Sanna - Mitt i livet

Min första bok för skolarbete damp ner i b...

Publicerad 2010-08-26 14:12:48 i Allmänt,

img_6807 (MMS)

Min första bok för skolarbete damp ner i brevlådan imorse. Om två veckor ska den redovisas, som ett grupparbete med PowerPoint. Så det är väl bara att sätta igång och läsa då. Utan minsta ironi eller sarkasm så kan jag säga att jag tror det kommer bli både roligt och intressant. :D

Personalfesten igår var riktigt rolig. :) ...

Publicerad 2010-08-23 23:01:32 i Allmänt,

img_0387 (MMS)

Personalfesten igår var riktigt rolig. :) 5-kamp, lite dans och dricka och många, många skratt var var kvällen bjöd på. Tyvärr var ju jag tvungen att avvika ganska tidigt då jag hade min första riktiga skoldag idag. Klockan ringde 05.30 imorse och jag hade gärna legat kvar i sängen. Men huvudet återigen fullt av 10kg snor så är man inte pigg så dags på morgonen. Men det var bara att ge sig iväg till storstaden. Dagen har gått relativt smärtfritt, även fast jag mot slutet av skoldagen var så trött att jag kunnat lägga mig på skolbänken och somna Haha.. Kvällen har jag spenderat med min älskade och en film. Nu är det dags för mig och min förkylning att ha en date med John Blund. Klockan ringer 05.30 imorn också. Som tur är jag ledig från jobb resten av veckan så jag har tid att kurera mig sen. :) sov så gott, för det ska jag, utan minsta tvekan, göra!!

Första dagen i skolan i tisdags klarades a...

Publicerad 2010-08-19 12:34:32 i Allmänt,

img_0444 (MMS)

Första dagen i skolan i tisdags klarades av bra. Vi fick presentera oss själva för klassen och fick en massa information. :) det verkar vara ett trevligt gäng som ska gå den här utbildningen. :) på måndag börjar lektionerna. Får se hur det blir att kliva upp typ 05 för att hinna med tåget. Speciellt som att det är personalfest på söndag och jag har fått veta att jag absolut inte kommer undan den här gången. Haha. Iväg och jobba lite snart. Tänk om solen skulle vilja titta fram också. :S

Student igen..

Publicerad 2010-08-16 23:52:38 i Allmänt,

Åh herrejösses vilken vecka det var som passerade..
Jobb upp till öronen varje dag! Årets Å-fest är nu också över! Skönt att ha det avklarat. :)
Natten mellan fredag och lördag blev det inte mer än ca 2.5 timmars sömn varav alla timmar spenderades på jobbet, i drömmarna! Hahaha..
Det var alltså ingen utvilad Sanna som klev på monsterpasset på 17 timmar på lördagmorgonen.
Förutom värkande fötter och en allmän förvirring så gick det ganska bra måste jag säga. Var bara nära tårar en gång! ;)
När söndag kom var rösten ett minne blott och benen ville inte riktigt vara med så större delen av dagen spenderades i ett horisontelt läge och försök till att vara tyst så mycket som möjligt.
Umgicks med min älskade och tittade på så många filmer som vi kunde klämma in under kvällen.
Det kallar jag söndagsmys. :)

Idag har jag också tagit igen förlorad sömn.. :D Det är ett måste ibland.
Gick ner på stan och shoppade lite. Fick med mig min stylist, Gabi, som hjälpte mig att hitta nya kläder till skolan. :) Det är alltid ett måste att ha nya kläder när man ska börja skolan. Och med Gabi hittar jag alltid mer kläder än när jag går själv. Det är inte alltid jättebra för plånboken men ibland så behövs det. ;)
Vi gick och käkade middag och tog en cider innan jag åkte hem och la mig på soffan.
Har strykt en massa skjortor, eller tunikor kanske man ska säga, så att jag har nått att välja mellan imorn.

Imorn är man student igen..
Jag ser fram emot morgondagen med en massa nervositet och kanske lite ångest också. Det är alltid lite pirrigt när man ska träffa en ny grupp människor. Tänk om man inte kommer överrens med någon!?
Gud va hemskt det skulle vara.
Men det ska verkligen bli roligt att få börja skolan.. Att äntligen veta vad man ska göra, för en längre period.
Fast jag måste erkänns att det känns lite konstigt att helt plötsligt kalla sig för student, efter 6 år!! Eller ja, man kanske ska räkna med att jag pluggat på Komvux också. Men i alla fall. :)

Det känns som att John Blund är på väg för ännu ett besök. Och det kanske inte skulle vara en så dum idé att gå och sova. Kan jue vara trevligt om man inte såg ut som sju svåra år när man ska träffa sina lärare och sin klass för första gången.. haha

Puss på er

Det blir mycket jobb såhär i slutet av som...

Publicerad 2010-08-12 12:24:12 i Allmänt,

img_0425 (MMS)

Det blir mycket jobb såhär i slutet av sommaren. Inte för att det inte gillas men man är trött nästan hela tiden. :) idag gick jag upp lite tidigare för att jag skulle hinna med att göra saker för att man ska känna sig piggare, ni vet; sola, måla naglar och sånt. Tror ni inte att Solfuxen öppnar 15.00 idag?! Varför öppnar man då? Så istället för att sola ligger jag i soffan och kollar på tv. :D om ett par timmar är det dags för jobb igen. Åfesten börjar idag. Kommer nog bli en del att göra i helgen. Vi får hoppas att regnet håller sig borta bara. Vi ses väl i vimlet. ;)

Semestern är över! Idag börjar jag jobba i...

Publicerad 2010-08-03 13:03:18 i Allmänt,

img_0402 (MMS)

Semestern är över! Idag börjar jag jobba igen.. Förkylningen är nästan över, tack och lov(!), så jag slipper hosta ner gästerna. Haha.. För tillfället ligger jag fortfarande i sängen och kikar på tv, jag har inte orkat gå upp än. ;P det är idag två veckor kvar tills skolan börjar och jag måste säga att jag är lite nervös! Det är nått helt nytt men det ska bli så roligt. :) älskling ropar om att vi kanske ska äta nått innan jobbet. Kanske lika bra att sätta igång. :D

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela