Sanna - Mitt i livet

Helt slut!

Publicerad 2009-07-31 03:45:12 i Allmänt,

De senaste dagarna har jag varken haft ork eller tid till att blogga.. Det har varit full rulle på jobbet o både kroppen o huvudet börjar kännas tungt. Imorn skulle min ledighet börjat men jag tar en för laget o hoppar in ett par extra timmar. SEN är jag ledig i tre dagar.. Jobbar en dag o sen händer nått spännande. :) men jag tänker inte berätta vad. :) det har hänt en hel del de senaste dagarna. Det har varit svårt att greppa allt o vad det är tänker jag inte heller dela med mig av. Men så småningom. ;) nehe.. Klockan börjar bli väldigt mycket. Jag har en massa att göra imorn m fingrarna krampar pga skrivandet på mobilen så nu ger jag mig för den här gången.

Jag har ont i magen..

Publicerad 2009-07-28 00:33:02 i Allmänt,

Sådär konstigt ont..
Inte så att jag är sjuk eller nått, men en konstig känska i maggropen. Som när man ska försöka besluta sig för något. Jag försöker väga ett beslut fram och tillbaka och jag vet inte riktigt vad jag kommer fram till. Men det blir nog bra i slutändan, det tror jag absolut. :)
Jag känner mig fortfarande glad, fast det har varit en ganska tung helg, arbetsmässigt. Jag gläds åt mina två dagar jag varit ledig och ser fram emot helgen som kommer. :)

Vad hände förra veckan då?
Hmm.. en del jobb stod på schemat men hann också med att vara ute och slira lite.
Onsdag var Philippas födelsedag och trots att jag vaknade upp med en ömmande hals, näsa och ett bankande huvud så var det bara att pallra sig iväg under kvällen för lite firande. :)
Vi skulle vara väldigt städade - det brukar jue låta så. Men någonstans på vägen så tappade vi all karaktär och gick istället all-in. Det blev en galen kväll som slutade i en promenad till Statoil för en påse chips. Snälla fråga mig inte varför. Hahaha..

Torsdag vaknade jag upp med jordens baksmälla! Den var absolut inte nådig! Ville helst av allt ligga kvar i sängen hela dagen men hade självklart bestämt lunch med pappa. Så med snurrande huvud och vridande mage gick jag ner på stan för att försöka peta i mig lite mat. Mådde faktiskt bättre efter det men spenderade sen ett x antal timmar på soffan, innan det var dags att gå och jobba.
Helgen har bara bestått av jobb och lördagen kändes det som att jag blivit överkörd av ett ångvält, ungefär en 15 gånger! Det var så otroligt mycket folk men det var roligt att jobba. Tröttheten slog till ganska så exakt kl 02 och jag stämplade ut 03.45 för att åka hem och sova.. Men med huvudet full av tankar gick det mindre bra.

MIna lediga dagar har spenderats med; middag hos föräldrarna, häng med Magdalena, solning, Tuna Park, fika hos Dragica, bilåkande och allmänt slappande.
Idag har jag mått sådär.. det känns som att jag håller på att bli sjuk eller nått. Men jag försöker förneka och förtränga. Jag kan inte bli sjuk nu! Jag får inte bli sjuk nu! Det har jag inte tid med.. Haha
Så jag förnekar och förtränger. Det är jag väl ganska bra på tror jag. ;)

Nehe.. ännu ett värdelöst inlägg! Hur kul som helst jue. ;)
Om man kanske ska försöka sova lite?
Tre (och en halv) dagars jobb och sen är jag ledig igen! Längtar jättemycket till helgen!

Pusa,
Sanna

Bilder..

Publicerad 2009-07-22 16:23:19 i Allmänt,


Fridas Möhippa startade med Brunch i Rothoffs.. Annika och Johanna har det bra. :)


 


Jag och Carro kramas



 


Elin, Frida och våran brud, Frida! :)


 


Avfärd mot Stockholm. :)



 


Sommar och sol.. :)


 


Vackra Frida innan fotograferingen. :)



 


Det blev en del kort.. Johanna, Magdalena och jag


 


Alla var på strålande humör! :)


Fortsättning får följa.. :)


Jag känner mig glad! :)

Publicerad 2009-07-21 15:20:10 i Allmänt,

Jag har haft fyra sköna, lediga dagar och verkligen kunnat njuta av de.. :)
Fredagen gick åt till en massa nödvändigheter, lite slapp och grillning ute hos föräldrarna och sedan lite chill med Philippa och Nikola hemma hos mig. Det var verkligen en skön dag.. somnade såklart sent och var hur trött som helst när väckarklockan ringde på lördagsmorgonen.
Dags för Fridas möhippa och det var en tidig start på dagen.. Brunch i Rothoffsparken vid 10, med mousserande vin och en massa skratt, vidare till Stockholm där Frida blev fotad och sedan middag på La Coucaracha (eller hur nu det stavas). Utgång på Sturecompagniet, nattmat på McDonalds där jag självklart var tvungen att störa lilla Alfadji där han stod framför oss i kön! (hahaha) snacka om att jag kände mig som en riktigt turist! Som tur var det inte långt hem i alla fall och det tog inte lång tid innan jag låg och sussade på hotellet.  :) Tidig morgon på söndagen för obligatorisk hotellfrukost och sedan lite extra sömn på det.

Resten av dagen låg jag helt däckad. Bojan kom och gjorde mig sällskap. :)
Han stannade en stund och vi kollade tv och sen åkte han till jobbet.
Igår, måndag, hade jag en trevlig dag med Philippa ute i Tuna Park. Vi shoppade underkläder och skor och försökte leta lite annat nödvändigt. Fick mitt mobila bredband att fungera också så nu har jag internet hemma. :) Middag på Åbryggan och Bojan och Marcus kom förbi och gjorde oss sällskap. Vi hade en riktigt trevlig kväll. :)
Sent i säng som vanligt och idag har jag sovit länge.. Väntar på att det ska bli dags att gå till jobbet.

Imorn är jag ledig igen.. :)
Philippa fyller år och ska firas lite grann. Kul ska det bli!

Vi har verkligen skitväder hemma i Tuna idag..
Jag längtar bara mer och mer till mitt älskade Kroatien! Jag vill åka nu!!
Men, men..

Pusa,
Sanna

Förvirrad?

Publicerad 2009-07-15 03:00:52 i Allmänt,

Jag har haft två sköna, lediga dagar.. Det här inte hänt speciellt mycket utan jag har bara varit. :) igår så hittade jag två klänningar som jag nu måste välja mellan till bröllopet. Jag unnade mig båda två så nu får vi se vilken jag ska välja. Sen så la jag mig faktiskt i ett solarium o hade det skönt en stund. Ett besök hos föräldrarna hann jag också med. :) o sen blev det lite umgänge med tjejerna, några cider o så kom Bojan o gjorde sällskap. :) Nu har jag sett Twiglight! Äntligen, kanske man kan säga. Blev positivt överraskad o måste säga att jag tyckte om den. :) Idag har jag jobbat.. Det har väl kanske inte riktigt varit min dag. Är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Det är så konstigt det där.. Jag tycker alltid att jag har klarat av tisdagar, då vi har som mest folk, bra. Men nu så är det som att det bara inte går. Det känns som ett personligt nederlag. Som att jag misslyckas totalt. :-S jag vet att jag inte borde tänka så.. Det är kanske bara tröttheten som talar. Det blir nog bra. :) Nee, bloggar fortfarande från mobilen så det får räcka nu. Jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Sova nu kanske.. Pusa, Sanna

Ledig!

Publicerad 2009-07-13 00:00:51 i Allmänt,

Ligger i min nya soffa framför tvn.. Soffan är ganska stor o väldigt skön. :) risken att man somnar här ett par nätter är ju ganska stor. Haha.. Det har varit en tuff vecka med många, långa dagar o idag passade jag på att sova till 16! Jag var helt slut o hade nog sovit ännu längre om inte ångesten för att sova bort en hel ledig dag hade infunnit sig. Men det har gått väldigt lugnt till idag. Var hemma i Torshälla en sväng hos älskade föräldrarna o fick lite mat, hämta lite mer kläder o bara sa hej. Faster har också kommit för att hälsa på. Så henne fick jag också träffa. :) Imorn är jag också ledig.. Hade tänkt att jag ska ta mig ner på stan o försöka hitta en klänning till Fridas bröllop. Börjar ju bli dags kanske.. Haha. Men fingrarna börjar krampa nu av skrivandet på mobilen.. Så nu får det vara nog. Pusa, Sanna

Blogga från mobil.. :)

Publicerad 2009-07-10 13:44:20 i Allmänt,

Det går ju faktiskt att blogga från min mobil. :) har inte mycket att skriva egentligen.. De senaste dagarna har bestått av jobb o även idag ska jag in o jobba ett par timmar. Egentligen skulle jag varit helt ledig idag men får ta kvällen istället. :) undrar vad man ska hitta på? :) Nehe.. Dags att fixa sig nu då. Solen skiner ganska fint där ute för tillfället. Tänk no det kunde hålla i sig också. Pusa..

I'm moving on..

Publicerad 2009-07-06 12:23:32 i Allmänt,

Jag håller på att flytta till mitt nya hem.. samtidigt som jag jobbar en massa.
Det skulle inte vara så jobbigt om det inte var för att jag måste städa i mitt nya hem, eftersom den förra hyresgästen inte har flyttstädat efter sig. Men det där har jag varit irriterad över ett par dagar redan så det släpper vi nu.

Är i Torshälla och tänkte att jag skulle få nått vettigt gjort här också. Har jue en ledig dag! :)
Får se om man orkar vara vettig hela dagen eller om man ska hänga lite ikväll sen. Haha

Nee, tänkte bara tala om att det inte är latheten som sätter sina spår i mitt skrivande. Bara bristen på tid och dator. Men det ska vi också lösa så småningom. :)

Pusa,
Sanna

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela