Sanna - Mitt i livet

Prov, prov, prov..

Publicerad 2010-02-24 17:43:26 i Allmänt,

Fick en smärre chock idag när det gick upp för mig att jag kommer att ha fem prov på fyra veckor med start nästa vecka!! Idag bestämde min lärare i matte att vi ska ha nästa delprov redan 8/3. Lite väl tidigt tyckte de flesta i klassen o protesterna var många, men vad gör man? Haha. Han fick som han ville, vilket betyder att jag har prov i svenska o matte på samma dag. NU!! Har jag fattat att jag går i skolan (bättre sent än aldrig eller, haha) och av ren ångest har jag ont gjort något annat än suttit nergrävd med näsan i naturkundkap de senaste timmarna. Sådär lagom roligt ämne. :/ ska ta tag i lite matte också och sen ska jag bege mig ner till Gympozz på ett pass. Nackspärren verkar ha släppt och förkylningen är ju inte så jättefarlig längre så nu är det dags. :) kanske man kan ha ångest för en mindre sak i alla fall. ;P

Hmmm

Publicerad 2010-02-23 19:20:42 i Allmänt,

Jag tror att jag kanske har tagit mig lite vatten över huvudet!? Ett prov som jag skulle ha om fyra veckor är nu flyttat till om två veckor. Bara för att jag ska spara in lite tid. Vilket är bra i sig men det är en del att göra inom de närmaste veckorna i alla ämnen. Jag har ju knappt ens fattat att jag går i skolan. Så det gör jue inte saken lättare. Haha.. Men jag får göra mitt bästa helt enkelt. :) nu lägger jag i alla fall skolböckerna på hyllan för en myskväll. Först lite thaimat o tjejsnack med Maggi. :) sen åker jag o myser med min älskade ängel!! Det kommer nog göra susen!! :)

Aaaaaajjjjjj

Publicerad 2010-02-22 23:14:52 i Allmänt,

Ny vecka har startat.. Dagen har jag ägnat åt skolan o läxor! Fick äntligen klart min artikel i Svenska B som har varit som en stor sten över mina axlar!! Jag har inte kommit någonstans med den på flera veckor i nu är jag äntligen klar med den!! :) det känns sååå bra. Tog tag i några av instuderingsfrågorna i naturkunskap också innan ryggen sa ifrån. Har sååå ont!! :( ligger på soffan o kikar lite på tv innan läggdags. Imorn väntar ännu en lång dag. :)

Det var ett tag sen..

Publicerad 2010-02-22 00:46:10 i Allmänt,

Oj, nu har det gått ett tag sen jag skrev igen. I korthet kan jag berätta att jag läser strax över 100% på Komvux nu. Har skaffat en ny telefon (jag gjorde alla andra iPhone fantaster sällskap) ;) Jag har äntligen tagit arslet ur vagnen o köpt mig ett träningskort på Gympozz. Jag hann använda det en hel vecka innan jag råkadebut för årets, hittills, värsta förkylning. Efter två veckor börjar jag äntligen få tillbaka krafterna så på tisdag kör vi igen. ;) Det är ca 6 veckor kvar tills vi ska åka till Kroatien för att fira påsk så fram tills dess blir det hårdträning. :) Nu är det dags för sängen.. Skola och en massa skolarbete som måste tas tag i väntar under morgondagen. Pusa ;)

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela