jaja.. kanske lite tvtittande och sen är det sängen!

Puss och kram
/Sanna

Tisdag 18/3

Publicerad 2008-03-18 22:16:54 i Allmänt,

Måndag..

Jag fick knappt nån sömn under natten.. vaknade varje halvtimme av att jag drömde diverse otäcka/obehagliga drömmar! Vet inte vart allt kom ifrån, men vaknade med huvudvärk och ögon som knappt ville hålla sig uppe.

På jobbet var det en röra eftersom jag var sjuk i fredags.. Bad en av mina jobbarkompisar att ta hand om mina kunder som jag skulle ta hand om under fredagen, men inget var gjort när jag kom igår och jag hade en del inte så glada kunder! Som tur var så förstod de att jag faktiskt varit sjuk och att jag hade gjort var jag kunnat för att få saker och ting gjorda trots att jag var sjuk. Allt löste sig tillslut. :)

Resten av dagen gick på som vanligt..
Frågade min supervisor om mitt kontrakt.. Hon kunde som vanligt inte svara på vad som kommer att hända. Det hon sa var att de kommer att behöva mig tills Jasna kommer tillbaka i Maj, men de kan inte ge mig kontrakt för bara en månad heller.. Emma ska sluta, men våran Kund vet inte om de kommer att ersätta henne heller.. Och det är alltså inte bara upp till mina chefer om jag får vara kvar eller inte.. utan kunden från 3com är den som har mest att säga till om.
Just nu känns det bara osäkert och otryggt.. Jag kan verkligen stå utan jobb inom ett par veckor! Och får väl inte veta nått förrän ett par dagar innan heller. Jag fick jue bara ett 3 månaders kontrakt så jag visste jue att det skulle komma till det här.. Men nu när det väl är här känns det bara hårt och tråkigt! Längtar till den dagen då man vet säkert vad som kommer att hända.. Så man kan börja planera mer framåt!

Var och kollade in ett gym som ligger här i närheten igår, Fitness First.. Arianna, en av tjejerna från jobbet, har joinat det gymmet och hon hade lämnat mitt nummer så jag blev ditbjuden på en liten rundtur.
Det var verkligen jättefräscht! Flera stycken av samma maskin för kondition så att man slipper slåss om de! ;)
De har alla Les Milles klasser (BodyJam, Body Balance osv) som är så roliga att gå på.. Bastu, solarier, jättefrächt verkligen! Det kostar 68 euro/månaden, vilket är en hel del pengar för nån som kommer från Sverige, där ett årskort kostar ca 2500kr.. Men ett bra pris här då man kan få betala upp emot en 100 euro för vissa gym i det här landet.. Det kostar att träna här! Men vi får väl se hur det blir..

Kvällen spenderade jag hemma med mina favoriter! Veronica lagade jättegod mat; pasta, zucchini, räkor och beschamell! :) Mums.. Sen blev det förstås lite tid framför tv:n också..
Hade ännu en dålig natt.. tror att det är för att jag är så orolig för hur det kommer att bli nu med allt.

Vaknade imorse med en ännu större värk i huvudet som har hållt i sig hela dagen.. :(
Dagen släpade sig fram trots att jag faktiskt hade en del att göra även idag.. Annars har det inte hänt så mycket spännande.
Sitter här hemma och kikar lite på tv.. Har precis pratat med mamma min på msn! Philippa och jag hade också en liten konversation. :) Ska väl ta en dusch om ett tag och sedan är det sängen. Känner mig väldigt trött!

Karsten har varit i lägenheten som han ska flytta till nästa vecka.. Han har tagit mått för att se vad han ska ställa vart.. Vi tror nog att det blir till att köpa en bäddsoffa för herrn! ;) Vet inte riktigt vad han har för sig ikväll.. tror att han skulle iväg för att träffa en gammal jobbarkompis eller nått.. Så jag är ensammen igen!

Jaja.. Imorn är det en ny dag med nya tag..
Jag längtar till helgen.. med 3 dagarshelg då vi är lediga på måndag också! :)
Vi ska ha middag här på söndag.. massor mysigt ska det bli! :)

Nej..

Puss och kram
/Sanna

Söndag 16/3

Publicerad 2008-03-16 23:49:26 i Allmänt,

Ännu en helg förbi.. Vad hade jag för mig igår?

Hmm..

Ja.. just det ja!

För några dagar sen var jag och Karsten och handlade på Albert Heijn och handlade.. Vi skulle plocka grönsaker när baby helt plötsligt stannar upp vid tomaterna och släpper ur sig; "Åh, det här är min nya låt.. jag flyttar inte på mig förrän den är slut.." Hans ögon lös upp och hans leende var så stort! Han var så otroligt sönt! :)
Han vägrade verkligen flytta på sig och hans leende blev bara större och större..
Tillslut så rörde han på sig.. Det såg jättekonstigt ut där han stod vid tomaterna och bara lyssnade.. :)

Men han pratade om låten dagarna efter och vi visste jue inte ens vem det var som sjöng.. Det enda vi hade klart för oss var att det var en mycket fin låt, kärleksfull och en tjej som sjöng. Vi trodde att låten hette "Follow me".. Det blev inte så att vi leta reda på låten, det föll lite i glömska.

I fredags när jag var ensam hemma satt jag på YouTube och lyssnade på musik och kom ihåg den där sången från radion.. Jag spenderade en timme med att hitta rätt låt och gjorde det tillslut!
Jag måste erkänna att jag blev helt kär i låten! :) Jag var tvungen att ha den!

Så igår åkte jag till stan och letade redan på skivan med min låten; Do, Follow me, en Holländsk artist. :)
Jag spenderade en liten stund på stan och handlade en del saker jag behövde ha; topsar, hårnålar, tandkräm och sånt nödvändigt, men kanske inte så roligt.. Åkte sen och handlade mat!
Att gå ut var väl inte det smartaste jag kunnat göra.. Blev alldeles varm, skakade i kroppen och trodde att jag skulle kräkas när jag var på väg hem.. Karsten, som kom hem från jobbet, kom och mötte mig vid hållplatsen och vi gick hem tillsammans.. Fick lite mat i magen och mådde bättre sen! Antar att jag blev sämre för att jag var hungrig.

Hemma satte jag på skivan och spelade låten för baby.. Ni skulle ha sett hans min! :) Helt ljuvlig..
Låg på soffan en stund och bara var en stund.. Samlade ork och kraft och började städa mitt nya rum! Flyttade in alla mina saker också.. Det tog sin lilla tid att få in allt i garderoben och få ordning på allt. Jag var ganska slut när jag väl var klar.. Men det vart bra i alla fall! Nu måste jag bara köpa lite småsaker till rummet.
Ramar, ljusstakar, korgar till badrummet och till skrivbordet.. Bara så jag kan ha ordning och reda.

Baby lagade mat medan jag gjorde iordning uppe.. Det var bara han och jag hemma, vilket kändes ganska konstigt men också bra.. Vi umgås jue inte speciellt mycket bara han och jag. Vi är jue alltid här och då är det alltid någon annan hemma också!
Men i alla fall.. Han lagade mat och jag fixade med rummet och med en massa tvätt..

Jag fick köttbullar, pommes och gräddsås och en jättegod sallad! :) Enkelt, men så gott! Baby gjorde ett riktigt bra jobb med maten.. Haha! Massor mysigt att äta middag och bara ha det gott.. :)
Vi spenderade kvällen på soffan och myste!

Veronica kom hem ganska sent och hade med sig Serena! :) Massor roligt att träffa henne! Hon hade en del roliga saker att berätta om festen de hade haft på fredagen! :)
Vi kollade på film.. Boog&Elliot, höll på att dö av skratt! Att sätta Ashton Kutcher och Martin Lawrence i en och samma film kan inte bli något annat än roligt! :)

Idag har det varit en riktig söndag.. Vaknade vid 11.30 men låg kvar i sängen.. Somnade om och vaknade vid 14 igen! :) Massor skönt.. åt frukost och la oss på soffan igen! (ovanligt, haha!)
Tog tag i livet efter halva dagen och hjälptes åt att städa hela lägenheten.. Den är nu skinande ren! :)
Åt middag tillsammans och nu har det varit soffan igen! Ska väl titta lite mer på tv och sen är det sängen och sussa..

En ny vecka imorn.. Jag har det "sena" skiftet, så jag får en extra timme att sova! Skönt. :)
Nu ska jag joina baby på soffan och kramas lite! :)

Puss och kram
/Sanna

Lördag 15/3

Publicerad 2008-03-15 12:05:19 i Allmänt,

Vila och sömn gjorde mig väldigt gott.. :)

Det är jue inte som att jag är helt frisk, men jag känner mig lite starkare och som att man kanske orkar med att göra saker idag.. :)

Natten sov jag på soffan.. somnade med tv:n på. Det blev ganska sent för jag fastnade framför datorn! Men känner mig utvilad och det är skönt.

Fortfarande ensam hemma.. Karsten är och hjälper till med rekryteringen för ett konto som är i en annan stad. Tredje lördagen som han gör det nu. Han är så duktig.. ;)
Karolina är väl fortfarande i Utrecht och kurerar sig hos Fransmannen.. har inte den blekaste aning om när hon kommer tillbaka hem igen.
Veronica är iväg på cykelutflyckt till Zandam (eller hur det nu stavas) med en kompis från jobbet. Jag håller tummarna för att det inte ska börja regna.. Det är ganska molnigt ute, ingen sol idag! :(
Eller vänta.. Ett par strålar försöker ta sig igenom det tjocka molntäcket där ute.. Det kanske kan bli en fin dag i all fall.. :)

Jaja.. kanske dags att börja röra på sig, så man får något gjort idag.. :)

Puss och kram
/Sanna

With you..

Publicerad 2008-03-14 23:21:41 i Allmänt,

                                


Älskar verkligen den här låten.. Passar ganska bra in på känslorna dessutom! ;)

With you baby.. :)

Myskväll..

Publicerad 2008-03-14 23:18:06 i Allmänt,

Med mig själv..

Jag är alldels ensam hemma i denna stora lägenhet..
Baby är på pokerkväll med sina vänner, Karolina är i Utrecht hos Fransmannen.. hon har varit sjuk väldigt länge och det verkade inte som att läkarna här i Amsterdam ville hjälpa henne så hon åkte till staden som inte ligger alltför långt härifrån och läkarna där konstaterade att hon har en allvarlig infektion i båda njurarna! Inte så bra! Så Fransmannen tar väl hand om henne därborta. :)
Veronica är hos Susy och Serena som har "inflyttningsfest" ikväll.. Det hade varit trevligt att gå dit, men jag orkade inte fixa iordning mig!
 
Jag gick ner till Videobutiken och handlade lite cola och annat gott för kvällen! Trodde min kropp skulle gå sönder bara av den lilla promenaden. Men det var jätteskönt väder ute, skönt att få lite frisk luft.
Jag ligger på soffan och slötittar på tv.. Patrioten går just nu. Konstigt att se Heath Ledger när man vet att han inte lever längre.. Får se hur länge ma orkar vara vaken.. Men jag har en känsla av att det blir till att sussa på soffan inatt! Den här lägenheten är faktiskt jättestor när man är ensam.. Haha

Det blev inge flytt in i det nya rummet idag! Har känt mig alldeles för dålig för att orka vara uppe.
Imorn Måste jag flytta.. Så det blir till att börja städa det nya rummet och sedan släpa in alla saker. Det är jue inte långt och jag har väl inte så mycket saker! Men när man inte mår bra blir det en ansträngning.
Måste köpa galgar nu när jag får en garderob! Förstå hur glad jag känner mig för att jag äntligen, efter två och en halv månad, ska få en garderob att ha mina saker i. Snacka om att man verkligen har haft ett i-landsproblem! :) Men nu är det slut på det! Ska man bara skaffa sig alla de där små sakerna som gör ett rum lite mer personligt. Kunde inte få med mig fotoramarna hemifrån.. var alldeles för rädd för att de skulle gå sönder.
Det kanske verkligen är dags för en tripp till IKEA.. Det är jue snart lön igen! :)

Karsten får snart flytta in i sin nya lägenhet.. En studio på 30m2, med kanalutsickt. Jag har inte sett den än, men baby säger att den är jättefin och mysig. Han vill att jag ska hjälpa honom med att inreda den så att det blir fint och mysigt. Han är jätteglad och exalterad över att han ska bo i något alldeles eget, nått han inte behöver dela med någon annan. Så nu har vi massor med småpill framför oss. :)

Jag fick mitt OV-kort idag.. Kortet som ger fria resor över hela Holland med buss, spårvagn och tåg! :) Vill jag åka till Tyskland t.ex så får jag åka gratis ända fram till gränsen mellan Holland och Tyskland. Sjukt bra! :)
Så nu ska jag försöka ägna en del helger till att göra små utflykter och utforska landet Holland! Det ser jag fram emot. När värmen kommer lite mer ska jag ta utflykter till stranden! Den där fina, där jag var i höstas. :)

Jaja.. ska väl återgå till tv:n

Sov gott
/Sanna

Att vara sjuk..

Publicerad 2008-03-14 16:57:14 i Allmänt,

suger!

Huvudet, ryggen och magen värker.. Inte lika mycket som tidigare, men ändå!
Solen skiner utanför fönstret och det bara ont att titta ut på den.. :(

Vad skönt det skulle vara att gå på en promenad! Men det är klart, jag är sjuk så jag kan inte.. Dessutom tror jag inte att jag skulle orka. Allting värker bara jag gå omkring i lägenheten. :(
Nej, det får bli att krypa längre in under täcket och sätta på "Ghost".. underbar film, sorglig, romantisk.. alldeles för längesen man såg den.. Gråta lite, kanske sussa också! Kroppen behöver verkligen det.

Nej.. nu ropar soffan och filmen! ;)

Puss och kram
/Sanna

Fredag 14/3

Publicerad 2008-03-14 12:29:20 i Allmänt,

Jag är sjuk! :(

Vaknade igår med samma förkylning som jag har haft ett par dagar och en Underbar mensvärk på det!
Mensvärken gör förkylningen värre och jag känner av den mer nu.. Kroppen är helt slut och jag har absolut ingen energi! :(

Jag är alltså hemma idag.. Får vila under helgen så är man fit for fight på måndag igen! Det är tråkigt att vara hemma.. Man orkar inte med så mycket.. Trots att det finns typ tusen saker man skulle behöva göra.. Får väl i alla fall slänga in en tvätt i maskinen. Det ska väl inte vara alltför ansträngande.
Hoppas på att jag ska må bättre senare idag så att jag kanske orkar flytta mina saker till mitt nya rum, så man har det gjort. Känns jue  onödigt att fortfarande sova i det lilla rummet när man har tillgång till ett dubbelt så stort och dessutom med garderob, men bara tanken på att släpa allt gör mig trött just nu. *suck*

Igår var det en helt okej dag på jobbet fick ett mejl från en svensk kunde som jag hjälpt.. Jätteroligt mejl verkligen

"Vad du är gullig, Sanna. Jag hoppas att de inte är alltför snåla med lönen till dig ;-) Tack så mycket för hjälpen - visst överlever jag den kostnaden. Jag och mina 13 barn tycker egentligen att blodpudding och havregrynsgröt är jättegott - om vi bara kunde hålla oss med en liten sked sylt till. Jag hoppas jag snart får problem iegn, så hör jag av mig ;-)"

Tydligen fick jag veta att alla mejl med bra feedback från våra kunder ska skickas vidare till våra supervisors och till 3com.. och jag som bara skrivit ut mina mejl med bra och rolig feedback från mina kunder! Men från och med nu ska jag börja skicka de vidare också! Det är kul med de mejlen man får.. Man blir så himla glad! :)

Jasna var och hälsade på med bebis igår.. Han är bara en månad gammal, så liten och så söt! Jättesnäll var han också.. helt tyst och låg mest och sov! Men det var verkligen så att hela 3com stannade till för ett par minuter när hon kom in. Tänk vad en liten bebis kan göra.. :)
Tänk att man en dag också ska ha en liten människa som man själv "producerat" i famnen.. Massor läskig känsla.. samtidigt som man tänker på det med en pirrande känsla.. Men det dröjer ett tag till innan jag kommer att ha en bebis som är min egen! Jag kanske kan låna någon annans?
Säg till om du vet någon som vill låna ut sin! ;)

Jaha ja.. Nu ska jag blippa på tv:n se om jag kan hitta nå intressant att titta på..

Jasna och hennes lilla son Amer..

image81

Puss och kram
/Sanna

Onsdag 12/3

Publicerad 2008-03-12 20:59:37 i Allmänt,

Nu har jag varit hemma här i Amsterdam i tre dagar..

Flyget hem gick helt okej, det vara det att det blåste en del så när vi skulle landa så guppade det en hel del och det kändes som att jag satt i en karusell.. Fick ett tryck bakom pannan och mådde jätteilla! Trodde nästan att jag skulle spy, så jag var väldigt lättad när vi väl landade!

Karsten mötte mig på Schipol! Det var så roligt att se honom igen.. Hade verkligen saknat honom!
Vi åkte hem.. han hjälpte mig att släpa min överviktiga väska! Jag hade köpt bagage för 20kg, men hade ca 27kg i väskan.. Plus att mitt handbagage vägde säkert en 3kg eller nått! Haha..
Det var helt sjukt va mycket grejerjag hade med mig.. Bara tänk att jag hade 36kg under första resan ner.. och då hade jag Två väskor! Så jag reser inte lätt i alla fall!

Kom hem och packade upp maten.. Hushållsost, köttbullar, korv, såser och en massa annat gott! :)
Jag och Karsten skulle gå och handla lite mat för kvällen så vi tog oss en promenad. Vi var sugna på kinamat! Det är jättekonstigt.. Det finns säkert 100 kina/thai/indonesiska restauranger i varje stadsdel.. men när vi väl var sugna lyckades vi inte hitta en enda! Helt sjukt! Tröttnade på att leta så vi hamnade på McDonalds tillslut för vi höll på att gå under av hunger! Vi shoppade lite åt Karsten inne på Jack&Jones.. Han hittade massa fina kläder! :)

Susy och Serena har flyttat så nu är det bara jag, Veronica och Karolina kvar.. Det känns ganska tomt måste jag säga.. Det ska jue vara vi jue! Men det blir säkert jättebra! Nu väntar vi bara på att den nya tjejen ska komma! Undrar vad det kommer att vara för en flicka..?

På kvällen lagade jag middag.. Det fick bli pommes, (finsk)korv och bearneisås! :) Massor gott blev det!
Kvällen spenderades framför tv:n på soffan.. Fick så otroligt ont i huvudet! Kunde knappt hålla ögonen öppna. Gick och la mig runt midnatt och slocknade så fort jag la huvudet på kudden!

Gårdagen mådde jag mindre bra.. Hade ont i huvudet och ett tryck bakom ögonen så det var inte så skönt att sitta och titta på en skärm hela dagen! Men jag orkade ta mig igenom hela arbetsdagen i alla fall..
Karsten fick ett telefonsamtal från sin mamma igår morse.. Hans farfar har gått bort så han mår inte så jättebra.. Jobbigt att se honom ledsen och veta att man inte kan göra så mycket för att få honom att må bättre. :( Enda man kan göra är jue att finnas där..

Efter jobbet igår så åkte jag iväg och handlade mat.. Lagade Ceasarsallad! Lätt och fräscht eftersom ingen av oss kände oss i form!

Idag mådde jag lite bättre när jag vaknade och släpade iväg mig till jobbet..
Har varit på ganska konstigt humör! Jag känner mig glad och hoppig och skuttig men samtidigt så "dör" jag för en liten stund då jag känner mig både febrig, yrslig, varm och kall på samma gång! :(
Men det går väl över med lite vila, några rosa piller ;) och en massa mys! ;)

Karsten håller på att laga middag till oss.. Luktar gott gör det! :)
Kvällen ska väl ägnas på soffan framför en film.. Vill se Boog & Elliot, Disneyfilmen! :)

Ska gå och dammsuga mitt nya rum också efter maten! Jag flyttar in i det stora rummet med egen dusch och toalett! :) Härligt, härligt!

Läppen mår också bättre..

image79

Inte svullen längre.. bara sårskorpan kvar! Om ett par dagar är den borta! :)

image80

Baby lagade riktigt god mat.. Alldeles proppmätt nu! Orkar inte röra mig alls! Hur ska jag nu orka städa det där rummet? Det kanske får vänta tills imorn! Får se hur jag mår om en stund! :)

Puss och kram
/Sanna

Måndag 10/3

Publicerad 2008-03-10 23:33:44 i Allmänt,

Resan hem gick bra..

Jag har haft en jättebra dag här hemma i Amsterdam! Promenad, mat och shopping!

Har en äcklig huvudvärk just nu så jag ska lägga mig ner och kolla på film med min baby och Veronica.. Susy och Serena har flyttat så det är lite tystare och mer tomt än vanligt!

Mamma och Pappa.. Jag saknar er redan! Tack för allt! Karsten har nu hjälpt mig fylla i papprena för försäkringen nu! Så nu är det klart!

Nej, nu ska jag ta och lägga mig på soffan!

Får skriva mer om dagen imorn!

Puss och kram
/Sanna

                      image74

Packat och klart..

Publicerad 2008-03-09 23:54:55 i Allmänt,

Kan det verkligen vara sant.. Klockan är inte ens midnatt än och jag är (nästan) klar?

Jag har packat.. det gick jue ganska smärtfritt, höll bara på att få psykbryt en gång! Men mamma och pappa kom till min räddning! Nu har jag en jätteväska med grejer som ska ner till Amsterdam! Vart jag ska få plats med alla mina saker vet jag inte riktigt, men det får lösa sig när jag kommer ner.. :)

Jag vet att jag kommer att vara ledsen imorn när jag åker för jag lämnar min familj och mina vänner ännu en gång här hemma.. Men samtidigt så är jag glad att jag ska åka "hem"!
Få träffa tjejerna och Karsten, min lilla baby! Jag har saknat de massvis.. Det bästa alternativet vore jue om man kunde samla alla på en och samma plats.. Då skulle jag vara jättenöjd! Men som sagt, så går jue inte det.

Jag lär mig mer och mer om saker och ting jue mer dagarna går! Jag har, som jag tidigare nämnt, upptäckt vilka som verkligen är mina riktiga vänner och det visar sig också mer och mer för var dag som går. Jag vet nu vilka jag inte ska ödsla energi på!
Att komma hem till E-tuna har på ett sätt varit väldigt omtumlande.. Trots att jag bara varit borta så kort tid så hinner man bli lite avtrubbad och dinstanserad till saker och ting som har hänt! Men att komma tillbaka till sin hemstad bär också med sig en hel del minnen! Både jobbiga och glada.
De jobbiga hade jag gärna varit utan.. Och trots att jag kanske påverkats av de till en viss del under min vistelse i stan så kan jag bara konstatera att jag är sen länge tillbaka över allt som har hänt!
Det känns som en stor lättnad att kunna säga så och verkligen mena det den här gången.

Det är verkligen synd om människor som känner att de inte riktigt kan släppa saker och ting trots att det inte finns en grund till deras osäkerhet, hat, ilska eller vad de nu känner! Jag hade förstått om de fått en anledning till att känna så.. men just nu tycker jag bara att det är sorgligt!

Nej, att åka till Amsterdam måste ha varit det bästa beslutet för mig!
Det betyder inte att jag inte saknar min familj och mina vänner.. för som jag hoppas att ni redan har förstått så bär jag er med mig i mitt hjärta varje dag! Men för min egen skull var det här det det bästa beslutet jag kunde ta.


If I should die before I wake it's cause you took my breath away
Loosing you was like living in a world with no air
...

Tell me how I'm supposed to live with no air
Can't breath, can't live with no air
It's how I feel whenever you ain't there
There's no air, no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you're gonna breath without me
If you ain't here I just can't breath
There's no air, no air


 Nu måste jag ta en dusch och sen ska jag sussa! Tidig dag imorn!


image73

Jag gillar svart/vitt..

Puss och kram
/Sanna



Svenskt..

Publicerad 2008-03-09 21:08:56 i Allmänt,

Påskmat!

På mammas och pappas vis! :) Jag fick Jansson, ägg, lax, mammas cevape och en massa annat gott!
Glass och hallon som dessert! Kunde det ha blivit bättre?
Storebror, Syster och Carlos och Farmor var också här.. Massa roligt att träffa alla!

Jag och mamma har varit iväg och handlat.. Jag får med mig massa såser, köttbullar, ost och en massa annat som är typiskt svenskt och som inte riktigt finns i Holland! :) Massor glad!

Nu ska jag börja packa också.. Får se hur det går med den biten! Har jue en hel del som jag hade tänkt ta med mig! Får väl ett och annat psykbryt innan jag är färdig! Haha

Läppen sticker och kliar fortfarande.. och jag koncetrerar mig hårt på att inte slicka mig om läpparna sådär som jag brukar göra ibland. Svårt att dricka är det också! :(
Hoppas på att det ska ha hunnit bli lite bättre tills imorn så man inte behöver se ut som en smittohärd på flyget.
Inte för att det smittar.. men i alla fall! haha

Nej, om man ska ta och börja med helskottat nu kanske?

Puss och kram
/Sanna

Såhär ser min stackars läpp ut.. :(

image72

Söndag 9/3

Publicerad 2008-03-09 16:11:16 i Allmänt,

Förfest hemma hos Sara igår då! Mina underbara tjejer! :)

Snackade skit och hade trevligt.. Tog en tur ner på stan och Centro.
Drack Frozen Margaritas som var alldeles för salta! :/ Gick till Nybron.. Blev alldeles förvånad över hur mycket människor det var där som man faktiskt kände.. Drack Strawberry Daquries hela kvällen! Jättegoda var de.. :) Shakade till Bilges sköna musik och hade trevligt. :)

Kebab efter att Nybron stängde.. Har inte ätit det på hur länge som helst! Finns ingen bättre kebab än den i E-tuna!
Det är jue ett måste att äta den när man är här..

Drog på efterfest hemma hos Micke.. Hände inte så mycket och jag segnade av ganska snabbt.
Sara fröken försvann på eget håll och jag, Philippa och Danne drog hem till Sara för lite vindrickande..
De hade jätteroligt åt mig för att jag inte var på bästa humöret.. Började känna mig lite dåligt (alltså sjuk) och läppen kändes som att den bara blev större och större.. Gick och la mig efter 04 nån gång och vaknade idag vid 13.30.. Skönt var det att få sova, och inge bakis var jag heller..

Gick in på toaletten och kollade mig i spegeln.. Fick en chock! Min läpp är så svullen så jag kan se den i ögonvrån! Läppen är dessutom sprucken på mitten så det ser ut som att jag fått stryk!
Ringde pappa och bad han komma och hämta mig.. Vi åkte till akuten. Där sa de att jag knappast skulle hinna med mitt plan imorn om jag skulle sitta där och vänta och bad mig vända mig till Apoteket istället.. Helt sjukt!
Kommer till apoteket och tjejen som jag pratade med sa att "Det där ska man nog inte självvårda".. nehe.. vad ska jag då göra?

Var nästan inställd på att jag skulle få flytta fram hemresan till Amsterdam.. Men sen kom det en annan tjej och sa att jag kunde använda en bakteriedödande salva.. Så jag köpte med mig det hem och håller på att vårda min "lilla" läpp nu.. Det sticker och kliar och jag kan inte dricka! Knappt äta.. och det är svårt att prata. Men jag försöker vara positiv i alla fall!

Idag har jag hela familjen här.. Mamma och pappa håller på och lagar Påskmat till mig! :)
Sen måste jag packa! Måste åka tidigt imorn eftersom mitt plan går redan 10.45. Ska bli kul att komma hem och träffa Karsten och tjejerna! Ibland önskar jag att jag kunde flytta ner min familj och mina vänner ner till Amsterdam.. Det skulle vara bra tycker jag! Men det går jue inte.. :/

Jaja.. nu ska jag ta och göra mig iordning! Sen ska jag gå och vara social med min familj.. :)

Puss och kram
/Sanna


                    image71

Mina tjejer är underbarast! ;)

Tuna Park..

Publicerad 2008-03-08 18:01:52 i Allmänt,

Nu har jag varit på min sista tur ut till Tuna Park..

Hälsa på flickorna och pratade lite skit.. Köpte lite Marabouchoklad för att ta med mig till Amsterdam..
Några små roliga "presenter" slank också ner..

Jaha.. de flesta som skulle med ut ikväll är sjuka! :( Men jag har jue i alla fall Philippa och Sara som jag kan shaka med så jag är glad ändå!

Syster och Carlos är på väg hit nu så jag ska tjattra lite med de och sen bär det av hem till Sara tror jag för lite förfest.. Blir nog utgång på Nybron ikväll! En sväng förbi Centro för att dricka en Fozen Margarita är ett måste också! Kul ska jag ha det ikväll i alla fall..

Läppen är fortfarande svullen.. Bara det inte blir värre så är det ingen fara! ;)

Jaja.. nu ska jag ta och röra mig!

Puss och kram
/Sanna

Blåsa

Publicerad 2008-03-08 15:10:39 i Allmänt,

Tog en dusch.. När jag klev ut kände jag att läppen inte kändes riktigt okej!
Tittade mig i spegeln och upptäckte att jag har fått en blåsa på överläppen! :( Jättefult! Och inte bekvämt heller..

Det är vad jag fick för att jag solade igår när jag inte mår så bra.. Var nog lite febrig igår tror jag!
Inte alls roligt.. Så nu känns det inte speciellt kul att gå ut ikväll heller.. för det syns ändå ganska väl då ena sidan av läppen är svullen! Det slår aldrig fel!! Aldrig!!!! Blir lite upprörd måste jag säga!

Ska väl åka till Tuna Park en sväng..

Får se hur det blir ikväll.. Kanske inte blir så himla mycket ändå.. De flesta verkar banga ur! Tråkigt, tråkigt! :(

Jaja..

Puss och kram
/Sanna

Lördag 8/3

Publicerad 2008-03-08 12:58:19 i Allmänt,

Hade en lugn kväll hemma med mor och far.. Åt tacos, så att det nästan sprutade ut ur öronen.. (Åh, va trevligt det där lät då, haha). Hämtade lillebror från jobbet och fick sen skjutsa in honom till stan, han skulle festa.
Kom tillbaka då, var syster här! Men hon var så trött så hon somnade nästan direkt och nu när jag vaknade var hon borta! Tråkigt att vi inte hann prata mer.. :(

Låg och titta på tv tillsammans med föräldrarna, köpte jue några Breezers som det var tänkt att jag skulle dricka, men det orkades inte med.. Var alldeles för trött! Somnade strax efter midnatt.

Vaknade för ca 20 min sen, alltså 12.30! har sovit 12 timmar! Helt sjukt mycket.. Har varit så trött och nu har jag tagit igen all sömn som jag förlorat! Skönt var det och jag hade säkerligen kunnat sussa lite till, men då försvinner jue hela dagen! Och det är jue inge bra! :)

Tänkte att jag skulle åka till Tuna kanske och fika lite med flickorna på Candy! Det skulle vara trevligt.. Kanske ta en solning på samma gång.. :) Kan jue passa på nu när jag är hemma i Tuna. Det blir jue aldrig att man tar sig till ett solarium när man är i Amsterdam! Tråkigt och faktiskt ganska dumt!

Middag med föräldrarna ikväll och sen fest med vännerna. Det ska bli så kul! :)
Måste kanske börja ringa till folk som jag inte pratat med om ikväll.. Kan jue vara en fördel! Hehe

Jaja, nu ska jag i alla fall ta en dusch och sen ska jag ta och röra på mig lite grann..
Kan jue inte bara sitta och låta tiden gå!

Puss och kram
/Sanna

Shopping

Publicerad 2008-03-07 20:05:28 i Allmänt,

Åkte till Tuna Park med mina bästa tjejer, Philippa och Sara! Tänkte verkligen köra seriös shopping!
Till min stora förvåning hittade jag verkligen något jag gillade i första affären vi gick in i! Tänkte att det här måste nog vara ett mindre mirakel! Haha..

Resten av turen runt gick inte lika bra dock.. Inget sitter bra och jag känner mig inte ett dugg fin i något!
Måste verkligen börja hårdbanta när jag kommer hem till Amsterdam! Pallar inte vara såhär längre.. Jag vet att jag inte är alltför stor, men jag mår inte alls bra nu!
Men det är väl inte så konstigt att man blivit lite större nu när man inte är lika stressad, sitter ner framför en dator 8 timmar om dagen.. Äter Både lunch och middag nuförtiden! haha.. Och eftersom man kommer hem så sent på kvällarna så blir det oftast sena middagar.. som ni kanske redan listat ut! ;)
Men nu blir det mer strikt! Promenader och verkligen slutsnaskat på godis och allt annat gott.. I alla fall i veckorna! ;) Nån gång måste man jue få unna sig lite extra

Ja i alla fall.. Det blev i alla fall en oversize skjorta från Lindex, en oversize tröja från Bik Bok och en fin liten "klänning" som man kan ha över en vanlig t-shirt/linne, också lite större! Märker ni ett mönster? Bara en massa löst sittande kläder.. Massor skönt!

Tog en tur ner på stan också.. Gick och hälsade på på Godishuset, trodde George skulle jobba.. Men det var visst min kära Carro som satt där! :) Pratade skit en stund och sen tog jag mig till Solfuxen i stan och solade i 20 min. Skönt var det! :) Känner mig så himla blek efter allt skinn jag "flagat" bort pga att den är så torr! Ska försöka hinna med att sola en gång till innan jag åker. :)

Åkte med mamma till Tuna Park och hämtade ut mina p-piller, var på systemet och köpte lite Bacardi Breezers till ikväll! Ska äta tacos med mamma och pappa och bara ta det lugnt.. Så himla trött!
Ska hämta lillebror som är på jobbet vid 22, så innan det blir det bara cola! ;)

Imorn ska jag sova länge, länge! Det tycker jag att jag förtjänar. :) Skönt ska det bli!
Fest imorn i alla fall.. Ser fram emot det! :)

Nehe nej.. nu ropar föräldrarna att det är mat! Massor hungrig!

Puss och kram
/Sanna

Fredag 7/3

Publicerad 2008-03-07 10:54:30 i Allmänt,

Åkte in till stan igår, Sara jobbade på Time Out och Philippa var också där.. Satt och snacka skit en stund.
Sen gick jag till Harrys och träffade en massa folk från jobbet. 
Torsdag på Harrys betyder jue alltid Musikquiz! :) Mike, den underbare trubaduren var självklart där!
Jätteroligt att träffa alla och sjunga allsång och allt vad vi hade för oss..

Sov hemma hos Sara inatt.. Blev inte så jättemycket sömn då vi kom i säng efter 03 eller nått och jag fick kliva upp efter 07 imorse för att jag skulle hinna till Barnmorskan. Fick mitt blodtryck mätt och ett recept på p-piller. Allt var över 8.15! :/

Tog en sväng förbi pappas jobb och fikade med de.. Kul att träffa de också! Saknar alltid det där stället när jag kommer dit på besök!
Rattade bilen hem och nu har jag varit hemma en stund.. Hade tänkt att sova, men har inte kommit mig för att göra det, trots att jag är hur trött som helst.. Men sussa kan man jue göra imorn! ;)

Ska åka ut en sväng till Tuna Park idag igen.. men idag är det tänkt att jag faktiskt ska handla något också! Måste titta på skor och sen så måste jag se om jag hittar nått snyggt till helgen kanske.. Ska ta en tur runt på Gina! Verkligen ett måste. :)

Nehe.. om man skulle försöka sig på något vettigt kanske..?

En något trött fröken som igår skulle testa sin nya kamera! :)

image69

Puss och kram
/Sanna

Kamera!

Publicerad 2008-03-06 20:07:07 i Allmänt,

Åkte ut en sväng till Tuna Park..

Maya jobbade på Candy Store.. Massor roligt att träffa henne! Fikade med lite glass och pratade lite skvaller.. :)
Skulle ta ett varv, men fastnade överallt så jag kom inte längre än till Expert och Nermin.

Inhandlade en ny kamera idag.. :) Jag måste verkligen ha en.. Det är så tråkigt att inte kunna ta bilder på saker som händer runt omkring! Men nu kan jag ta en massa kort igen! :)

Så här fin är den.. :)


                                                    image68

Nästan likadan som jag hade innan fast en nya version! Jätte jättebra! Och nu har jag en blå! :)

Vad händer under kvällen då?
Jag ska åka in till stan och träffa flickorna tror jag.. Blir lugnt i alla fall.

Måste vara hos Barnmorskan imorn klockan 08! De vägrar ge mig ett nytt recept på p-piller om de inte kollar blodtrycket! Skitjobbigt!
Jag trodde jue att jag skulle komma hem och vila och sova ut, men än så länge är det inte stor skillnad mot hur jag har det de dagar jag jobbar. Men jag kanske kan sussa lite längre på lördag och söndag..? ;)

På lördag hoppas jag att det ska bli lite fest! Det verkar som det i alla fall! Kul att köra en riktigt ordentlig fest med alla mina vänner innan det är dags för att åka tillbaka till mitt Holländska hem. :)

Imorn blir det en hemmakväll med mamma och pappa! :) Hoppas på att det ska bli Tacos till middag!
Mysigt att bara umgås.. :)

Och det är precis vad jag ska göra nu också.. Gå och kramas med min mamma och pappa! :)

Puss och kram
/Sanna

Ompysslad

Publicerad 2008-03-06 13:47:19 i Allmänt,

Det har jag blivit i flera timmar! :)

Började med håret vid 09 imorse och blev klara 13.00! Så skönt så jag nästan somnade! Kul och snacka lite skit också! Alltid roligt att träffa Vice! Och håret blev så fint.. :) Alltid lika nöjd!

Hemma nu.. Ska äta lite mat och sen ska jag väl ta mig ut till Tuna Park för en liten sväng..

Får se vad som händer.. Kanske ska ta och organisera lite med sakerna jag ska ta med mig till Amsterdam också, så man slipper hålla på med det sista dagen.. Men jag är jue jag.. så det kommer jag i alla fall att göra! haha

Jaja.. nu har jag inte tid att sitta här och uggla! Dags att börja röra på sig!

Puss puss
/Sanna

P.S.. Solen skiner fortfarande! ;)

Torsdag 6/3

Publicerad 2008-03-06 08:34:25 i Allmänt,

Jag är verkligen jättetrött!

Det var svårt att sova inatt.. :/ Men det är väl för att det var första natten hemma igen.

Nu ska jag iväg till Vice och bli ompysslad en stund! Ska bli så skönt så.. Risken finns jue bara att jag somnar i stolen, men det hoppas vi på att det inte händer! Haha..

Nehe.. dags att dra sig.

Puss och kram
/Sanna

P.S.. Solen skiner idag.. Massor fint väder! :)

Trötter..

Publicerad 2008-03-06 02:58:08 i Allmänt,

Tror ni att jag lyckades hitta en plats att röka på?

Nej, det gjorde inte lilla Sanna, eftersom de har gjort hela flygplatsen till en rökfri zon!!
Där satt jag, jätte långt innan planet ens skulle gå.. Rökt min sista cigg strax efter 11 och skulle inte få röka igen försän vid 16!! Jag ville gråta!

Okej, jag vet Dramaqueen! Men alltså förstå vilken bitch man blir när man inte får röka! Det är sjukt!
Det jag också fick reda på var att det inte finns något tuggummi på hela flyplatsen! Du kan inte köpa det någonstans! Jättekonstigt! Är det en säkerthetsåtgärd eller vad?
Det fick bli en ask Läkerol istället.. Inte alls nöjd, men det fick duga! ;)

Flyget hem gick annars bra. Höll på att dö av tristess bara.. Upptäckte att jag lagt ur boken jag hade i väskan och dessutom så får man tydligen inte använda musiken i mobilen att lyssna på.. Även fast det inte finns någon signal på den.. Så jag hade inget att lyssna på heller. Försökte sova en stund, men det gick sådär!

Väl på Arlanda kände jag mig väldigt liten igen..
Tog tåget till Stockholms central och sen fick jag vänta 30 min innan tåget gick till Tuna!

Pappa plockade upp mig på stationen strax efter 18.30 och vi åkte för att handla mat.

Det blev mitt älskade Ming Palace.. som jag har saknat deras mat! :)
De vet fortfarande vad jag vill ha när jag kliver in genom dörren.. Haha.. snacka om stammis! ;)
Riktigt fint vart det efter renoveringen!

Lyckades jue inte få med mig mitt svenska kort till mobilen heller! Smarta Sanna!
Så jag spenderade en timme med att leta efter ett kontantkort som jag visste att jag hade liggandes nånstans hemma.. Lyckades tillslut lokaliser det! Helt underbart! :) Nu slipper jag vara utan telefon i fyra dagar!
Det är jue nästan ett mindre handikapp för en som alltid är van att ha telefon!

Det var kul att träffa mamma och pappa igen! Att få kramas lite med de.. Men det ska bli mer av det under de närmaste dagarna. :)

Ikväll har jag varit inne i stan..
Jag var nästan lite smårädd för att sätta mig i bilen igen! Kom underfund med att jag inte ens suttit i en bil på hela tiden jag har varit i Amsterdam! Alltså två månader! Jag har bara åkt buss, tåg och tram.. Sjukt konstigt!
Men det gick hur bra som helst att köra jue.. Som att cykla typ.. ;)

Träffade Philippa för att leka lite med henne! Vi gick till Harrys för att dansa lite.. Det var jättekul att träffa alla! Verkligen.. Det är sjukt vad man kan sakna folk!
Adam Tensta var där ikväll också.. Kan inte säga att jag gillar honom alltför mycket.. Vissa av hans låtar är helt okej, men på det hela är det väl inge större hit.. I alla fall inte enligt min smak!

Det verkar inte som att det är mycket som har förändrats i denna lilla stad.. Men blir jag förvånad?
Nja.. skulle väl kanske inte påstå det! Lilla Tuna, man vet vad man får! Hahaha..

Imorn ska jag fixa håret.. Redan klockan 09 (inte roligaste tiden, haha) ska jag vara hos Vice på Salong Style! Ska bli så skönt att få det här burret fixat! Slinga och klippa.. och få det senaste skvallret! ;)
Sen blir det tur till Tuna Park! Verkligen ett måste!
Känner jag mig själv rätt så kommer det bli så att jag går runt där en hel dag.. fastnar på Candy Store (beroende på vem det är som jobbar, om det är någon av de nya tjejerna kan det bli lite konstigt.. Haha) och kommer hem utan någonting inhandlat! Som vanligt!
Men det ska bli kul att träffa alla människor där ute..

På kvällen blir det en lugn kväll med mamma och pappa.. I alla fall tills det har gått och lagt sig! ;)
Haha.. nee, vi får se vad som händer! Kan vara skönt att inte göra nånting ibland!

Det känns konstigt att vara hemma i Sverige! Roligt, men konstigt.. Svårt att förklara.

Konstigt att sova ensam inatt också.. Saknar Karsten, min lilla baby! :) Underbart söt var han imorse! ;)

Nehe nej.. Nu ska jag ta och sussa tror jag!

Sov gott
/Sanna

Schipol

Publicerad 2008-03-05 11:56:42 i Allmänt,

Jag klarade mig till flygplatsen levandes.. ;) Det var inte alls farligt jue!

Det tog mig två minuter att checka in eftersom det inte var nå folk och jag inte har nått bagage som jag måste checka in.. Så nu har jag 1 timme och 45 min som jag måste slå ihjäl innan mitt plan går! Bravo Sanna! Haha

Jag hade jue nästan kunnat sussa lite till jue.. Men, men! Nu är jag här.. Köpte internet tid för 6 euro! 30 minuter kan jag surfa! Helt sjukt dyrt! I Sverige får du jue i alla fall över en timme för 29 kronor! Haha, men nu ska vi inte sitta och klaga..

Solen skiner väldigt varmt och skönt där ute.. Stod på plattformen och väntade på tåget och bara njöt. Inte alls kallt!
Fick ännu en gång idag uppleva vilka konstiga människor det finns i denna stad.
Jag satt på bussen till Sloterdijk och då var det en man som väldigt högt började prata på holländska om paradis, Maria, Mohammed och jag vet inte allt vad.. Folk tittade lite undrande på varandra och det var en ganska olustig känsla som spred sig i bussen. Som tur var, så klev han av efter ett par hållplatser. Jag tror nog nästan att om han inte hade gjort det så hade nog Jag gjort det. Tyckte inte alls om att sitta på samma buss som den människan. Han är säkert jättesnäll, men usch!

Undrar om man kanske ska ta sig en runda runt på flygplatsen.. Se vad den har att erbjuda! :)
Det finns jue gott om tid.. De kommer inte att ropa ut gaten försän 30 min innan avgång, så jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen heller.. Haha

Jag tror att jag definitivt behöver ta mig en runda.. Det finns tydligen inte någonstans att röka heller.. Men såg alldeles en skylt som säger att man faktiskt får gå tillbaka till Shopping centrat.. Haha.. så roligt att det finns ett sånt! :) jaja.. Ingen liten flygplats det här.. Jag kommer väl säkerligen att gå vilse.. Usch, nej så kan jag inte tänka!

Nu måste jag faktiskt ta och röra mig!

Ses snart! :)

Puss och kram
/Sanna

Onsdag 5/3

Publicerad 2008-03-05 09:29:26 i Allmänt,

Sitter på soffan.. gick upp för typ en timme sen!

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för färden till flygplatsen!
Måste säga att jag är lite nervös för att åka själv.. Schiphol är så otroligt stort! Tänk om jag inte hittar rätt! Eller, gud förbjude, tänk om jag sätter mig på fel tåg på Sloterdijk? Usch!

Jag har fjärilar i magen! :) Det ska bli så otroligt mysigt att få komma hem en stund!

Det snöade och stormade här igår! Riktigt ordentligt också! Nu skiner solen utanför fönstret, men på takterassen, dit solen inte hunnit komma än, ligger det fortfarande snö!
Jag blev helt chockad igår.. det började med en hagelstorm! Gjorde jätteont när man var ute! Och sen övergick det till snö! Och jag som nästan hade glömt bort hur snö ser ut! ;)

Nej, nu ska jag ta och röra mig.. Mitt flyg går 13.30. Vill gärna vara på flygplatsen de där två timmarna innan det är dags att åka! Det blir så jobbigt och stressig annars! Usch!

Jaja.. snart är jag i Tuna igen!

Ses vi? :)

Puss och kram
/Sanna

Måndag 3/3

Publicerad 2008-03-03 21:16:13 i Allmänt,

Segt imorse.. Även fast jag fick en hel extra timme att sova när jag denna vecka har 10-19 skiftet!
Men jag ville verkligen inte gå upp.. det var så varmt och skönt under täcket.. Hoppet växte lite när solen sken så otroligt ljust utanför fönstret.

Men när vi kom ut upptäckte vi att det var långt ifrån varmt ute.. Det blåste en sån kall vind så jag trodde jag skulle förfrysa! Usch!

Började dagen med att plocka upp sex mejl från kunder som jag har haft hand om och de höll mig upptagen hela förmiddagen.
Annars har det inte hänt så mycket på jobbet. Jag har upptäckt att jag faktiskt kan föra över pengar från mitt Holländska konto till mitt Svenska så jag behöver inte oroa mig för det. Skönt det i alla fall..

Sitter hemma i soffan.. Karsten håller på och lagar middag! Upptäckt att det blir oftast sena middagar här.. Speciellt när man slutar klockan 19! Men, men..

Just nu längtar jag mest tills på onsdag.. Det ska bli så kul att komma hem och träffa alla! Jag längtar verkligen och hoppas att morgondagen kommer att gå fort så att det blir onsdag! :)
Hoppas som sagt att jag kan få med mig lite sol bara!

Nehe, nu ska jag gå och äta.. Sötnosen har gjort något som luktar väldigt gott! :)

Puss och kram
/Sanna

Verkligen söndag..

Publicerad 2008-03-02 21:21:06 i Allmänt,

Det är verkligen söndag idag.. :)

Åt lite mat efter att jag skrivit sista inlägget och gick upp för att titta till Karsten eftersom han sov så länge..
La mig ner en stund brevid honom och somnade en stund.. Vaknade till vid 18 igen! Det var skönt att sussa en stund till..

Tjejerna var hemma igen.. De har har varit och skrivit kontrakt för lägenheten, tydligen börjar de flytta redan på fredag.. Så när jag kommer tillbaka hit på måndag så kommer de inte att vara kvar! :( Massor tråkigt!

Vi åt middag tillsammans och sen såg vi en film som de visade på BBC, Hidalgo! Faktiskt riktigt bra. :)
Varit nere på Night shopen och handlat lite.. Och vi ska väl se en film eller nått!

Pratade med mamma och pappa också.. Gud va jag verkligen längtar tills jag får krama de! Nu när det bara är ett par dagar kvar! Ska bli så kul att träffa alla.. Det känns som att jag har varit borta i en evighet! Inte på ett dåligt sätt, inte alls! Men det är väl, som jag sagt tidigare, ett tecken på att jag trivs här! :)

Det har varit en skön, lugn söndag med människor som jag tycker väldans mycket om! ;)

Imorn är det en ny vecka.. Bara två dagar som ska jobbas.. sen bär det av till, vad jag har hört, ett kallt Sverige! Pappa sa att det skulle vara -6 grader på onsdag! Usch, jag får väl försöka ta med mig solen härifrån! ;)

Puss och kram
/Sanna

Söndag 2/3

Publicerad 2008-03-02 14:17:57 i Allmänt,

Det blev som jag trodde..

Susy och Serena flyttar ut nästa helg! det kommer att bli så tomt utan de!! Det känns redan konstigt och ingen av oss vill att de ska flytta.. Men livet går jue vidare. Men som sagt kommer det att bli tomt..
Och vem kommer att flytta in här nu? Vem det är blir så ska vi ta hand om henne! :) Bara hon är lika galen som vi andra är.. Annars kan det bli lite jobbigt!

Vi gick ut igår.. Jag, Serena och Veronica! Susy var för trött för att följa med oss..
Brazilian Bar is our domain!!! ;) Jag älskar verkligen det stället! :) Vi dansade som galningar tills mina fötter ännu en gång började värka! (Att jag aldrig lär mig!!!! Hahaha) Sen vart det dans vid baren istället.. ;)

Gick från klubben strax innan fyra.. Gick och köpte McDonalds (för natta-mat) och tog en taxi hem..
Satt och snackade en stund och sen var det dags för sängen!

Vaknade av solen som sken in genom fönstret.. Och kunde inte sova längre..
Nu sitter jag på soffan och degar.. De har "My super sweet sixteen"-maraton på MTV! Helt sjukt att se alla de amerikanska bortskämda ungarna som har fester för 300.000 dollar och får nyaste bilarna i födelsedagspresent.. Inte alls avundsjuk! Hehe..

Jag har väl en sak att bekänna kanske.. :)

Är det någon som kanske har reagerat på att en viss Karsten dyker upp ganska mycket i min blogg?
Vi har träffats en hel del och jag tycker verkligen om honom.. och han tycker om mig! :)
Jag är med andra ord inte singel längre! :) Sanna har en pojkvän! Haha.. Känns helt skumt, men bra!
Jag tycker verkligen om honom! Just nu ligger han och sover vill inte väcka honom! Men funderar ändå på om jag ska göra det.. Hihi!

Fick reda på igår att min älskade syster ska gifta sig med sin Carlos.. :)
Men tydligen ska det inte vara "ett sånt bröllop".. De ska gifta sig i Rådhuset och ska tydligen bara ha vittnen. Lite besviken måste jag säga att jag är.. Hade varit trevligt att få se sin syster gifta sig.. :)

Pratade med George, våran account manager, om mitt kontrakt häromdagen.. Han lovade mig att jag skulle få veta snart vad som händer med min anställning! Kan jue vara bra att få veta i förväg vad som händer..
Stanna i Holland ska jag försöka göra ett tag till i alla fall.. Kan jue knappast åka hem nu! ;)

Nehe.. nu ska jag ta och göra nått annat..

Me and my baby! En av de underbaraste dagarna jag haft.. :)

image67

Puss och kram
/Sanna

Förändringar..

Publicerad 2008-03-01 17:08:26 i Allmänt,

Fy fan..

Det var värsta stormen här inatt.. Blåste, regnade, blixtrade och åskade så mycket att jag trodde att fönstrena skulle gå sönder.. Jätteskönt när man skulle sova och det var helt mörkt i rummet och plötsligt blixtrar det till så att hela rummet lös upp! När det stormar i detta land så stormar det verkligen!

Åt "frukost" med flickorna imorse och vi insåg att det kanske är bland de sista gångerna som vi alla sitter vid frukostbordet tillsammans på detta sätt.

Susy och Serena har antagligen hittat en lägenhet som de ska ta om de lyckas hitta en fjärde person som vill flytta in med de. Jag skulle definitvt göra det om jag visste att jag skulle vara kvar.. Om jag visste vad som händer i framtiden.. Men mitt kontrakt går ut i början på april och även fast de flesta säger att jag kommer att få vara kvar så vill jag ändå inte ta det för givet. Plus att man behöver betala en hyra + deposition (en extra hyra) under första måndagen.. Vilket betyder att det är ca 1500 euro som man måste betala, vilket jag absolut inte har råd med!!

Det känns jättesorgligt! Och sen så börjar man också tänka på att det kommer att komma en helt ny person till lägenheten.. och jag hoppas för den personens skull att den är lika galen som vi andra är.. Annars kommer det att bli lite jobbigt tror jag! hahaha..
Detta betyder je antagligen också att vi kommer att flytta lite.. Jag kommer slippa mitt pyttelilla rum. :) Flyttar nog antingen ner till nått av rummen här.. eller så flyttar jag in i Susys rum och får en egen toalett och egen dusch! :)

Hittat en garderob till det som är mitt rum fortfarande! :) Noemie på jobbet ska sälja sin så jag köper den av henne.. Eftersom Sykes ändå ska betala den kan jag jue lika gärna ta tag i det och fixa så att den finns där.. Men vi måste nog möblera om lite.. Så att allt får plats där inne. Haha

Ligger här på soffan och orkar knappt röra mig.. haha! Solen skiner utanför fönstret och det hade varit ganska trevligt att ta en tur ute, men det orkas inte med just nu!
Jag ska ligga kvar här på soffan en stund till och sen ska jag ta en dusch så man kanske vankar till liv.

Kan jue vara en fördel! ;)

Puss och

Lördag 1/3

Publicerad 2008-03-01 15:07:37 i Allmänt,

Fredag;

Skitdag på jobbet.. Det fanns verkligen ingenting att göra! Telefonen ringde knappt och det fanns knappt några mejl att svara på heller.. Så dagen gick mest åt till att surfa runt bland bloggar och annat. Blev så seg!

När klockan slog 18 var jag lättad.. och festen började.
Den tog plats i cantinen (matsalen), karaoke, en massa alkohol och ingen mat! Bara chips och dipp! Helt sjukt! Hahaha..

Jag sjöng självklart karaoke! :) Shoop Shoop Song med Cher! Det var jättekul.. var kanske inte det bästa jag gjort.. Men jag hade så kul och folk tyckte att det lät och såg bra ut.. Bara för att jag dansade också! Hahahaha.. Alla var helt galna och jag träffade en massa nya människor. Vid 20.30 var festen Slut!!!
Helt konstigt, för det kändes som att klockan var så mycket mer!

Vi tog en taxi till stan och gick till en liten coctailbar och satt och snackade och hade trevligt!
Vi mötte upp några andra från jobbet på en annan bar och hade trevligt där.. Ännu en gång lärde jag känna fler människor fråbn jobbet.. Trevligt, trevligt! :)

Efterfest hemma.. Men jag festade inte allför länge innan det var dags för sängen. Haha

Efter en lång dag var det skönt att sussa.. :)

Karsten var tvungen att jobba imorse så 8.30 åkte han iväg.. Vaknade till när han skulle åka, tyckte så synd om honom! Somnade om ganska snabbt och vaknade igen 13.30!! Skönt! :)

Sitter lite utslagen på soffan och försöker vakna till, men går inte så bra! Haha..
Har ingen aning om vad som händer idag.. men det visar sig väl! För nu ska jag bara ta det lugnt och ha det bra! :)

Puss och kram
/Sanna

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela