Sanna - Mitt i livet

Det är verkligen tomt här när Miki inte är...

Publicerad 2011-05-22 01:41:24 i Allmänt,

img_1084 (MMS)

Det är verkligen tomt här när Miki inte är hemma. Det är inge roligt att gå och lägga sig själv ju. :( Har haft en mysig kväll med Gabi i alla fall. Ska krypa ner i sängen och titta på tv. Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan jag somnar. God natt på er! Puss

Jag och Gabbsan har myskväll. Jag är ju gr...

Publicerad 2011-05-21 22:53:30 i Allmänt,

img_1572 (MMS)

Jag och Gabbsan har myskväll. Jag är ju gräsänka då älskling är på kryssning med jobbet. Men det går ingen nöd på mig som ni kanske ser. ;P Gabi visar filmer från hennes resa till Cypern. Dör av skratt!! Vi har sett "Eat pray love", inte den bästa filmen kanske. Lite långdragen sådär. Tänkte se "The Dilemma" också. Sen blir det hem och sussa sött. Det känns behövligt då jag har ägnat heeeeela dagen till att städa och är helt jäkla slut! Men rent blev det i alla fall. :) Nu ska vi mysa vidare. :)

Tänkte mest tala om att jag lever! Gillar ...

Publicerad 2011-05-16 13:55:20 i Allmänt,

img_3621 (MMS)

Tänkte mest tala om att jag lever! Gillar inte vädret vi har fått hit till Eskilstuna! :( men det vänder väl snart. Sista veckan på praktiken har startat och jag ska uppdatera om mina resor.. så fort jag orkar. Idag ska jag smita lite tidigare och gå och bli ompysslad hos Vice på Hårdesign. Det gillar vi massor faktiskt. :D Hörs senare. Puss

En varm dag på Grönan hade man väl inte ta...

Publicerad 2011-05-08 14:48:02 i Allmänt,

img_2648 (MMS)

En varm dag på Grönan hade man väl inte tackat nej till. :D Det ser riktigt roligt ut. Istället sitter vi och väntar på att få köra på båten. Mumsat glass har vi gjort i alla fall. Magen börjar skrika efter mat nu!! Får hoppas att det här inte tar alltför lång tid. ;)

På väg igen..

Publicerad 2011-05-08 11:09:54 i Allmänt,

God morgon fina människor!! :)

Jag har knappt packat upp väskan från min resa till Danmark, packar bara ner lite extra grejer idag då jag åker iväg till Finland på en massa kundbesök under nästa vecka.
Det är jag och pappa som åker och så får vi lite sällskap från Belgien också.
Känns lite nervöst att åka iväg på den här resan, vet inte riktigt varför. Kanske är det för att man ska träffa en massa nya människor, språket.. ah, vad vet jag. Det kommer nog att gå jättebra tror jag. :)

Åker om ett par timmar så måste egentligen packa färdigt för att slippa stressa sen men tänkte att jag kunde dela med mig av några rader. :) Hade egentligen tänkt att uppdatera er om vad som hänt den senaste tiden men jag tror att jag får lov att göra det en annan dag.

Delar med mig av några bilder från Köpenhamn i alla fall.
Har lärt mig en del på den här resan och jag kan framför allt säga att det var nyttigt för mig att prata med en kvinna i KAM-rollen som faktiskt har barn och är gift och ändå får jobbet att fungera. Det var skönt att få det bekräftat på något sätt.. för att inte säga nyttigt. :)

 
Nu måste jag fortsätta packa.. Den svåra/stora frågan är jue vad man ska ha på sig till möten/middagar och vad man ska packa!! :S Har jag sagt att jag verkligen avskyr att packa?? Haha

Puss på er! :)

Vimmelkantig

Publicerad 2011-05-04 22:24:57 i Allmänt,

Jag ligger i min säng på Scandic Webers i Köpenhamn.
Kom ner hit idag för att spendera några dagar på det danska kontoret för ArcelorMittal/Aperam.
Dagen började redan 04 imorse då tåget ner hit gick redan 05.44. Kan lova att jag var rikigt trött men resan gick ändå rätt smärtfritt. :) Var framme strax innan lunch och har spenderat dagen på kontoret.
Under kvällen har vi knatat en sväng på stan och sen åt jag och M middag och satt och pratade en stund.
Nu ligger jag som sagt i sängen och är på väg att somna vilken sekund som helst men tänkte att jag kunde skriva ner en rad eller två. Var ju ett tag sen sist.. nu igen.

Tänkte jag skulle försöka dela med mig av några bilder men telefonen ville inte riktigt samarbeta med mig.
Jag gillar Köpenhamn, det är en rikigt fin stad. :) Men det danska språket är ju inte riktigt det lättaste att förstå. Har fått spetsa öronen och verkligen koncentrera mig hela dagen för att jag ska förstå vad som sägs. Haha
Kanske också är en anledning till varför jag är så trött och lite vimmelkantig.

Dags att sova tror jag.. Sussa sött!
Puss

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela