Sanna - Mitt i livet

I gotta feeling..

Publicerad 2009-10-30 15:06:05 i Allmänt,

Det är Fredag!! Jag ska i vanlig ordning jobba denna helg så jag vet inte varför jag känner mig så otroligt upprymd! Hahaha.. nee, ser faktiskt fram emot att jobba.
Sitter här hemma i mitt kök, har satt in två maskiner tvätt i tvättstugan, som borde vara färdiga vilken minut som helst, har gjort mig i ordning och ska snart fixa nått att äta. Känner mig otroligt hungrig måste jag säga.

Igår hade jag och Miki 'helg' eftersom vi inte har haft nån tillsammans på väldigt länge nu. Han gick förbi Coop på vägen hem till mig och lagade jättegod mat. Sen vart det massa mys i soffan med en massa gott och tvtittande. Älskar att bara vara med honom! Det är verkligen lycka. :)
Han gick till jobbet imorse och jag fick sova ett par timmar längre. Skönt var det kan jag lova, eftersom att jag ska orka vara varken halva natten.

Känner mig pirrig på nått sätt.. Har en känsla av att det kommer att bli en bra dag och kväll och det gör mig lycklig. :) Det enda som är tråkigt är att Annika fyller år imorn och ska firas med middag och jag kan inte vara med eftersom att jag jobbar. :( Skulle ha planerat det lite bättre, men man har inte alltid huvudet med sig. Men får se till att fira henne senare istället.

Nehe.. nu börjar magen kurra en massa!! Måste få i mig nått.





Här är en bild tagen med en riktig kamera. Det ger en bättre bild av färgen! Snacka om att det är skillnad. Men jag börjar väl vänja mig nu. ;)

Pusa,
Sanna

Som dag o natt

Publicerad 2009-10-29 17:42:42 i Allmänt,

ja, så var det gjort.. Blondie är borta. Håret färgades med en mörkbrun färg men det blev nästan svart. (I verkligheten så är det mycket mörkare än på bild). Håret sög åt sig lite mer än jag trodde. Haha.. Chockar mig själv varje gång jag tittar mig i spegeln. Men det ska nog tvättas ur lite inom några tvättar. Aja.. Nu är jag mörk ett tag i alla fall. :)

Ompysslad

Publicerad 2009-10-29 13:52:39 i Allmänt,

är det något jag ser fram emot så är det mitt besök hos Vice varannan månad. :) dagens besök var inget undantag. :) helt underbart.

Argumenterande tal..

Publicerad 2009-10-21 16:10:45 i Allmänt,

Sitter hemma hos Miki och försöker skriva på mitt argumenterande tal som jag ska hålla imorn i Engelska C. Jag ska argumentera emot legaliseringen av Cannabis i Sverige.
Det var mycket tuffare än jag trodde.
Jag vet vad jag har för åsikter men att pränta ner de på papper och få ett sammanhängande tal är inte alltid det lättaste. Haha. Men har nog kommit halvvägs i alla fall och jag tror faktiskt att det kan gå vägen. :)

Skulle egentligen ha jobbat idag men fick ett samtal imorse om att det har blivit en del schemaändringar med tanke på att vi fått fler som ska jobba så jag får stå över idag. Mindre glad just nu kanske man kan säga, men vad ska man göra åt saken? Får väl vara glad att jag har ett jobb överhuvudtaget.
Men just nu känns det surt att bli av med timmar just för att varje timme jag får arbeta räknas.
Får väl kanske börja söka annat jobb. Allt känns bara alltför osäkert just nu.

Så vad ska man hitta på idag då??
Ska försöka skriva klart mitt tal i alla fall, försöka lära mig det någorlunda utantill och sen får vi väl helt enkelt se vad som händer. Har suttit nu med min 'läxa' sen kl. 11. Eller läxa och läxa.. det är jue faktiskt ett prov. Ett muntligt sådant. Jag måste säga att jag börjar bli lite nervös för det hela. Känns som att ett bra betyg är vad jag behöver! Det skulle jue vara roligt om jag klarade något av mina, hela två stycken, ämnen som jag läser. Har fortfarande svårt för matten och fruktar inför nästa prov vi ska ha.. och inte minst slutprovet. Behöver jue få ett G i alla fall om jag ska kunna läsa Matte C nästa termin. Och Gud ge mig styrka.. jag bara undrar hur det ska gå till. :/

Nee, om man skulle få nått gjort kanske??

Pusa,
Sanna

Lite efter??

Publicerad 2009-10-14 13:26:07 i Allmänt,

Det är onsdag idag..
Vilket betyder att jag börjar min arbetsvecka idag. Har fått skifta mina dagar lite grann nu de närmaste veckorna. Vilket betyder att jag kommer jobba både fredagar och lördagar. Inte det ultimataste kanske men det är bara att bita ihop.

Helgen gick helt okej.. Förutom den här tunga förkylningen jag lyckats dra på mig så var det ganska lätt att jobba. Lördagen bjöd på en hel del gäster som man fick 'brottas' med på dansgolvet. Lyckades få en armbåge lite här och där när jag plockade disken.. Men hey.. vad gör man inte? ;)
Söndagen sov vi lääänge!! :) Och resten av dagen var en sån där typisk söndag med hämtmat och film. Och självfallet en massa mys med min älskling. Jag älskar verkligen söndagar! :)

I måndags kom Marie på besök och hade en Mary Kay klass. :) Jag hade bjudit in tre jättemysiga tjejer och vi hade en riktigt trevlig kväll. Det var roligt att träffa Marie igen, efter vad som känns som en evighet, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var sugen på att börja jobba igen! Jag saknar det och jag märker att jag verkligen brinner för det dessutom. Det är ett bra märke och jag tycker om att arbeta på det sättet. Marie, som alltid har sporrat mig kommer dessutom att jobba mycket i och runt Eskilstuna vilket skulle göra det så mycket enklare. :) Men det är jue det här med tid och kapital. I och med att mitt kontrakt gick ut för lite över ett år sen så måste jag starta upp från grunden igen. Som alltid med 'egna' företag så måste man jue kunna satsa. Men jag känner att det här är något som jag vill göra och att det faktiskt kanske skulle hjälpa mig nu när jag förhoppningsvis börjar högskolan i höst. Det är jue lite det jag faktiskt ska gå i skolan för.
Får ta och fundera vidare lite grann. Ska i alla fall vara värdinna för ännu en klass om några veckor. :) Känns härligt. :)

Jag läste ut Emma, Mias dotter igår och precis som Lilian skrev, i en av sina kommentarer, så tycker jag att den var lite jobbig att läsa. Ganska dåligt skriven. Vissa meningar var ofullständiga och det var lite svårt att hänga med ibland. Det var också en del upprepningar av vad som sagts i de andra böckerna. Men när man väl kommit förbi där var det ändå en hel annan berättelse som utspelade sig.
Jag var tvungen att stanna upp flera gånger och fråga mig hur en och samma familj kan gå igenom så mycket dramatiskt!! Det kändes lite overkligt på nått sätt.
När jag kommit till sista sidan i min pocketversion av boken så fanns det lite 'bonusläsning', som de kallade det. Där skrev Mia om en Monica Antonsson och att hon tydligen släppt en bok som heter Mia - sanningen om Gömda. En bok som säger att allt det Mia Eriksson och Liza Marklund har skrivit är en ren och skär lögn. Att det inte alls gick till så som de påstår.
Hallå!!!?? Är det bara jag som missat det??
Var jue självklart tvungen att googla Monica Antonsson och se vad det handlade om. Det har jue varit en jättedebatt om detta i tv och tidningar. Och Mia har till och med avslöjat vem hon är!!
Nu vet jag att jag är efter! Men jag skyller på att jag var i Florida under den här tiden. Haha..
Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om allt. Är det verkligen en lögn?
Det känns jue som att man måste läsa Monica Antonssons bok, bara för att. Är det någon som har läst den som skulle kunna säga om den är värd att läsas? Är den skriven i historieform, som Gömda och Asyl, eller är det en faktabok?

Jaja.. nu kanske vi inte ska haka upp oss på det.. Ska jue faktiskt börja jobba om två timmar. Kanske bäst att sätta igång med fixet istället. Och nej, det tar inte två timmar för mig att göra i ordning mig. Jag måste diska och duscha och allt det där andra också.. :)

Pusa,
Sanna

Fredag..

Publicerad 2009-10-09 17:04:03 i Allmänt,

Jaha.. Så var fredagen här. Jag är inte lika entusiastisk som alla andra då jag ska jobba hela helgen o inte är ledig förrän på söndag. Men kan ändå se charmen. :) Jag hade i alla fall en helt underbar kväll igår med min älskling. :) sådär fint som man bara kan ha med någon som man tycker så otroligt mycket om. :) Till och med när det inte händer alltför mycket. Tyckte det var lite jobbigt när han var tvungen att kliva upp till jobbet imorse. Hade gärna behållit honom här resten av dagen. ;) Dagen idag har varit helt bortkastad känns det som. Inget vettigt har gjorts alls!! O nu är det snart dags för jobb. Måste nog börja fixa mig om jag ska hinna. Ha en trevlig helg. Pusa

Ledig torsdag..

Publicerad 2009-10-08 19:40:47 i Allmänt,

Fick inte många timmars sömn inatt utan fastnade med boken Emma - Mias dotter av Maria Eriksson. Hon som skrivit Gömda bla. Den berättar jue historien från dottern Emmas vinkel och verkar rätt så intressant. Hade satt väckarklockan på 10.30 men stängde av den samma sekund som den ringde.
Blev sen väckt av Miki som ringde vid 11.40 för att säga God morgon.. och det var jue tur att han gjorde det för annars hade jag väl sovit resten av dagen och missat min lektion i Engelska. Hahaha

Efter skolan mötte jag upp Miki och vi åt mat på Spicy Hot, mums.. :)
Sen gick vi ner på Clas Ohlsson och köpte en dvd-spelare till mig. Det behövs när jag är hemma.. speciellt som jag inte har alla kanaler och det blir rätt långtråkigt när det inte kommer nått bra på tv.
Resten av dagen har jag spenderat med tvätt och att bara fixa i ordning här hemma. Miki är på väg och vi ska hyra film och faktiskt sova här inatt. Båda två.. ;)
Jag har lovat att jag ska rita ett kors i taket den dagen han kommer och sover hemma hos mig.. hahaha!! Men jag låter nog bli det tror jag.

Det känns konstigt att inte jobba idag.. Jag som vanligtvis spenderar mina torsdagar på Harrys vet inte riktigt vad man gör när man är ledig en sån här dag. Haha
Fast jag tycker att jag har fått en hel del bra gjort i alla fall.
Dessutom ser jag fram emot en kväll med kramar och mys med min finaste älskling. Det är jue aldrig fel. :) Och jag jobbar jue faktiskt både fredag och lördag den här helgen, vilket jag inte gjort på väldigt länge. Men det kan bli roligt.. håller tummarna för det i alla fall.

Aja.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..
Nu är ni uppdaterade på vad som händer i alla fall. :)

Pusa,
Sanna



Ibland är livet goooodis.. ;)

Nattuggla..

Publicerad 2009-10-08 05:12:47 i Allmänt,

Det är vad jag känner mig som just nu.. Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen. Det har varit en lyckad kväll på Harrys o jag är egentligen helt slut i kroppen, har ju inte jobbat ett pass på en o en halv vecka nu, så vad kan man förvänta sig? Men huvudet är inte trött för fem ynka öre. :( sitter ensam i mitt kök o funderar på vad jag ska ta mig till. Av ren tur så är min första lektion inställd imorn så jag börjar först klockan 13. O sen är jag ledig resten av dagen så jag kan sova om jag känner för det. Funderar på om jag kanske ska börja läsa min bok jag inhandlade för nån vecka sen. Det låter som en plan. Inte blogga mer nu i alla fall. Det blir så jobbigt att läsa när jag bloggar från telefonen. Inga radbyten alls. Aja.. Ska försöka mig på att sova nu. Det är bara så ensamt. Man vänjer sig så otroligt fort vid att ha nån bredvid sig hela tiden. Men det får gå nu.. :) puss puss

Tisdag

Publicerad 2009-10-06 19:40:21 i Allmänt,

Tisdagkväll..
Vad har jag egentligen att skriva om??

Har varit i skolan både igår och idag.. Engelska under gårdagen medans dagen idag bjöd på Matte. Jag har fortfarande svårt för matten och jag vet inte om jag kommer att klara av den, men jag kämpar. Det finns andra saker som jag inte heller trodde att jag skulle klara av men som faktiskt gick vägen. Så varför skulle inte det här fungera?? :)
Det känns som att jag är så nära det jag vill nu att det skulle vara synd att få ett bakslag. Då känns det som att krafterna bara skulle rinna av en.
Tur att jag har min älsklings Miki som peppar och säger åt mig att inte ge upp! :)

Det är underbart vilka vändningar livet ibland kastar åt en.. :) Allt känns bara så otroligt rätt och jag är verkligen så otroligt lycklig! :) Det kanske finns någon som har funderingar över hela situationen. Hur det kommer sig att det blev så, vad som hände, osv.. till de kan jag bara säga att det är lika bra att sluta fundera. Det går som inte alls att förklara. Det är bara så.. :) Vi vet vart vi står och det är bara såå bra. :)
Ibland känns det som att det var menat. Men.. vad vet jag?
Det enda jag verkligen vet är att det ska krävas mycket för 'bring me down'.. jag är på topp! :)



:)


Ikväll är det Desperate.. Satt som på nålar under förra veckans avsnitt. Och blev inte så lite irriterad när man inte fick veta vem Mike gifte sig med. Haha.
Dags att ta reda på det ikväll alltså. :) Den där serien blir bara mer och mer komplicerad för varje säsong. Inte för att jag inte gillar det. Men man vill jue sträck-titta så att man får veta vad som händer.
Det är tur att jag kan vara hemma hos Miki eftersom att jag inte har 3:an och 5:an!
Tycker det är en katastrof att inte de kanalerna ingår i ett basutbud hos alla bolag!! Hahaha.. Men det löser jue sig ganska fint i alla fall. :)

Nee, om man kanske skulle plugga lite matte innan tvkvällen tar sin början??

Pusa,
Sanna

Underbart.. :)

Publicerad 2009-10-04 13:21:29 i Allmänt,

Det är så livet känns just nu.. :)
Jag är kär, lycklig och det känns som att jag är på rätt väg i livet. :)

Jag vet att jag är jättedålig på att skriva men det är bara för att jag inte orkar sitta framför datorn. Min tid tas upp av en massa annat.
Som skola och jobb t.ex, men det händer en del roligt också.

Miki blev 28 år förra helgen.. och samma dag firade Kroatiska föreningen 30 år. Så det var fest på Årbyskolan. Det var trevligt men på nått konstigt vänster så blev alla jätteonyktra. Hahaha.
I onsdags flög vi ner till Kroatien för att umgås i fyra dagar med svärföräldrarna. :) Pappa Peter har varit lite dålig, men är på bättringsvägen, så vi tänkte att några dagar nere hos de inte skulle skada, och det gjorde det inte heller. Det blev inge sol och bad men det var i alla fall varmt och skönt. :) Skönt att komma bort en stund.
Tomislav och Emina kom också ner så de har vi också fått umgås med.
Vi kom hem igårkväll och idag känner jag mig seg.. väldigt seg! Förstår inte hur jag kan vara så trött!!

Imorgon väntar en ny vecka med skola och jobb..
Det går helt okej nu eftersom att jag bara läser Matte B och Engelska C. Jag måste läsa ett halvår till på Komvux så jag valde att lägga ner två kurser och ta de i vår istället.
Engelskan går väldigt bra måste jag säga. 19 av 20 poäng på novellanalysen vi gjorde förra veckan. :) Inte så lite stolt heller.. Hahaha. Matten kämpar jag med och ibland känns det som att jag fattar precis vad jag håller på med och andra stunder vill jag bara riva mig i håret!! Men jag ska inte ge upp. Speciellt inte som jag måste plugga Matte C för att få behörighet till den utbildning jag vill gå!! Det ska gå! Säger vi.. haha

Nehe.. nu ska jag se om jag kan få liv i min älskling..
Han la sig för att vila för en stund sen och det är kanske dags att gå upp. :)

Nu vet ni i alla fall att jag lever..

Pusa,
Sanna

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela