Sanna - Mitt i livet

Onsdag 29/4

Publicerad 2009-04-29 22:59:09 i Allmänt,

Jag är skitdålig på att skriva i bloggen just nu.. Av den enkla anledningen att det inte finns mycket att skriva om! Jag har verkligen ingenting för mig just nu.
Den senaste två dagarna har jag bara spenderat tid på soffan, sovandes och tittande på tv. Har känt mig lite dålig och förkylningen har självklart varit ett faktum. :/
Fast jag har mått mycket bättre idag och jag hoppas att det inte ska bli värre.

Jag funderar mycket just nu.. Över allt och ingenting.
Jobb, pengar, framtid.. ja allt!!
Hur jag ska få ordning och reda på allt har jag inte den blekaste aning om. Men jag försöker att ta det lite som det kommer. Det finns väl inte så mycket mer man kan göra.

-------------

Kom på idag också att det faktiskt är Valborg imorn..
Med allt som pågått den senaste tiden så har det inte riktigt känts som en prioritet att tänka på. Men nu när det faktiskt är imorn så hade det jue varit kul att kanske hitta på nått.
Men vad ska man göra?? Förslag kanske?

Pusa,
Sanna

Söndag 26/4

Publicerad 2009-04-26 18:12:44 i Allmänt,

Jag vet inte men jag tror inte att jag orkar blogga..
Men jag tänkte att jag skulle dela med mig av att jag lyckades ta mig hem i alla fall.
Sista festen med Floridaborna var helt toppen men man fick jue lida morgonen efter.. och inte så lite heller. Men det gick som tur var över! Det var skönt att komma hem och få krama om föräldrarna. Saknat de massor!!
Fredagen var lugn och jag somnade ett par timmar efter att jag kommit hem.

Lördagen var det fest..
Förfest hemma hos Matte på hans uteplats. Väldigt skönt var det. :)
Sen var det överraskningsfest för Samme, som fyllde 30, på Kroatiska föreningen. Det var också riktigt roligt. Sist så besökte vi Balkanfesten på Årbyskolan som tyvärr slutade med bråk. :/

Idag har jag umgåtts med Carro och Maggi.. Känner mig trött eftersom min jetlag gjorde så jag hade svårt att sova inatt. Så det blev inte mycket sömn. Ska ta och titta på en film och bara vara tror jag.

Så nu vet ni att jag lever i alla fall..


 


Onsdag 22/4

Publicerad 2009-04-23 02:51:29 i Allmänt,

Det har varit en konstig dag idag.. Har inte sovit mycket inatt och det var en motvillig Sanna som klev upp ur sängen imorse. Men man kan jue knappast sova bort sin sista dag i Florida.
Jag har legat i solen en stund idag. Det var riktigt hett kan jag meddela. Trodde jag skulle smälta bort där en stund. Sen har jag packat ner det mesta idag också.
Umgåtts med familjen och bara tagit det ganska lugnt.

Känner mig trött just nu och funderar på hur jag ska orka med kvällen.. Haha.
Steve kommer och plockar upp mig vid 22 och då ska vi till Tijuana Taxi och möta upp John, Zullyma och Catalina. David kommer senare eftersom han jobbar. Sen ska vi väl åka ner till Fort Lauderdale. Tror att Americas Backyard är målet. Känns som en ganska bra kväll för det. Det är varmt fortfarande och kommer nog vara ganska skönt. Tror att tröttheten också kommer att försvinna när jag kommer ut.

Nej.. nu ska jag börja fixa mig lite.. Bara håret som behöver göras iordning faktiskt.
Det är skönt när man har fått lite färg. :)

---------

Det är en vecka sen farmor gick bort och det känns lite extra idag..
Att jag dessutom har världens mensvärk och är typ 10 gånger känsligare gör jue inte saker lättare.
Men, men.. det blir bra!

Saknar er, älskar er.. på fredag ses vi!

Pusa,
Sanna

Svårt..

Publicerad 2009-04-22 06:13:35 i Allmänt,

Det är svårt att säga hejdå till människor som man inte vet om man kommer träffa igen.. Eller när man träffar igen kanske man ska säga. Fast det första är väl nästan mer sannolikt på nått sätt.
Det är sorgligt för en del kommer man så otroligt nära och då är det tråkigt när man inte vet om man kommer att ses igen.. Speciellt inte när resan för att ses blir så lång och kostsam.

Kvällen idag har jag spenderat tillsammans med Velia.. Hon är en helt underbar tjej och vi klickade verkligen jättebra från första början. Fast det tog oss länge innan vi faktiskt träffades från första telefonsamtalet. Jag kommer inte säga hejdå till henne förrän imorn men ändå var det lite sorgligt när hon lämnade av mig.
Men när man träffar människor långt borta så får man alltid en anledning till att återvända eller att åka till det landet där de egentligen bor, som i det här fallet; Mexico. För vem vill inte dit?? :)

Det snurrar en massa tankar i mitt huvud just nu.. Jag är trött men kan inte sova. Jag skulle behöva packa lite mer men jag orkar inte. Jag är glad, ledsen och, faktiskt, lite nervös för att jag ska åka hem om två dagar (eller en dag kanske man redan kan säga).

Imorn ska jag träffa David och Steve och de andra.. Blir väl lite fest. Får se hur mycket man orkar med. Enligt grabbarna så förväntas det en hel del. Haha

Jaja.. nu ska jag försöka göra nån nytta innan det är sängdags.

Pusa,
Sanna

Tisdag 21/4

Publicerad 2009-04-21 19:21:56 i Allmänt,

Jag hatar att packa!!!!!!!
Det är meningen som hörs ur min mun varje gång det är dags att resa.
Standardfras med andra ord.
Men det finns faktiskt inte många andra saker jag ogillar så mycket som packning. Och jag kan för mitt liv inte komma på varför det är så.. Men, men..

Nu ska jag försöka mig på att fylla mina väskor.. så att mitt rum slipper se så stökigt ut.

Pusa,
Sanna

Måndag 20/4

Publicerad 2009-04-21 04:35:45 i Allmänt,

Det känns som att den senaste veckan har varit evighetslång.. Som att det borde ha passerat, minst, två veckor. Men det har det inte och idag ärdet en vecka sen farmor lilla hamnade på sjukhuset igen.
Jag önskar att någon hade berättat för mig tidigare om hennes sjukhusvistelse veckan innan. Då kanske jag hade kunnat kommit hem tidigare. Men eftersom jag inte fick veta förrän dagarna innan hon fick lämna sjukhuset igen så var det som att det inte var nån fara.
Men jag kan inte släppa tanken på att jag kanske hade kunna varit hemma när det hände. Jag önskar verkligen att jag hade varit det.

------

På mitt rum ser det ut som att en bomb har exploderat. Jag försökte mig på att börja packa idag. Men jag funderar fortfarande på hur jag ska organisera med vissa saker och göra det på bästa sätt, samt vad jag ska packa och vad jag ska lämna kvar uppe.
Tanken är väl att det ska bli en liten utgång på onsdag. Så jag kan få säga hejdå till de flesta. Det blir nog roligt.

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva om. Ingenting är riktigt som det ska och allting känns bara så konstigt. Så jag tror att jag avslutar.

Pusa,
Sanna

Söndag 19/4

Publicerad 2009-04-20 03:03:12 i Allmänt,

Idag har jag hunnit vara på stranden ett par timmar.. Solade och badade och försökte bara koppla av lite. Det kommer inte så naturligt just nu. Mycket tankar som rusar runt i huvudet.
Jag drack en Frozen Margerita innan jag tog bussen hem och fick ett sånt där behagligt rus i kroppen. Det var skönt. Kom hem och hann mer eller mindre bara vända så kom Melissa och hämtade upp mig. Har spenderat eftermiddagen och kvällen hos henne. Hon hade lagat god mat och vi snacka lite och jag fick chansen att säga hejdå.

En avklarad.. hmm.. orkar inte räkna hur många jag ska säga hejdå till nu. Men det är några stycken. Verkar som att det får bli en liten utgång på onsdag. Bästa sättet att säga hejdå till de man vill.
Blir väl en Ladies Night på Americas Backyard tror jag. Blir nog inte mycket sömn den natten heller.. men sömn är väl högst överskattat i alla fall. ;)

Nee.. nu ska jag ta på mig nått riktigt bekvämt, krypa ner under täcket och se på filmen som jag köpte nyss. Kommer inte ihåg den rätta titeln och orkar inte kolla upp det heller just nu men det är en film jag velat se ett tag.
Har en frukstansvärd huvudvärk så jag kanske somnar medans jag tittar.
Det visar sig helt enkelt..

Om 5 dagar är jag hemma..

Pusa,
Sanna

Monsters Vs Aliens

Publicerad 2009-04-19 05:20:44 i Allmänt,

Jag var uttråkad tidigare ikväll och tog därför med mig Alan för att se Monsters Vs. Aliens, i 3D, på bio. Alan är den enda av pojkarna som inte hade sett den tidigare. Den var rolig.. inte lika bra som jag hade förväntat mig men vi skrattade ganska bra ändå.
Det var nog den dyraste bion jag någonsin gott på. Min biljett kostade $13.50 (ca 114kr)! Helt sjukt. Och det var bara för att filmen var i 3D.. annars kostar det $8.50 (ca 70kr) för mig att se en film.

Just nu ligger jag i sängen med min tandblekning i munnen och väntar på att det ska vara klart.
Sen ska jag sova.. för jag kan lova att jag är riktigt trött just nu.
Får se vad som händer under morgondagen. Melissa ville att vi skulle ta en heldag och bara hänga.. Men bara Gud vet vilken tid hon blir klar med alla sina saker som hon har för sig.
Man kan alltid räkna med att det tar minst två timmar extra när man bestämmer en tid med henne. Som ni kanske tidigare har märkt av. Så ja, vi får helt enkelt se vad som händer..

Nu är jag snart färdig med mina tänder..
Sängen kallar!

Pusa,
Sanna

Lördag 18/4

Publicerad 2009-04-18 19:16:20 i Allmänt,

Varit på Autism Walk med Bret, Carl och Kristina.
Det var riktigt roligt att få uppleva det och jag är glad att jag följde med. :)
Solen är framme, det är verkligen jättefint väder och alla var glada.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer.. Ska ringa Melissa och se vad hon har för sig.
Egentligen skulle jue jag vara på väg till Miami nu men det känns inte riktigt rätt.

Jaja..

Egentligen hade jag velat visa en bild på mig och pojkarna men eftersom Kris och John inte vill att det ska finnas varsomhelst på nätet, och jag självklart respekterar det, så får ni nöja er med en bild på mig..
Så här ser jag ut just nu.





Fredag 17/4

Publicerad 2009-04-18 06:25:27 i Allmänt,

Imorse åkte jag ner till Deerfield Beach där jag spenderade ett par timmar med sol och bad.. Jag hade lite svårt att slappna av och fick aldrig någon riktig ro men det var skönt att vara där en stund. Blir nog en eller två dagar till nästa vecka om vädret tillåter. Skönt att bada i havet. :)
Annars har jag spenderat dagen hemma med familjen och lekt med min älsklings Bret. :)
Han gör mina dagar lite ljusare och jag vet inte vad jag ska göra utan honom när jag åker hem.

Imorn ska jag på Autism Walk.. Det ska bli roligt! Och en upplevelse jag vill vara med om.
Kristina har köpt matchande t-shirtar åt oss så att det ska synas att vi är ett team. :)
Vet inte riktigt vad resten av dagen har att erbjuda men kanske att jag får chansen att träffa antingen Melissa eller Velia. Det skulle vara trevligt.

Tankarna flyger runt i huvudet och jag har svårt att få någon ordning på de just nu.
Jag längtar verkligen till nästa fredag då jag får kliva av planet på Arlanda och krama om mina föräldrar. Det ska bli så skönt kan jag lova. Samtidigt som jag är ledsen för att jag måste lämna människorna här.
Men man kan jue alltid komma och hälsa på igen.. :)

Nee, nu måste jag försöka få lite sömn..
Ögonen har inte riktigt velat hålla sig öppna under dagen så jag hoppas på att sömnen ska komma fort nu. Lite läsning kanske gör susen?

Jaja..

Pusa,
Sanna


Varmt och skönt var det i alla fall..
Både i solen och i havet! :)

I love you man

Publicerad 2009-04-17 04:44:11 i Allmänt,

Jag har haft en sån Sanna-dag idag..
Bara varit för mig själv och tagit det lugnt. Jag har strosat runt i affärer och shoppade en tröja, jättefin(!), och sen har jag varit på bio, i min ensamhet, och sett I love you man. Det är fan en av de roligaste filmerna jag har sett. Jag skrattade så mycket så jag fick kramp i magen! Det var skönt att skratta. :)
Tycker helt klart att ni ska se den!




Nu ligger jag här i min säng..
Tänkte ta en cigg, stoppa in mina White Strips, köra lite mag/benövningar och sen försöka sova.
Imorn tänkte jag ta ett par timmar på stranden på morgonen. Sola och bada lite.. Tror min hud skulle må bra av lite mera saltvatten. Och vem älskar inte stranden liksom?

Saknar er.. men är snart hemma igen.
Nu vill jag bara hem! Fast jag måste bli lite brun först. ;)

Pusa,
Sanna

Fy fan va varmt..

Publicerad 2009-04-16 18:02:40 i Allmänt,

Orkade med lite över en timme i solen om man räknar bort mina pauser.. Haha
Det är så fruktansvärt hett där ute.. Funderar på att slänga mig i poolen fast den inte är uppvärmd.
Tror faktiskt att jag ska göra det nu när jag tänker efter. :)

Ville bara tacka för all omtanke ni har visat genom mejl osv..
Det värmer verkligen och jag tackar från djupet av mitt hjärta! Nästa vecka kan jag krama er alla.

Nu slänger jag mig i poolen..

Pusa,
Sanna

Torsdag 16/4

Publicerad 2009-04-16 16:12:32 i Allmänt,

Fick besök av Melissa igår..
Vi åkte en sväng för att titta efter en klänning till hennes förlovningsfest.
Hon lyckades faktiskt med det också och den var helt underbart fin! Jag känner mig ledsen för att jag missar hennes förlovning, speciellt när hon vill att jag ska vara en av hennes brudtärnor. :/
Efter att Melissa släppt av mig kom Velia för att umgås och vi åkte en sväng till Walmart. Köpte två t-shirtar, lite underkläder och så tandblekning från Crest. Har velat haft det ett bra tag nu men inte kommit mig för att köpa det.. Vet inte riktigt varför men nu har jag det så nu ska vi se hur det funkar. :)
Det var skönt att shoppa igår.. även om det inte var så mycket. Lite terapi-shopping. :)

Somnade som vanligt ganska sent men har sovit ganska tungt inatt ändå. Jag fick några receptfria sömntabletter av John och de funkade faktiskt riktigt bra. Så det var skönt..
Nu sitter jag ute på terassen vid poolen och funderar på att lägga mig för att sola en stund.
Klockan är för tillfället 10.10 och det är redan jättevarmt ute. Så det gäller väl att passa på nu när det bara är en vecka kvar. Vill gärna försöka få en jämn bränna med tanke på att jag har flagat ganska bra de senaste dagarna.

Nee.. nu har jag inte tid att sitta här inte..

Pusa,
Sanna




Bret tog en bild på mig under påskhelgen..
Tycker den vart helt ok faktiskt.

Vila i Frid Mummo

Publicerad 2009-04-15 18:55:37 i Allmänt,

Är verkligen i chocktillstånd idag..
Min farmor somnade in idag eftersom kroppen inte längre orkade med cancern.
Jag trodde inte att det skulle gå så fort. Jag skulle jue vara där när det hände. Det var jue planen var.. inte att jag skulle sitta kvar här på andra sidan Atlanten, igen, ensam och gå igenom det här.. Igen!

(Samma sak hände när jag var här 2005 och min farbror gick bort)

Men nu är det så och jag känner mig arg och ledsen just nu för att jag inte var där.
Jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade fått vara med henne. Men jag hoppas att hon visste att jag var på väg hem.. att jag verkligen försökte komma hem på bästa sättet för att vara med henne.

Jag ligger i min säng med, ja, rödgråtna ögon och vill inte alls kliva upp. Helst vill jag åka hem imorn men det går tyvärr inte. BA kunde inte boka om min resa utan jag måste köpa en ny biljett för att komma hem.
Jag åker fortfarande hem nästa torsdag, alltså 23:e så det blir väl inga större förändringar där inte.

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen..




 

Jag önskar att jag hade varit där..
Vila i Frid Mummo ♥

Vad ska man säga?

Publicerad 2009-04-15 05:36:32 i Allmänt,

Det har varit en tuff dag idag.. med mycket tårar och kanske nått chockstadie också.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen. Jag är fortfarande ledsen men för tillfället känner jag mig bortdomnad eller hur man nu ska uttrycka sig.
Som sagt håller jag tummarna nu för att BA inte ska ta alldeles för mycket i extra avgift för att boka om min biljett så att jag kan vara säker på att jag ska åka hem nästa vecka.
Vill vara hemma nu och ha mina nära och kära runt omkring mig.
Samtidigt känns det lite sorgligt att lämna familjen här också.. när man bor med människor såhär nära är det väldigt lätt att fästa sig. Och nu när jag varit med de i mer eller mindre 5 månader så har man hunnit bygga ganska starka band också. Även om barnen ibland kan gå mig riktigt på nerverna med deras skrik och gap så är de helt otroliga.. Och Bret, min lilla solstråle.. jag skulle så gärna ta med honom hem. Han gör mina dagar lite ljusare.
När man dessutom inte vet när man kommer att få träffa de igen så blir det ännu svårare att säga hejdå. Men jag vet att jag kommer att fundera ihjäl mig själv om jag inte åker hem nu.

Förövrigt så har jag gjort mig av med alla viktiga papper idag..
De är på väg till respektive mottagare och jag håller mina tummar och tår för att de verkligen ska nå fram till rätt personer. Blir alltid lite nervös när jag ska skicka post långt bort. Men nu är det gjort och jag kan sluta tänka på det.

Ändrade planer i helgen också..
Åker inte till Miami förrän på lördag på dagen. Kris frågade mig om inte jag ville följa med på Autism Walk, en insamling för människor med Autism. Och självklart vill jag göra det. :) Ska bli roligt att få vara med om det. Och kul att göra något tillsammans med Bret och Kris.. och jag tror att Carl också skulle gå. :)
Så jag tar tåget till Miami runt 13 på lördagen och stannar tills på söndag så jag kommer iväg och gör nått roligt sista helgen jag ska vara här. :) Ser fram emot det fortfarande men kanske inte lika mycket som jag gjort tidigare. Men det blir nog så bra så.

Jag flagar.. För att byta samtalsämne helt och hållet.
Tappar jättemycket skinn och det är väl mindre roligt just nu. Men har planerat att ca 20-30min varje dag i solen under den sista tiden kommer att jämna ut brännan bra. Istället för att jag ska bränna mig igen.

Nee.. nu måste jag försöka sussa.


Jag saknar er och tänker på er!!
Älskar er!!

Pusa,
Sanna

Beslut..

Publicerad 2009-04-14 23:06:17 i Allmänt,

Imorn får jag veta hur mycket avgifterna blir för att boka om min resa och bara det inte blir flera tusen kronor så kommer jag att åka hem nästa vecka, troligtvis torsdag.
Vill vara hemma hos farmor och resten av familjen just nu.

Så åker alltså hem en månad tidigare än beräknat..
Men så är det nu.

Åka hem?

Publicerad 2009-04-14 01:42:07 i Allmänt,

Min farmor var tvungen att åka till sjukhuset idag igen..
Jag funderar starkt på att åka hem tidigare just nu! Nog får vara nog.

Det har varit så mycket den senaste tiden med sjukdomar och hemlängtan och allt annat så det känns inte riktigt som att jag kunnat njuta av allt som finns här.
Det känns på ett sätt som att jag precis kommit bara för att jag inte gjort nått.. men samtidigt så känns det som att jag har varit här i en evighet. Svårt att förklara kanske..
Vet inte om saker och ting skulle kännas bättre om jag var hemma, kanske, kanske inte. Men hur kul är det att vara borta när man inte ens kan njuta av det?

Hoppas få mer klarhet snart..

Tänker så det knakar just nu.

Pusa,
Sanna

Måndag 13/4

Publicerad 2009-04-13 18:29:06 i Allmänt,

Ordningen här i huset är åter till det vanliga.. eller ja, nästan i alla fall.
Men pojkarna är tillbaka i skolan och det var skönt att, för första gången på 10 dagar, inte vakna av barnskrik. :) Sovit ganska länge idag igen. Förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden.
Tänkte ha en slappardag, som vanligt.. försöka bli klar med skattepapprena från Holland så jag kan skicka iväg de! Börjar jue kännas som att det är dags snart.

Påsken här har varit trevlig..
Påskharen hade lämnat en liten väska med presenter till mig igår. :)


  

-Lindts Choklad Morötter
-Starburst Jelly Beansägg
-Hershey's Kiss - Kanin
-Obligatoriska Chokladharen
-Väskan, som är en cooler/termos.. massa bra för picknick eller om man bara vill ha dricka i. :)

Annars så har helgen varit ganska lugn och det har väl inte hänt så mycket..
Får se vad veckan har att bjuda på. Kommer nog bli ganska lugnt eftersom jag på fredag beger mig till Miami/South Beach för att möta upp Maja och en av hennes kompisar. :) Ser jag fram emot en massa vill jag lova. :) Det ska bli så roligt att träffa nån hemifrån. Fattar inte hur mycket man kan sakna sin familj och sina vänner. Jag har haft mer eller mindre konstant hemlängtan sen jag kom hit.. Men i olika grader förstås.
Onsdag är det 5 veckor kvar tills jag åker hem. Det kommer nog gå snabbt kan jag tänka mig. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen..

Pusa,
Sanna

Ajajaj..

Publicerad 2009-04-11 11:03:20 i Allmänt,

Klockan är just nu 04.52 här.. jag kom hem för en stund sen.
Trött men inte alls onykter! Skitbra tycker jag.. :) Däremot har jag en huvudvärk som inte är så lätt. :( Ska alldeles strax sova. Försöker bara komma underfund med hur jag bäst ska sova utan att lakanen ska skava alldeles för mycket.. För vem försöker jag lura egentligen??
Jag brände mig ganska bra idag på stranden. Min hud är så jävla het att varje gång jag kommer emot nått svalt så drar jag en suck av lättnad! Hahaha

Såhär ser jag alltså ut..


Tidigare idag..







På klubben.. Jag har absolut inget smink på mig!





Ont, det gör ont.. Och bilderna gör inte färgen så mycket rättvisa men man kan få en idé om hur jag ser ut i alla fall.. Hahaha

Nu ska jag sussa..

Pusa,
Sanna

Full rulle..

Publicerad 2009-04-11 03:51:28 i Allmänt,

Det såg ganska mörkt ut när jag begav mig till stranden.. Stora tjocka moln täckte himlen från alla håll och det blåste typ orkan, kändes det som i alla fall! Haha. Men jag resonerade som så att om jag stannar hemma så kommer det bli skitfint väder inom den närmaste timmen och så kommer jag vara arg för att jag inte åkte.
Och precis som jag trodde så sprack det faktiskt upp och jag fick en massa sol och bad! :) Så underbart skönt kan jag lova. Vågorna var lagom stora och det var helt underbart i vattnet.
Däremot så lyckades jag bränna mig.. men det är inte så farligt, inte idag i alla fall. Får se hur det känns imorn sen. Hahahaha.. det stramar lite i ansiktet bara! :$

Var hemma och vände, mer eller mindre..
Åkte iväg för att gå på bio. Såg Fast and Furious.. den var riktigt bra. :) Original skådisarna, oväntade händelser, bra musik, snygga, snabba bilar och fina pojkar att titta på. :)
Rätt glad att jag bestämde mig för att se den.

David skickade mess och frågade om jag skulle följa med till Hard Rock ikväll och gå på Passions.. klart att jag kan göra det! Kul att gå iväg och shaka lite. :) Zullyma och Jamie ska dit så vi ska möta upp de.
Behöver jue inte ens sminka mig med tanke på all färg jag fått idag. :) Behöver bara duscha och fixa håret. Så jävla skönt kan jag lova. David slutar vid 23 så det betyder att vi inte kommer iväg förrän en timme senare. 

Jag har en riktigt bra dag idag.. :)

Skulle gärna varit hemma imorn för att fira påsk med familjen..
Andra påsken i rad som jag missar hemma och det känns sådär roligt. Men får ta igen det senare istället. Men mammas och pappas påskmat kommer att vara saknat imorn. Dessutom firar jue inte vi påsk förrän på söndag.

Nee.. nu ska jag ta en dusch..

Pusa,
Sanna

Fredag 10/4

Publicerad 2009-04-10 17:19:50 i Allmänt,

Vädret är väl inte lika bra som jag hoppades på att det skulle vara..
Det är +30c men.. det är molnigt som fasen där ute! Men det ska inte få hindra mig från att åka till stranden idag. Jag vill bada i havet!! :) Vädret är jätteskönt så det blir nog bra det här..
Åker däremot lite senare än vad jag trodde att jag skulle göra. Men det blir bra det också. :)

Sen är frågan vad man ska hitta på ikväll.. Vet inte riktigt men jag tror att de flesta jobbar tyvärr.
Det visar sig helt enkelt. :)

Nu ska äta lite så jag inte dör av hunger nere på stranden.

Pusa,
Sanna

Jahapp..

Publicerad 2009-04-10 04:20:20 i Allmänt,

Jag mår bättre, min ilska och irritation har lagt sig.. :)

Igår så kom David och hämtade mig och vi åkte till Tijuana Taxi och mötte upp Zullyma och Jamie för lite middag och drinkar.. :) Vi hade riktigt trevligt. Efter några drinkar så var det någon som fick den utmärkta idén att vi skulle åka ner till Fort Lauderdale och gå ut på Americas Backyard! Och det är klart att man är på!. :)
Så det blev en väldigt spontan utgång med Ladies night, självklart, vilket betyder att vi drack drinkar och behövde bara ge dricks. Alltså $1 drinkar hela kvällen!
Dansade och hade bara sådär oväntat roligt som man kan ha när man inte planerat så mycket.
Var hemma runt 04 och däckade ganska snabbt i säng.

Imorse var det mindre trevligt att kliva upp.. men städerskan kom så det var bara att släpa sig upp! Som tur var så kom hon senare än vad hon brukar så jag slapp gå upp alldeles för tidigt.
Dagen började dessutom mindre bra när jag öppnade inkorgen för mina mejl och läste vad jag fått! Detta var alltså en liten del av ilskan/irritationen, som faktikst höll i sig ett bra tag.
Annars har jag mest tagit det lugnt.. strosat runt i solen, spelat tvspel med pojkarna och haft en allmänt bra dag. Mina allergier har kickat in ganska bra nu och jag går för tillfället runt med en konstant nästäppa. Fast det var väl kanske inte nått nytt.. Haha
Klockan hos mig är just nu 22.13 och jag ska ta och sova snart.

Tänkt att jag ska ta mig ut på en promenad imorn och sedan spendera dagen på stranden!
De har lovat utmärkt sol/badväder och jag tänker ta vara på det till 100%.
Så jävla skönt ska det bli.. Ni anar inte!
Imorn är det också en vecka kvar till helgen i Miami tillsammans med Maja och en av hennes kompisar. :) Längtar ihjäl mig!! Det ska bli riktigt roligt att komma iväg en stund och byta lite miljö.

Men nu ska jag fixa några saker och sen är det sängdags!

Pusa,
Sanna

Torsdag 9/4

Publicerad 2009-04-09 18:29:55 i Allmänt,

Jag är bakfull, efter en spontan utgång igår, och på skitdåligt humör!!!


Jag hatar Holland!! Ibland önskar jag att jag aldrig hade flyttat dit!


Ingen lust att ens skriva just nu..


Jag lever i alla fall.. va positiv jag är va! ;)




Jag, Jamie, David och Zullyma, Americas Backyard!

ett virrvarr

Publicerad 2009-04-08 05:42:32 i Allmänt,

Kan man verkligen använda ordet 'Asbra'..? haha!
Skitsamma.. nu gör jag det i alla fall för det jag kommit på är verkligen Asbra! :)

Jag hittade en massa träningsvideos på Youtube! Hur bra som helst att följa.. Dessutom hade de en massa yoga och pilates så det är jue ännu bättre. :) Så nu följer jag de. :)
Och nej.. det ska absolut inte bli en blogg om vikt och träning.. Jag har bara bestämt mig för att jag verkligen ska ta tag i det här nu. Det får vara nog!

----------

Ett mindre trevligare ämne är att farmor ligger på sjukhus och har gjort det i nästan en vecka.
Fick veta det idag då mina föräldrar ringde. Ändå har jag pratat med de nästan varje dag på msn under veckan. Och ja, visst jag uppskattar att de försöker att inte oroa mig, för nu är jue läget så att farmor verkar må bättre.. Men jag blir ändå orolig och det känns mindre bra att vara här just nu.
Jag måste ringa farmor imorn och höra hur det är med henne. Det känns förjäkligt att man skjuter upp på de samtalen så mycket! Får jättedåligt samvete men man tänker jue oftast att det alltid finns tid till det.
Men, men.. jag håller mina tummar och tår för att allt ska bli bra!

-----------

Det kalla vädret ska tydligen fortsätta några dagar till och lagom till fredag ska det bli en +30c igen! Känns bra.. för då har jag nämligen planerat en dag på stranden! Bara ta det lugnt, bada och sola.. :)
Så nu håller jag tummarna för att vädergudarna ska vara snälla och villiga att hjälpa mig med detta.

Nee.. nu ska jag sova!

Upp för en promenad tidigt imorn..

Pusa,
Sanna

Tisdag 7/4

Publicerad 2009-04-07 17:05:09 i Allmänt,

Temperaturen har sjunkit från varma +35c, igår, till ca +20c, idag.. Dessutom blåser det svalt så det nästan blir lite kallt!! Jag vet.. för jag tog nämligen en promenad nu på morgonkvisten.
Bad Kris att väcka mig imorse så att jag verkligen skulle komma iväg! Klockan 8.15 knackade hon på min dörr för att väcka mig.. somnade ändå om en stund, det slår aldrig riktigt fel! Haha
Tog en promenad på 40min och sen har jag gjort en massa sit-ups och, faktiskt, armhävningar! ;)
Måste få nått i magen nu också och sen är dagen igång på riktigt.

Det är synd att det blev kallare väder nu..
Pojkarna har jue lov från skolan och jag hade tänkt att jag skulle ta med några av de till stranden. Hade varit roligt och mysigt faktiskt.. med lite picknick, sol och bad. :) Får väl se hur vädret blir senare i veckan.





Humöret börjar i alla fall vända nu.. :)

Söndag 5/4

Publicerad 2009-04-06 06:37:35 i Allmänt,

Har inte orkar blogga på riktigt de senaste dagarna..
Det har varit ett par ganska lugna dagar och jag har mest spenderat tid med familjen här. :)

I fredagskväll hade jag en lugn skön kväll med film eftersom jag lovat att jag på lördagar ska följa med och titta på när pojkarna spelar flaggfotboll (amerikansk fotboll utan tacklingar). Att se hur pojkarnas ögon verkligen lyser av förväntan när de frågar om jag ska följa med och titta på de gör det så otroligt svårt att säga nej.. Haha. Dessutom så är det faktiskt riktigt roligt, de är jätteduktiga! :)

Vi har haft jättevarmt väder de senaste dagarna, +30-35c, och det krävs inte mycket för att man ska bli varm.. Pojkarna badade i poolen igår och jag kastade massa vatten på de och helt plötsligt kommer de och omringar mig och kastar i mig i poolen med kläderna på!! Det var inte så kallt som jag trodde. Så det blev en massa lek i poolen en stund. Det var riktigt roligt.. :) Det var menat att jag skulle åka till Miami med David och hans kompisar under kvällen igår men planerna ändrades och jag gick för att sova istället. :)

Lugnet har fortsatt idag.. :) Promenad i stekheta solen, poolbad och film!
Farmor Carole har varit på besök här idag.. jag tycker om henne hon är rolig! :) Lite svårare att prata med henne i dagens läge då hon fortfarande lider av eftersviterna av en stroke, men hon är go! :)
Ligger i sängen nu och funderar på om jag ska kolla på en film innan det är sovdags..?
Nee, det är Sex and the City på tv.. det kan vi titta på istället! :)

Så ja.. en liten update på vad som hänt, inte mycket med andra ord. Haha

--------------------------------

Förövrigt så måste jag verkligen göra nått åt min kropp och vikt..
Själv har jag jue känt länge att jag inte trivs och mår bra men inte orkat göra så mycket åt de.. Däremot så säger alla andra att man inte alls behöver göra nått.. för man är så fin i alla fall!
Vilken lögn.. folk säger bara det för att man inte ska må dåligt! Eller ännu sämre kanske man ska säga. Men det hjälper jue knappast!
Nu är det jue så att det finns inga människor i den här världen som är ärligare än barn!
Och igår så talade lilla John (8 år visserligen, men fortfarande ett barn) om för mig, med ord jag inte tänker återberätta, att jag är tjock!! Japp.. nu vet jag!
Det finns inget, som någon kan säga, som kommer att få mig att tänka annorlunda nu, tyvärr.
Så det är verkligen dags att göra något åt det..
Promenade, yoga, sit-ups och allt annat som man kan tänka sig! Och det får vara slut med allt skit! Jag har slarvat lite de senaste dagarna.. bara för att det varit helg. Den svenska chokladen i kylskåpet har lockat ganska mycket. Men nu får den skrika hur mycket den vill.. jag ska inte äta av den! Jag ger den till Bret istället! ;)


Japp.. nu har jag delat med mig av lite ångest också!

Nu ska jag titta på SATC.. sen ska jag sussa!

Pusa,
Sanna





Jag får ångest när jag ser gamla bilder på mig..
Vill jue se ut sådär igen!!

.....

Publicerad 2009-04-06 01:10:53 i Allmänt,

Fortfarande en av de bästa.. :)


Morning alone
When you come home I breath a little faster



Torsdag 2/4

Publicerad 2009-04-02 17:16:54 i Allmänt,

Alltså vad är det med det här vädret??
Jag var uppe vid 09 redan eftersom städerskan är här och solen sken så fint! :) Tänkte att jag skulle ta mig ett par soltimmar på trampolinen.. skönt jue! :)
Men vid 10 när jag var redo för det så hade solen gått i moln och nu är det mulet och trist!
Jag hatar det här vädret!!

Men jag får väl lägga mig och vila en stund..
Har sovit riktigt dåligt inatt! Jag förstår inte vad det är som är fel!

Igår var jag med David och Steve i parken när de spelade basket.. Några av deras vänner kom och gjorde oss sällskap och de fick stryk av några småknattar som också spelade. Haha! Så kul att se. ;)
Efter det åkte vi till Tijuana Taxi för lite mat och några drinkar men var hemma redan innan 02.
Trodde inte att det skulle vara så svårt att somna men när jag hörde pojkarna imorse vid 07 så kändes det som att jag sovit en timme! Helt sjukt.. jag förstår verkligen inte varför jag har så svårt att somna/sova.
Känns som att jag snart får börja proppa i mig sömntabletter.. men det är jue inte så bra det heller.

Hade som vanligt en trevlig kväll igår i alla fall.. Trivs som fasen med grabbarna. :)

Idag har jag och Maja bokat hotell för två dagar i Miami/South Beach! :) 17-19/4!
Det ska bli så jäkla roligt att träffa nån hemifrån och få lite byte av miljö för en stund.. Massa glad kan jag lova! Hotellet kostade knappt nått och har ett riktigt bra läge med nära till stranden och allt. :) Så är ganska nöjd om jag får säga det själv! :) Wiiieeee.. längtar som fasen nu! :)

Nehe.. om man skulle glo lite på tv eller nått..

Pusa,
Sanna




Haha.. :)

Uttråkad!!

Publicerad 2009-04-02 01:36:15 i Allmänt,

Så det skriker om det..
Planerna har hela dagen blivit framskjutna så det har mest blivit att jag drivit omkring här hemma.
Tog mig ut i det fina vädret i alla fall en stund..
Meningen var bara att jag skulle traska lite smått men helt plöstligt hade jag kommit halvvägs på en av mina promenadslingor.. så jag tänkte att jag lika gärna kan avsluta den. Shit vad ont i fötterna jag fick! Hade jue flipflops på mig eftersom jag inte skulle gå så långt! Smarta Sanna.. hrmmmm!
Men det var varmt och skönt och med Akon i öronen så gick det ändå ganska snabbt. :)

Jag sitter och väntar på att David ska komma..
Tanken är väl att grabbarna ska spela basket.. vilket jag absolut inte ska göra, men jag ska vara hejarklack! Hehe.. men får se vad det blir av dessa planer eftersom vi skulle ha setts redan vid 18 och klockan snart är 20. Känns väl sådär att spela basket i mörker. Eller..?
Jaja.. får hoppas att han dyker upp snart för det kryper i hela kroppen och jag vill bara iväg just nu!
Grabbarna snacka om en utgång också.. men det får vi väl se hur det blir med den saken.

Jag förstår varför jag aldrig lär mig det här med Floridabor och tider.. Det är som att de egentligen inte har bråttom nånstans. Som att stressa är nått helt onödigt! Vilket jag i och för sig är benägen att hålla med om, stress är aldrig bra egentligen.. Men herregud!! Man är aldrig i tid någonstans här. Det är som att tiden inte riktigt gäller just den eller den personen! Haha! Som när vi skulle på bröllopet på min födelsedag och själva ceremonin skulle börja kl 11 och vi var över en timme sena och precis i samma stund som vi kommer så kommer också bruden i bilen!
Det är helt sjukt faktiskt hur avslappnade de är här..
Och det känns skumt att jag som tjej aldrig riktigt behöver stressa eftersom jag vet att jag alltid kan lägga på minst 30 min på den tiden som sagts från början! Haha

Jaja.. kanske äta nått då?


Onsdag 1/4

Publicerad 2009-04-01 19:52:24 i Allmänt,

Jag är uttråkad!!
Vill göra nått men alla verkar vara upptagna, antingen av jobb eller nått annat! :(
Fast det verkar som att det kan hända grejer om ett par timmar så får väl stå ut med lite tråkande. Kanske borde ta sig en promenad i det vackra sommarvädret?? Men det är jättevarmt ute.. Lägga sig på trampolinen en stund kanske? Och få sig lite färg? Hmm, ingen dålig idé inte.. :)
Borde ha gjort det för längesen men det känns inte riktigt som man vågat efter alla mediciner jag käkat. Fick jue utslag efter medicinen, inga allvarliga, men i alla fall. Dessutom så tror jag de är lite stressrelaterade. Mental stress.. Fan nu får jag försöka råda bot på det.. :)

Först ska jag ta mig en dusch.. :)

Pusa,
Sanna

Hmm,,

Publicerad 2009-04-01 07:24:42 i Allmänt,

Kul om jag såg nu att jag trodde att det var Tisdag igår.. och har alltså två inlägg med Tisdag, fast olika datum på de.. Haha, man kan vara bra snurrig ibland! Aja, skitsamma!

Ligger i min säng och håller på och kopierar över alla mina bilder till skivor.. Vet inte varför men under de senaste dagarna så har jag haft en sån skräck för att hela min dator ska typ krascha och jag inte ska ha kopior på mina bilder och därmed förlora så himla mycket minnen! Det skulle jue inte vara första gången det händer direkt! Så nu tar jag det säkra före det osäkra och helt enkelt ser till att jag har allt sparat..
Men det tar sån otrolig tid!! Eftersom jag lägger allt på vanliga CD-skivor och inte DVD.. jag har inga såna för tillfället så jag får lov att ta vad jag har..

Tittat på American Idol idag.. Alltså det är helt sjukt va duktiga de är som är med!
Här tar det jue en hel dag innan man får veta vem som åker ut.. det betyder två dagar med skön Idolunderhållning. Jag har mina favoriter och ser fram emot finalen! Eftersom jag faktiskt kommer kunna se den i år! :)

Jag saknar min familj och mina vänner idag..
Har känt mig nere och ledsen nästan hela dagen! Vet inte varför.. men det är väl för de där drömmarna som rånar mig på sömnen! Just nu är klockan 01.10 och jag är skittrött men jag kan inte sova innan jag fixat alla bilderna för annars kommer jag väl ligga och tänka på det istället..

Imorn ska jag försöka få en tidigare start på dagen än vad jag har haft den senaste tiden.. Men som försvar får jag jue säga att jag varit sjuk och att jag inte kunnat gjort så mycket mer. Men nu ska jag i alla fall försöka.. Kanske att man skulle må bättre av att gå ut och gå lite??

Snart färdig.. :)



Och ja.. Jag är fortfarande Tönt! ;)

Tisdag 31/3

Publicerad 2009-04-01 00:45:01 i Allmänt,

Känner mig på ganska dåligt humör idag.. Vet inte vad det är med mina drömmar men de låter jue inte mig få en god natts sömn i alla fall och självklart resulterar detta i att jag känner mig trött under dagen.

Igår så åkte jag och träffade David, Steve och John..
Vi var på Coral Springs Ale House och åt middag och slötittade på Basketmatchen mellan Miami och Orlando. Miami förlorade tyvärr.
Efter det åkte vi och töntade oss på Walmart en stund.. Tittade runt på filmer, provade kepsar och kastade boll som 10-åringar.. Det var kul men jag försökte lugna ner grabbarna så att vi skulle slippa bli tillsagda. Haha.. det är så jäkla pinsamt! ;) Sen åkte vi hem till Steve och hängde där en stund. Skrattade så jag fick magknip! Det är så roligt att spendera tid med de! Helt underbara människor! :)







Töntarnas töntar.. jag vet! ;)



Idag har Melissa varit här en sväng.. Hon berättade för mig att hon vill att jag ska vara brudtärna på hennes bröllop som ska vara i vinter! Jag blev massa glad och fick tårar i ögonen! Haha
Jag kan knappt fatta att hon ska gifta sig! Det är helt sjukt.. Jag hoppas att jag ska kunna ordna så att jag kan komma hit en vecka och vara med i hennes bröllop. Skulle vara så himla roligt! :)
Annars har det ösregnat en del av dagen och när det inte regnat har det varit så fuktigt så man inte ens vill kliva ut genom dörren!! Så det har varit en ganska ointressant dag idag..
Imorn ska jag träffa grabbarna igen! Ladies night på de flesta klubbarna här! ;)

Pusa,
Sanna

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela