Sanna - Mitt i livet

Fan, fan, fan!!!

Publicerad 2010-01-16 13:44:19 i Allmänt,

Efter en spontanutgång tillsammans med tjejerna igår så kom jag hem en mobiltelefon fattigare. :(
Jag vet inte om den har trillat ur väskan eller om nån sträckte sig in i väskan för att ta den.
01.30 ringde jag Miki och vid 01.55 när vi klev ut från Nybron så fanns den inte kvar i väskan. Letade som en dåre efter den på Nybrons golv men hittade den inte nånstans. :(

Så nu sitter jag här, utan telefon.. Och känner mig så otroligt handikappad!!
Det är helt sjukt hur beroende man blir av telefonen.
Självklart är det inte själva telefonen jag sörjer just nu utan mer kortet. Alla nummer, mess och bilder är borta. Jag är så arg på mig själv.. Varför lät jag den inte ligga kvar i jackan??

Jebiga.. som Miki skulle ha sagt.

Det får lösa sig.
Ikväll är det jobb som gäller.

Pusa,
Sanna

Fredag!! :)

Publicerad 2010-01-15 12:20:10 i Allmänt,

Visst är det nått speciellt med fredagar? Jag tycker nog det. :) Har idag gjort min närvaro på nti. Fick alla rätt på frågorna som ställdes. ;) o ska alldeles strax dra mig ner mot skolan o dagens lektion i matte. Efter två lektioner så känns det som att jag ändå hänger med en del. Inget hårrivande än inte. ;) Vet inte vart den här halv-energiska känslan kommer ifrån men jag får tacka o ta emot helt enkelt. Igår kände jag mig bara halvt levande o termometern visade på en mellan-feber. Men just nu känns det okej. Bara håret kvar att fixa sen kan jag bege mig ner. :)

Torsdag..

Publicerad 2010-01-14 12:00:07 i Allmänt,

Sitter o tänker att jag ska försöka plugga lite historia. Miki är på jobbet o jag har slängt en tvätt i maskinen o disken håller på att tvättas, ibland kan jag också vara en snäll flickvän. ;) har svårt att koncentrera mig på skolarbetet när min läpp är i vägen o till o med dunkar lite. Efter en tids irriterande förkylning så fick jag ju förstås mina blåsor o nu är läppen jättestor. :( den visar inte heller några tecken på att lägga sig heller. Den är lika stor idag som den var igår. Känns sådär just nu. Vill ju helst inte ens visa mig ute. Haha. Nee, om man ska försöka ta tag i läsningen nu.

Längesen..

Publicerad 2010-01-11 14:55:18 i Allmänt,

Sitter i skolan igen.. Dagen har bjudit på en introduktion i Matte C. Blivit lite avskräckt kanske man kan säga.. Kommer att bli tufft. Sitter o väntar på att min lektion i Svenska B ska börja. Det är tydligen också bara en introduktion. Har ju börjat en gång redan men behöver visa upp mig för att inte bli av med min plats. Dagen idag kommer bara bestå av skolarbete. Det blir hem o sätta igång med Historian sen. Det såg lite läskigt ut också. Inte alls som lektionerna på Komvux. Men nu håller vi tummar o tår för att allt ska gå bra den här terminen. :)

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela