Sanna - Mitt i livet

Snart

Publicerad 2011-09-29 23:53:10 i Allmänt,

snart(!) färdig med arbetet!! Det mesta jobbet är gjort och det betyder med andra ord att jag har en ledig helg att se fram emot! Känner jag mig själv rätt så kommer jag väl att pilla med arbete ändå i helgen men det där tvånget att sitta med skolarbete en helg till finns inte! Jag är så glad för det!

Imorn är det jobb som gäller innan helgen kan ta sin början. På kvällen är det ett besök på Tunavallen som gäller! City spelar sin sista hemmamatch för säsongen och det är imorn det kan avgöras om de går upp en division eller inte! Ber en stilla aftonbön att det går vägen. ;) Annars är helgen rätt oplanerad så vi får se vad som bjuds på. :D

Nu ska jag ta ett sista ryck och få klart det här. Klockan tickar iväg och det är snart dags för sömn.

Sussa sött! <3

Jag säger tummen upp..

Publicerad 2011-09-29 00:20:54 i Allmänt,

för att jag börjar må bättre och få tillbaka energin! :D

Det går bättre på jobbet nu när jag börjar komma in i det, tack och lov! Det känns faktiskt helt okej med arbetet för Projektledning tills på måndag. Det är en del kvar att göra men det känns som att jag skulle kunna vara färdig innan helgen så jag har den fri! :) Allt känns mycket bättre nu!

Ligger i sängen och tittar på lite tv innan sömnen slår in. Älskar att det nu finns en app för bloggen. Nu ser ju inläggen bättre ut än med mms-inläggen. Kanske börjar jag uppdatera oftare. ;)

För övrigt så kommer det snart lite uppdatering om bröllopsplaneringen också! Det börjar få framåt på det området också. :)

Dags att sussa!

Puss <3

Min älskade fästman..

Publicerad 2011-09-27 21:48:01 i Allmänt,

Har fyllt 30 år! Hans riktiga födelsedag var igår men vi firade honom redan i lördags med släkt och vänner! :) Miki själv var sjuk så det blev ingen vild tillställning men ändå väldigt trevligt. :D

Veckan började mindre bra igår med att jag mer eller mindre bröt ihop för att tiden inte alls räcker till!! Skulle ju behöva ha minst 10 timmar extra på dygnet. Men idag har det varit lättare. Jobbet har gått bra. Handledningen för projektarbetet gick jättebra! Jag som har varit så jäkla panikslagen över att jag inte kommer någonstans! I en veckas tid har jag suttit och stirrat på ett tomt Word-dokument och igår släppte det helt och jag fick ner alla mina tankar i dokumentet! Det visade sig att det var bra faktiskt. Så jag är glad! :)

Nu ska jag se om jag kan få ner lite fler tankar.. Hoppas att ni har en fin kväll.

Puss <3

Har haft en sån skitdag!! Ni vet en sån da...

Publicerad 2011-09-23 00:08:04 i Allmänt,

img_0178 (MMS)

Har haft en sån skitdag!! Ni vet en sån dag som man önskar att man aldrig klivit ur sängen. Eller åtminstone önskar att man kunde lägga sig igen och kliva upp på "rätt" sida av sängen. ;P Börjar om helt enkelt. Egentligen är det ju inget speciellt som hänt.. Det har bara varit en sån dag då man känner sig mer stressad än andra, då man önskar att dygnet hade många fler timmar. Jag förstår inte hur jag kunde tro att det skulle bli tid över när jag började jobba dagtid. Haha! Men någon gång ska det väl ge med sig? Jag är otroligt tacksam för det liv jag har. Men jag är nog inte ensam om att tycka att tiden inte alltid räcker till, rätta mig om jag har fel. Nu ska jag begrava denna dag och följa med John Blund till andra sidan. Imorn ska jag se till att jag går upp på rätt sida av sängen. Sussa sött. <3

Det har varit en lååång dag idag.. Möte oc...

Publicerad 2011-09-21 23:05:30 i Allmänt,

img_1140 (MMS)

Det har varit en lååång dag idag.. Möte och utbildning på jobbet hela dagen med rast för lunch och inte mycket mer. Det har varit väldigt intressant men hjärnan har varit mosig idag. Efter jobbet gick vi för att bowla. Bröt av nageln på tummen i fjärde och sista serien! Och nu tänker ni "Vad löjligt att hon bryr sig om sånt" men det gör faktiskt ont. Struntar mer eller mindre i att den bröts men Vafan tummen blöder ju!! Hahaha.. Spelade ändå färdigt serien, pluspoäng till mig! ;P Men bowling är lila med smärta! Det kan jag säga efter idag. Efteråt var det middag på le Grand, med riktigt god mat. Kul att komma dit och bara äta för en gångs skull. Nu är jag hemma och ska försöka sova. Är ensam i natt då älskling är iväg med jobbet och kommer inte hem förrän imorn. :( så det är jag, kudden och tv:n. Ny dag med utbildning imorn! Sussa sött! <3

När vår lärare introducerar examinationsup...

Publicerad 2011-09-20 15:18:30 i Allmänt,

img_0133 (MMS)

När vår lärare introducerar examinationsuppgiften på det här sättet kan man ju inte göra annat än att skratta! "kort sagt; hösten kvaddad.." Nja, riktigt så farligt kommer det väl inte att bli men det kommer krävas en del arbete. Projektledning känns otroligt stort just nu! Har lite svårt att greppa hela kursen och arbetet för tillfället men det ska nog gå bra. Huvudet här däremot fått det den klarar av för idag så det blir att ta en power nap när jag kommer hem, vilket är snart som tur är. Inga föreläsningar i skolan förrän 3/10, då det är presentation. Dags att plocka fram självdisciplinen! ;) Puss <3

Jag och min förkylning har legat i soffan ...

Publicerad 2011-09-19 19:45:56 i Allmänt,

img_8743 (MMS)

Jag och min förkylning har legat i soffan hela dagen! Lyckades släpa mig iväg till affären för att handla, det behövdes verkligen. Ligger här och drömmer mig bort till sol och värme! Skulle inte sitta fel att ligga på stranden igen! Längtar redan till nästa sommar. Jag gillar inte kyla men man får väl stå ut med det. Har idag också jagat lokal för bröllopsfesten med mindre lycka däremot. Men någon gång ska det väl vända också. :) får ta nya tag imorn. Tillbaka till soffan och tv:n. Puss <3

Nytt (skol)år, nytt liv

Publicerad 2011-09-18 18:17:29 i Allmänt,

Hej fina människor!! Nu har jag försummat er tillräckligt tycker jag. Dags att ta tag i uppdateringen med andra ord! Och nog har jag en del att berätta för er!

Först och främst kan jag berätta att jag och Miki är förlovade!!
I Kroatien, sista kvällen som mina föräldrar var med oss, så gick han ner på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom! Jag är jätteglad och det känns som en "dream come true". :)Jag fick en jättefin ring.. Hade inte alls förväntat mig nått sånt men älskling överraskar ibland. :)Jag är verkligen världens lyckligaste tjej!!

Så nu planerar vi alltså bröllop för nästa år. Augusti är det tänkt men med den gästlistan vi har fått fram är det svårt att hitta den perfekta lokalen. Och jag vågar med andra ord inte boka kyrka innan jag hittat en plats för festen. Så nu får vi helt enkelt se hur vi löser det hela. Tanken är att det ska vara löst nästa vecka eller allra senast veckan efter det.

Det här betyder självklart att ni som fortsätter följa mig kommer att få läsa en hel del om bröllop och planering. Men det får ni nog stå ut med under det närmaste året. ;)

En annan sak som har hänt är att jag har slutat jobba i restaurang!
Jag jobbar, sen 1 september, som säljare på Aperam Stainless Services & Solutions Nordic AB. Jag blev erbjuden en tjänst på 60 % fram till maj och det är klart att jag tog den.
Jag jobbar alltså dagtid numera och får chansen att känna mig som en "normal" människa för ett tag.

Skolan startade i en rasande fart i augusti och vi har redan haft examination i två kurser. Det har alltså varit en hel del att göra den senaste tiden. Inte mycket tid till att stanna upp och tänka utan mer eller mindre full fart hela vägen.
Nu börjar det dock lugna ner sig och vi kommer resten av terminen att läsa en kurs i taget.
Det har inte varit det lättaste att kombinera ett nytt jobb med skolan och alla inlämningar, grupparbeten och tentaplugg men det har gått. Kommer inte att få högsta betyg i alla ämnen som jag siktat på men kommer definitivt att få en examen, det känner jag på mig, och det är väl det som är huvudsaken. :D

Jag är för tillfället sjuk.. Har känt mig rätt hängig den senaste tiden och nu har jag tappat all ork. Blir hemma från skolan imorn för att kurera mig så jag orkar med resten av veckan.
På tisdag har vi en gästföreläsare på Projektledningen som kommer bli grunden för det examinationsarbete vi ska göra i den kursen.. Vi ska leka projektledare i några veckor alltså. Hoppas på att jag ska känna mig bättre så att något går in av det som sägs. För tillfället känns det mest som att allt går in genom ena örat och ut genom det andra, huvudet känns överfyllt av någon anledning. Men det ska nog också bli bra. :)

Nee.. nu ska jag lägga mig framför tv:n. Ville bara uppdatera er om vad som hänt den senaste tiden och säga att jag SKA bli bättre på att skriva.
Funderar på om jag skulle gå över och börja skriva på wordpress istället, vad sägs om det? Har skaffat ett konto och försöker förstå mig på det men det går sådär just nu.. Vï får se hur det utvecklar sig.

Puss på er så länge!! ♥


Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela