Sanna - Mitt i livet

Lördag 28/2

Publicerad 2009-02-28 17:38:04 i Allmänt,

Tid här; 11.31
Vädret just nu; Soligt, +27c, varmt!!

Har varit vaken sen 8.30, då pojkarnas skratt och skrik väckte mig! Hur orkar de vara så pigga? Haha
Det är helt underbart väder här idag och jag och J.J spelade basket tidigare! :)
Tror nog inte att det kommer hända så mycket idag heller.. ska bara ta det lugnt och njuta! :)

Läste att de inte hade bevis nog för att häkta den misstänkte. Känns jue skönt ändå att bevisningen inte var såpass stark ändå, i alla fall när det kom till just honom, eftersom jag nu har svårt att tro att han skulle kunna gjort det.
Men nu börjar andra rykten sprida sig på Flash back har jag läst.. inte heller de så trevliga.
Jaja, det är väl helt enkelt bara att försöka följa utvecklingen.

Idag har de Fotbollsturnering i Årbyskolan hemma.
Om jag förstått det rätt ska det också bli en årlig grej av det hela och jag tycker det är ett helt underbart sätt att hedra och minnas en väldigt fin människa!
Jag tycker det är tråkigt att jag inte är hemma.. eftersom ett av lagen är fyllt av grabbarna och det lär jue vara en del folk där också. Hade varit roligt att vara med och heja på de!! :)
Men, men.. så kan man inte tänka nu heller!

Jaja.. nu ska jag gå och njuta av solen..

Saknar er!!

Pusa,
Sanna

Fredag 27/2

Publicerad 2009-02-27 19:56:42 i Allmänt,

Tid här; 13.43
Vädret just nu; Sol, men en massa moln, +25c.

Det har inte blivit nått solande de här dagarna jag varit här.. Solen försvinner bakom molnen hela tiden jue!! Dessutom så tror jag att jag är lite ovan med fint väder nu, efter att ha spenderat en månad i ett snötäckt Eskilstuna. Haha
Dessutom lider jag fortfarande utav mensvärken och känner mig kanske inte så manad att ligga ute i bikini för tillfället.. :S Det blir bättre nästa vecka när jag är 'normal' igen! ;)
Inte är det lätt att komma in i tiden heller!! Guud va trött jag är! Men det försvinner väl också snart.

Jag har alltså bara legat och tittat på alla serier som visas i repris på SOAPnet (Beverly Hills, One tree hill osv).
Kanske inte det bästa sättet att bli av med jetlag, men vafasen! Haha

Jag tror inte att det kommer hända nått speciellt under den här helgen.. Lugna filmkvällar är nog det som får stå på schemat just nu. Mysa (jag kanske myser med mig själv i alla fall! Personlig insikt. Haha) och bara vara. :)
Jaja.. nu ska jag koncentrera mig på dramat i One Tree Hill..

Försöker följa det som händer hemma också.. och hoppas på det bästa!

Hur har ni det där hemma??

Pusa,
Sanna

Vad är det som händer?

Publicerad 2009-02-27 07:07:30 i Allmänt,

Tid här; 00.51

Jag har haft en lugn och skön dag idag.. Inte gjort mycket alls. :)
Nu på kvällen kom Velia och plockade upp mig och vi åkte till Starbucks för kaffe och varm chocklad. Massa gott var det och sen tog vi en tur inne på Barnes&Nobles, bokaffär för de som inte vet det.
Åh, där inne hade jag kunnat stanna hela kvällen!! De hade så mycket böcker och annat roligt att titta på och det är så otroligt mysigt därinne. Det roliga var att det var massa studenter som satt i ett hörn med nån bok från affären och typ skrev av det de hittade i böckerna. Tydligen så behöver man faktiskt inte ens köpa de där böckerna! Haha
Köpte inte med mig nån bok eftersom jag har typ 20 st här som jag tänkt att jag ska läsa. :) Men känslan där inne är helt fantastisk. :) Vi åkte också till Walmart där jag köpte mig två väskor som man kan ha när man går ut. Råkade jue lämna alla såna väskor hemma! :/ Men nu är det också fixat.

J
ag är skittrött och borde verkligen sova.. men det är så många tankar som far genom huvudet just nu.
Det här med branden på Statt fick sig en ganska tråkig vändning då det visade sig att personen de anhålligt som misstänkt är någon som jag faktiskt känner!
Det känns helt sjukt att tänka att han skulle ha kunnat gjort något sådant och jag känner mig ledsen när jag tänker på det. Tråkigt är också att många andra personer fått utstå trakasserier pga folk som inte vet bättre.
Hela dagen har jag följt det som skrivs i forumen i de olika facebook-grupperna, som bildats för att stödja Statt, och även på Flash back, som inte, enligt min åsikt, för med sig något vettigt överhuvudtaget.
Jag blir, rent ut sagt, äcklad och illa berörd när jag läser det som skrivs om personen ifråga och hur folk spekulerar både hit och dit. Det värsta man har gjort på Flash back är väl ändå att man verkligen skrivit rakt ut vad personen heter och även skrivit dit personens födelsedatum. Det är inte rätt och folk som sitter där och kommenterar dagarna i ända kan inte vara helt friska i huvudet.
Jag läser också om hur folk uppmanar till en bojkott av Eskilstunas övriga krogar och speciellt krogen i fråga som personen jobbar på. Jag fattar inte vad det ska föra med sig för gott.
Alla är väl oskyldiga tills motsattsen är bevisad??? Och det här med att han inte ville prata utan en advokat! Hur dåligt funtade är människor?? Om jag skulle tas in på förhör misstänkt för en mordbrand, eller vad det nu än skulle vara, så skulle jag inte heller prata innan jag hade min advokat närvarande, hur oskyldig jag än skulle vara! Det är väl helt naturligt och bevisar ingenting!
Jag säger inte att han är oskyldig, för tyvärr kan jag faktiskt inte uttala mig om det. Jag säger att jag hoppas innerligt att de tagit fel person. Och jag säger att man inte ska döma någon innan man vet alla fakta.
Och att man ska låta polisen och resten av rättsväsendet göra sitt jobb och inte börja peka finger och sprida en massa rykten! För tänk om ni har fel nu?
Ska man publicera era namn också, gärna med födelsedatum, så att ni också kan se dumma ut sen??


Nee, nu har jag väl fått avreagera mig lite grann..
Känns sådär att det här också ska uppta tankar just nu när jag redan har en massa annat som flyger genom skallen! Kan det inte bara vara bra nån gång?

Saknar.. massor!!

Pusa,
Sanna

Torsdag 26/2

Publicerad 2009-02-26 20:21:42 i Allmänt,

Tid här; 13.35
Vädret just nu; Soligt, +25c, blåser lite lätt.

Det blev ingen utgång igår.. lika bra det eftersom det bara tog ett par minuter med huvudet på kudden innan jag verkligen låg i drömmarnas värld!! Haha
Vaknade vid 10 imorse och kände mig ganska utvilad ändå.
Velia ringde och shit vad glad jag blev att höra hennes röst. Hon hade lite tid innan hon skulle hämta barnen från skolan så hon kom förbi och vi åkte till affären och handlade lite, behövde lite småsaker. Pratade nästan sönder varandras öron under den timmen vi var tillsammans och bestämde att vi skulle gå och ta en fika senare ikväll när hon slutat jobba. Ser verkligen fram emot det.
Vi hann jue inte umgås allt för mycket när jag var här senast, men vi klickade ganska bra. Så det ska bli jätteroligt att umgås med henne nu. :)

Jag känner mig fortfarande trött och jag försöker vila ganska mycket för att bli av med tröttheten. Det kanske är fel sätt här eftersom man 'åker tillbaka' i tiden. Men, man gör vad man kan! :)

Nee, nu ska jag göra nått annat..

Pusa,
Sanna

Onsdag 25/2

Publicerad 2009-02-26 05:05:12 i Allmänt,

Tid här; 23.04

Fy fasen vad trött jag har varit idag!!
Vaknade till redan efter 08 imorse och hjärnan kände sig ganska beredd på att kliva upp, men kroppen sa emot! Så det blev att sova en stund till. Närmare bestämt fram till 10.30.
Så fort jag vaknat till så infann sig mensvärken!! Gud så skönt.. eller inte! Tog en värktablett och la mig i sängen igen.. En jetlag och mensvärk och typ den värsta kombinationen man kan råka ut för! Helt sjukt trött man blir.
Lite tråkigt med tanke på att det varit ca +26c idag och soligt.. men har verkligen inte orkat ligga ute. Får ta det imorn istället! ;) Det ska bara bli bättre och bättre väder nu tydligen så det känns som att man inte behöver stressa direkt.

Det första jag fick höra imorse när jag slog på datorn var att Statt hade brunnit.
Hur sjukt är inte det?? Vad är det för jävla pucko(n) som riskerar över 100 personers liv? Någon kunde jue faktiskt ha dött.. Jag tycker det är tråkigt att det bara ett par dagar innan nyöppning ska brinna och allt ska förstöras.
Man kan jue tyvärr inte låta bli att spekulera i vem/vilka som gjort detta.
Vem/vilka det nu än var hoppas jag att de får fast de.. ingen som gjort en sån sak, riskerat så många människors liv förtjänar att gå fri utan ett straff!!

Sitter och väntar på att David ska ringa.. Vi skulle gå ut ikväll!
Men ska jag vara ärlig så tror jag att han har somnat där hemma! Hahaha.
Känns som att jag också måste gå och sussa! Behöver inte många sekunder med huvudet på kudden innan jag kommer befinna mig i drömmarnas land. ;)

Jag saknar folk där hemma.. Har känt mig lite ledsen idag.. samtidigt som jag är glad att jag är här. Det känns skönt med sol och värme. Fast jag förväntar mig nästan att det ska vara snö ute på gården när jag tittar ut. Haha

Nee, sussa nu tror jag bestämt!!

Pusa,
Sanna

Parkland

Publicerad 2009-02-25 04:03:34 i Allmänt,

Tid här; 22.01

Nu är jag här.. och jag är dödstrött!!
Kom fram hit till Kris och John runt 20 och har ätit middag tillsammans med de.
Det gungar i hela kroppen och jag känner mig något illamående för tillfället så jag kommer dunsa ner i säng nu och får skriva mer om resan imorn!

Annars mår jag bra.. saknar bara!! En massa saknad känner jag.

Sov gott!

Pusa,
Sanna

London..

Publicerad 2009-02-24 13:19:12 i Allmänt,

Jag ar i London och vantar pa mitt nasta flyg!
Jag ar ensam, hungrig, illamaende och bara allmant uttrakad!! Hahaha.. Kan man ha det svarare an lilla Sanna. Sitter vid en san internethorna och orkar inte ta fram det svenska alfabetet.
Mitt flyg till Miami gar om 1 timme och 15min. Vad ska man gora fram tills dess?
Jag skulle verkligen behova ata natt.. forsoka i alla fall. Men ar nastan lite radd att det ska komma upp igen.
Det var ganska ledsamt att saga hejda till mamma och pappa imorse.. Grat en liten skvatt. Eller ja, sa liten kanske det inte var, men i alla fall! ;)

Det var otroligt behagligt vader har i London maste jag saga.. Gratt och trist som vanligt, men det ar i alla fall ca +10c sa det ar jue inte helt fyskam. Har inte den blekaste aning om vad det ar for vader i Florida, men det blir sakert bra.
Imorn ska jag sola i alla fall!! :)

Nee, fa natt i magen kanske??

Tur man har Oliver och grabbarna som haller en sallskap sa man inte ar saa ensam i alla fall!!

Saknar er redan!

Pusa,
Sanna

Avresa..

Publicerad 2009-02-24 04:36:50 i Allmänt,

Har sovit ungefär en och en halv timme.. Gjorde kanske mer ont än nytta!
Känner mig som en zombie och skulle gärna lägga mig ner under täcket en stund till!!! Haha
Möts också av det uppiggande beskedet att min kära mor gått och blivit magsjuk! Så hon kan inte följa med oss till Arlanda! Det gjorde inte morgonen bättre.
Resonerar som så att jag säkert blivit smittad redan så tänker ändå snot åt mig en kram innan vi ska åka! Hur ska det annars gå om jag inte får krama om mamma igen på tre månader??
Magen min är ändå redan i uppror så vad spelar lite magsjuka, också, för roll? Haha

Nee, nu måste jag faktiskt packa ner datorn också..
Och se så att jag har allt med mig.

Nervös som fasen nu kan jag lova..
Usch!!

Ta hand om er alla och var snälla mot varandra.. Ni vet att ni betyder mycket för mig och att jag bär er med i mina tankar varje dag!
Idag skickar jag också en extra tanke till några särskilda personer också! Tänk att tiden går så fort!

Pusa,
Sanna

Packa och dona..

Publicerad 2009-02-23 23:52:18 i Allmänt,

Det är fortfarande ett av mina minst omtyckta sysslor!! Jag är väl typ klar, tror jag!
Bara en massa småsaker som ska ner i sista minuten sen..

Jag tog en vända ner på stan och träffade Lela.. Vi gick och delade på en Special stekta nudlar på Ming! :) Massa gott var det men det var knappt så jag fick i mig nått av det pga min nervositet!!
Eva kom och gjorde oss sällskap och vi fikade en stund där också så det var roligt att träffa henne med. :)
Skjutsade iväg Lela till Annika och Rickard eftersom hon skulle möta Johan och fick chansen att säga hejdå till Annika också så det var jue inte helt fyskam. ;)
Har tagit en dusch och sitter nu och lägger in en ny playlist på min mp3.. lite skön resemusik. Det är verkligen ett måste! Annars kommer resan bli lååång. Även fast det finns tv, en massa filmer och musik på planet så känns det alltid skönare när man har sin egen med sig. Så det är väl det ska jag pilla med nu en stund.
Får se vad man kan fiska upp för gamla godingar ur arkivet. ;)

Nehe.. tror inte att jag kommer att sova så mycket nu. Vi åker väl runt 05, vilket betyder väckning 04.
Det ska ske ett under om jag lyckas få nån sömn innan dess.. borde egentligen försöka för jag kommer vara en zombie annars imorn. Inte sådär jättetrevligt när man måste vänta på flygen.
Aja.. kanske skriver ner ett par rader senare.

Kommer i alla fall att sakna alla jättemycket!
Se till att uppdatera bloggarna flitigt så att jag kan följa med i vad som händer här hemma. :) Och skicka gärna ett mejl lite då och då.. Har jue hört att det ska vara skapligt bra väder i Florida för tillfället så ni får väl ursäkta om jag inte befinner mig framför datorn hela dagarna! ;)

Pusa,
Sanna

Måndag 23/2

Publicerad 2009-02-23 13:40:01 i Allmänt,

Det var svårt att somna inatt.. mycket tankar som flög igenom huvudet.
Så det var en trött Sanna som gav sig av till Face&Body för sin ansiktsbehandling imorse. Jag har haft det så skönt kan jag meddela! Känner mig väldigt fräsch i ansiktet och har dessutom fått väldigt skön nack-och axelmassage! :) Det var skönt att få vara så avslappnad! :) Det är verkligen värt ett besök där! Kommer gå dit fler gånger. :)
Vilar mig en stund nu och sen måste jag verkligen börja packa. Annars kommer jag att stå där inatt och få ett psykbryt. Kanske lika bra att försöka undvika det. Haha

Jag kommer verkligen sakna människorna här hemma.. Min familj och mina vänner!!
Det kommer att bli jobbigt att vara ifrån de igen. Men jag ska jue nånstans där det är fint, där jag också har människor som jag trivs tillsammans med så det är jue inte direkt ett främmande ställe jag åker till.
Det blir nog bra.. bara jag kommer dit! Bara jag slipper tänka på flyget! :)

Pusa,
Sanna

Söndag 22/2

Publicerad 2009-02-23 00:00:13 i Allmänt,

Inte skrivit en rad på 3 dagar.. Haha. Vart ska man börja??
Jag har haft ett par riktigt bra dagar med några av de underbaraste människorna som finns!!
Lite vin, lite snack, massa, massa mys!! :) Det har varit tre ganska lugna dagar och trots det så känns det som att jag hunnit med en hel del i alla fall! Utan att behöva stressa hit och dit..

Igår på dagen så var mina bröder och min farmor här hemma på en bit mat. Mina kära föräldrar hade lagat Janssons frestelse och köttbullar, prinskorv, ägg och lax till mig!
Det blev en liten smak av vårat jul/påskbord.. massa gott var det och det blev en hel del skratt. :)
Kvällen spenderade jag hemma hos Annika med Melodifestivalen, sällskapsspel och vin. Vi fick oss ett gott skratt när Annika bestämde sig för att uppträda till E.M.Ds Baby Goodbye! Fick det inspelat och det hade varit så roligt att visa det också.. men självklart tänker jag inte göra det! ;)
Kvällen var rent av mysig på så många olika sätt att det är svårt att sätta ord på det. :)

Var en sväng förbi O'learys idag och sa hejdå till Kajsa eftersom hon ska flytta till Stockholm.. så henne kommer man väl knappast träffa nått nu mer! :( Tråkigt nog var det inte så mycket folk som kom, men vi som var där hade iaf trevligt. Jag åkte hem vid 23 medans de andra skulle fortsätta festa.
Nu sitter jag här i mitt rum och undrar hur jag ska börja packandet! Vad jag ska ha med mig osv..
Jag orkar inte.. jag vet inte riktigt varför jag känner sånt motstånd till att börja packa!! Kanske för att det inte känns som att jag ska åka om 2 (egentligen 1) dag. Jag kom jue precis hem!! Dessutom så vet vi jue från tidigare erfarenheter att jag faktiskt avskyr att packa!!  Det blir svårare och svårare för varje gång man ska lämna sina nära och kära! Det tär så otroligt på en. Varje gång jag åker så blir jag ledsen.. jag känner saknaden och det är skitjobbigt!! Lägg till en liten flygrädsla på det också så har du den absolut perfekta kombinationen.. Jag trodde att det skulle bli lättare!
Jag är nervös.. Det har jag varit i flera dagar nu! Och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det här pirret i magen!
 Men det blir jue bra bara jag kommer iväg!

Oh.. nu höll jag jue på att glömma!
Jag såg Seven Pounds, med Will Smith, i dagarna också! Gud, vilken underbar film! Jag kunde inte sluta gråta.
Till och med när filmen var över kom tårarna. Den var verkligen fin. Trodde nästan att jag hade haft för höga förväntningar på den först, men inte alls. Det är verkligen en film värd att ses. :)
Men se till att ha näsdukar och någon som kanske kan trösta dig efteråt. ;)

Nehe.. om man kanske skulle börja kolla ut vad som ska ner i väskan i alla fall. Kan jue inte sitta uppe alltför länge ikväll heller. Ska jue på min ansiktsbehandling imorn! :) Massa skönt ska det bli.

Pusa,
Sanna


Moj lipi anđele..

Publicerad 2009-02-19 14:47:51 i Allmänt,

Har tagit mig en dusch och sitter och väntar på att mamma ska komma så att hon kan släppa av mig hemma hos min kära Farmor.. Har jue inte träffat henne sen innan jag åkte till Florida.
Men eftersom jag varit sjuk så har det inte riktigt varit läge för det, men nu mår jag som sagt bättre. :)

---

Har jag delat med mig av världens vackraste låt tidigare?? :)
Oliver Dragojevic har gjort många vackra låtar genom tiderna och de håller fortfarande. Men den vackraste av alla måste vara Moj Lipi Anđele (Min vackra ängel). Texten, känslan i låten.. allt med den är helt fulländat.
Varje gång jag hör den så går en liten rysning genom kroppen och det dyker upp så himla mycket minnen. Det är som att se scener ur sitt eget liv spelas upp.. som en liten resumé om vad man varit med om. :)
Ganska behagligt faktiskt!
Någon gång, inom en snar framtid, har jag bestämt att jag ska se Oliver live! :) Jag bara måste göra det. Det måste vara en helt otrolig känsla. Även om det inte blir så mycker party direkt eftersom han är balladkung! ;)

Lyssna och njut.. :)Refrängen går ungefär;

Min vackra ängel, se in i mig.
Om en grå morgon dig väcker, ska jag skänka dig ett leende.

Såhär..

Publicerad 2009-02-19 12:04:41 i Allmänt,Vill jag ligga just nu.. Minus baksmällan självklart! (som infann sig den dagen) ;)
Florida får vara nått slags substitut för Kroatien ett tag. :)

McDreamy & Mr. Big

Publicerad 2009-02-18 21:57:46 i Allmänt,

Jag är verkligen såndär typisk tjej ibland.. Haha
Sitter fastklistrad framför Grey's Anatomy, som har svensk säsongsstart ikväll.
Jag är verkligen förälskad i Patrick Dempsey, a.k.a Dr McDreamy. Inte för hans roll i Grey's utan bara för att han helt enkelt är Patrick Dempsey! :) Jag gillar hans leende och ansikte på nått sätt. Dessutom så tycker jag att han är hur snygg/sexig som helst! Titta bara.. ;)Jag är också väldigt förälskad i Chris Noth, Mr. Big. I det här fallet känner jag mig faktiskt väldigt löjlig! Haha
Men varje gång jag tittar på SATC så känner jag en slags värme när det är avsnitt där han är med. Det är något speciellt med hans och Carries förhållande. Det är svårt att sätta fingret på det.. men som jag skrivit tidigare så funderar man lite över sin egen Mr.Big. Jag älskar det faktum att de träffas, gör slut, lever sina egna liv, har det struligt men ändå är det de två i slutändan! Det är så vackert, samtidigt som det är så sorgligt, på nått sätt.


 (bilderna är tagna från Google)

Jag känner mig verkligen som en liten flicka ibland.. men man får faktiskt! Det är okej att ibland ha sina förälskelser i tv/film-stjärnor! ;) Det betyder inte att man inte lever i den verkliga världen för det!

Pusa,
Sanna

Onsdag 18/2

Publicerad 2009-02-18 15:52:30 i Allmänt,

Degardag i soffan hemma hos Carro!! :)
Skönt har det varit.. det är alldeles för kallt för att kliva utanför dörren! Brrrrrr!!
Dessutom har jag varit ganska trött idag.. sovit lite konsigt i natt och när man sover hemma hos Carro kan man inte annat än vakna ganska tidigt.. Haha. Hade gärna sovit en timme eller två till! ;)
Sitter nu och väntar på att mamma ska komma och hämta mig efter att hon varit och handlat.

Mina tankar och funderingar snurrar just nu och det känns som att det skulle vara bra att få något nerpräntat, men jag vet inte hur/vart jag ska börja! Får väl försöka klura ut det.. :)

Pusa,
Sanna

Älskade Kroatien!!

Publicerad 2009-02-17 23:48:22 i Allmänt,

Det är kallt, snöigt och bara allmänt trist väder ute.. (I alla fall för min del) och med en vecka kvar till Florida så längtar jag ändå ner till Kroatien.. Mitt älskade Kroatien! :)

Lite bilder från förr varsågoda! ;)


Den gamla goda tiden.. Jelsa - 06, när man var lite mindre! ;)


Samma år.. Carro och jag på Hvar!


Jag vill, jag vill, jag viiiiiil!! Bol -06


Zadar, underbara staden!! :)


Pridraga, mitt paradis!! :)


Jag njuter i mitt paradis -08! ;)

Längtan nu är stoooor! Får se om man kommer ner alls det här året. Får verkligen hoppas på det!
Och om jag kommer ner.. vad blir det för äventyr denna gång. ;)
Nu ska jag drömma mig bort i alla fall..

Laku noc,
Sanna

I love your smile..

Publicerad 2009-02-17 23:33:57 i Allmänt,

Sitter och ugglar här framför tv:n och datorn hemma hos Carro..
Tankarna snurrar återigen i 180.
Det känns som att det är hur lång tid som helst kvar tills jag ska återigen åka iväg till Florida när det i själva verket inte ens är en vecka kvar! Det känns som att det finns så mycket saker som man ska få gjort innan. Så mycket så att man egentligen inte vet vart man ska börja.. Samtidigt, som det känns som att jag inte har nått alls att göra.
Jag vet inte vilket som stressar mig mer just nu!! Haha.. Det är inte lätt att heta Sanna ska ni veta.

Det jag ser fram emot nu är i alla fall att fly undan kalla, snöiga Sverige och få njuta av sol och värme lite tidigare än alla andra. Samtidigt som jag känner att det kommer bli tungt att lämna alla här hemma igen.
Det är inte lätt att åka fram och tillbaka från olika ställen hela tiden.. Det är lika tungt varje gång man lämnar de som man tycker om som mest. Fast tiden går jue ändå ganska snabbt och vipps så är man hemma igen. :)

Fick en helt ny playlist av Nermin med en massa Soul/Motown och så.. Hittade ett par gamla godingar på den. :)
Här har ni en av de i alla fall..

Shanice - I love your smile
 

Myspys

Publicerad 2009-02-17 20:16:39 i Allmänt,

Är hemma hos käraste Caroline och myser.. :) Hur skönt som helst.
Vi skulle bränna över några filmer på dvd tidigare åt en annan av hennes kompisar och det är klart att resultatet lyckades, trots att dum, dum och dummare befann sig vid datorn! ;) Trots att vi råkade bränna ner lite onödigt material också, men va fasen! Så länge det blir bra.. det är väl det som räknas, eller hur? ;)

Jag har även druckit lite vin med käraste Caroline, som dessutom har börjat blogga igen. :) (Om ni klickar på hennes namn så kommer ni fram till hennes blogg). Och sen har vi precis varit nere och handlat lite Coca cola för kvällen då det är lite mys framför tv:n som gäller! :) Jag tycker om att vara tillsammans med Carro!
Speciellt när vi inte har träffats på ett par dagar, vi har så mycket att prata om då!

Förövrigt så tror jag att jag kanske har lurat mig själv lite.. Vet inte riktigt hur jag ska förklara, men det känns som att jag kanske har haft fel i vissa saker. Kanske fel.. eller så är det bara så att det dök upp.. igen!

----

Jag kom att tänka på det idag..
Det är helt sjukt hur mycket man glömmer bort delar av sitt liv. Det behöver inte ha gått en lång tid för att man ska glömma, men man glömmer i alla fall. Med tiden så händer saker som gör att man plötsligt blir påmind om de här minnena som ändå ligger nånstans begravda i en. Det är en ganska trevlig känsla när det händer. När man helt plötsligt kommer ihåg nått trevligt som hänt under de senaste åren.
Det känns som att så väldigt mycket har hänt, både på gott och ont, och att man levt så många olika liv att man har svårt att sära på de på något sätt.. Men de där guldklimparna de ligger kvar där nånstans i minnet. Så de kan komma fram när man minst anar det och väcka känslor som man inte längre trodde att man hade.
Trevligt är väl ordet som kan beskriva detta. :)

Nehe.. nu ska jag gå och mysa med min kära vän! 

Pusa,
Sanna


Min bästaste Carro! Vad skulle jag göra utan dig?

Tisdag..

Publicerad 2009-02-17 12:31:55 i Allmänt,

Sovit som ett litet barn inatt! :) Skönt var det kan jag lova.
Vaknade runt  och kände att det dags att starta dagen.. sen att det inte har hänt så mycket efter det är jue en annan sak!
Men ska ta och hoppa in i duschen och få igång mig själv på riktigt nu.
Ska träffa min kära Caroline idag.. :) Det känns som att det är evigheter sen sist! Haha

Idag har jag bokat in en ansiktsbehandling också på Face&Body! :) Jag har varit där en gång förut, för ett par år sen, och tyckte att det var bra. Så nu har jag fått det här av mamma och pappa och ska antingen på en Ansiktsbehandling Special eller en De luxe! Tjejen på salongen sa att hon gärna ville se hur jag ser ut i ansiktet innan vi bestämmer oss för vilken av dessa två jag ska välja. I vilket fall som helst så ska jag få njuta i 1 1/2 timme på måndag!! :)
Längtar redan kan jag säga..

Dessutom har jag idag beställt extra reseförsäkring eftersom jag ska åka till Florida igen!! :)
Jag har nog glömt att nämna det! ;) Eftersom min hud inte tycker om detta Svenska väder och det känns som att jag bara blir värre och värre för varje kylig dag som går så åker jag alltså tillbaka till värmen i Florida, 24/2 åker jag. :)
Det känns inte som att jag ska åka om bara en vecka men så ligger det till i alla fall.

Nee, nu ska jag ta mig den där duschen som jag pratade om tidigare! ;)

Pusa,
Sanna

Måndag 16/2

Publicerad 2009-02-16 22:48:48 i Allmänt,

Hemma igen!! :)

Jag har ett par sköna dagar hemma hos moster i Finland. Bara varit med familjen, ätit gott, sovit, ätit och sovit lite till. ;) Mamma och jag åkte jue med båten över till Helsingfors i onsdags..
Vi hade en jättetrevlig kväll på min favoritbåt. Åt buffé och delade en flaska vin, dansade lite till orkester som spelade, drack några drinkar och självklart så sjöng jag karaoke. ;)
Killen som höll i det hela sa att 'Jag har jobbat med karaoke i 7 år och det där var nog det bästa jag hört!' Jag antar att det är nått han säger till en person varje gång det är karaoke, men det var faktiskt ganska roligt att höra! :)

Torsdagen spenderade vi i ett svinkallt Helsingfors. Det blåste och snöade och vi trodde att vi skulle frysa ihjäl!! Vi skulle vänta på pappa som var på möte med jobbet. Så vi fikade, kikade i affärer och försökte bara allmänt hålla oss varma.
Tillsammans med pappa åkte vi mot Hangö och moster och hennes man. Det var så roligt att träffa de igen!!
De här dagarna har jag bara haft det riktigt bra.. suttit i pyjamas redan redan vid 20 (svensk tid). Haha! Verkligen känt mig som en riktig pensionär, men det har verkligen varit skönt. :)

I söndags kom min andra moster och hennes man till Hangö. Med sig hade de min kusin och hans sambo.
Jag har inte träffat de här människorna på över 10 år!!! Så ni kan jue tänka er hur glad jag blev när jag äntligen fick se de.. Och jag fick mosters goda älggryta också till lunch! Det är inte ofta man får det!
Vi hade ett par trevliga timmar tillsammans innan det var dags för oss att åka mot Åbo för att slippa åka till båten mitt i natten sen. Vi bodde på ett Scandic-hotell mitt i centrum och jag passade på att träffa min 'gamla' kompis Andreas, som jag inte heller sett på år och dar! Vi gick till ett litet ställe och drack några cider, uppdaterade varandra på det senaste och bara hade trevligt.. Gick och la mig vid 01, vilket inte var så smart med tanke på att det var väckning 06 imorse!!
Frukost på hotellet och sen bar det av mot båten..
Jag hatar att åka dagbåt! Det är så otroligt trist och långtråkigt!! Finns jue ingenting att göra.

Jag åkte Silja Galaxy för första gången och det var väl inte nå speciellt med den båten..
De hade en dansgrupp kallad Dance Factory och jag måste säga att det var nått av det sämsta jag sett. De kan inte ha övat in rutinerna ordentligt, alla var huller om buller och osäkerheten lyste genom dansarnas ögon, rörelser osv. Jag tycker det är så otroligt oproffesionellt att visa fram en rutin som inte är slipad till det bästa de kan få fram. Dessutom så såg dansarna jättegamla ut. Jag blev grymt besviken på det!! 

Annars har dagen varit helt okej.. bara tagit det lugnt tillsammans med mamma och pappa!
Snart dags för sängen tror jag bestämt. Men ska nog kika på lite film först tror jag.

Pusa,
Sanna


Skål från buffén på Silja Line.. ;)

Finland, here I come!

Publicerad 2009-02-11 11:06:14 i Allmänt,

Spenderade större delen av dagen igår tillsammans med Caroline..
Somnade till och med en stund på deras soffa, skönt att sova middag! :)
Åkte hem med mamma och vi käkade faktiskt pizza. Känns som evigheter sen, fast jag vet att det inte var det. Mycket gott var det i alla fall. :)
Sen la jag mig faktiskt och kollade på SATC-filmen. Jag vet inte varför, men jag blir lika ledsen varje gång. Haha
Packade gjorde jag också..

Eftersom jag åker till Finland idag! :) Det ska bli riktigt roligt att komma dit och hälsa på moster och hennes man. Det enda jag är orolig för är att det kommer vara så jäkla kallt!
De bor jue kusten av Finland och det blåser och är riktigt rått där vanligtvis på vintrarna. Brrrrrr
Men det blir väl bra det..
Kommer nog inte ha internet förrän vi är hemma igen! Oh nej, hur ska det nu gå? ;) haha

Pusa,
Sanna

Måndag 9/2

Publicerad 2009-02-09 18:00:05 i Allmänt,

Jag måste erkänna att jag är på lite mindre bra humör idag..
Idag har jag äntligen hunnit reflektera över det sms jag fick i mitt lite dimmiga tillstånd i lördags. Kan inte känna annat än lite ilska mot personen ifråga. Ska denne försöka kväva sitt eget dåliga samvete genom att försöka kasta över det på mig? Samtidigt kan jag inte ta det på för stort allvar heller då sms:et kom så sent under kvällen.

Annars är min dag väldigt seg idag.. Jag har inte gjort något av nytta.
Det är såna här dagar som är alldeles bortkastade egentligen. Men det är skönt att försöka vila ut det sista av förkylningen också så att man snart kan hälsa på farmor. Har inte vela göra det eftersom risken finns att jag smittar ner henne också. Men snart så.. det känns som att det är över nu! :) *peppar, peppar..*

På onsdag åker jag till Finland.. :) Det ska bli roligt att träffa moster igen!
Syster och Carlos ska komma och bo här hos oss så länge.. det är jue typiskt att de ska vara här när man inte är hemma. Haha. Får se till att träffa de också mer när jag kommer hem från Finland.
Blir jue ändå borta tills måndag så det är jue ett par dagar. Missar alla hjärtans dag hemma i tuna också.
Men det gör jue inget! :)

Nee.. nu ska jag återgå till mitt soffliggande tror jag. Mer spännande än så blir det nog inte idag. Haha

Pusa,
Sanna

Söndag 8/2

Publicerad 2009-02-08 20:24:51 i Allmänt,

Jösses va segt det är idag..
Gabrielas 20-års fest på Kroatiska föreningen var himla lyckad måste jag säga! :)
Massa god mat och dricka. Underbart sällskap, massa dans och skratt!
Jag halkade på en blöt fläck på golvet och blev sittandes i skräddarställning. Alla lekte mer eller mindre paparazzi (för mig är det jue ingen vidare överraskning, haha) men det kändes som att alla tog bilder igår.. Hur roligt som helst. :)
Det kändes som att kvällen/natten aldrig riktigt skulle ta slut och inte på ett dåligt sätt. Fick en smärre chock när jag insåg att klockan var närmare 04 när det var dags att gå hemåt.

Idag har jag sovit större delen av dagen.. bara spenderat min tid mellan vakenhet och sömn!
Så otroligt skönt kan jag lova! :)
Dagen efter är jue inte alltid lika trevlig som kvällen före! Haha.. men det är sånt man får ta ibland!
Nu ligger jag hemma på soffan och bara har det bra.
Känner mig glad över gårdagen.. jag har så många underbara människor i mitt liv! De gör dagarna lite ljusare. :)

Nehe, nu får det vara nog för ikväll.

En liten samling av gårdagens tokigheter..

Pusa,
Sanna


 

Vågar du vända ryggen till?

Publicerad 2009-02-06 01:39:42 i Allmänt,

(Jättetrevligt att det här inlägget publicerades havlfärdigt igår..)

Jag har spenderat kvällen tillsammans med Carro..
Vi var hemma hos hennes mamma en stund och sen åkte vi hem till henne. Kollade på Chris Rocks turné-film.
Alltså den där människan är så rolig att man dör av skratt. De enklaste skämten kan bli hur roliga som helst när han uttalar de, bara för sättet han säger det på.

Borde verkligen ligga och sova just nu men kände att jag bara ville skriva ner några rader..
Jag har kommit underfund med att mitt fina humör beror på att jag kommit till insikt med så många saker. Jag har äntligen insett att jag klarar mig så mycket bättre utan vissa människor i mitt liv.
Att intriger, 'back stabbing', lögner, dubbelmoral och drama inte är något jag orkar/vill befatta mig med.
Jag har, med risk för att låta klyschig, vuxit som människa och insett vilket bra liv jag faktiskt har. :)
De människor jag har runt omkring mig får mig att må bra.. jag tänker inte leka lekar med någon och har inget behov att ha människor som inte vet hur man behandlar och beter sig mot andra, i min krets.
Människor som dömmer och kastar skit på andra och som tror att de är helt fläckfria själva är inga personer jag vill vara i närheten av och det är med stor glädje jag kan meddela att jag definitivt släppt en massa 'skit' nu.
Det är självklart synd att det tagit sån tid.. men det måste väl få göra det ibland. :)
Jag är starkare idag och jag låter inte någon trampa på mig utan att jag trampar tillbaka. Om du inte tycker om det jag har att säga så kan du lika gärna sluta lyssna.. för jag kommer ändå säga det. Även om det kanske sårar.

Jag har litat på många människor i mitt liv.. Människor jag verkligen respekterat och aldrig trott riktigt illa om.
Men så en dag så sitter den där fina kniven mitt i ryggen på mig och jag inser, alldeles försent, vad det var för en människa jag hade att göra med. Det är då du måste bestämma dig för om det är en person du vill fortsätta ha i din omgivning. Är det värt det?
Det är sorgligt.. för jag har haft höga tankar om många av dessa personer.
Vet du vad du har för människor runtomkring dig? Vågar du vända ryggen till?

Torsdag 5/2

Publicerad 2009-02-05 17:36:29 i Allmänt,

Jag har alltid varit svag för Bruce Willis.. Han är sådär 'gubb-snygg' och jag har svårt att egentligen peka ut vad det är som gör honom så attraktiv.
För en massa år sen så hörde jag honom sjunga 'Under the boardwalk' och om jag inte redan var då så fanns det ingen tvekan om det efter att jag förälskat mig låten. Herregud, mannen kan jue sjunga också! :)
Sökte på Youtube och hittade den här videon med herr Willis. Kan inte låta bli att le när jag hör den.
Tankarna förs till sommar, sol, värme.. ja, happy-moments helt enkelt. :)

Onsdag 4/2

Publicerad 2009-02-05 01:22:39 i Allmänt,

Jag kan knappt fatta att det redan är februari!!
För mig känns det som att det är december fortfarande! Haha
Det är så kallt här hemma.. och jag har inte ens varit hemma i två veckor än och mitt eksem driver mig till vansinne!
Kliar, bränner och allmänt irriterar! Usch.. tycker inte alls om det här!

Jag har inte hört nått tillbaka från Michiel, som lovade att han skulle hjälpa mig med att ringa skatteverket i Holland.
Därför ringde jag själv igår och hamnade i telefon med en snäll själ som var villig att hjälpa mig på engelska. :)
Ska jag vara ärlig så tror inte jag att den andra tjejen var så duktig på engelska och därför inte kunde hjälpa mig! Haha
Nu fick jag i alla fall reda på att de har min svenska adress och att det inte ska vara några problem med att deklarera.
Jag ansökte även om min M-form som jag behöver ha, så den är också på väg i posten! Så skönt att ha det gjort nu! :)
Annars har det inte hänt så mycket de senaste dagarna..
Var hemma hos Carro igår och hälsade på och sen även hemma hos Lela. Mysigt att träffa tjejerna. :)

Nästa vecka, på onsdag närmare bestämt, åker jag till Finland med min mamma och hälsar på moster och hennes man i Hangö. Har inte träffat de på flera år!! Pappa åker med jobbet till Finland redan på söndag och kommer och möter oss hemma hos moster senare. :) Det ska bli så roligt att träffa de.
Jag håller även tummarna för att jag ska kunna träffa min andra moster och hennes man från norra Finland.
De har också planerat in en resa till söder. De har jag verkligen inte träffat på säkert 10 år!

I helgen hoppas jag också på att jag ska kunna träffa min farmor.
Har inte träffat henne sen jag åkte till Florida, men eftersom jag varit lite förkyld osv så har jag inte velat vara i närheten av henne så att jag inte smittar ner henne också.
Jag håller mina tummar och tår för att allt ska gå bra hos läkarna nu!

På tal om ingenting..
Läste igenom ett par gamla inlägg från min tid i Amsterdam och kunde inte låta bli att tänka hur förvirrad jag var! Haha
Jag hade så mycket jag ville göra, det var så otroligt mycket känslor över allt.. Den ena dagen kände jag en sak och den andra dagen något helt annat.
Jag antar att jag är lite av en sån person.. vill mycket, men vet inte riktigt hur jag ska börja. Kanske inte den bästa egenskapen hos mig, men det gör jue mig till den jag är.
Jag skulle jue inte vara Sanna om jag inte var lite virrig och inte riktigt visste vilken riktning jag ska gå åt.
Fast det känns som att jag håller på att bli av med det.. i alla fall lite grann. ;)

Jag saknar Kroatien.. det är som vanligt såhär dags på året! Haha
Förra sommarens resa är en resa jag sent kommer att glömma.. helt underbart!! ;)Måndag 2/2

Publicerad 2009-02-02 17:47:09 i Allmänt,

Idag har jag fördrivit halva dagen på jobbet ute i Tuna Park..
Kan säga att det inte är många människor där ute för tillfället! Januari är en skitmånad att jobba i butik!
Det har det alltid varit och kommer nog alltid att vara. Folk är lite fattigare efter jul och nyår, vilket är absolut förståeligt.. men herregud vad tiden går segt när man jobbar.
Slutade vid 15 och åkte hem till Dijana och tog en fika med henne innan hon skulle iväg och jobba.
Det gäller att passa på när man har några luckor.. iaf när man lever lite olika liv. :)
Jättetrevligt att sitta och snacka skit med henne! Hur längesen som helst!

Varit på stan och fixat med en massa små ärenden och nu är jag hemma..
Hemma i mitt varma, sköna rum! Vill inte gå ut härifrån då det känns som att resten av huset är lite kallare. :(
Men det måste jag jue självklart.. Kan jue inte sitta här och uggla direkt!

Nehepp.. nu ska jag fixa iordning lite kupus salate ochden där andra med gurka, vitlök och creme fraiche som jag gillar (typ som tzatziki fast ändå inte).. alldeles för längesen jag åt det nu! :)

Pusa,
Sanna

Jebiga..

Publicerad 2009-02-01 20:33:52 i Allmänt,

Efter en middag med familjen åkte jag ner till stan och mötte upp Lela..
Vi gick till Time Out för att se på handbollen! Det var jue ändå final; Frankrike-Kroatien!
Det kan man jue faktiskt inte missa..
Grabbarna var också där och halva nöjet med en match med Kroatien är jue faktiskt att lyssna på deras svordomar osv.. hahaha!
Men nu gick det jue inte riktigt som det var tänkt!
Kroatien förlorade mot Frankrike och ganska stort också.. Massa tråkigt! Vad kan man säga annat än Jebiga!
Det är sånt som händer och nästa gång är det väl kanske deras tur! :)

Hahaha.. jag meddelar varenda person jag träffar att jag är på bra humör! :)
Och det är klart att folk tittar lite konstigt på mig eftersom jag känner att jag måste berätta att jag är på bra humör.
Men då måste jue jag självklart berätta att det inte är ett vanligt 'vara-på-bra-humör' utan det bara spritter i kroppen.
Och då skrattar alla åt mig.. Men det bjuder jag på! ;p
Klart att jag måste dela med mig av mitt fina humör.. är fortfarande lite rädd för att jag ska typ rasa ner i en avgrund vilken sekund som helst.. men börjar inse att det kanske inte ens kommer att hända.
För första gången på riktigt länge känner jag mig hel och lycklig! :)

Nehe.. kommer det kanske nått bra på tv?
Ska jobba imorn så nu blir det en stunds tvtittande och sen sussa.. kan behövas efter den här helgen.
Som förövrigt varit en av de bästa helgerna på väldigt länge! :)

Hoppas ni också haft en alldeles underbar helg! :)

Pusa,
Sanna

Söndag 1/2

Publicerad 2009-02-01 14:48:46 i Allmänt,

Oj.. vilken oväntad kväll det blev igår! På så många sätt att det är svårt att förklara egentligen.
Men jag hade så otroligt roligt..
Först hemma hos Dado på en liten förfest med grabbarna och en del tjejer från Örebro/Norrköping och sedan på jugge-festen på gamla Blå tillsammans med Lela och en massa andra människor jag inte träffat på evigheter.
Det blev även en tripp till Nybron där Lela, som mådde dåligt, lämnade mig med Frida och Therese, vilket var absolut helt okej.. Haha. Dans, kramar och skratt bestod min kväll av. :) Träffade så många oväntade människor och jag var på så undebart humör att jag hade svårt att sova när jag la huvudet på kudden hemma hos Frida. Hahaha

Alltså jag tror inte att ni anar hur förvirrande det är..
Att vara på såhär bra humör utan att riktigt veta varför!! Haha
Men, som sagt, så tackar jag och tar emot och det känns som att, med risk för att låta lite klyschig nu, ett nytt kapitel i mitt liv har börjat och att jag kommit till insikt med så mycket olika saker.
Det är hur underbart som helst och jag tänker inte låta det här humöret släppa ifrån mig i första taget.
Roligaste är att folk runtomkring mig också känner av det här humöret, vilket betyder att det inte bara är nått jag inbillar mig.. För det hade väl inte varit så förvånande direkt! ;)

Nee.. nu ska jag ta en dusch och sen ska jag kramas med min syster yster som är på väg hit!! :)


Gladaste Sanna kände sig massa fin igår också! ;)

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela