Sanna - Mitt i livet

Lördag 2/2

Publicerad 2008-02-02 16:03:57 i Allmänt,

Jaha ja..

Veronica kom hem med sina vänner från Italien.. De var jättetrevliga. Vi pratade en stund och sen var det dags för mig och Karolina att rusa till Karsten. Vi stannade till och handlade lite vin och sen var det dags för middag.

Karsten lagade pasta med broccoli och champinjoner. Det var jättegott. Sen satt vi och pratade och hade en trevlig kväll.. Det var väldigt lugnt och jag somnade till en stund.. haha. Känner mig fortfarande lite hängig efter min sjukvecka.. Men det var skönt att sova lite =) Vi hade en trevlig kväll i alla fall..

Karsten berättade att han inte längre kommer vara supervisor för 3com efter nästa vecka. Han kommer att ha hand om tre andra konton istället.. Det är synd, han är en bra chef.

Haha.. fick en chock när jag tittade ut genom fönstret inatt.. Det snöade!! Jag har inte sett ett spår av snö sen jag kom ner hit och jag trodde nästan inte att det kunde snöa i Holland.. Sen kom jag underfund med att det faktiskt är ett land precis som Sverige som har alla årstider och alla möjliga väder! Men det kändes jättekonstigt att se snö! Men idag finns det inte ett spår av snön.. Solen skiner och himlen är blå! Vädret här är jättekonstigt!

Idag då?

Ja, jag vet faktisk inte vad som händer..

Vi är bjudna på en fest som faktiskt redan har börjat. Den började vid 13.00 med lunch och kommer hålla på hela dagen, kvällen och natten. En kille från ett annat konto på jobbet som har den. Vi ska väl dit en sväng.
Men vi vill också gå ut och dansa.. Så det kanske blir brasilianska baren ikväll igen. Vi får se.

Just nu väntar jag på att jag ska hjälpa Susy med hennes canneloni som behöver fyllas och sen ska vi äta. =)

Pratar med föräldrarna på msn också och svarar på en massa mejl som jag fått.. Blir så glad! =)

Så nu ska jag ta och ta tag i allt.

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela