Sanna - Mitt i livet

Om ni letar efter något att läsa kan jag r...

Publicerad 2010-11-30 18:40:30 i Allmänt,

img_0830 (MMS)

Om ni letar efter något att läsa kan jag rekommendera denna bok - Änklingen av Ray Kluun. Uppföljaren till En sorts kärlek. Så himla bra. Köpte den igår och började läsa den på tåget på vägen hem från skolan. Och sträckläste den mer eller mindre. 300 sidor var lästa innan jag somnade för natten igår. Ray Kluun skriver på ett så ärligt och ocensurerat sätt. Jag rekommenderar däremot att man ska börja läsa En sorts kärlek. Den handlar om en man vars fru är döende i cancer och hur han är ständigt otrogen mot henne. Hur han, och hon, kämpar under hennes sista tid i livet. Det är hemsk men vacker historia och man läser den med blandade känslor. Det är en sann historia och handlar om författarens liv Läs den och berätta sen vad du tyckte om den. :)

Det här med lediga dagar är ju lite farlig...

Publicerad 2010-11-25 19:46:00 i Allmänt,

img_3873 (MMS)

Det här med lediga dagar är ju lite farligt, man hinner vänja sig så fort. ;) Dagen har spenderats med Carro. Vi käkade en sen lunch på Kaka och sen har vi knatat runt på stan. Gav mitt bidrag till Myrorna när jag köpte två böcker. :) Sen köpte jag faktiskt en väska från Accent. Har bara en för tillfället som rymmer skolböcker. Den kommer slitas ut alltför fort om jag inte kan ha nått att byta med. ;) Ikväll ska jag följa med mamma på F-rocken. Lillebror spelar för Mälarsjukhuset så det ska bli roligt att se. :) Hoppas att det går bra för de. :)

En ledig dag har spenderats på ett väldigt...

Publicerad 2010-11-25 00:38:00 i Allmänt,

img_0778 (MMS)

En ledig dag har spenderats på ett väldigt trevligt sätt. Runda och fika med Carro och Pero på Tuna Park och senare ett besök på Papas Tapas som resulterade i något väldigt intressant. ;) Nu ska jag, i mitt vinrus, gå och sova! Skönt ska det bli vill jag lova. :D Laku noc!!

Alla vet att jag är en godisråtta och Suku...

Publicerad 2010-11-23 22:12:06 i Allmänt,

img_6575 (MMS)

Alla vet att jag är en godisråtta och SukuLaku är definitivt en av mina favoriter. Fylld choklad är gott. :) När jag åket på en kryssning eller får chansen att åka till Finland så köper jag en låda som jag kan mumsa på. Så gott! :) Ligger nerbäddad i sängen och tittar på Cougar Town och har det riktigt varmt och skönt. :) Somnade till tidigare också och hade nog kunnat sova hela natten. Men får gå och läggs mig tidigare i natt istället. Är helt ledig imorn vilket betyder sovmorgon! :D Skönt!

Det har varit en bra dag idag. Även fast j...

Publicerad 2010-11-23 17:13:44 i Allmänt,

img_2620 (MMS)

Det har varit en bra dag idag. Även fast jag känt mig trött och hängig större delen av den. Vi har haft två jättebra och intressanta föreläsningar idag. :) Dessutom fick vi tillbaka våra arbeten som vi gjort hittills med feed back. Jag kan inte säga att jag är besviken. Det känns bättre än jag trodde med den här kursen och jag är riktigt glad för det. Är lite nervös inför examinationen bara, ett projektarbete ganska likt det som vi tidigare har gjort. Skillnaden är att vi nu ska presentera den som att det skulle vara på riktigt, förstår ni vad jag menar? :) Jag fick förresten vara med och pryda utskicket ang. praktik, som vi kan lämna ut till de platser vi vill söka. Det är bilden som togs första dagen. Mina kinder går inte att ta miste på. Hahaha.. Försöker att låta bli att somna på tåget på väg hem. Man är alltid så frusen sen när man vaknar. Gillar inte den här kylan som kommit. Bbrrrr! Ingen skola förrän nästa vecka igen. Det känns så långt tills dess. Ikväll kryper jag ner i soffan och har tv-tisdag. :) Puss

Sitter på tåget på väg till skolan. Idag h...

Publicerad 2010-11-23 07:50:42 i Allmänt,

img_9056 (MMS)

Sitter på tåget på väg till skolan. Idag har vi två gästföreläsare på marknadsföringen. Ska bli intressant att höra vad de har att säga. Idag är jag en riktig trötter!! Ville inte alls kliva upp när klockan ringde. Känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst. Men har ju en bit kvar att åka så det kanske inte skulle vara så farligt heller. Nej, det låter som en ganska bra ide. :) sov gott.

Kvalitetstid..

Publicerad 2010-11-23 00:02:23 i Allmänt,

med mina nära och kära är något som jag behöver bli bättre på!

Även om det just nu är lättare att bara krypa ner i soffan själv..

Fick tillbaka tentan idag. Betyget visste ...

Publicerad 2010-11-22 11:13:22 i Allmänt,

img_0771 (MMS)

Fick tillbaka tentan idag. Betyget visste jag redan men nu fick jag resultatet också!! Maxpoäng på tentan! :D Wohooo! Annars känns det sådär idag. Hjärnan hänger inte riktigt med när vi räknar påläggskalkyler. Vill nån komma och räkna istället för mig? ;)

I brist på annan sysselsättning så har jag...

Publicerad 2010-11-20 19:31:10 i Allmänt,

img_0770 (MMS)

I brist på annan sysselsättning så har jag bakat kladdkaka i muffinsform. :) Till det serverade jag hallon och grädde. Och gott blev det kan jag meddela. :D Carro och Pero var precis här och fikade. Satsar på en kväll i soffan. "Så mycket bättre" börjar ju faktiskt om en halvtimme. :) Börjar mer och mer känna mig som en människa igen. Medicinen kanske faktiskt hjälper! Kan ju alltid hoppas på det.

Det bästa med att vara sjuk, om man kan sä...

Publicerad 2010-11-19 23:06:48 i Allmänt,

img_0769 (MMS)

Det bästa med att vara sjuk, om man kan säga att det finns nått sånt, är att man har en ursäkt för att äta en massa skräp. ;D Eller det har i alla fall jag. Idag har jag faktiskt mått bättre. Samlade tillräckligt med kraft för att orka städa hemma. Ska jag sitta i den här lägenheten över helgen så kan det väl åtminstone få vara rent och fint Nu blir det lite filmmys med älskling. :)

Stick i fingret och en banning från läkare...

Publicerad 2010-11-18 11:54:22 i Allmänt,

img_8598 (MMS)

Stick i fingret och en banning från läkaren för att jag röker! Det är vad jag har fått hittills av mitt besök på vårdcentralen. I natt har jag legat vaken till fem och hostat. Ingenting hjälpte! Varken hostmedicinen, halstabletter eller inhalatorn! Jag försökte till och med dricka te!! Och folk som känner mig vet att jag aldrig dricker te! Det var gott men hade svårt att njuta av det mellan attackerna. :S Nu har jag verkligen fått nog! Har en fruktansvärd träningsvärk i magen efter allt hostande och jag orkar inte en natt till av samma skit! Det positiva var att jag under den tidiga kvällen lyckades skriva färdigt uppgiften till MF. Eller ja, jag måste ju renskriva den sen men den största delen är avklarad. Får se om jag lyckas ta mig iväg till Stockholm ikväll. Eller om jag ska stanna hemma imorn. Det får tiden utvisa helt enkelt. Men jag som så gärna ville gå på den där frukosten. Och dessutom inte vill vara borta från skolan. :( Fast samtidigt så kan det kanske vara värt det. Så att man nån gång faktiskt blir frisk! Jaja..

Onsdagkväll

Publicerad 2010-11-17 23:00:36 i Allmänt,

Jag sitter i soffan och 'chillar'.. Usch, det där är ett ord jag sällan använder. ;)
Ännu en ledig dag har passerat och jag har spenderat den på ett trevligt sätt.
Först lunch på Ming Palace med pappa, Elin och Mattias. Det var längesen jag var på Ming under lunchen och hade mer eller mindre glömt bort varför jag så sällan går dit just den tiden.
När vi väl var där kom jag på anledningen.. Ägaren/chefen är alltid så stressad under lunchtid. Det skriks och gapas och det är nästan så att man själv är stressad när man går därifrån. Haha
Men de har alltid god mat så då kan man nästan bortse från allt det andra. :)

Dagen fortsatte med en tur till Tuna Park med mamma.
Shoppade lite nya tröjor och en klänning. Såg det som en liten 'belöning' efter mitt fina resultat på den senaste tentan. :D Eller ja, faktiskt så var det mamma som belönade mig. En liten 'bonus' kallade hon det.
Min mamma är världens bästa. :)

Kvällen har jag spenderat hemma. Försökt att skriva på redovisningen som vi ska ge i Marknadsföring på fredag. Det har gått sådär. Känner mig inte riktigt motiverad. :S

Jag börjar bli riktigt trött på att vara sjuk nu!! Kan jag aldrig få bli frisk?
Det sliter så jäkla mycket på min mentala hälsa.. känner att jag blir bara mer deppig för varje dag som går och jag vaknar sjuk. :(
Sen hjälper det inte att det är så mörkt ute, att jag oroar mig för min ekonomi - att anpassa sig till livet som studernt var svårare än jag trodde att det skulle vara.
Jag oroar mig också för jobb, för skola - även fast det går jättebra - och för allt annat som man kan oroa sig över.
Självklart gör inre stressen att jag blir sjuk. Det är en ond cirkel.

Tänkte försöka sova snart.. Få en tidig start imorn för att skriva klart redovisningen.
På eftermiddagen åker jag till Stockholm och Sophia. Ska sova hos henne då vi har blivit bjudna till en frukost på Café Opera på fredag morgon. :) Sover jag hemma så måste jag åka tåget som går 06.00 och det känns jue lite sådär. :S 
Vad jag förstått det som ska är det även en föreläsningen under frukosten, eller seminarie kanske man kan kalla det. Det är genom skolan som vi blivit bjudna och jag ser verkligen fram emot det.
Dessutom tycker jag att det ska bli riktigt mysigt att umgås lite med tjejerna från klassen imornkväll. :) Känns roligt när man får tillfälle att göra det.

Om min hosta ville ge med sig så känns det som att det är dags för sängen..
Jag är Inte 5 år!! Klarar också av saker s...

Publicerad 2010-11-14 01:48:56 i Allmänt,

img_5749 (MMS)

Jag är Inte 5 år!! Klarar också av saker som du, fast du kanske inte tror det!! Så Back the F'in off!!! Inte det roligaste att gå och sova när man är irriterad. Men bara jag får somna bredvid älskling så blir allt bra. Det har nog lagt sig tills imorn. Behövde bara få ur mig det.

Nostalgi på hög nivå!! Rainbow Bright, som...

Publicerad 2010-11-13 16:10:42 i Allmänt,

img_0757 (MMS)

Nostalgi på hög nivå!! Rainbow Bright, som rider på regnbågen och som har magiska stjärnor. :) Filmen, som för övrigt är lika gammal som jag själv är, visas just nu på TV1000 Family. Jag älskade verkligen den här serien när jag var liten. :) Måste snart börja fixa mig för jobbet. Haft en mindre bra dag hittills då förkylningen är tillbaka och både näsan och halsen känns tjocka. :( Skulle gärna krypa ner i soffan och kolla film hela kvällen. Men nu är det dags att ta sig i kragen! :)

Åh, vilken härlig fredag jag har haft! Ell...

Publicerad 2010-11-12 23:49:36 i Allmänt,

img_0223 (MMS)

Åh, vilken härlig fredag jag har haft! Eller fortfarande har. :) Jobbade lunch på Biscotti, med slutet sällskap. Var och hälsade på Elin och pappa på jobbet. Väldigt trevligt att träffa Elin, var ett tag sen sist. :) Nu ikväll har jag varit på dejt med älskling. :D Middag på Biscotti! Så gott var det. :) Jag gillar det stället, inte bara för att jag jobbar där utan för att det är riktigt bra mat. :) Efter middagen gick vi på bio och såg "The social network". Riktigt roliga dialoger stundtals och kul att se, en sida, av hur allt gick till. För som jag förstått det så är det väl baserat till större delen på en av killarnas version. Eller? Man blir ju inte lite sugen på att bli miljonär. ;) Känner mig riktigt gammal just nu.. Trött redan och klockan är inte ens midnatt. Snacka om att man börjar känna sig som en kärring. Älskling har redan 'övergivit' mig för tv-spel. ;) Funderar på att krypa ner i sängen och kolla tv. Ny dag imorn. :D

Här har ni mitt nya tidsfördriv!! :) Och n...

Publicerad 2010-11-11 22:29:58 i Allmänt,

img_7523 (MMS)

Här har ni mitt nya tidsfördriv!! :) Och ni ska bara veta hur jäkla roligt det är! Som jag sa igår är det som ett riktigt träningspass! Har träningsvärk från gårdagens dansande och idag har jag kört på som en galning. Dansade i typ två timmar på eftermiddagen och sen strax över en timme nu på kvällen. Jag är helt slut!! Nu är det lite mys med älskling framför en film sen blir det sova. Ska jobba lunch imorn på Biscotti och på kvällen har jag en dejt med älskling. :D

En ledig dag har spenderats med besök hos ...

Publicerad 2010-11-10 22:51:08 i Allmänt,

img_0750 (MMS)

En ledig dag har spenderats med besök hos Vice för att fräscha upp håret. Och det känns verkligen jättebra. :) Blir alltid lika nöjd när jag varit där! Kvällen har spenderats med middagslagning med älskling och sen har vi, tro det eller ej, spelat tv-spel. Miki har köpt den där kameran till X-box, Kinect tror jag den heter. Man spelar alltså spel utan kontroller så man styr gubbar och annat med kroppen. Skitkul är det. :) Älskling köpte faktiskt ett spel för min skull också. Ett där man ska dansa. Och det är såå roligt! Och jobbigt! Trodde fan inte att det skulle vara det. Men man jobbar jue med hela kroppen. Känns som att man inte riktigt behöver köpa ett träningskort. ;) Ledig fram tills lördag så det finns en massa tid till att dansa och boxas och allt vad det nu är. :)

Hej mitt vinterland! De har ju i alla fall...

Publicerad 2010-11-10 09:52:14 i Allmänt,

img_4671 (MMS)

Hej mitt vinterland! De har ju i alla fall hunnit med att ploga. Jag undrar hur halt det är därute eftersom det är nollgradigt och man hör hur det droppar vatten från taken. Hinner det smälta bort kanske? Fast jag har hellre snö än slask. Nehe.. Dags att fixa sig. Äntligen ska jag bli fräsch i håret. :D

Hur mycket snö kan det komma på en dag!? D...

Publicerad 2010-11-09 20:41:14 i Allmänt,

img_2090 (MMS)

Hur mycket snö kan det komma på en dag!? Det har snöat non-stop hela jäkla dagen!! Det ser fint ut när man tittar ut genom fönstret i alla fall. ;P Sitter nedkrupen i soffan invirad i filt med Gabi som sällskap. Snart är det tv-tisdag som gäller. :D

Äntligen är jag snart hemma!! I Stockholm ...

Publicerad 2010-11-09 17:36:44 i Allmänt,

img_0731 (MMS)

Äntligen är jag snart hemma!! I Stockholm har det snöat, och regnat hela dagen och vi har suttit i skolan och frusit. :( Det är jätteblött, kallt och halt. Med andra ord, inte speciellt trevligt Jag har hört att snön åtminstone fastnat hemma i stan. Inte för att det gör mig så mycket lyckligare. Jag vill ju ha sommar!! :( Det är bara tisdag och jag är ledig resten av veckan. Vad konstigt det känns. Inte ens jobba ska jag göra. Underligt! Vad ska jag sysselsätta mig med? Imorn ska jag i alla fall till Vice och få mitt hår fixat! Härligt! Äntligen ska jag bli av med den här fula utväxten. Ser fram emot det riktigt mycket. :) Ikväll ska jag umgås med Gabi. Mysigt. :) Om bara värken i axlarna och nacken ville släppa!! Det bränner verkligen för att de är så spända. :( Massage kanske skulle vara nått? ;)

Mums, mums!! Det här är nått av det godast...

Publicerad 2010-11-08 21:01:08 i Allmänt,

img_0730 (MMS)

Mums, mums!! Det här är nått av det godaste jag vet! Syrliga bokstäver. :) Har inte hittat några i Sverige så jag traskade in på Finlands svar på NK och handlade fyra påsar sist vi var i Helsingfors. :D Och det var faktiskt det enda jag handlade där. ;) Försöker spara på de men sötsuget är inte lätt att handskas med. Haha

Närmare -10c ute betyder inställda tåg, so...

Publicerad 2010-11-08 07:24:12 i Allmänt,

img_0715 (MMS)

Närmare -10c ute betyder inställda tåg, som i sin tur betyder frukost och Vakna med the voice vid köksbordet. :D Inte varje dag man hinner med det. Känns sådär dock att tåget är inställt, det är ju inte ens snö ute. :S En ny vecka med nya uppgifter har ju i alla fall tagit sin början. Lite sliten efter helgens jobb men annars på ganska gott humör. Det känns lite som att jag håller på att få en ny förkylning bara! Men det ska jag väl inte förvånas över.  Jag menar, fick ju vara frisk en hel vecka i alla fall. :S Jaja, positiva tankar! ;)

Känner mig som en levande död efter ett 13...

Publicerad 2010-11-07 02:34:36 i Allmänt,

img_0708 (MMS)

Känner mig som en levande död efter ett 13 timmars pass på jobbet. Snacka om att det känns att det var Evigheter sen som jag jobbade med servering! Helt sjuk dag och kväll har det varit! Och gårdagen ska vi inte ens prata om. Haha.. Men alla gäster slapp få maten i knät i alla fall och det har varit roligt. Just nu känns det bara lite som att fötterna ska gå av. Undrar hur det kommer att kännas imorn. :S Älskade söndag väntar när jag vaknar. Det betyder en hel dag av mys med min älskade. :D Nu säger jag god natt!

Åh, va bra det känns att ha tentan i ekono...

Publicerad 2010-11-05 14:36:10 i Allmänt,

img_0707 (MMS)

Åh, va bra det känns att ha tentan i ekonomi bakom sig nu! :D Det känns faktiskt ganska bra också, tror inte att jag behöver oroa mig för att inte bli godkänd. Det känns väldigt skönt att kunna tänka så. :) Ikväll ska jag jobba mitt första servispass sen i augusti. Jag ska jobba på Biscotti både ikväll och imorn. Känner mig lite nervös faktiskt. Tänk om jag tappar maten i knät på gästerna!? Usch, hemska tanke. Haha.. Men det är ju lite som att cykla, har du en gång lärt dig så kan du det sen. Men det är ju nått med rutiner som försvinner. Så det kan nog bli lite jobbigt med allt. Men vi får tänka positivt. :) Det kommer bli roligt.

Jag har varit helledig i snart två dagar!!...

Publicerad 2010-11-04 17:43:32 i Allmänt,

img_0700 (MMS)

Jag har varit helledig i snart två dagar!! Mitt i veckan också! :) Fast, ledig och ledig? Igår var jag i Stockholm och pluggade tillsammans med Sophia och Hampus och vi pluggade faktiskt. :) Idag har jag mest degat och gjort ett försök till att undvika de där böckerna ända in i det sista. Ångesten ligger som en liten sten i magen och jag känner mig lätt spyfärdig imorn morgondagens tenta :S Inte för att den är så speciell egentligen men jag vill göra bra ifrån mig och slippa omtenta. Usch, känner själv att jag inte varit den trevligaste de senaste dagarna, bara pga stress.. Och kanske lite pga höstmörkret. :S Sitter just nu och mumsar pepparkakor. Tänker att de kanske kan hjälpa mig lite? I alla fall så är de riktigt goda. ;) Nu ska jag försöka läsa lite till.

Nu känner jag mig som en riktig pendlare! ...

Publicerad 2010-11-02 07:31:36 i Allmänt,

img_0697 (MMS)

Nu känner jag mig som en riktig pendlare! Premiär för frukost på tåget. God morgon alla! Trötta idag? Själv reagerade jag knappt imorse när väckarklockan ringde. :S får se hur den här dagen kommer att gå. Efter frukosten ska jag försöka räkna lite på FEKn. Känns just nu ganska jobbigt att det är tenta redan på fredag. :S Aja.. Ta tag i dagen. :)

Sa jag imorse att jag kände mig pigg? Tji ...

Publicerad 2010-11-01 17:57:00 i Allmänt,

img_7571 (MMS)

Sa jag imorse att jag kände mig pigg? Tji fick jag för att jag hade en sån bra start på dagen. Jag har bara blivit tröttare och tröttare ju längre dagen har gått. :S skulle försöka plugga lite FEK innan jag åkte hem. Det gick sådär kan jag meddela. Höll tillslut på att somna ståendes på tunnelbanan från skolan. Tänkte plugga på tåget men det var så fullt så det fanns ingen plats vid ett vanligt säte. :( men nu är jag äntligen framme i stan. Ska skynda hem till min älskade man och äta. Plugga lite och sen blir det mys i soffan. :D Underbart!!

Mitt nya tidsfördriv när jag sitter på tåg...

Publicerad 2010-11-01 08:21:24 i Allmänt,

img_5439 (MMS)

Mitt nya tidsfördriv när jag sitter på tåget! Så jäkla beroendeframkallande spel och tiden bara flyger iväg. :D Det är måndag och konstigt nog känner jag mig ganska pigg. Framme i Stockholm nu och en skoldag väntar. Lyckades göra klart uppgiften i marknadsföring. Får bara hoppas på att det duger. :)

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela