Sanna - Mitt i livet

Long time.. no hear!

Publicerad 2009-06-30 13:38:59 i Allmänt,

Nej, jag har inte fallit ner och dött.. bara haft ett litet break! :)

Men nu ska jag väl försöka vara tillbaka, en liten stund i alla fall..


Vad har hänt då?

Jag har jobbat, jobbat, jobbat och jobbat.. Försökt att njuta av sommaren som plötsligt infunnit sig i vårat avlånga land. Bla så var jag ledig under midsommar och var ute med några vänner. Kvällen blev inte riktigt som planerat men jag hade verkligen trevligt. Ända tills jag vaknade morgonen efter.

Efter en shot av Absinth, kvällen innan, så var jag mindre kaxig. Kände mest för att gråta faktiskt. Hahaha
Men jag överlevde och står fortfarande på benen. ;)

Har inte mycket att beklaga mig över just nu.. Mitt liv är toppen! Hur längesen var det man kunde säga det bara sådär?? Alldeles för längesen tror jag.
I morgon får jag nyklarna till min lägenhet! Jag blir äntligen e-tunabo. Känns verkligen jättebra.
Betalat min första hyra idag och en del diverse räkningar och det känns faktiskt också bra. :)
Ska man ändå beklaga sig över något så är det väl det här med semester, som tyvärr kommer att lysa med sin frånvaro denna sommar.. Det känns sådär att man inte ska få åka ner till älskade Kroatien i år. Men jag kommer nog att överleva det med. Man vet jue aldrig vad som händer under sommaren. ;)

Hinner jue självklart inte skriva nå mer nu eftersom det snart är dags att dra sig till jobbet.
Vilken värme det är där ute.. det är jue knappt så att man vågar sig ut genom dörren!
Att ha fått jobba på Åbryggan större delen av förra veckan har varit helt underbart. Fast man varit lite mosig i huvudet när solen stekt på som den gjort. Men man ska jue absolut inte klaga. :)

Var det nån som förstod nått av det här inlägget?
Blev jue alldeles virrigt tycker jag.. men det orkar vi inte bry oss om just nu.
Ska se om jag kanske kan rota fram några bilder också till nästa inlägg. Inte blivit mycket av den varan den senaste tiden men lite har man väl lyckats få med. :)

Pusa,
Sanna

Fredag 12/6

Publicerad 2009-06-12 16:21:50 i Allmänt,

Jag är lat!!
Varje gång jag loggar in på bloggen och tänker att jag ska skriva ner ett par rader så tar latheten över och lusten försvinner. Fast det kan också ha att göra med att jag inte har nått speciellt att skriva om. Det enda mitt liv består av för tillfället är jobb och diverse huvudbryn som jag inte ens har nån lust att dela med mig av i bloggen.

Idag skulle jag ha jobbat på lunch på Åbryggan och sen kvällen på Harrys men eftersom den Svenska sommaren lyser med sin frånvaro och det är mer eller mindre storm där ute så fick jag vara ledig nu på dagen.
Vilket betyder att jag kröp ner under mitt varma täcke igen och sov ett par timmar. Tror att det behövdes. Slocknade direkt och vaknade inte förrän 13.30. :) Skönt var det i alla fall att få lite extra sovtimmar.
Helgen består av jobb och det är helt okej.. känns ändå inte som att man har lust till annat.
Nästa helg ska jag vara ledig i alla fall. Det tycker jag att jag förtjänar. :)

Jag skulle absolut inte klaga om solen skulle vilja visa sig mer i vårat avlånga land.
Ska det bli ännu en sommar som regnar bort? Eller kan det kanske vända? Jag hoppas på det senare eftersom jag inte kommer iväg på nån utlandsvistelse i sommar i och med att jag flyttar till lägenhet och har en massa annat skoj jag ska göra.. Men man ska aldrig säga aldrig! ;)
En sista minuten för 1000:- kanske ropar mitt namn i slutet på sommaren.. hahaha
Drömma kan man jue alltid göra.

Förövrigt är jag på jakt efter en soffa till mitt nya vardagsrum..
Absolut inte en i skinn!
Men annars är förslag välkomna. Har svårt att hitta nån bra när man hade typ bästa soffan i gamla lägenheten! Man blir lite kräsen.. hahaha

Nee..

Pusa,
Sanna

Onsdag 10/6

Publicerad 2009-06-10 15:09:45 i Allmänt,

Fy va dålig jag är på att skriva..
Det känns som att det är en standardfras jag kör med nuförtiden!
Men varje gång jag har loggat in för att sätta mig att skriva så har tiden inte räckt till eller så har lusten inte alls infunnit sig.. men det börjar väl bli dags att uppdatera lite i alla fall.

Jag har den senaste veckan jobbat, jobbat och jobbat.
Vet ni hur skönt det känns att kunna säga att man har ett jobb? Jag är så glad! Den senaste veckan har det varit ganska mycket jobb dock men nu är det mer 'normalt'. :)
Under veckan som gått har jag även hittat en lägenhet i stan och kontraktet kom idag så jag flyttar 1 juli! :) Eller ja, jag får nycklarna då men kommer inte flytta förrän till helgen där. Känns bäst så.
Det ska bli riktigt skönt att komma in till stan igen och ha något eget som man kan rå om. Jag trivs bättre här i Torshälla nu men det är inte roligt att behöva köra bilen fram och tillbaka när man ska jobba.

Idag kom också mina papper från Komvux.
Oturligt nog så fick jag bara plats på två av de fem kurser jag sökt för hösten. Men står som reserv på de förstås. Så till hösten ska jag i alla fall plugga Svenska B och Engelska C. Kan bli intressant. Hoppas på att någon ska hoppa av och lämna över platserna till mig på de övriga tre kurserna så jag kan avsluta det under hösten. Det var jue lite det som var planen med det hela.
Plugga hösten, jobba våren och skola till hösten igen!
Men nu får vi ändra på de planerna lite grann. Känns väl lite sådär att plugga två kurser men kommer knappast säga ifrån mig platserna heller. Det får gå helt enkelt.

Idag är jag ledig under dagen..
Ska leka bartender i Schlagerbaren ikväll. Blir 3:e gången nu. :)
Tycker det är jätteroligt och det går framåt med utvecklingen.. hahaha. Får se hur det går ikväll.

Nu ska jag ta och försöka få nån ordning på saker och ting.

Pusa,
Sanna

Måndag 1/6

Publicerad 2009-06-02 00:41:17 i Allmänt,

Det har varit tyst från min sida den senaste veckan.. men jag har faktiskt haft fullt upp med jobb och livet. :) Klämde in 45 arbetstimmar under onsdag-söndag och det har varit hektiskt under vissa stunder.
I fredags lyckade jag även klämma in en utgång tillsammans med Malin. Jag ville verkligen gå på Fat Joe men det blev inte så, och jag kan säga, såhär i efterhand, att det nog inte var någon större förlust. Istället gick vi på reaggefest på Dekår. Det var en hel del folk och bandet som spelade var faktiskt överraskande bra. Men det kändes inte riktigt som min grej och därför mötte jag och Malin upp My och Philippa och gick och dansade på Nybron en stund. Det var inte jättemycket folk men vi hade trevligt. :)

Åter till jobbet igen då.. Harrys är samma gamla vanliga och jag trivs med att jobba där igen. :) Det är ganska skönt att vara tillbaka på ett välkänt ställe. :) Sen öppnade även Åbryggan i torsdags och helgen har jag jobbat där. Det finns inget bättre ställe att jobba på under en solig dag som på lilla bryggan. ;) Man går runt där i solen och även om man kanske vissa stunder känner att man håller på att smälta bort så är det värt det.. för man får ta del av det fina vädret som erbjuds här i Sverige. Kan inte bli så mycket bättre än det.
Jag skojar däremot inte när jag säger att gått ner ca 3kg sen i onsdags.. Det mesta försvann väl nu under helgen och kanske rentav igår, söndag! Snacka om att det var mycket att göra. Sprang bokstavligt talat häcken av mig. Men jag tackar och bockar för detta betyder jue i alla fall att jag slipper köpa träningskort. ;)
Tror att fötterna har börjat vänja sig vid att gå/springa/stå. Jag ville inte längre kapa av mig fötterna imorse när jag vaknade.. ;)


Idag har jag haft en välbehövd ledig dag..
Jag sov länge, länge, länge.. La mig ute i solen på bakgården och somnade nästan. Skönt var det vill jag lova. Dagar som denna är det inte dåligt att bo i Torshälla, där allt är lugnt och stilla. :)
Lela och Annika kom och hämtade mig och vi åkte till Strägnäs och åt på Riva, som ligger nere vid hamnen. Det blev cevape såklart. Massa gott var det och det var verkligen jättemysigt att sitta där och bara snacka.
Resten av kvällen har vi spenderat på Lelas balkong med vattenpipa (med äppelsmak, haha) och lite gott vin. Känner mig verkligen avslappnad och det börjar bli dags för sängen. :)
Veckan består av jobb och det återstår att se om jag lever på söndagkväll. ;) Skämt å sido.. jag är verkligen superlycklig för att jag nu har ett jobb. Det känns bra. :)

Just ja.. Ska jaga fastighetsägare också.
Jag kanske, kanske har hittat en lägenhet till mig! Skulle inte det bara vara toppen!?

Nee.. nu ska jag sussa.

Pusa,
Sanna
Om ni har glömt hur jag ser ut.. ;)

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela