Sanna - Mitt i livet

Jag är så dålig..

Publicerad 2011-10-26 23:18:04 i Allmänt,

på att uppdatera!!

Tyckte knappast att det var någon ide att uppdatera under veckan som jag låg sjuk och sen har det bara inte blivit av. Men nu.. Nu ska jag försöka vara konsekvent. ;P

Liten snabb uppdatering sen sist..
City vann med 7-0 mot Smedby och avancerade därmed till Division 1! Det var riktigt roligt att vara med på den sista matchen och se glädjen när slutsignalen gick. Vi festade självklart lite på kvällen och dagen efter vaknade jag riktigt sjuk!
Låg en hel vecka och var bara hemma. Mindre kul kan jag lova! Höll på att klättra på väggarna när helgen närmade sig.

Annars har livet varit fyllt av skola och jobb. Det går rätt så bra med både och.
Tentan i omvärldsanalys, som jag var så orolig över, gav otroligt nog ett VG som resultat. Nu väntar vi bara på slutbetyget. Väntar också på slutbetyg i Projektledning. Den är lite försenad men på måndag får vi äntligen veta! :) Fredag nästa vecka är det tenta i Business English. Kurserna avlöser verkligen varandra som på löpande band för tillfället, både bra och mindre bra, men det betyder att slutet närmar sig också. :D

På jobbet har jag en del att göra för tillfället och det känns bättre och bättre för varje dag som går.
Idag fick vi besök från ett av kontoren i Frankrike, alltid roligt att träffa kollegor från andra länder. :)
Ikväll har jag ätit middag med en av gästerna på Brasserie Le Grand och hade en jättetrevlig kväll.
Nu är det dock dags för sängen. Ny dag imorn och har varit sådär överdrivet trött nästan hela veckan så lite sömn skulle inte skada.

Bjuder på en bild från kvällen då vi firade Citys seger.

Puss och god natt så länge..

Måndag 3/10

Publicerad 2011-10-03 10:46:09 i Allmänt,

Sitter på tåget på väg mot skolan.
Det känns som att helgen bara susade iväg! Även fast jag inte gjort så mycket. City spelade 1-1 mot Syrianska i fredags så tyvärr blev det inte en avgörande match. Däremot har de fortfarande chansen på lördag när de spelar mot Smedby! Det betyder att det blir en road trip till Norrköping för att stötta grabbarna. :) Rätt otippat att jag engagerar mig så mycket i fotboll men det är ju faktiskt nån man känner som spelar och nu när tiden dessutom finns så är det roligt. :D

Lördag och söndag var jättelugna. Jag har mest degat i soffan och inte gjort många knop. Philippa var över en sväng på lördagkväll. Vi åt lite mat och drack lite vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Söndag fick ägnas åt lite skolarbete.

Känner mig aldrig riktigt färdig med det här projektet. Och så är det väl.. Om man inte lär sig begränsa ett projekt så kommer det aldrig att bli färdigt. Jag tycker att jag har försökt begränsa mig men är ändå inte riktigt nöjd.. Tänk om det inte duger?
Just nu har jag den där bekanta tenta-ångest-klumpen i magen och det är inte långt ifrån att jag kräks lite grann. Försöker andas lugnt och tackar mig själv för att jag inte slutat röka än.. Hade varit ett vrak. ;P
Presentationerna börjar idag klockan 14 och när det väl är över så är jag fri från allt skolarbete på hemmaplan under resten av veckan. Lektionen imorn kommer att användas för feedback bara och nästa kurs startar först nästa måndag!! Jag kommer känna mig fri som en fågel! ;)

Snart framme i Stockholm. Ska hämta lunch och skriva ut arbetet, förbereda det sista av presentationen och koncentrera mig på att andas. ;)

Önska mig lycka till! :D

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela