Sanna - Mitt i livet

Det har varit ett par tuffa veckor den sen...

Publicerad 2010-06-30 02:17:28 i Allmänt,

img_0346 (MMS)

Det har varit ett par tuffa veckor den senaste tiden. På arbetsplanet kanske jag ska tillägga. Lite sömn, mycket jobb och en massa mindre tid för allt annat. Igår hade jag en ledig dag, min första på två veckor!! Det var skönt kan jag meddela. Älskling och jag gick på stan och shoppade lite, bl.a. fick jag med mig den där sköna skjortan från Gina. :) middag på HåPe's och sen lite häng med Carro och Pero innan det var dags att gå hem. Idag har det varit sådär sjukt varmt! Och självklart har jag jobbat. Shit vad vi har sprungit.. Ska alldeles strax krypa ner brevid älskling som sover sött sen ett par timmar tillbaka. Slutade jobba 00.30 men kan ju som vanligt inte somna direkt när jag kommer hem. Det blir jobb fram tills på fredag och på lördag sätter vi oss på planet och åker till älskade Kroatien!! Underbart ska det bli vill jag lova. :D God natt på er!!

Högskolestudier - Check!

Publicerad 2010-06-16 13:59:43 i Allmänt,

Den 17 augusti börjar jag plugga på Företagsekonomiska institutet i Stockholm, för att om två år vara klar Key Account Manager!!! :)

Wiiiiieeeeee!!!!!

Jag kan inte förklara hur glad jag är!! :) Det känns helt underbart att veta vad man ska göra i höst och att jag inom en ganska snar, ändå, framtid kommer att vara färdig för det jag vill jobba med. :)



Såhär glad kan man vara när man fått veta att man kommit in på den utbilning som man sökt!
Eller.. så kan det också vara de 5 glas bål som jag drack på studentdagen. ;)



Vi sitter på Fame och tar en liten student...

Publicerad 2010-06-12 14:56:50 i Allmänt,

img_0335 (MMS)

Vi sitter på Fame och tar en liten studentdrink. ;) mala Maggi har tagit studenten och vi ska snart åka och fira henne. Otroligt nog öppnade sig himlen och gav oss ett skyfall när klockan slog två så alla är blöta men glada ändå. ;) ledig lördag betyder fest!! Fast jag ska jobba imorn. :D

Då jag i natt, när jag kom hem från jobbet...

Publicerad 2010-06-10 15:46:24 i Allmänt,

img_0330 (MMS)

Då jag i natt, när jag kom hem från jobbet strax efter 03.30, upptäckte att jag glömt kvar min mobil, tillika väckarklocka, och var tvungen att imorse kliva upp tidigt till ett läkarbesök vågade jag knappt ens gå och sova av rädsla att inte vakna i tid. Min älskade sambo sov så sött och jag ville inte väcka honom. Somnade tillslut på soffan innan älsklingen kom och väckte mig och frågade varför jag låg där. Han kallade mig pucko, gav mig en puss och satte igång sitt alarm. ;) det resulterade alltså i två ynka timmars sömn. Var som en donnor när jag åkte iväg. Somnade visserligen om när jag kom hem och klev inte upp förrän 13. Skönt var det vill jag lova. :) men är man trött och fått lite sömn är faktiskt red bull en bra vän. :) nu ska jag fixa mig för några timmars jobb. Det är strålande väder ute och jag känner mig lycklig. Det kan inte bli bättre. :) vi ses väl på Harrys vid 17?! För ni vet väl att vi har Tuborg för 15:- då? Och jättegod mat till jättebra priser. :)

Det var trevligt igår. Alltid roligt att t...

Publicerad 2010-06-04 12:23:12 i Allmänt,

img_6807 (MMS)

Det var trevligt igår. Alltid roligt att träffa Marie. :) och en massa fint smink fick jag titta på. Resultatet syns kanske inte så bra på bilden men jag var nöjd (bry er inte om håret o resten. Haha). Jag känner mig rastlös just nu. Väntar på att jag ska ringa läraren på NTI för betygssamtal. Sen blir det iväg o jobba.. Åbryggan i det fina vädret, kan det bli bättre? ;)

Har jag berättat?

Publicerad 2010-06-03 16:38:04 i Allmänt,

Att jag ska åka till Kroatien!?
Idag är det faktiskt en månad kvar.. :)

3-28/7, nästan en hel månad(!), ska jag och älsklingen ha en skön semester!! Det ska bli skönt att komma bort ett tag och bara ta det lugnt.. Inte för att jag klagar på livet nu, inte alls!
Men det är alltid skönt att komma iväg och få lite ny luft under vingarna.
Vi får bara hoppas på att jag kommer in på skolan till hösten så jag vet vad det är jag ska ha ny luft till. ;)

Meeen, i alla fall.. Kroatien var det ja.
Det ser jag fram emot så otroligt mycket.. sol, bad, god mat, trevligt sällskap och bara vara.



 

 

Snart så.. ;)

Städ och tvättdag?

Publicerad 2010-06-03 13:44:24 i Allmänt,

Sommarlovet har börjat.. :)
Det har gått bra den här terminen. Vet ännu inte vad jag får för betyg i Historia, men med tanke på att alla mina arbeten blivit godkända så känns det som att jag borde få ett betyg i kursen också. :)
Dags för betygssamtal imorn, men det är ju över telefonen så man kan säga att sommarlovet är här.

Firade med att starta med jobbet.. ;) Två dagar har jag spenderat på Harrys och jag måste säga att det känns skönt att vara igång och arbeta igen.
Idag är jag ledig.. Har sovit länge, länge!! Skönt var det.
Ikväll ska jag sitta make-up modell för Marie och hennes event för Mary Kay :) Ska bli roligt.
Nu när all den här nässelfebern som jag råkade ut för också har lagt sig. :S Det är inte lätt när man har typ världens känsligaste hud. Och sån tur som jag har så sätter sig allt sånt där i ansiktet också. Så man har jue sett lite rolig ut de senaste dagarna, men nu är det över! :) Så skönt.

Nu kör jag en tvätt och städdag.. Fast det är fint väder där ute. Pluspoäng till mig som inte skjuter på det tycker jag. ;) Annars kommer vi väl snart att bada i dammråttor.. Haha, nee så illa är det absolut inte. :D
Men måste passa på när man är ledig, för annars blir det verkligen aldrig av.

Imorn och på lördag blir det att jobba på Åbryggan, det finns inget bättre ställe att vara på när solen skiner och det är sommar. :) Man kan drömma sig bort en stund om man vill det. Att jobba känns inte heller jobbigt när man är där ute.
Det är det här jag tycker är så roligt med mitt jobb, man är inte bara på ett ställe utan kan skifta lite.
Så har ni ingenting för er i helgen så tycker jag att ni ska ta en sväng förbi där. Det är självklart öppet idag då det är så underbart väder ute. Ta en drink eller mumsa på våra tapas eller varför inte Black Rock Grill, mat på lavastenar, har man inte provat det tidigare så är det väl dags för det nu. :)

Nee.. nu måste jag sätta igång. Annars blir det väl aldrig gjort!



Varje gång jag är i affären så tänker jag ...

Publicerad 2010-06-01 14:44:58 i Allmänt,

img_6807 (MMS)

Varje gång jag är i affären så tänker jag att man kanske ska prova nån shake eller liknande för måltidsersättning då jag många gånger äter väldigt dåligt. Ni vet, man har inte riktigt tid att laga nått eller så blir man hungrig vid fel tillfälle. Men jag har alltid tyckt att det är jobbigt med alla shakes o bars som smakar som grus. Igår hittade jag en shake från naturdiet med smak av ananas och tänkte att så farligt kan det väl inte vara. Idag testade jag den. Och jo! Den smakar GRUS! Jag ger upp. Allevos bars med mörk chocklad går ju ner om man dricker Väldigt mycket vatten i alla fall. ;)

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela