Sanna - Mitt i livet

Tisdag 30/3

Publicerad 2009-03-30 20:01:47 i Allmänt,

Tid här; 14.00

Sovit massa konstigt inatt.. drömt jättekonstiga drömmar så min plan att starta dagen tidigt gick helt åt pipsvängen (vem var det som sa så??)..
Men får starta imorn istället.. det är alldeles för varmt nu för att gå ut på promenad och så!
Gud va skönt att det äntligen är bra väder och att jag äntligen mår bättre!

Poppat Akon hela morgonen, eller från det att jag vaknade, och blivit på bättre humör!
Tänkte jag skulle visa en film från Americas Backyard.. den här är från sista helgen jag var här i Januari. Filmerna jag tog i helgen blev inge bra alls..




Blir skitglad när jag tittar på den.. Och jag tycker så himla bra om det stället! Det är ett riktigt sommarställe och det kommer nog bli fler kvällar där kan jag tänka mig. :)

Pusa,
Sanna

Glömde säga..

Publicerad 2009-03-30 01:48:06 i Allmänt,

Att klockan är 19.45..
Det är +28c ute och solen har gått ner för en stund sen.
Varje gång man kliver ut genom dörren känns det som att man ska kvävas och de senaste nätterna har jag för första gången sen jag kom hit sovit utan 'täcke'.. alltså bara haft mitt tunna lakan och ändå dött av värmeslag.


Men jag klagar inte.. ville bara dela med mig av det! ;)


Saknar er där hemma..
Älskar er massor också! Det vet ni va? :)


Pusa,
Sanna

Söndag 29/3

Publicerad 2009-03-30 01:29:29 i Allmänt,

Jaha.. och engelskan var visst på topp igår när jag skrev rubriken till inlägget!
Aja.. sånt som händer jue! Skitsamma..

Vilken kväll jag hade igår! Fy fan va roligt.. Dansade, drack drinkar, skrattade och var på allmänt bra humör igår!! Så jävla glad att äntligen få spendera en kväll med några av de roligaste och underbaraste människor jag träffat. :) Jag hade kramkalas hela kvällen kändes det som. :)
Det var varmt, fuktigt och så jävla skönt att kunna stå på ett dansgolv med öppet tak! Det svalkade bra och ännu en gång fick jag en känsla av Hacienda i Kroatien!
Jag älskar verkligen Americas Backyard.. Det är så skön stämning där.
Kvällen var väldigt lyckad och det snurrade väl lite i huvudet när jag la mig för att sova vid 06 imorse.

Vaknade 13.45 och kände väl att det var dags att kliva upp..
Det var inte helt lätt att kliva upp och trots att jag inte varit sådär farligt bakfull så känns det ändå i huvudet att man varit ute igår.. Helt okej med tanke på att det var en lyckad utgång. :)
Men dagen har varit väldigt lugn och kommer väl fortsätta så.. I och för sig är klockan redan kväll (19.20) så jag ska snart krypa ner i sängen och kanske se en film eller läsa lite. Känner mig trött och skulle absolut kunna somna nu. Men får väl lov att vara vaken en stund till annars kommer jag kliva upp 06 imorn.. det vill jag inte! ;)









--------------------------------------------

Förövrigt så är det här en av de bästa låtarna just nu.. :)


It getting hot in here..

Publicerad 2009-03-29 03:23:27 i Allmänt,

Fy och usch.. går jue inte att göra sig iordning i den här hettan!
Men på nått sätt har jag lyckats och jag ska nu klä på mig det sista!!! David kommer om ett par minuter och plockar upp mig och sen ska vi förbi Steve.. nästa destination blir sen Fort Lauderdale!

Gud vad jag ser fram emot att träffa alla ikväll..

Laddar med Akon!! Skönaste.. ;)

Pusa,
Sanna

Lördag 28/3

Publicerad 2009-03-28 15:42:51 i Allmänt,

Tid här; 10.42

Det är lördagmorgon.. Solen försöker tränga sig fram ur molnen och jag är på gansksa humör måste jag säga.. Blev väckt av Bret som stormade in i mitt rum strax innan 10. De är de mornarna som är bäst faktiskt.. När han kommer in och tycker att det är dags att man kliver upp. :)
Nu sitter han här brevid mig i sängen som för att fråga; Sanna får jag titta på Barney på din dator? :) och självklart ska han få göra det också.. bara jag får skriva klart. :)

Morgonens humör bådar gott för resten av dagen och jag ser fram emot kvällen!
Tänkte bara dela med mig av det! ;)

Pusa,
Sanna

Fredag 27/3

Publicerad 2009-03-28 04:01:17 i Allmänt,

Det blev inget skrivande igår..
Jag orkar inte tjata om hur hängig jag är, om mitt lock i örat och hur deprimerande det är att känna sig som att man aldrig blir riktigt frisk. Jag hade verkligen ingenting att skriva om igår..

Idag tänkte jag dela med mig om att jag varit på IKEA tillsammans med Kris, hennes pappa och Bret.
Det var trevligt att komma ut lite och titta på allt fint de har!! Men suget efter att flytta själv blev jue väldigt stort när man traskade omkring där.. Måste nog utforska möjligheterna kring det när jag kommer hem till Eskilstuna. :) Kanske kan vara något. Men ja i alla fall.. så handlade jag en massa svenskt godis; Kexchocklad, marabouchoklad, Dajm, Alhgrens bilar. Blev så mycket som $17! Inte illa att köpa godis för så mycket. Och när jag kom ut i bilen var jag inte ens sugen på det längre.. Haha..
Jag hann dock bara hem innan Bret letade sig in i min påse och åt upp nästan en hel rulle Marabou mjölkchoklad innan jag kom på honom! Haha. Så jag blev en rulle choklad fattigare! Men vad gör man? ;)
Sen öppnade jag faktiskt en påse med bilar nu på kvällen eftersom Carl inte fick några egna då lillebror J.J åt upp hela påsen själv. Så snäll som man är så satt jag till och med och tog ut alla vita bilar åt honom, eftersom han bara tycker om de vita.. Så jag åt några själv också. Och nu mår jag verkligen illa!

Annars har jag inte gjort så mycket idag.. Bara varit här hemma med familjen! Var ute på en väldigt kort promenad bara för att få lite luft och solen stekte på ganska bra. Synd att man inte ska vistas så mycket i solen bara. Men imorn äter jag det sista av medicinen och sen kanske jag kan återgå till ett någorlunda normalt liv. Det skulle vara ganska trevligt faktiskt. Börjar mitt normala liv imorn med att festa! Ser så fruktansvärt mycket fram emot imorn! Att få träffa folk, komma iväg ut.. att vi ska till Americas Backyard gör inte saken värre! Jag älskar det stället. Man får den där riktiga 'utomlandskänslan' när man är där! :) Så ja.. jag är väldigt glad att jag ska iväg imorn! :)

Förövrigt så blev jag jätteglad när min mobil pep till en morgon och jag vaknade av ett sms från käraste Carro. :) Jag vet inte varför men jag fick en varm känsla inom mig. :) Fast jag kunde jue inte svara på det förstås eftersom jag inte har några pengar på kortet! Men jag ska se om jag inte kan fylla på det kanske..
Jag får jue låna ett amerikanskt nummer av familjen så att jag ska kunna ringa när jag behöver skjuts hem osv och jag använde deras telefon ett tag, men det är en Nokia och jag blir galen av ringsignalerna och allt. Fattar jue knappt att det är min telefon som ringer.. Haha. Så istället har jag satt deras kort i min telefon och mitt kort i deras. Funkar jättebra jue.. :)

Nehe.. nu ska jag läsa lite..

Har haft en sån spänningshuvudvärk nu i två dagar.. Det försvinner under dagarna men kommer tillbaka lagom tills att jag ska sova. Så himla irriterande. Dessutom så har det här locket och mina bihålor gjort att jag knappt kan böja huvudet åt nått håll utan att det spänner. Men jag får se det positivt.. Locket har nästan släppt helt nu! :)

Och sen har jag haft en pirrande känsla i magen också.. Nästan sådär så att man mår illa!
hmm..

Pusa,
Sanna

Onsdag 25/3

Publicerad 2009-03-26 04:36:45 i Allmänt,

Det räcker nu!!

Jag orkar inte vara sjuk längre..
Ibland känns det som att det verkligen börjar släppa och andra gånger så känns det som att det inte alls kommer att bli bra! Det är bra nu.. har jag sagt!!!

Locket i örat sitter fortfarande kvar.. Över en vecka är det nu! Och varje gång jag böjer fram huvudet så spänner det och det känns som att huvudet ska explodera!
Blääääääääääähhhhhhhhhhhh

Ska sova nu och hoppas på att morgondagen är bättre..

3 dagar kvar av medicinen i alla fall! Sen blir det fest kan jag meddela!
Skulle kunna döda för ett glas vin just nu! :/

Pusa,
Sanna

Tisdag 24/3

Publicerad 2009-03-25 05:44:30 i Allmänt,

Ja, egentligen så är det väl onsdag redan, men skitsamma..

Har varit på Coral Square Mall idag och tänkte att jag skulle shoppa..
Kom hem tomhänt!! Det enda jag köpte var en macka på Subway och en cola!
Jag är då absolut inte shoppaholic och det är väl kanske lika bra för plånboken.. men nån gång då och då kan man väl försöka sig på att hitta nått man vill ha! Jag vill gärna shoppa det är inte det. Men jag hittar jue aldrig nått jag verkligen vill ha eller så tycker jag inte att det sitter nå bra eller så är det nått annat fel. Så det är ganska tråkigt. :(

Fast jag kan säga att jag tog igen det lite när Velia kom och hämtade mig och ville åka till köpcentrat igen.. Då fick jag med mig ett par flip flops ($10) och det bästa av allt Akons nya skiva! ($17).. Så lite pengar gjorde jag av med idag i alla fall! Jag har lyssnat sönder alla Akons låtar på Youtube ett bra tag nu och vill jue självklart ha de i min dator och mp3 så det var lika bra att inhandla den skivan. Varenda låt är jue helt underbar! :) Poppade med Velia i bilen.. ;) Vi åkte till Tijuana Taxi och åt middag och skulle lyssna på en av Velias vänner som skulle spela på en sån 'Open mic night'.. Han var verkligen jätteduktig!
Väldigt oplanerad och spontan kväll och jag tycker det är så skönt att komma ut och träffa lite folk.

Nu längtar jag verkligen tills på lördag.. då ska det festas ordentligt! Plus att det ska bli så roligt att träffa alla igen! Känns som att det är på tok för länge sen nu.

Måste ta en värktablett och se om jag kanske kan sova lite.. Har en mensvärk som driver mig till vansinne! Kul att man fick det också! Men lika bra när jag har allt annat också.
Nästa vecka ska jag försöka ta nya tag och bli en krya och roligare människa. :)

Pusa,
Sanna


Velia, Daniel, Karo och jag på Tijuana Taxi..



Jag vet inte om man ser så mycket skillnad på håret..
Men det är i alla fall nygjort och fräscht och jag slipper få panik! ;)

God natt

Publicerad 2009-03-24 03:08:54 i Allmänt,

Tid här; 22.00

Haft en väldigt oproduktiv dag idag kan jag meddela.. Mest för att jag vaknade så sent och för att jag haft en fruktansvärt sprängande huvudvärk som inte riktigt velat ge med sig.
Och när jag inte ska vistas i solen heller så finns det jue inte så mycket man göra. :/
Mina skattepapper från Holland, som mina föräldrar skickade till mig, kom i alla fall idag och hade jag inte huvudvärk innan jag tittade på de så kom den i alla fall efteråt.
Usch, va jobbigt!! Sitter med Google Översätt och försöker lista ut vilka frågor jag behöver svara på eftersom det är ett helt häfte och känner mig ändå ganska förvirrad.
Jag vet att det inte är många frågor jag behöver fylla i.. men att lista ut vilka de få frågorna är kommer nog att driva mig till vansinne innan jag är färdig. Nederländska är ett skitspråk!!

Lovade mina föräldrar att jag skulle slänga upp ett kort på hur håret blev, men jag har inte orkat göra iordning det så det skiter jag i idag. Men imorn kommer det nog ett..
Tänkte försöka ta mig till nått köpcentrum för att försöka hitta nått att ha på mig på lördag då Juniors, Stevens och David födelsedagar ska firas på Americas Backyard i Fort Lauderdale. :)
Ser fram emot det hur mycket som helst, kan jag lova! Ska bli så roligt och det verkar som att de flesta som jag träffade förra gången jag var kommer att vara med och fira! Så det ska bli extra roligt. :)
Fast huruvida jag kommer iväg imorn beror helt på hur jag mår. Men det skulle inte sitta fel att kanske åka till Sawgrass och vandra runt. Titta in på Forever 21 och se om det finns nått fint där kanske..
Tyvärr så jobbar jue alla andra så det blir att jag får gå runt själv, vilket inte är det roligaste, men vad ska man göra?

Aja.. jag ska försöka läsa lite och sen är det sussa som gäller.

Om det här jävla locket i örat kunde släppa nån gång så skulle jag bli väldigt lycklig!! Trött på att gå runt och känna mig som att jag stoppat 10kg bomull i örat! :(

Pusa,
Sanna

Måndag 23/2

Publicerad 2009-03-23 17:06:39 i Allmänt,

Tid här; 11.50

Jag vaknade för ca 20 min sen.. och då somnade jag ändå vid 22 igår!
Snacka om att jag varit trött och behövt sömnen.

Det blev en heldag med Jack igår eftersom alla i huset skulle få håret fixat. :) Han är verkligen en trevlig, rolig och smart människa. Jag skrattade så jag fick ont i magen kan jag lova.
Jag blev nöjd med håret i alla fall, det är inte lika kort som jag hade förväntat mig att det ska vara, men det är fräscht och nyfärgat i alla fall och det känns väldigt skönt.
Jag har fortfarande lock för örat, vilket självklart är skitirriterande men det gör inte ont i alla fall. 6 dagar kvar att äta av medicinen, vilket betyder att jag inte får vistas ute i solen eller dricka alkohol förrän på lördag. Då äter jag sista tabletten och resonerar att det inte kan göra nån större skada direkt. ;)

Börjar däremot känna av mensvärken och tror att jag möjligtvis kan vara lite PMS:ig för tillfället.. Känns jue mindre bra. Men kanske bättre att allt kommer på en gång så att man nästa veckan kan känna sig som en människa istället. Det skulle vara ganska trevligt.

Jaha.. titta lite på tv en stund då.

Saknar er..

Pusa,
Sanna

Söndag 22/3

Publicerad 2009-03-22 20:37:55 i Allmänt,

Tid här; 15.30

Jag skrev ett inlägg igår, som inte publicerats.. hmm. Jag skrev i alla fall att jag inte orkade sitta hemma längre och att jag bestämde mig för att följa med Melissa ut en sväng, fast nyktert.

Hade i alla fall en rolig kväll med Melissa, Tariq (hennes pojkvän) och hans två kompisar.
Vi var i Hollywood på en klubb som heter Sostra (om jag inte minns fel) och det var Soca-fest. :)
Dansade mer eller mindre rumporna av oss och kan meddela att jag har världens träningsvärk idag.. ännu värre kommer det väl vara imorn.
Det var jätteroligt att komma ut lite och träffa lite folk.. träffade en jättetrevlig kille som faktiskt gav mig sitt nummer.. inte för att jag vet om jag kommer att höra av mig men det är jue lite roligt i alla fall.
Vi åkte hem strax innan 04 men jag somnade jue inte förrän 05!
Somnde som en stock..

Gick upp 09.30 eftersom Jack kom för att fixa håret på oss här..
Sitter just nu i en tork faktiskt med hårfärgen och det ska snart vara färdigt för tvätt. :) Sen ska det klippas.. ska bli väldigt skönt att få det gjort! Man känner sig så mycket fräschare jue.



Trött idag.. haha

kanske?

Publicerad 2009-03-22 01:06:57 i Allmänt,

Jag tror att jag kanske följer med Melissa ut ikväll..
Orkar inte sitta här länge.. Vill så gärna träffa folk!! Och suget blev ännu större när Melissa kom över för en överrasknings-snabb-visit! Det var så kul att se henne!

Så jag går nog ut med henne och sen kan jag vila resten av veckan igen..
Kan jue inte dricka med tanke på att jag äter antibiotika, men jag kan alltid dansa och bara ha roligt. Kommer jue inte ens vara bakis imorn jue. :) Får tänka positivt.
Så ja.. nu bestämmer vi att lilla Sanna följer med Melissa.. :)

Hoppas det kommer att kännas som ett lika bra beslut när jag är sminkad och klädd..
*håller tummarna*

Pusa,
Sanna

....

Publicerad 2009-03-21 20:59:44 i Allmänt,

Jag har en dålig dag idag..

Vet inte varför heller.. men så är det.

Jag får skylla på vädret, örat och.. ja, vad mer?

Lördag 21/3

Publicerad 2009-03-21 16:17:01 i Allmänt,

Tid här; 11.05

Jag blir lite förvirrad över vad det egentligen är för dag.. Igår morse så visste jag att det var fredag men under dagens gång så försvann det liksom ur minnet på mig. Inte förrän på kvällen igen, ganska sent också, kom jag underfund med att det faktiskt var fredag. Dagarna smälter ihop när man är sjuk och inte aktiverar sig..
Regnet öser i alla fall ner där ute och det är så grått och trist att man inte ens vill kliva upp ur sängen. Krypa längre in under täcket är något som däremot lockar. Fast jag vill inte vara sängliggandes hela dagen heller.

Melissa hörde av sig idag och frågade om jag vill gå på fest med de.
Jag saknar den flickan massor, har jue inte träffat henne på hela tiden jag varit här nu, men jag kan verkligen inte gå ut ikväll. För det första vill jag bli ordentligt frisk och för det andra känns det inte okej att gå ut och spendera pengar den här veckan med tanke på alla läkar-och medicinkostnader jag har haft. Så det blir en lugn hemmakväll med film igen.. Även fast det skulle vara väldigt skönt att bara gå ut och träffa lite människor!

Idag har till och med locket i örat släppt lite grann.. Jag hör mycket bättre och det är skönt att inte behöva känna sig som att man hela tiden går runt med en stor hink (eller nått) över örat och höra sig själv prata så högt.
Kris körde mig för att köpa cigg igår och jag pratade så tyst jag kunde med affärsbiträdet eftersom det, i mitt huvud, kändes som att jag nästintill skrek! Hahaha.. men som sagt har det lättat lite.

Imorn får jag håret fixat! Massa skönt ska det bli.. :)


Massa kär i den här är jag också.. :)



Glömde..

Publicerad 2009-03-21 05:53:16 i Allmänt,

Glömde säga att jag lagt in lite nya bilder i min ena Bilddagbok, det är lite bilder från förra gången jag var här i Florida.. och är det så att du inte får tillgång till den så hör av dig så skickar jag lösenordet. ;)

Nu säger jag godnatt..




Det här är den första bilden jag syns på på över en vecka..
Ni vill nog inte veta hur jag har sett ut den senaste tiden och jag vill inte bli påmind.
Men nu är jag på rätt väg i alla fall

Ett tips..

Publicerad 2009-03-21 05:22:56 i Allmänt,

Jag har tagit det väldigt lugnt idag..
Jack, Kristinas frisör var här för att kolla ut en färg till mig som vi ska sätta i på söndag, istället för måndag.. Jag ska alltså inte bleka håret denna gång utan färga.. Fast det är fortfarande en ljus, askblond kanske, färg.. så det kommer nog inte bli någon större skillnad! Jag är väldigt nyfiken på hur det kommer att se ut. Det blir nog bra tror jag. Det roliga var att Jack fixade mitt hår när jag var här för tre år sen.. och han kommer ihåg en rödtott! Haha.. han tyckte däremot att jag passade mycket bättre i det blonda. :)
Han är hur trevlig som helst och jätterolig.. man får ont i magen när man spenderar mer än 30min med honom!

Örat har inte besvärat mig så värst mycket idag.. Det är det här locket som irriterar mig bara! Jag hör jue inte så bra så det är ganska jobbigt. Nu mot kvällen har värken kommit tillbaka lite grann men det gick ganska snabbt över med hjälp av några värktabletter. :)
Tvättat håret har jag, äntligen, vågat mig på att göra också! Kan tala om att det var det bästa jag gjort på vääääldigt länge! Hur underbart är det inte med nytvättat hår?? ;)

Kvällen har jag spenderat med film och bara tagit det lugn, så skönt så.. :)
-------------------


Jag måste tipsa er om en sak.. :)

För ett tag sen så snubblade jag över en e-tuna tjejs blogg.. Sandra heter hon och har startat ett eget företag för bad-och underkläder, CKRETS. Hon syr allt själv, alltså är varje plagg unikt. Jag har kikat på hennes kreationer väldigt många gånger och varit väldigt sugen på att beställa någon av hennes underbar plagg.. för de är verkligen underbara. :) Med tiden så kommer jag nog absolut att köpa något av henne.





Om ni klickar på bilden ovan så kommer ni till Ckrets bloggen där hon lägger ut sina senaste plagg och där man kan skicka in sina beställningar eller önskemål.. :) Ta er en titt.. det är väl värt det kan jag lova.


Nu ska jag sussa..

Pusa,
Sanna

Tidsfördriv..

Publicerad 2009-03-20 20:13:02 i Allmänt,

Lovar du att vara ärlig? Självklart
Du heter:
Sanna
Smeknamn: Kryckan, Santtu, Sannukka, Nasse possu, IKEA ;)
Låt som när du är ledsen sörjer till? Hmm, Säkert nån Oliver, Gibonni eller Toni Cetinski låt
Beroende av: Cigg, nässpray (ja, det är sant)
Vem behöver du mest just nu: Min familj och mina vänner
Vad tror folk om dig? Hmm.. att jag är en person som är glad, framåt och oblyg
Stämmer det? Ja, till viss del.. ibland är jag totala motsatsen.
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon, oftast får jag höra att jag lyser som solen själv. :D
Vad säger du för att imponera på någon? Gör inget speciellt.. är bara mig själv.
Hur imponerar man på dig? Var dig själv och var ärlig.
Brukar du skratta för dig själv? Ja, det händer ganska ofta.. speciellt på ställen där det kanske inte är läge för det heller, typ bussen, när jag går i affären.. Kan inte hindra det. Haha
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Vad händer chica? Hur mår du ikväll? (På engelska dock)
Vilken är din favoritmålning: Hmm.. ingen aning
Var bor du? Torshälla
Trivs du där: Hmm, nja.. lite långt från allt i Eskilstuna.
Äger du några converse: Nope
Sprit, cider, vin eller öl: Vin
Brukar du bli för full: Japp, det har hänt..
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk i mot något: Ja, jag har pollenallergi och mot kemikalier
Har du haft sex idag: Hahaha.. nee!
Nästa mål i ditt liv: Börja skolan till hösten
Hur svarar du i mobilen: Sanna, eller Hallå
Vem ringde du senast? David
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Varför har du inte hört av dig och sagt att du är tillbaka i Florida för??
Antal timmar sömn inatt: 7
Sov du ensam: Ja
Tycker du om din pappa: Klart jag gör.. :)
Brukar du komma i tid: Ja, oftast.. fast ibland får jag verkligen stressa
När mår du bra: När jag är med vänner och familj.
När blev du fotad senast: Förra veckan tror jag,,
Hur känner du dig nu: Trött och fortfarande hängig.. men positiv
Vanligaste färg på dina kläder: Svart.. men man kan nog hitta nått blått, grönt och vitt också.
Vad tycker du om fötter: Inget speciellt.. de är där
Är du smart: Ibland.. ;)
Var du aktiv i skolan: Jadå.. elevråd, antivåldsgrupper, hejarklack
Vad saknar du: Familjen, vännerna, Kroatien och lite annat
Hade du en bra kväll igår: Hmm.. nja. Den hade kunnat varit bättre..
Favorit dryck på morgonen: Jag dricker en Red bull varje morgon, för att få i mig koffeinet
Rakar du benen: Japp
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt midnatt kanske..
Är du blyg? Ibland..
Sysslar du med någon idrott: Hahaha.. nee!
Vill du hellre ha mail än brev: Brev kan vara roligt ibland.. men blir glad av mail också.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Har du spytt offentligt: Det har hänt.. efter en karuselltur. :/
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Oj, vad skulle man inte göra? :)
Är du nöjd med ditt liv: Ja, överlag.. Jag vet i vilken riktning jag vill gå nu i alla fall. Finns jue vissa saker jag gärna skulle ändra på, lägga till osv.. men allt har sin tid. :)
Är du bortskämd: Nja, det kan jag väl inte påstå.. ibland får man kanske bjuda sig själv på något.
Vad gör du i morgon: Vet inte än.. men vilar nog resten av helgen för att bli av med förkylningen.
Vad är det värsta du vet? Falska människor
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Hmm, det varierar
Vad behöver du just nu? Bli frisk från den här förkylningen, lite sol och lite umgänge (vänskapligt alltså)
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? hmmm..
Vad längtar du till? Nästa helg kanske..?
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag är väldigt lyckligt lottad. :)
Vad använder du för shampoo? John Frieda (Blond schampoo), silverschampoo.
Vad är det finaste du fått? Jag kan inte lista någon favorit..
En speciell dag du minns: Studenten, balen, 25/6-06 (körkort) mfl
Hur gammal är du: 23 år
Tycker du om någon just nu: Hur menar de? Jag tycker om en massa människor. Någon speciell? Kanske ;)
Om fem månader: Ska jag börja skolan, gå på bröllop och njutit av en trevlig sommar. :)
Du samlar på: Ingenting speciellt.. Erfarenheter kanske?
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Någon av mina vänner eller någon av mina föräldrar
Gillar du golf: Nja, har inget större intresse för det.
Vilken tid gick du upp idag: 11.15
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja, eller i alla fall det som är min säng här i Florida.
Har du strumpor på dig nu: Nej
Vad ska du göra ikäll: Kolla på film och bara vara..
Är det okej att gråta: Klart det är.. att gråta är renande
När grät du senast: Igår!
Laddar du ner musik och film från Internet: Nej, jag vågar inte! Haha
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Vart ska jag börja? Haha..
Bär du glasögon eller linser: Nej.. än är det ingen fel på min syn.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, det gör jag inte.. Så länge man trivs i det man har på sig så spelar det nog ingen större roll vart kläderna kommer ifrån.
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Det beror helt på vad jag gjort kvällen innan.. ;)
Har du piercing: Räknas hål i öronen?
Vill du gifta dig: Absolut.. snart! :)
Vill du ha barn: Samma här.. :)
Solar du ofta: Nja.. periodvis.
Är du bra på att laga mat: Nja, jag försöker.
Gillar du att dansa: Älskar det.. :)
Är du flygrädd: Ja.. när det gäller längre resor.
Hur vig är du: Ungefär lika vig som ett kylskåp.. haha
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Strawberry cheesecake (både GB's och Ben&Jerrys)
Tror du på ett liv efter döden: Jag försöker inte tänka på döden
Tycker du om sushi: Nja.. inte lärt mig uppskatta det. Fast jag äter gravad lax.
Vad äter du helst när du ser på film: Onyttigt och gott.. :)
Bor dina föräldrar tillsammans: Jepp
Har du tandläkarskräck: Lite grann
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska.. utan tvekan
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Det har hänt
Biter du på naglarna: Det har nog hänt tidigare
Röker du: Ja
Hur ofta tränar/motionerar du: Aldrig, just nu.. men hoppas snart komma igång. :p
Senaste låt du hörde: Beautiful - Akon
Vad gör du på helgerna: Det beror helt på vilket humör jag är på.. :)

Fredag 20/1

Publicerad 2009-03-20 17:03:02 i Allmänt,

Tid här; 11.50

Jag tror att jag faktiskt är bättre i örat idag.. Har inte vaknat en enda gång under natten av att det värker!! Jag var tvungen att fråga Kristina om det verkligen kunde visa så mycket skillnad på bara en dag. (Skeptisk som man är).. Men hon sa att det var det hon hade förväntat sig av min andra medicin! Wow, säger jag bara..
Visst känner jag av en mindre värk.. den ligger liksom lite gömd där långt bak i örat, men det är inte som det har varit tidigare och för första gången på evigheter känns det som att jag faktikst sovit en hel natt!
Jag har fortfarande lock för örat och har svårt att höra vad folk säger, men det kan jag leva med ett tag till.. om det betyder att jag ändå håller på att bli frisk. :)

På måndag ska jag förresten klippa mig.. snacka om att det är dags! Tänker inte göra som förra gången att jag låter håret vara orört och se ut som.. ja, jag vet inte vad jag ska kalla det, när jag kommer hem. Fick verkligen panik!! Om jag fixar håret på måndag så ska det vara lagom tid att fixa det när jag kommer hem sen i maj.. Skitbra jue! :)
Pratade med Maja igår, hon är jue i Bradenton, som ligger ca 2½ timme från där jag bor, och jobbar som au-pair i ett år. Vi ska väl försöka klämma in en helg i Miami när hon är långledig i April! Jag kan inte låta bli att se fram emot det.. Det ska bli kul att träffa någon från hemma liksom.. Och komma bort en stund! :)

Nej.. nu måste jag faktiskt försöka mig på att tvätta håret!! Jag blir alldeles galen på det som det är just nu.. Men hur jag ska jag göra för att inte få vatten i örat?? Orkar inte anstränga mig ju..

Oj.. nu öser regnet ner igen!

Pusa,
Sanna

hmm

Publicerad 2009-03-20 05:06:24 i Allmänt,

Något som man absolut ska göra är jue att läsa bipackssedeln som följer med din medicin när du börjar med en ny medicin.. bara för att veta vad du ska tänka på.
Om man nu inte är i USA såklart!! Snacka om att man verkligen kan bli deprimerad.
Här så måste man jue verkligen lista alla biverkningar man kan tänkas få av en medicin annars finns det jue en risk att man kan bli stämd.
Min antibiotika kom med en bipackssedel med en och en halvsida av biverkningar.. Allt från döden till vanlig yrsel och magont. Det var jättetrevligt att läsa.

En annan sak som jag upptäckte är att jag måste hålla mig borta ur solen medans jag äter min medicin! :(
"Denna medicin kan göra din hud känslig för solljus och solarieljus. Du kan få allvarliga brännskador, blåsor eller svullnad av huden. Du bör använda både hatt och heltäckande kläder om du behöver vistas ute i solen.."
Där sprack mina planer för nästa vecka.. :(

Nu ska jag försöka läsa lite och tänka bort allt det jag läst så jag inte helt plötsligt får för mig att jag känner av några av de allvarligare biverkningarna.. Haha






Jag behöver en kram!!!!!

Jag hade rätt..

Publicerad 2009-03-20 03:23:22 i Allmänt,

Jag var hos doktorn idag igen..
Tydligen hade inte infektion blivit bättre så de satte mig på en annan antibiotika. Egentligen så hade det bästa varit att få penicillin men eftersom jag vet att jag är allergisk mot en slags penicillin, men inte vet vilken, så vågade de inte ge mig nån alls. Alltså fick det återigen bli en antibiotika.
Tänker inte tala om hur fattig jag blev.. men kan säga så mycket att det chockade mig ganska hårt och att det var betydligt mycket mer pengar än i tisdags när jag var hos doktorn. :/

Jag fick alltså en ny kur som jag måste 10 avskyvärda dagar!! Och dessutom så fick jag örondroppar för smärtan. De ska bedöva örat och jag måste droppa 5 gånger om dagen! Skitroligt!! Wooohoooo. :$
Jag har ätit så mycket medicin den senaste tiden och tyvärr inte ätit så mycket mat, då matlusten har lyst med sin frånvaro, att jag snart kommer att oroa mig för hur min kropp verkligen tar de här medicinerna.. Då pratar vi självklart mest om vanliga värk-och förkylningstabletter. Men jag går runt lite sådär bedövad och som i ett töcken hela dagarna.. och det får nog snart vara slut på det snart!
Men för tillfället ligger jag här i min säng med ett bedövat öra, ett värkande huvud och en irriterad hals och tittar på En värsting till Syster, en gammal klassiker som alltid gör mig glad!

Jag kan knappt vänta tills jag blir bättre..
Nu vill jag bli bra så jag kan gå ut och motionera och äntligen gå och njuta i solen.. eller när den kommer tillbaka i alla fall! :p Att komma ut och träffa människor!! Inte sitta inne och känna mig hängig.
Steve, Junior och David fyller alla tre år nästa vecka så om jag inte är helt ute och cyklar så blir det nog fest nästa helg! Det kan jag säga att jag ser väldigt mycket fram emot. :) Så nu är det vila som gäller..

Nu ska jag se klart min film..

Pusa,
Sanna

Torsdag 19/3

Publicerad 2009-03-19 15:56:43 i Allmänt,

Tid här; 10.48

H*lvetes, piss, skit..

Jag är inte bättre i örat!! Och detta betyder jue självklart att jag måste gå tillbaka till läkaren och få någon annan medicin.. Vilket betyder att jag kommer bli ännu fattigare!!
Just nu känns det som att jag vill åka hem!! Helt ärligt.. för ska jag vara sjuk kan jag lika gärna vara hemma.
Alltså.. det värker fortfarande lite grann och jag har fortfarande lock för örat.. så det kan jue inte ha blivit bättre. Dessutom så har halsen börjat göra ont igen.

Jag vet att jag inte, egentligen, borde klaga om såna här fjuttiga saker.. speciellt inte när andra har det så mycket värre! Men det här är verkligen skitjobbigt just nu. Det går över.. ja visst! Men när??!!
Jag har inte varit utanför det här huset, om man nu inte räknar med affären, på snart två veckor!! Jag blir galen på att inte göra något och på att gå runt och vara hängig.. Det är inte jag.. Jag är glad, vill göra saker!
Jag har gått ner ca 3kg under de tre veckorna jag har varit här och mest är det väl för att maten inte smakar ordentligt nu när jag är sjuk.. så det är jue jättebra att så fort jag börjar må bättre så kommer de att komma tillbaka.

Jag är skitnegativ idag.. och vill inte ens kliva upp ur sängen!
Och jag tänker faktikst inte ursäkta mig för det heller..

Bättre??

Publicerad 2009-03-19 03:46:33 i Allmänt,

Jag vet inte om mitt öra blir bättre.. :(
Det känns inte som det i alla fall.. det gör fortfarande ont och jag knaprar fortfarande piller! :/ Läkaren sa att om det inte blivit bättre efter två dagar så var jag tvungen att komma tillbaka för att kanske byta ut min medicin! De skulle visst ringa.. så det blir väl imorn då kan jag tänka mig..
Jag ber till Gud just nu att jag kommer att vakna imorn utan smärta i örat! För jag vill verkligen inte gå tillbaka dit och betala mer pengar och bli ännu fattigare! :(
Då kan jag faan lika gärna åka hem.. för jag har ingen större lust att spendera hela min tid i Florida sjuk! Vad är det för meningen med det?

Jag vet inte riktigt vad jag funderar över just nu.. Det är så mycket tankar som snurrar!
Igår hade jag fått inte mindre än två bröllopsinbjudningar skickade hem till Torshälla.. Ganska roligt att de dök upp på samma dag., Mamma var väldigt imponerad av korten. De var visst jättefina. ;)
Det ena var till Fridas och Patos bröllop och det andra var för Annelies, min skånska vän som jag träffade i Florida när jag var här för tre år sen. Jag ser väldigt mycket fram emot att gå på båda vigslarna. :)
Hur mycket jag än gläds med mina vänner för att de faktiskt hittat rätt så kan jag inte låta bli att känna mig lite ensam. Jag vet att det är dumt att tänka så.. men hur kan man låta bli?
Usch.. orkar fasen inte ens tänka på det..

Förövrgt så håller jag med alla andra om att nya facebook suger ordentligt!! Jag ogillar den starkt!!

Nu ska jag titta på slutet av Mamma Mia och sen sussa..

Pusa,
Sanna

Onsdag 18/3

Publicerad 2009-03-18 18:02:30 i Allmänt,

Tid här; 12.55

Hade ganska svårt att somna igår.. och vaknade sen såklart vid 06 imorse med världens värk i örat! Det var svårt att somna om kan jag lova. Pillade i mig 3 advil och somnade sedan om efter mycket om och men..
Vaknade nu strax efter 12 och känner att värken börjar komma tillbaks. :(

Det är sjukt vilka konstiga drömmar man kan ha när man knappt ens sover.. Kommer jue självklart inte ihåg vad jag har drömt i helhet men jag vet inte om det jag kommer ihåg är nått som jag borde dela med mig av heller... Hahahahaha
Vädret är blött och grått och ska visst vara det ett par dagar.
Floridaborna är överlyckliga eftersom det inte har regnat ordentligt på flera veckor.. Om det har regnat så har det duggat ett par minuter och sen har det försvunnit. Men inatt så har det, mer eller mindre, öst ner!
Det var ganska mysigt att höra regnet smattra utanför fönstret.. Konstigt nog fick det mig att tänka på Kroatien..

Det sista man egentligen vill ha på sin semester är jue regn.. men när det ändå kommer och man bara kan ligga kvar i sängen och mysa!! Guuud, vad underbart det är! Det är egentligen de dagarna man absolut ska ta vara på.. Regniga dagar på semestern tillsammans med någon som man verkligen tycker om.
Varför jag säger att det var konstigt att jag började tänka på Kroatien är för att jag faktiskt inte har tänkt på just det på väldigt länge.. och jag har inte direkt länkat regnväder till sköna dagar i Kroatien tidigare. Hahaha

Men som jag sagt tidigare, så är det ganska roligt hur hjärnan lagrar vissa händelser i minnet och liksom plockar fram de i helt oväntade stunder! Små guldklimpar helt enkelt. :)

Nu måste jag försöka äta något också..

Pusa,
Sanna

Nästa sjukdom på tur;

Publicerad 2009-03-18 03:32:09 i Allmänt,

Nästa sjukdom på tur är; *TRUMVIRRVEL*... öroninflammation!
Jo men tackar.. jag mår jättebra!!!

Jag har varit på CVS, där de har en liten läkarmottagning, lite av en drop-in mottagning eller nått.
En erfarenhet rikare (hälsa på doktorn i USA) och 111 dollar fattigare (68(!!!!!) dollar för undersökningen och 43 dollar för antibiotikan) är jag förhoppningsvis nu på väg att bli bättre!
Det får vara slut på de här sjukdomarna nu.. Jag orkar inte mer!!

Men fatta att jag betalade 68 dollar för en jävla undersökning på en drop-in mottagning!!!!!!
Att få läkarvård i det här landet är fasen inte billigt! Förstå om jag hade kommit ut därifrån och läkaren hade sagt att det inte var något fel på mig.. då hade jag blivit galen!
Blir jag inte mirakelbotad nu kommer jag att gråta blod! Det är en sak som är säker.
Hon blev i alla fall glad när hon hörde jag använde Nasonex eftersom det tydligen ska hjälpa mot trycket i öroat också.. så det är jue bra det. Annars hade hon väl skrivit ut det också och jag hade blivit ett tiotal dollar fattigare.

Men jaja.. nu är jag på rätt väg i alla fall och förhoppningsvis kommer jag att vara frisk nog till helgen då det är Brasiliansk festival. Velia skickade meddelande igår och skrev att jag absolut inte får vara sjuk eftersom vi Måste gå. Så det kan bli roligt.. bara jag bli bättre.

Nee, nu ska jag hoppa i säng.

Pusa,
Sanna

Tisdag 17/3

Publicerad 2009-03-17 17:38:16 i Allmänt,

Tid här; 12.30

H*lvetes, j*vla, piss, skit...
Är det inte en sak så är det en annan!!

Jag har legat vaken halva natten med en sån smärta i mitt vänstra öra att jag trodde att mitt huvud OCH min trumhinna skulle explodera!! Jag fattar inte varför allt behöver hända på en och samma gång!!??
Det känns som att man bli straffad för något just nu..
Jag har fortfarande lite värk, inte lika kraftig som inatt, men det känns ändå. Och när jag pratar eller om folk pratar med mig så låter det, i mitt huvud, som att man pratar in i en såndär mikrofon som ekar tillbaka.
Vet ni vilken jag menar?? En sån som man hade när man var liten.. skitjobbig sak!
Aja, i alla fall så låter det så när jag försöker prata! Och jag blir galen!!!!!!

Ringde min mamma mitt i natten eftersom jag inte riktigt visste vad jag skulle göra.. Det lättade lite när jag fick prata med henne! Ville inget hellre än att vara hos mina föräldrar igår! Jag kände mig som 7 år och ville bara bli kramad och ompysslad.. Det vill jag visserligen fortfarande. Men jag försöker att inte låtsas om det. Haha

Jag hatar det här! Det känns som att jag bara varit sjuk sen jag kom till Florida!
Hur kul är det? När ska det vända? Skriver jue knappast om några roliga saker.. det är jue bara trötthet hit, förkylning dit.. Men det är så det ser ut just nu. Hade man jue lika gärna kunna varit hemma i Tuna jue. :/

Jaja..

Pusa,
Sanna

I'm a Barbie Girl

Publicerad 2009-03-17 02:42:47 i Allmänt,

Hahahahaha..

Jag kom precis på nått som jag har glömt att berätta!
När jag var på bröllopet med Melissa på min födelsedag.. kommer ni ihåg att jag berättade om det. Det där indiska bröllopet där jag hade sari på mig för själva vigseln.
I alla fall.. efter själva vigseln så var det jue lite mat, dans, dricka osv. Melissas kompisa Shalmar var DJ och spelade en massa skön musik och vi dansade lite grann.

Helt pötsligt kommer Aquas Barbie Girl på!! Helt sjukt, jag vet!
Och jag kunde inte hålla mig.. såklart! Jag började sjunga och dansa och gjorde en massa dumma rörelser till låten och tänkte väl inte direkt på vad jag gjorde heller. Men helt plötsligt inser jag att en stor del av gästerna faktiskt tittar på mig och typ tror att jag är helt konstig i huvudet. Jag kunde jue inte direkt sluta.. haha. Så jag fortsatte med min 'dans' tills Shalmar bytte låt. Det satt ganska klockrent kan jag säga.. Folk tyckte det var skitkul att jag visste vad det var för låt och att jag inte direkt brydde mig om vad jag gjorde.. haha!

Det gäller att bjuda lite på sig.. men kan tänka mig att det måste ha sett roligt ut med tanke på hur jag var klädd.. väldigt traditionsenligt för bröllopet och sen gjorde det där.

Såhär såg jag ut i alla fall..



och här är självklart låten.. kommer ni ihåg? ;)


Måndag 16/3

Publicerad 2009-03-16 17:59:10 i Allmänt,

Tid här; 12.50


Vädret är verkligen skit idag.. grått med regnmoln så långt ögat når! Man ser hur solen försöker klämma sig fram men lyckas inte riktigt med det.
Lika bra det för efter en, mer eller mindre, sömnlös natt så mår jag som en kratta idag! Vilket är lite bättre än den där överkörda personen jag var för några dagar sen, men fortfarande inte riktigt bra.
Inte tillräckligt bra för att man ska orka med nått! Och det är fortfarande obehagligt att svälja.

Just idag hade jag gärna varit hemma i Tuna.. nerkrupen i soffan med en massa täcken! Med mamma och pappa! Jag saknar er massor!!

Nu ska jag försöka se om jag kan äta nått kanske..

Pusa,
Sanna

Åååh..

Publicerad 2009-03-16 06:34:25 i Allmänt,

Jag vet att jag borde sova.. men jag fastnade på Youtube och rotade runt.
Hittade denna.. fick värsta rysningarna! Deras röster passa så bra ihop! Helt sjukt. :)





Och kommer ni ihåg det här?? :)


Söndag 15/3

Publicerad 2009-03-15 23:34:57 i Allmänt,

Jaha.. vad ska jag skriva egentligen?
Vädret fortsätter vara sådär otroligt fint med sol, sol, sol och +30c och jag fortsätter må piss!
Inte lika mycket som igår.. men tillräckligt för att jag inte ska kunna njuta av sommarvädret jag har utanför dörren!! Aaaahhhhh!! Jag blir galen!

Bitter?? Vem?? Jag??
Inte alls..
Imorn hoppas jag att jag ska må bättre för då fan ska jag bege mig ner till stranden ett par timmar! Det kan ni hoppa upp och sätta er på! ;)

Meningslöst inlägg.. jag vet! Men vafan!

Pusa,
Sanna

Bläääääääh!

Publicerad 2009-03-15 03:26:02 i Allmänt,

Det har varit +30c idag.. heeeela dagen!  Och det har känts som att man ska smälta bort!!
Med min förkylning och allt så har det inte varit så trevligt här idag! Jag hatar att vara sjuk!!!!! :(
Och självklart ska det vara asfint de närmaste dagarna och jag känner mest bara för att lägga mig ner och dö just nu!! Så nu ska jag ta ett par av mina bästaste piller och somna gott. :)

Tänkte bara att jag skulle få klaga av mig lite grann..

Kan någon, snälla, komma och ta hand om mig nu!? :/

Pusa,
Sanna

Lördag 14/3

Publicerad 2009-03-14 18:46:41 i Allmänt,

Tid här; 13.43

Tänkte inte ens kommentera om vädret då det är helt toppen!! Och jag själv känner mig som att jag blivit överkörd av en stor lastbil ett x antal gånger.
Halsen gör så ont att jag knappt kan svälja och huvudet är jättetungt.. Jag har feber också och kroppen värker.
Tänkte inte skriva så mycket mer än så..

Jag hatar att vara sjuk och har sovit större delen av morgonen.. vaknade nu vid 13, men det känns som att jag skulle kunna sova lite till!

Hatar att vara sjuk!!!!!!!

Pusa,
Sanna

You speak Prada?

Publicerad 2009-03-13 04:16:29 i Allmänt,

Har haft en väldigt skön och lugn dag idag..
Jag åkte iväg för att kolla runt i affärer en stund och lyckades köpa på mig ett par skor! :)
Massa fina är de.. Titta bara! ;) Och de kostade jue typ ingenting heller! Massa glad!




Sen har jag faktiskt varit på bio idag också.. ja själv! Men vad ska man göra när alla andra man känner jobbar. Kände bara för att göra nått annat! Och det går en massa bra filmer just nu som jag verkligen vill se. :)
Så jag gick på bio och såg Confessions of a Shopaholic. Jag har läst nästan varenda en av de böckerna och jag tycker jättemycket om de. Filmen var också jättebra! :)
Har en liten crush, självklart, på Hugh Dancy, som spelar Luke Brandon. Det var svårt att inte tycka om den killen.. Påminner om nån jag känner, men kan inte riktigt sätta fingret på exakt vem.
 



Överlag har jag känt mig ganska pigg och uppåt idag.. Nu börjar det kännas lite sämre måste jag säga. Men jag skulle kanske inte ha ätit popcorn och druckit cola när jag var på bion. Mår verkligen pissilla nu.
Så jag ska lägga mig och läsa en stund och sen ska jag försöka sova så gott.
Imorn ska jag jobba med mitt fotoalbum, med Kristinas Creative Memories. Hon ska ha en 'klass'. :)

Jag i väntan på att få skjuts till affären.. Osminkad och allt! Ibland så orkar man bara inte!



Pusa,
Sanna

Roligt man kan ha ibland..

Publicerad 2009-03-12 19:25:26 i Allmänt,



Jag har lyckats hitta ett program där man kan göra om bilder och göra kollage.
Nu gäller det bara att lära sig hur allt funkar.
Picasa3 heter det och är väl typ asenkelt egentligen, men heter man Sanna och egentligen aldrig
gör något mer med sina foton förutom att bara slänga upp de, så är det inte alltid så lätt.
Jag fattar bara inte varför de blev så små.. :(

Sommar!!!

Publicerad 2009-03-12 17:55:51 i Allmänt,

Jag har sommarkänsla idag..
Mår så mycket bättre, bara halsen som kliar lite grann och jag måste hosta till lite.
De här pumpar jag just nu;


Rio - Shine On




Dj Lhasa - Giulia





The Underdog Project - Summer Jam
Blir fortfarande massa glad när jag hör den här! :)






Summerlove - Remember
Självklart måste den vara med! Favoriten med så myckte minnen!
Inte bara från sommaren heller.. ;)


Stjärnfall..

Publicerad 2009-03-12 04:27:29 i Allmänt,

Tid här; 23.18

Hela dagen har jag mest känt mig som att jag blivit överkörd av ett tåg eller något annat enormt fordon. Men det har fungerat och jag har vilat mig mest hela dagen.
Nu sitter jag i sängen och tänkte att jag ska försöka läsa klart min bok jag påbörjade för några dagar sen.
Jag har, trots mitt överkörda mående, känt mig lite mer uppåt idag. Kanske för att det blir mer ordning på vissa saker och jag inte behöver oroa mig så mycket mer.






Jag vill skicka hem en massa goa kramar till alla de som finns mig nära..
Tänker inte namnge er för ni vet jue själva om ni ska ta åt er eller inte! ;)
Saknar er väldans mycket och trodde inte att det skulle vara så svårt att vara ifrån er. Men ni finns i mina tankar varje dag och jag finns ändå här för er.. Fast jag inte kan vara nära!
Älskar er väldigt mycket!


Jag såg förresten ett stjärnfall när jag var ute och tog min sista cigg..
Det kändes som att stjärnan föll väldigt sakta och att den faktiskt tog tid på sig. Det försvann tillslut och det enda man kan se var en liten prick.. ungefär som när en smällare/raket har brunnit ut.
Självklart så måste man jue önska sig någonting också.. jag bestämde mig för att önska mig nått jag inte brukar göra vanligtvis. Något som jag försöker att inte ens tänka på ännu mindre önska!
Jag önskade mig.. nee, nått måste man jue få hålla hemligt också!! ;)


Laku noc,
Sanna

Inte okej!!

Publicerad 2009-03-11 19:00:05 i Allmänt,

Det är inte okej att det känns som att jag varit ute och festat hela natten och att jag idag lider av den värsta sortens baksmälla!! Känns som att man lika gärna hade kunnat gjort det jue!! Haha
Det snurrar i huvudet till och med när jag ligger ner.. sådär som det kan göra ibland när alkoholen slår till lite fel och det känns inte alls roligt.
Pappa John tyckte att jag lika gärna kunde dricka en vin spritzer eller nått.. kanske kan stabilisera det hela då. Men jag tror jag låter bli! ;)

Jag ligger i sängen med datorn i knät och försöker lista ut, med pappas, hjälp hur jag ska deklarera för skatten i Holland. Det är inte lätt kan jag meddela! Haha.. men äntligen så har formerna kommit och jag har en sak mindre att oroa mig för. Bara jag får det ur vägen nu också!
Det ska skicka hit till Florida så att jag kan bättre förstå hur den ska fyllas i.. fattar jue ingenting när pappa försöker förklara.. det har jue med språksvårigheterna att göra. Är jue inte direkt en hajjare på Nederländska.
Men det blir bra.. bara det kommer hit. :)

Nu har jag dessutom lite bättre koll på skolan också och vilka kurser jag måste söka.
Dessutom så har jag sökt ett jobb hemma i Sverige idag! :) Får väl se vad som händer med det nu när man är här.. men det skadar jue inte att försöka i alla fall!

Nu måste jag lägga ifrån mig datorn.. huvudet är alldeles för tungt och det bränner lite runt ögonen! :(
Jag vill inte vara sjuk.. kan inte nån komma och ta hand om mig??

Pusa,
Sanna

Onsdag 11/3

Publicerad 2009-03-11 16:38:46 i Allmänt,

Tid här; 11.16
Vädret just nu; Sol som försvinner bakom gråa moln, +25c

Idag hade jag tänkt piska ut mig själv på en promenad! Det känns som att det verkligen behövs.. Men när väcklarklockan ringde kunde jag bara inte ta mig ur sängen. Det gick inte!
Vaknade strax efter 10 och tänkte att jag inte kan ligga och sova hela dagen.. Men nu när jag varit uppe en stund så känner jag alldeles yr och det snurrar verkligen!
Så jag går nog och lägger mig en stund till och hoppas på att det ska ha försvunnit tills jag vaknar igen.

-----

Jag fick en kommentar av Lilian, en gammal körkompis som har en helt underbart söt liten Elvira! :) Hon skrev att i och med att jag varit så trött och illamående hela tiden att jag kanske är gravid! Jag har svarat kära Lilian men jag tänkte att jag ska skriva ner det här också om det är nån annan som har tänkt i de galna banorna!! haha
Neeej, jag är absolut inte gravid!
Jag har bara haft lite svårt att installera mig här.. hemlängtan och saknaden efter mina nära och kära har varit svårare att lägga åt sidan nu och anledningen är nog att jag inte var hemma så länge innan jag åkte iväg igen.
Jag har också gått och oroat mig väldigt mycket för saker och ting jag egentligen inte kan göra något åt just för tillfället ( såsom ansökningarna till skolan, skatten från Hollan (väntar på papper), extrajobb när jag kommer hem osv). Mina nerver är ganska dåliga på det sättet att om jag blir orolig, nervös eller liknande så tar det ut sig fysiskt, alltså att jag mår illa och känner mig sjuk.
Men nu är det också så att det har varit rena rama sjukstugan här i Florida. Alla barnen i huset har varit sjuka och det är inte lätt att undvika de när man bor med de under samma tak. Vilket i sin tur har lett till att jag antagligen smittats av deras förkylningar osv. Och därför är jag så trött hela tiden.

Just nu känner jag lite av samma sak jag kände när jag åkte hit första gången, för tre år sen, när jag lämnade föräldrarna för första gången själv och även hade pojkvän som jag saknade åerhört mycket.
Jag hoppas däremot att det snart ska ge med sig med hemlängtan och att oron ska släppa lite. Och jag känner mig ganska optimistisk till att det faktiskt kommer att göra det.

Istället för illamående och yrsel så hoppas jag att jag snart kan skriva om lite mer roliga saker. Men till och med kreativiteten blir lite lidande.. kommer absolut inte på nått att skriva om. Eller så är det bara så att jag inte vill dela med mig av allt till alla.

Jag saknar mina föräldrar massor och jag saknar mina vänner!
Tänker på er och hoppas att ni har det bra!

Pusa,
Sanna

Tisdag 10/3

Publicerad 2009-03-11 04:31:03 i Allmänt,

Tid här; 23.24
Vädret idag; Har varit soligt, +27c, helt ljuvligt..

Vädret har varit helt super idag och jag har inte varit ute nästan nått!! :/
Imorse skulle jag ha träffat Velia runt 09 men hon messade och skrev att barnen i hennes familj blivit sjuka och hon var tvungen att stanna hemma.. Jag som inte mådde så bra och knappt hade fått nån sömn gick och la mig igen.. för att vila en liten stund var det tänkt! Jag vaknade vid 11.30 igen! 
Jag har verkligen känt mig dåsig idag och har därför inte velat vistas i solen alldeles för mycket.. Men jag har varit ute i korta drag bara för att få lite av solens strålar på mig. Kan jue inte skada direkt! :)

Jag åt middag ute vid poolen och det var så otroligt skönt.. Solen började gå ner rut 19 och det såg helt fantastiskt ut! Man undrar varför inte varje dag ser ut så. 
Nu på kvällen så kom Velia och plockade upp mig och vi åkte till Walmart för att kika runt lite och bara snacka skit! Jag tycker så otroligt mycket om den tjejen! Man blir så glad av att umgås med henne.

Just nu väntar väl en stunds tvtittande och sen ett försök till att sova.
Mina tankar far och flyger runt i huvudet just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska få nån större ordning på de.. Försöker i alla fall att koppla bort de och ta det mer som det kommer, men det är lättare sagt än gjort.

Jag saknar er där hemma!! Massvis! 
Det jag inte saknar är snä/blask/gråa vädret ni verkar ha.. eller hade idag i alla fall.
Älskar er massvis också!!

Pusa,
Sanna 

Måndag 9/3

Publicerad 2009-03-09 17:28:20 i Allmänt,

Tid här; 12.26
Vädret idag; Soligt, med gråa moln, +23c

Jag ljög igår igen.. Vi ligger jue inte 7 timmar efter just nu utan bara 5!! Eftersom vi faktiskt ställde fram klockan 1 timme och inte bakåt! Hur sjukt snurrig får man bli? Jag gick jue i och för sig och trodde klockan var 1 timme mindre än vad den faktiskt var under typ halva dagen så vad hade man förväntat sig? Haha

Det här halvhängiga måendet håller i sig.. jag håller på att bli galen! Kan det inte bara bryta ut så att man kanske kan bli av med det istället?!

Känner mig sådär lagom trött då jag drömde ganska konstiga drömmar inatt. :/ Inge roligt alls och jag kan säga att jag kände mig ganska lättad när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm! Hade sån panik! Usch..

En huvudvärkstablett.. och kanske försöka få nått i magen nu.

Pusa,
Sanna

Söndag 8/3

Publicerad 2009-03-08 20:38:06 i Allmänt,

Tid här; 15.30
Vädret idag; Sol, +30c, jättevarmt! :)

Kul om jag har varit fullt omedveten om att det var dags att ställa fram klockan 1 timme idag..
Så nu ligger vi alltså 7 timmar efter svensk tid.
Har spenderat större delen av dagen utomhus.. trots lite halsont. Men det har varit så skönt i solen.
Just nu sitter jag vid poolen, i skuggan, och läser en bok. Tänkte ta en titt på mejl osv så då passar jag på att skriva ner några rader också.

Det är ganska tyst i huset idag..
Alla ligger och är lite småkrassliga. Värst är det för älsklings Bret som är så sjuk att han hamnar i dvala lite titt som tätt.. det enda han gör är att sova. Det syns på stackarn hur dåligt han mår.
Får hoppas att man inte blir smittad själv.
Själv har jag nog kommit underfund med varför min mage krånglar så mycket.. Det är nog just för att jag oroar mig för saker, som ansökningen till skolan, skatten från Holland osv. Därför känner jag mig sjuk, fast ändå inte.
Oron börjar väl lätta lite grann skulle jag tro.. försöker så gott jag kan att tänka på andra saker och koncentrera mig på det jag har framför mig istället. Just nu kan jag jue ändå inte göra så mycket åt sakerna. Får helt enkelt försöka ta det som det kommer.

Jaja.. nu ska jag återgå till mitt viloläge och min bok..

Saknar er! Älskar er!!

Pusa,
Sanna

Lugn hemmakväll!

Publicerad 2009-03-08 02:50:38 i Allmänt,

Tid här; 20.39

Hmm.. kanske inte den gladaste personen just nu!
Väntat på kära Melissa  större delen av dagen och när tiden börjar närma sig för henne att komma så skickar hon ett sms och skriver att hon inte är säker på hur det kommer att bli ikväll då hon återigen har varit med i en bilolycka!!! Alltså den tjejen och olyckor!! Det är helt sjukt..
Under tiden jag varit i Florida (räknat med de tidigare tre månaderna) så har hon varit med i typ 3 olyckor! Ingen av de har varit hennes fel, men i alla fall! Hur otur får man ha egentligen?

Så det blir en hemmakväll med film för min del..
Önskar att man hade vetat tidigare om hur det skulle bli på dagen så kanske man hade kunnat ta sig iväg någonstans, typ stranden eller köcentrum eller nått.
Men eftersom jag inte har en egen bil så får jag skjuts av Kris eller John när jag ska någonstans, men det är ganska bra om man talar om lite i förväg om man behöver åka nånstans eftersom det ibland kan vara svårt att arbeta sig runt det när det finns fyra barn i huset också.

Jaja.. inget att göra åt egentligen! Men det känns som att den här dagen varit ganska bortkastad på nått sätt.

Nu ska jag gräva fram nån bra film..

Pusa,
Sanna

Lördag 7/3

Publicerad 2009-03-08 00:10:26 i Allmänt,

Tid här; 17.58
Vädret idag; Sol, +28c.. skönt! :)

Jag hade en jättebra kväll igår med David.. Vi åkte till Hard Rock och gick på Passions.
Området där Hard Rock ligger är enormt och det finns hur många klubbar och restauranger som helst där. Jättefint var det också! :) De spelade bra musik på Passions och vi dansade och hade trevligt.
Åkte därifrån 03 och gick och käkade mat på Denny's, som vanligt!
Det var kul att träffa David igen! Känns som evighet sen sist och vi fick oss ett gott skratt. :)

Idag har jag sovit länge, solat lite över en timme, varit på Walmart och handlat nya flip flops för 2 dollar och bara varit! Har haft en skön dag men den vart inte riktigt som planerat.
Trodde jag skulle träffa Melissa nu på dagen också men så blev det tyvärr inte.
Hon kommer och hämtar mig runt 20 och vi ska åka till Miami med hennes pojkvän och hans kusin. Det blir den där festen som jag berättade om igår.
Och snacka om att jag funderar över vad jag egentligen har gett mig in på. Men det blir nog säkert bra!
Kan tänka mig att jag kommer skratta en del ikväll, om inget annat. ;)
Ser fram emot att träfffa Melissa också! Och jag spenderar nog natten där, mysigt med en sleep over.

Nu ska jag röka en cigg.. försöka plocka fram kläder för ikväll och fundera över hur jag ska sminka mig. Det kommer inte krävas mycket då jag satsar på en trash kväll eftersom man ändå inte kommer vara så vacker när man väl kommer dit.. varför anstränga sig i onödan? Hahaha
Ska försöka ta lite bilder också så ni får se hur kvällen var.

Balkanfest hemma också..
Hoppas ni har roligt och dansar lite kolo för mig med! ;)

Pusa,
Sanna


I'm going out tonight.. :)

Publicerad 2009-03-07 03:56:08 i Allmänt,

Tid här; 21.40

Jag har haft en ganska lugn dag! Inte gjort nått speciellt utan mest vilat faktikst. :)
Har spelat Mario CartWii med pojkarna.. Gud vad lätt man fastnar i spelet alltså! Det var som görra veckan när jag spelade Rock Band 2 med J.J, alltså först sjöng jag och sen spelade jag gitarr och jag kunde inte sluta efter det. Ögonen gick i kors och tillslut hade jag svårt att skilja färgerna från varandra! Men va roligt vi hade ändå! :)

Mår bättre i alla fall och ikväll ska det ut och festas lite grann!
David ska visserligen komma och hämta mig runt midnatt, men vi ska i alla fall till Hard Rock Café!
Ser väldigt mycket fram emot att David igen och att gå ut och ha lite roligt! Har inte ens börjat göra mig iordning än, men har druckit två glas av Kristinas goda Margeritas! Massa mumsigt
Tänkte börja med att platta hår och så snart.. försöker klura ut vad jag ska ha på mig också!

Imorn ska jag äntligen träffa Melissa också! Massa roligt ska det bli!
Hoppas på att det ska vara fint väder så att man kanske kan sola lite grann medans jag väntar på henne eftersom man aldrig vet när hon dyker upp! ;) Det är jue det här med att stressa iväg som vi har pratat om så många gånger. Melissa ville att vi skulle gå på en fest imorn i Miami.. där temat är typ vattenkrig!! Men med färg, lera, något slags puder osv.. Hmm, vet inte om jag är så pepp på det! Men å andra sidan så är alla drinkar inklusive i priset för inträdet! Så man vet jue aldrig! ;) Ser fram emot en trevlig helg.. trots att den startar ganska sent. Men här är det jue inte så ovanligt. ;)

Nu ska jag fixa mig iordning lite grann..

Hoppas ni har en trevlig helg där hemma!
Saknar er..

Pusa,
Sanna

Fredag 6/3

Publicerad 2009-03-06 20:01:26 i Allmänt,

Tid här; 13.52
Vädret just nu; Sol som försvinner bakom molnen, +23c, blåsigt.

Tänkte få mig en tidig start imorse igen.. men efter en natt med konstiga drömmar och lite sömn så bestämde jag mig för att ta en sovmorgon! :)
Har skitont i axlarna efter yogan igår! Snacka om att man är totalt otränad! Inte ens lite roligt.
Känt av lite illamående idag nu på morgonen så det har inte hänt så mycket här.. Mest legat faktisk. Det är en jättekonstig känsla.. Jag känner mig sjuk fast ändå inte!

Får se om det händer nått spännande idag.. Skulle jue inte sitta helt fel.
Och bara jag inte blir sämre under dagen!

Haha.. titta vad jag fick för bild skickad till mig!!
Det känns som evigheter det här togs.. nån gång när jag jobbade på Rolling! Måste ha varit i Nov-Dec 2006 eftersom jag har mina naglar där.. :)


En mindre smickrande bild.. men va fasen! Jag bjuder på den i alla fall.
Tror vi hade lite tråkigt på jobbet eller nått.. Hur det nu kunde komma sig? ;)
Jag var ganska liten i alla fall! Och mörkhårig!
Shit, det känns verkligen som ett helt annat liv sen! Sjukt!

Jag mår illa..

Publicerad 2009-03-06 04:46:47 i Allmänt,

TId här; 22.40

Egentligen så borde jag försöka sova.. men jag kan faktiskt inte!
Efter att jag åt lunch idag, som bestod av två smörgåsar med skinka på, så började jag må fruktansvärt illa! Magen ville bara vända sig ut och in.. Det blev bättre efter en stund dock.. skönt, tänkte jag. För jag orkar/vill inte ha magsjuka nu. Men efter att ha ätit middag för ett par timmar sen, pasta och köttbullar, så känns det lika illa igen.
Så nu tänker jag inte stoppa nått i magen förrän den har lugnat ner sig. Det är ett som är säkert.
Det är knappast värt att gå och må illa i flera timmar! Bläh!

Jag fundelerar över en miljon saker just nu..
Oroar mig lite för vart mina skattepapper från Holland tagit vägen, oroar mig för att jag kanske inte kommer in på skolan till hösten.. att det inte ska lösa sig med nått extra jobb över sommaren.
Det är bara en massa funderingar i huvudet just nu. Orkar inte med det.. men jag har lärt mig att man ska skriva ner sina tankar i alla fall. Nu har jag väl gjort det.. typ.. så det kanske lugnar ner sig i huvudet på mig.

Ska försöka ge mig ut på en promenad imorn med.. bara jag inte blir sämre under natten.

Nehe.. nu ska jag slå på tv:n en stund, krypa ner under mina nytvättade lakan och försöka få tankarna på annat håll än vart de just nu är!

Älskar er massor!! Saknar er också!!

Pusa,
Sanna

Motion..

Publicerad 2009-03-05 19:36:47 i Allmänt,

Tid här; 13.30

Jahapp.. ingen solning idag! Men jag har yogat i alla fall! Det var ganska skönt måste jag säga. :)
Fast det märks att man inte är smidigast/starkast i världen! Haha
Jag klarar mig ganska bra med maten också.. Knappt ätit nått som kan liknas vid skräp sen jag kom hit. Hmm.. oki, jag åt en doughnut (munk) från Krispy Kreme förra veckan.. men det är nog det enda också. ;)
Nu är det bara motionen som behöver få sig en kickstart. Men det ska nog också gå ganska bra.
Håller tummarna!!

Jag förväntar mig inte att jag ska rasa ner i vikt direkt.. men jag har i alla fall gått ner 1kg sen jag kom hit. Massa bra jue! :) Det går sakta, men säkert..

Nej, en dusch

Torsdag 5/3

Publicerad 2009-03-05 16:26:49 i Allmänt,

Tid här; 10.17
Vädret just nu; +22c, sol med växlande moln, blåsigt.


Min dag började 8.40.. Städerskan är här idag så jag såg det som ett ypperligt tillfälle att piska ut min lata rumpa på en promenad. Kanske är det motion som behövs för att jag ska börja känna mig piggare?
Igår hade jag rent ut sagt en pissdag! Ingenting gick som jag ville att det skulle gå och jag kände mest för att gråta!! Jag skyller på att det är jetlagen som får mig att må dåligt.
I alla fall.. så har jag nu varit iväg på en 50min promenad i solen.. Det var tur att jag gav mig ut när jag gjorde det för det verkar som att vädret nu vänder åt det sämre!
Hallå!! Det här är Florida! Det ska inte vara dåligt väder här! Det skrev jag inte upp mig på.
Men, men.. jag hade tänkt att lägga mig och sola en stund nu när jag kom hem.. men solen har försvunnit bakom molnen och det verkar inte som att det kommer spricka upp speciellt mycket nu. :/

Kanske ska prova mig på att Yoga idag.. De har jue en kanal som heter Fit här och där visar de en massa träningsprogram! Jag som inte är vigast i världen kasnke inte skulle dö av att prova och mjuka upp lite grann i alla fall. Hahaha.. kan ni tänka er mig framför tv:n. Hoppandes och skuttandes till alla de där aerobicspassen som de också har! För det har jag faktiskt gett mig på ett par gånger! Det är faktikst ganska jobbigt och man känner sig inte så lite dum.. men så får man väl ha det ibland också! ;)

Nee, nu ska jag ta en cigg i alla fall.. :)

Pusa,
Sanna

Onsdag 4/3

Publicerad 2009-03-04 19:06:48 i Allmänt,

Tid här; 12.55
Vädret just nu; Molnigt, men ändå ganska varmt.

Pratade med mamma på msn ett tag och sa efter en stund till henne att det kanske var dags för mig att bege mig ut i solen en stund.. så man inte satt inne hela dagen!
Bah!! Vilken sol?? När jag var ute sista gången och skulle ta en cigg så sken solen fint! Och nu är himlen täckt av regnmoln.. Så där sprack min plan! Skit också!!

Men jag fick ett par soltimmar igår i alla fall.. och det var faktiskt jätteskönt!
Låg där på trampolinen och höll på att somna ett x antal gånger. :)
Resten av dagen var väldigt lugn då jag fortfarande känner mig lite hängig. Hur kul är det att hela tiden känna sig så hängig och trött?? Jag vill inte vara med om det längre.. Jetlagen har inte lagt sig helt och hållet än heller och min dag igår var inte riktigt den bästa. Kände mig mest ledsen hela tiden. Hur kul är det?
Min hemlängtan har väl inte lagt sig än heller.. vilket gör att det blir lite svårare också. Men det blir nog bra snart.

Nehe.. man kanske skulle ta och äta nått i alla fall!

Pusa,
Sanna

Sola!

Publicerad 2009-03-03 19:38:24 i Allmänt,

Tänkte bara tala om att det blev jättefint väder!!
Så nu ska lilla Sanna lägga sig för att njuta av den varma, sköna solen en stund! :)

Pusa,
Sanna

Tisdag 3/3

Publicerad 2009-03-03 18:17:51 i Allmänt,

Tid här; 12.06
Vädret just nu; Sol, +20c, kalla vindar..

Det lite kallare vädret håller i sig och mina planer på att ligga och lapa sol får sig en törn. :/
Jag har varit här i en vecka idag.. Det känns inte som det!
Vet inte riktigt om jag tyckt att tiden har gått fort eller långsamt.. Men ibland så börjar jag undra om jag ens varit hemma i Sverige.. för det känns inte som det.
Fast, jag vet jue att jag varit det men det är väl för att allt gick så snabbt hemma också.

Två gånger i helgen var det någon som ringde till min svenska telefon.. Eftersom jag inte hunnit svara så är jag inte säker på vem det är som ringt.
Speciellt inte som att jag trodde att det var en person den ena gången och så visade det sig att det inte var det. Min telefon vill inte göra som den ska i detta land. Så är det någon som har ringt så kan ni jue höra av er!! :)
Tycker det är tråkigt att man inte lämnar ett meddelande i telefonsvararen när man ändå tar sig tid att ringa. Det skulle göra allt så mycket lättare och missförstånd skulle inte behöva uppstå. Så det så.. :)

Nee, nu ska jag knalla iväg till Walmart och handla lite..

Pusa,
Sanna

Måndag 2/3

Publicerad 2009-03-02 17:58:28 i Allmänt,

Tid här; 11.51
Vädret idag; Sol, +15c, blåser svinkallt!!!

Jag hinner knappt ens reflektera att vi gått in i en ny månad, men det har vi jue faktiskt!
Känns ibland som att tiden står stilla och ibland som att man inte riktigt hinner med.. helt sjukt!

Idag är det kallt här i Florida.. känns jobbigt att säga det när det ändå är +15c men det blåser väldigt kallt.
Skittråkigt är det men vad gör man. Det är jue faktiskt vinter här också.
Igår följde jag med familjen till ett födelsedagskalas, som pojkarna var inbjudna till, på Pump it up! Ett ställe där de har en massa hoppborgar osv.. Pojkarna hade roligt och det var kul att se de så glada.
Kvällen var lugn för min del. Kikade på tv och gjorde inte mycket.
Låg i sängen redan efter 22 och det tog inte alltför lång tid att somna.

Sovit länge idag med, gick upp 10.30, men känner mig fortfarande trött. Vet inte riktigt vad jag ska ha för mig idag.. Min plan blev jue lite förstörd i och med att det inte är över +20c idag! Haha
Men nått trevligt ska man nog kunna hitta på..
Hoppas på att jag ska kunna träffa Melissa när hon slutar jobba senare ikväll. Det skulle inte sitta så fel. :)

Jaja.. en dusch nu skulle jue inte skada.
Ska ta en varm dusch för att mjuka upp mina värkande muskler och leder. Det gör mer ont idag!
Snacka om att man verkligen är otränad! Haha

Pusa,
Sanna

Söndag 1/3

Publicerad 2009-03-01 17:11:42 i Allmänt,

Tid här; 10.57
Vädret just nu; Sol, +25c

Shit, vilken rolig kväll det var igår!! :)
Jag, Velia och hennes kompisar Ruben och Alfonso åkte till Hollywood och gick på Spice, som är en salsabar!! Hur roligt som helst! Jag som inte kan dansa 'riktig' salsa fick lära mig och herregud vad det gick fort! Haha
Jag har fått en helkropps workout kan jag lova! Och jag kunde inte sluta skratta heller.. det var så roligt!
Tyckte synd om Alfonso dock som fick dansa med en nybörjare, men vilken bra lärare han är! :)
Efter 3 (4?) timmars dansande var jag redo att nästan skjuta mig själv! Mina fötter värkte och var inte glada på mig, men det var bara att fortsätta en stund till. :)
Det roliga med Spice var att de hade en massa uppvisningar också, vissa bättre än andra!
Men snacka om att personalen måste vara mångsidig på det stället alltså.
Vi käkade mexikansk mat på ett litet uteställe och sedan åkte vi hem.. Velia sov över här och jag tror klockan var runt 05 när vi somnade! Så det har inte blivit så många timmars sömn, gick upp när Velia åkte hem strax innan 10.

Idag har jag ont i kroppen! Vad mer hade jag förväntat mig! Haha
Får se om jag kommer vara värre imorn eller om det kanske är det värsta nu! Kan i alla fall säga att jag känner mig något otränad! Hahaha.. Ingen nyhet det där i och för sig! ;)

Nehe.. om man skulle försöka få nått i magen kanske.

Hoppas alla hade en rolig kväll igår.. jag hade gärna varit med! ;)

Pusa,
Sanna



Velia, Ruben och Alfonso


Velia och jag 

Jag ljög..

Publicerad 2009-03-01 03:25:24 i Allmänt,

Tid här; 21.16




Jag ljög visst tidigare när jag sa att inget speciellt skulle hända idag..
Sitter och väntar på Velia som ska komma och hämta mig och vi ska ut en sväng med några av hennes kompisar.
Hon skulle ha kommit vid 21 och hämtat mig men som vanligt i Florida så är inte stress en speciellt viktig del av livet.. Det har vi jue konstaterat tidigare! ;)
Fast jag måste säga att jag är förvånad! Just Fröken Velia brukar alltid vara punktlig.
Höll på att få lite stresspanik vid 20.40 när jag inte var påklädd, men det var jue ingen fara med det.

Annars har jag försökt njuta av solen lite grann.. Ett perfekt sätt var att gå med pojkarna till parken.
Det har verkligen varit hur varmt som helst idag!! Och jag njöt av att vara ute varje sekund kan jag lova.
Fast det känns samtidigt lite märkligt att gå från snö och kyla till sol, grönt gräs och värme. Lite som att man hoppat över ett par månader på nått sätt. 
Saknaden av nära och kära gör sig påmind fortfarande och jag hoppas att den ska lätta lite grann snart.
Men det gör den nog! :)

Ikväll ska jag i alla fall ha riktigt roligt! Ser verkligen fram emot det här!

Hoppas ni har haft en trevlig lördagkväll där hemma.. :)

Pusa,
Sanna

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela