Sanna - Mitt i livet

Ny vecka, nya tag..

Publicerad 2010-03-15 11:13:29 i Allmänt,

Måndag är här.. Med strålande sol och allt!! :D det är inte varje måndag man vaknar upp och är pigg men idag gjorde jag faktiskt det. Eller skapligt pigg kanske man ska säga.. Skolan börjar 13.00 med matte och sen är det religionsprov på schemat. Som vanligt är jag ganska nervös. Det är inte lite man ska hålla i huvudet. Imorn ska jag hålla mitt tal på svenskan och efter det så kommer pluggtempot att sakta ner lite en stund. Nästa stora är väl nationella i svenska, nästa vecka och sen är det bara några rapporter som ska in.. Det känns som att det här kan gå vägen.. :) drygt två veckor kvar till Kroatien nu!! Ser fram emot att komma bort lite.. Även om jag måste plugga lite under semestern också. Nee, dags att sätta igång tror jag.

Det går bra nu..

Publicerad 2010-03-13 13:13:23 i Allmänt,

Det är lördag, solen skiner o termometern visar +3c ute. Känns som att våren är på väg o trots att det fortfarande är stora Berg med snö ute så känner jag mig lite mer positiv. :) veckans alla prov har gått bra. Lyckades skrapa ihop ett VG till och med på matteprovet. :) det har jag inte fått sen jag läste A-kursen. Kan inte annat än att känna mig lite stolt. :) svenskaprovet gick också vägen. Veckan har gått i skolans o träningens tecken. Har tränat fyra pass den här veckan och pluggat som en galning. Igår, fredag, var jag hemma hela kvällen och bara läste. Prov igen på måndag, religion. Och på tisdag är det tänkt att jag ska hålla tal på svenskan. Sträckläste därför nästan 300 sidor i boken jag ska tala om igår. Kunde inte slita mig. Tror att det ska gå bra.. Igår fick jag också hoppa in som lärarvikarie på min gamla skola. Tre lektioner skulle jag hålla. Tycker överlag att dett gick ganska bra. Högstadieelever är inte så snälla nuförtiden. Ikväll ska jag jobba på Harrys igen. Har ju varit ledig en vecka nu. Men det ska bli skönt att få lite omväxling. Imorn ska det pluggad igen. Jag ha blivit en liten plugghäst. Hahahaha.. Aja, ska iväg o tvätta mammas bil. :)

Helt slut!!!

Publicerad 2010-03-08 14:53:09 i Allmänt,

Det känns som att jag blivit överkörd av en lastbil!! Jag har varit i skolan sen 9.00 imorse och gjort prov i både svenska b och matte c. Vill inte ens försöka spekulera i hur det har gått. Får ingen jättebra känsla i alla fall. :( Sitter o väntar på att lektionen i religion ska börja nu. Slutar 17 och kan knappt vänta tills jag får gå hem!! Med tanke på att jag kannor gjort annat än att plugga i helgen också så har jag beslutat att jag inte ska röra en skolbok när jag kommer hem. Ikväll ska jag bara mysa med min älskling!! Och såå skönt ska det bli. :)

??

Publicerad 2010-03-04 17:48:53 i Allmänt,

Varför börjar man plugga igen? Varför fortsatte man inte bara direkt efter gymnasiet?? Jag är jue bara jättestressad nuförtiden!! Klarade kanske av provet i naturkunskap som vi hade imorse. Det kändes i alla fall bättre när jag gick ut än när jag gick in. Men man vågar ju inte hoppas för mycket. :( hon är ganska tuff våran lärare. Och inte på ett bra sätt alltså. Haha.. Fick i alla fall MVG på min artikel i Svenska B som jag hade det så jobbigt med. :) något som man klarar av i alla fall. Prov i matte o svenska väntar på måndag. Nu låter jag skolböckerna ligga en stund och tar mig ner till Gympozz för ett pass Afro. Ska bli skönt!! :)

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela