Sanna - Mitt i livet

Vad har jag gett mig in på??

Publicerad 2009-08-23 18:58:47 i Allmänt,

Jag sitter och försöker, med Mikis hjälp, att plugga Matte B! Det går jättebra.. eller inte! :S
Ingenting går in i huvudet och när jag väl tror att jag kanske börjar fatta så är det nått helt annat som dyker upp. Eftersom att jag kom in som reserv i Matte B så ligger jag efter de andra.. med ca 20 sidor. Jag har heller inte fått någon genomgång som de andra har fått. Och måste därför försöka lista ut själv hur allt funkar, med hjälp av exemplena i boken. Det går verkligen åt helvete och jag vill bara slita mig själv i håret!! :(

Annars så kanske det här med skolan kan gå vägen.. :)
Jag har lagt upp mitt schema på jobbet så att jag har en massa tid över för plugg osv och ändå lyckas få ihop lagom med timmar varje vecka. I teorin så verkar det väldigt bra, har bara inte riktigt hunnit med att testa det i praktiken.

Igår var vi på kräftskiva ute i Borsökna, hos Peros föräldrar. :)
Det var jättelängesen jag var där ute på en fest och det var så jävla trevligt att bara umgås, äta och dricka gott och bara ha det bra. Mot kvällen så badade några modiga själar i poolen.. :) Jag var absolut inte en av de! Palla bli mer förkyld än vad man redan är! Hahaha..
Det blev en ganska sen kväll och det ledde också till att jag idag har fått en sen start på dagen.
Men lite film, kinamat och kramar har jag hunnit med. :)
Nu har jag tagit en paus i pluggandet för annars kommer jag bara bli stressad och irriterad över att jag inte fattar nått. Och det är jue faktiskt mindre bra. Men ska ge mig i kast med det snart igen..

Imorn är det skola som gäller.. Historia och Engelska.. Och en massa annat pluggande också.

Så nu ger jag mig för den här gången.

P.S.. tänkte att jag skulle dela med mig av bilderna från Kroatien och gårdagens fest snart också.. Men det hinns inte med just nu.

Pusa,
Sanna

I'm back!

Publicerad 2009-08-18 01:52:43 i Allmänt,

Har varit tillbaka i snart en vecka..
Semestern gick jättefort! Alldeles för fort.. tyvärr!
Veckan i mitt älskade Kroatien var alldeles underbar!! Jag har solat, badat, ätit och druckit gott och bara haft det helt underbart! Att komma bort en vecka var precis vad jag behövde.

Semestern började nere i Vodice tillsammans med Miki, Ogi och Jade..
Goda middagar och drinkar, sol och bad och ett fullspäckat tempo i två dagar. :) Sen blev det ett lite lugnare tempo med med goda middagar och drinkar. ;)
Sista dagarna fick jag spendera i mitt paradis, Pridraga!! :) Det lugn som infinner sig hos en när man kommer dit är helt otroligt. Det finns ingen stress där.. allt är stilla och lugnt!
Det var roligt att träffa Mikis föräldrar igen, det var jue ett helt år sen sist. Pappa Peter lagade god mat och underhöll oss, som han alltid brukar, haha, och det var bara jätteroligt att vara där igen. :)
Kvällen innan vi skulle åka hem igen så åkte vi på lite solsting och kräktes hela natten! Onsdagen gick också den åt till att ligga illamående och dålig. Ända fram tills att vi skulle åka.
Trodde verkligen inte att jag skulle överleva en flygning, men det gick. :)

Har inte haft mycket ledighet efter det.. Började jobba redan på torsdagen och har jobbat hela helgen. Så jag är inte längre så utvilad som jag var när jag kom hem. Haha
Men det har varit en bra helg med mycket folk och även fast man fått springa som en galning så kan vi verkligen vara nöjda med helgens insatser. :)

Jag har börjat skolan idag också.. :)
Har haft mina första lektioner i Historia A och Engelska C. Svenskan var inställd så den får jag väl ha imorn istället. Känns helt okej faktiskt. Får bara lite panik när jag tänker på alla prov vi ska ha. Haha.. men det kommer nog att gå bra. Det gäller bara att komma in i det här 'skoltänkandet'. Det var jue inte igår man gick i skolan.. haha

Annars har den här senaste tiden bestått av en massa myspys också.. väldigt trevligt! ;)
Och de närmaste dagarna ska jag klämma in lite jobb, umgänge med tjejerna och lite mera jobb. Kanske att man ska försöka klämma in lite skolarbete också. :)
Imorn börjar de tapetsera hemma hos mig så snart kanske man kan få ordning där också.

Nehe.. nu har jag tappat tråden totalt. John Blund kommer och vill att jag ska göra honom sällskap tror jag. Konstigt att sova ensam inatt. Man vänjer sig fort. :)

Pusa,
Sanna


Imorn, Imorn, IMORN!!!

Publicerad 2009-08-04 21:28:53 i Allmänt,

Jag ligger fortfarande hemma och är inte helt frisk..
Har bänkat mig hemma hos mamma och pappa i Torshälla då min tv inte vill fungera. Och här har jag legat sen igår på dagen.. Det har varit två av de längsta dagarna i mitt liv! Helt ensam har jag varit. :/

Idag har jag varit ute en sväng eftersom jag var tvungen att hämta min packning, så jag har den här imorn när jag blir hämtad. Sen har jag varit en liten sväng hos Annika på BikBok och inhandlat det sista jag behöver för min resa. En extra bikini, då jag på något sätt lyckats slarva bort nästan alla mina! Jag tror att min tvättmaskin har ätit upp de.. som den gör med strumpor. Och sen åkte det ner ett par shorts, en strandklänning och lite annat smått och gott.
Lite McDonalds har jag också fått i mig då jag inte har nån styrka alls att laga mat.
Jag har proppat Ibumetin och Alvedon och ätit Berocca och försökt få i mig vitaminer. Det känns som att det kanske funkar, lite grann i alla fall. *peppar, peppar*. Jag mår lite bättre idag än igår.
Får hoppas på ett mirakel och att jag vaknar imorn och är helt frisk! Drömma går jue.

Men imorn.. Imorn åker jag iväg till mitt älskade Kroatien!!
Förstår ni hur skönt det ska bli. En vecka i mitt paradis!! Jag kan knappt fatta att det är sant.
Jag längtar så otroligt mycket och det känns inte riktigt som att tiden kan gå tillräckligt snabbt. Haha
Men det är snart imorn och då är det dags att åka!
Efter den här sommaren som jag har haft, med jobb, jobb, jobb och jobb (missförstå mig inte, jag är glad att jag har ett jobb, men det har blivit lite väl mycket den senaste tiden), så ska det bli riktigt skönt att bara koppla av och inte tänka på nått speciellt.. under en hel vecka!

Nee, nu ska jag sluta tjata..
Ska lägga mig på soffan och kolla film. Det känns som att jag kommer att somna snart.

Pusa,
Sanna

P.S..

Några bilder från lördagen..
(Ni får bilderna som togs före festen.. haha)




Bläääääh!

Publicerad 2009-08-02 22:59:07 i Allmänt,

Jag mår som en påse skit! Rent ut sagt..
Huvudet värker, halsen kliar och febern kommer och går. Och här sitter jag och försöker förtränga och förneka, "Jag håller inte alls på att bli sjuk", i hopp om att det ska försvinna nu.
Jag bara kan inte bli sjuk nu!! Det får inte hända.. :/ Inte nu.. nu när jag ska ha semester!!
Ja, ni läste rätt, jag ska faktiskt unna mig en veckas semester.. Eller ja, det blir väl nästan 10 dagar nu med tanke på att jag har ledig dagarna innan också. :)

Jag åker till Kroatien på onsdag!! Till mitt älskade Kroatien!! Som jag har längtat och väntat och nu ska jag äntligen iväg! Helt sjukt underbart ska det bli. Och även fast det bara är en vecka så kommer det att bli såååå bra! Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag längtar just nu och hoppas på att dagarna ska gå fort nu så att det kan bli onsdag och jag kan få kliva av planet där nere och bara andas in lugnet. :)


Annars så ligger jag hemma ensam i soffan.. Mina kanaler verkar inte vilja funka! Blir galen på sånt där. Har inte tagit arslet ur vagnen och köpt någon Dvd-spelare heller så nu sitter jag här, med datorn i knät och har inget roligt att titta på. Har snart lusläst allas bloggar och uppdaterat mig på vad som händer. Lagt in alla bilder och gått igenom de.. Vad gör man sen? Finns det inte ens massa serier som man kan se på nätet? Det kanske man ska kolla upp.
Hungrig är jag också, av någon konstig anledning. Jag har jue ätit massor idag. Men kroppen har nog gjort av med en del energi idag när den har försökt att läka.. Baksmällan var inte den lättaste imorse. Haha.. men jag överlevde! Men nu får jag nog ta och sluta skriva för jag känner att det inte finns någon riktig röd tråd genom det inlägget. Jobbigt jue..

Jaja..

Pusa,
Sanna

En dag fylld med kärlek!

Publicerad 2009-08-02 19:13:21 i Allmänt,

Det var precis en sån dag jag hade igår..

Frida och Patos bröllop var vackert och äntligen är de man och hustru. Jag är så otroligt glad för deras skull och jag hoppas att de får det alldeles underbart på smekmånaden. :)


Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela