Sanna - Mitt i livet

Lördag 9/5

Publicerad 2009-05-09 12:44:45 i Allmänt,

Jag vet att jag fruktansvärt dålig på att skriva men ändå så verkar det som att folk kikar in här.

Vad har hänt den här veckan..? Inte mycket. Hängt lite med tjejerna, varit hemma en del och bara tagit det lugnt, letat jobb har jag också gjort. Det har gått sådär måste jag säga. Det är fan inte lätt att hitta jobb när halva Eskilstuna är arbetslösa. Men efter ett telefonsamtal till mitt gamla Harrys så börjar jag jobba ikväll redan. :)
Ska bli väldigt skönt att börja göra något.. Schemat är redan gjort och det blir väl ett par tillfällen/vecka som jag kommer att jobba i servisen igen. :)

Kommer ni ihåg att jag skrev att mitt liv skulle vara perfekt om jag hade ett jobb (att ha ångest över)?
Ja i alla fall.. det kanske skulle vara en överdrivt att säga att mitt liv var perfekt just nu men jag är väldigt nöjd med det ändå. Man lär sig med tiden att se alla de där positiva, små sakerna som man tidigare kanske inte lagt märke till. Men jag känner mig glad över att vara hemma och är glad för alla fina människor jag har i mitt liv. :)

Idag har släkten från pappas sida, farbröder, faster Maj och kusin landat i Eskilstuna. Jag antar att det är farmors ägodelar som ska ses över. Vill nog också ha ett minne av henne. Fast jag har huvudet fullt av minnen är det alltid roligt att kunna se bilder och saker och bli påmind.
Annars så ska det faktiskt bli väldigt trevligt att träffa alla. Det är synd att det blir så sällan.

Nu måste jag röra på mig..

Pusa,
Sanna

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2009-05-10 23:48:02

Men jösses! Man vet att man läser din blogg alldeles för ofta när man tycker att det är dåligt om du inte uppdaterat på en o en halv dag :P

Jösses...måste skaffa mig en hobby nu ju!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela