Sanna - Mitt i livet

Jahapp..

Publicerad 2009-04-10 04:20:20 i Allmänt,

Jag mår bättre, min ilska och irritation har lagt sig.. :)

Igår så kom David och hämtade mig och vi åkte till Tijuana Taxi och mötte upp Zullyma och Jamie för lite middag och drinkar.. :) Vi hade riktigt trevligt. Efter några drinkar så var det någon som fick den utmärkta idén att vi skulle åka ner till Fort Lauderdale och gå ut på Americas Backyard! Och det är klart att man är på!. :)
Så det blev en väldigt spontan utgång med Ladies night, självklart, vilket betyder att vi drack drinkar och behövde bara ge dricks. Alltså $1 drinkar hela kvällen!
Dansade och hade bara sådär oväntat roligt som man kan ha när man inte planerat så mycket.
Var hemma runt 04 och däckade ganska snabbt i säng.

Imorse var det mindre trevligt att kliva upp.. men städerskan kom så det var bara att släpa sig upp! Som tur var så kom hon senare än vad hon brukar så jag slapp gå upp alldeles för tidigt.
Dagen började dessutom mindre bra när jag öppnade inkorgen för mina mejl och läste vad jag fått! Detta var alltså en liten del av ilskan/irritationen, som faktikst höll i sig ett bra tag.
Annars har jag mest tagit det lugnt.. strosat runt i solen, spelat tvspel med pojkarna och haft en allmänt bra dag. Mina allergier har kickat in ganska bra nu och jag går för tillfället runt med en konstant nästäppa. Fast det var väl kanske inte nått nytt.. Haha
Klockan hos mig är just nu 22.13 och jag ska ta och sova snart.

Tänkt att jag ska ta mig ut på en promenad imorn och sedan spendera dagen på stranden!
De har lovat utmärkt sol/badväder och jag tänker ta vara på det till 100%.
Så jävla skönt ska det bli.. Ni anar inte!
Imorn är det också en vecka kvar till helgen i Miami tillsammans med Maja och en av hennes kompisar. :) Längtar ihjäl mig!! Det ska bli riktigt roligt att komma iväg en stund och byta lite miljö.

Men nu ska jag fixa några saker och sen är det sängdags!

Pusa,
Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela