Sanna - Mitt i livet

Fredag igen..

Publicerad 2007-05-25 18:14:38 i Allmänt,

Får snart sluta min arbetsdag.. Sitter i butiken, har varit en riktigt långtråkig dag! Knappt nå folk alls =(
Man blir så seg då! Men fastnade i en massa gamla mejl som jag hittade. Känslorna är de samma idag som de var då när jag läste de första gången.. Har både skrattat och känt mig nere faktiskt. Men tiden har gått lite snabbare iaf.

Annars har väl veckan flutit på som vanligt. Massa jobb.
Lyckats med att hålla FYRA av mina ÅTTA bokade klasser.. och det verkar som att jag ska kunna hålla de fyra resterande också.

Jonna var hemma hos mig i onsdags och skulle hämta lite produkter. Hon stannade på en fika. Vi tog fram utemöblerna, tog med oss lite melon och satte oss i solen och snacka en massa skit. En riktigt trevlig tjej det där. Satte faktiskt upp det där kortet på kylskåpet, som hon skämtade om. Det får bli mitt mål, min lilla morot. =) Kan inte fatta att det faktiskt är jag.. Vill tillbaka till det igen!

I onsdags så var jag och Philippa ute en sväng. Båda kände att vi behövde få tankarna på annat. Så vi gick ut och dansade lite grann.. Var inte ute så länge.

Helgen nu är Philippas sista helg innan hon drar ner till västkusten. =/ Tråkigt, ännu en vän som lämnar mig här hemma. (Hur många veckor är det kvar tills jag ska åka??) Så henne ska man träffa ikväll. Jobbar imorn kväll och sen har jag klasser hela dagen på söndag. Så det blir annars inte så mycket tid över. Får väl se vad vi hittar på. Går och tar en drink iaf och sen får vi se vad vi är sugna på. =) Kanske lite dans.. hehe

Nehe.. tiden har som sagt gått lite fortare idag.. snart dags att städa.
Väldigt trött idag.. har inte blivit så mycket sömn under de senaste dagarna. Mycket tankar som snurrar.. Men det löser väl sig så småningom. Kommer nog däcka ganska skönt på söndagkväll när klasserna är slut! Det blir en hel del jobbande nu fram tills semestern. Måste jue försöka få ihop pengarna nu. Fick ett erbjudande om att komma och bo ett par dagar hos en kille som har hus i Zadar, men jag träffade honom första gången igår så det känns inte sådär jätteaktuellt.. Men man vet jue aldrig. Krisar det sig, kan man jue alltid ha en "back-up plan" hehe..

Nej, nu ska jag städa så jag får komma hem nån gång också!

Cao.. ;)

Helgen

Publicerad 2007-05-21 22:11:46 i Allmänt,

Det var en trevlig helg.. Nybron är hur fint som helst. Och festen på Java va jätterolig. Mycket bra musik och roligt folk. Det blev aldrig nån fest på föreningen. Tiden räckte inte till.. Tråkigt, men jag hade roligt iaf!

Söndagen vaknade jag bakis och tog mig till jobbet. Dagen gick som i ett töcken.
På kvällen gick jag en sväng på personalfesten för Harrys/Lotus.. Drack och käka lite grann och sedan så mötte jag upp tjejerna för en cider på Time Out. Det var trevligt, men skönt att komma hem och lägga sig i sängen.

Har haft min tredje klass idag. Två till innan jag har klarat min utmaning. =) Förhoppningarna är att jag ska kunna hålla alla klasserna. Det skulle jue kännas så otroligt bra, som att man har överkommit en gräns.. =)
Jobbat i Tuna idag också! Hemma hos Carro en sväng nu. Ska snart röra mig hemåt. Både jobb och klass imorn.

Moj lipi andjele, pogledaj u mene..
Ako nas tuzne jutrom probude
Ja cuvam osmijeh za tebe =)



Cao ;)

Lördag!

Publicerad 2007-05-19 17:47:38 i Allmänt,

Äntligen lördag.. Äntligen lite ledig iaf! Eller ett par timmar ikväll.
 
Första kvällen på Harrys i onsdags var jue ganska kaotisk. Ingen hade räknat med att det skulle komma så mycket folk.. eller jag förstod att det skulle bli en hel del. Men eftersom de på Harrys inte direkt är vana vid onsdagar och speciellt om det är ledig dagen efter så hade de inte direkt sett till att det var tillräckligt bemannat. Fick börja mitt första pass i garderoben.. ENSAM! Vi hade närmare 1000 gäster under kvällen så ni kan jue tänka er att det inte var det roligaste! Folk skrek och gapade för att de fick vänta för länge, men vad ska man göra? Kan jue inte mer än att försöka sitt bästa. Helt slut efteråt.. Jobbade på Lotus i plocken igår kväll. Det var trevligt. Lite mindre att göra, för det var inte så mycket folk. Skönt att kunna komma in i allting i lugn och ro!

Två klasser avklarade i min PS. Det betyder att jag måste hålla minst tre till för att det ska bli godkänt. Men det ska nog gå bra. Har jue 7 till inbokade =)

Ikväll har jag lite ångest för jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra.
Fest på Kroatiska föreningen, fest på Java, nypremiär för Nybron, Reggeatonfest på Lotus.. What to do, what to do?
Ska iaf träffa Diego och Michko så vi får väl se vart det bär av. Lite trött bara! Ont i fötterna som faan!
Men det kommer säkert bli kul, vad som än händer.. =)

Nehe.. åka hem snart.

Pusa ;)

Trist..

Publicerad 2007-05-15 18:11:05 i Allmänt,

Ännu en trist dag här i butiken.. Vart är alla människor??
Det är jue faktiskt fint väder ute! Ok, det är jue lite blåsigt men iaf.

Pappa kom och hälsade på mig här.. Alltid lika roligt! =)
Mamma ska också komma, hon skulle köra hem mig så att jag inte behöver stressa eftersom jag bara har en halvtimma innan klassen ska börja.
Plus att de ville träffa mig eftersom de åker på Helsingfors-kryssning imorn och blir borta två dagar..
Åh, jag vill också åka till Helsingfors! Det är så fint där och båtarna som man får åka med är jue också så otroligt fina.. Men det blir ingen mini-semester i år iaf. Eftersom jag ska åka till Kroatien. Får vänta två månader till. Det kommer nog gå fort. Eller det hoppas jag iaf. Längtar så otroligt mycket dit! =)

Tiden nu har börjat gå väldigt fort.. men har fortfarande lite konstig uppfattning om tid. Något som jag gjort för bara två dagar sen kan kännas som att det var två Veckor sen jag gjorde. Och flera veckor nu har jag gått och trott att varje dag som varit har varit en torsdag. Jättekonstigt.. haha
Men det är väl för att man har så mycket att göra hela tiden kanske. Fast nu har jag faktiskt haft ett litet break. Det har väl varit skönt, men man känner att det börjar bli dags för lite fart igen.

Marie sa till mig att "Du är jue inte rädd för att jobba hårt, det har vi både märkt och sett" =)
Så det känns jue också ganska trevligt.. att det uppmärksammas.

Nu startar två veckors extrem-jobbande med hudvården och sedan ska man klara av det andra också. Men som sagt det är bra med en PS.. man blir både fokuserad och målmedveten. Jag vill framåt och jag SKA ha den där rosa bilen så småningom. Och för att få den så är det bara hårt jobb som gäller. =)

"Shoot for the moon, and if you miss you will still be among the stars"
Dröm stort.. Det kommer att föra dig framåt. =)

Pusa ;)

Perfect Start..

Publicerad 2007-05-15 15:00:41 i Allmänt,

Gårdagen var intressant. Dagen började väldigt tidigt med en underbar hotell-frukost =) Mmm, finns det nå bättre? Sedan bar det av mot huvudkontoret för en rundvandring. =) Det var jättefint, en exakt kopia av huvudkontoret som finns i Dallas.. Det var väldigt inspirerande att gå runt där.. och se hur de jobbade.

Vi fick vänta på Marie ett par timmar som fortfarande hade lite utbildning kvar att gå igenom eftersom hon är DIQ som det så fint heter. =) Så vi var ett par som tog en sväng runt i Frölunda Centrum, det var väldigt stort där och de hade massor med affärer som inte finns i e-tuna. Så det var trevligt. Lunch på McDonalds och sen bar det av hemåt.

I bilen på vägen hem började jag planera för min utmaning som börjar idag. "HÅLL ÅTTA KLASSER PÅ FJORTON DAGAR", en så kallad PERFECT START. Lyckades boka in 6 av de igår och nu väntar jag bara på svar från två andra om huruvida de vill ha klasser eller inte. Självklart hoppas jag på att de ska vilja det. Det är en skjuts i rätt riktning om man gör en PS och det får en att hålla fokus och fortsätta i rätt riktning =) Så jag hoppas verkligen att jag ska lyckas.
Håller min första klass, i PS, ikväll klockan 19 och efter det hoppas jag att det ska rulla på. =)

Fick åka med Marie och Liv till Örebro och sedan skulle jag ta tåget därifrån hem till E-tuna. Det var bara det att eftersom huvudet var fullt av tankar så "missade" jag att byta tåg i Arboga för att komma hem till E-tuna. Tåget jag satt på skulle åka till Stockholm via Västerås så det var jue bara för mig att kliva av i Västerås och vänta på ett tåg hem till E-tuna. Bara en sån där sak som lilla Sanna kan göra. Väldigt typiskt mig.. haha
Men jag lyckades ändå komma hem tillslut. Skönt var det faktiskt bara slappa hemma under kvällen.

Har ett par timmars jobb i butiken framför mig.. och sedan klass ikväll.

Imorgon ska jag köra Halkbana med körskolan.. Känns lite nervöst, men det ska nog gå bra. Sedan blir det ett par timmar i butiken ute i Tuna och sen ska jag faktiskt jobba mitt första pass på Harrys också. Men det är jag inte alls nervös för. Blir garderob imorn kväll och det kan jag jue faktiskt. Ska bli kul att få jobba med de som man jobbat med. Det känns lite skumt att se "Festen" på Harrys och Lotus, men de gör ett fantastiskt jobb och det går verkligen bra för de. Det blir nog bra, bara man vänjer sig. =)

Inte så mycket folk här idag.. Får väl se hur fort tiden går.
Ut för en cigg iaf

cao ;)

Mölndal

Publicerad 2007-05-13 22:04:14 i Allmänt,

Oj vilken lång, men också givande dag det har varit..

Dagen började med en hotell-frukost.. alltid lika gott ;) Sedan bar det av med taxi till Mölndal. Här träffade jag massor med konsulter från alla delar av Sverige. Alltid lika trevligt.. =)

Sitter här i en liten mysig hörna av Scandic Mölndal. Vi har precis avslutat middagen och de flesta börjar dra sig tillbaka. Det har varit många intressanta föreläsningar om hudvård, make-up, hur man bokar klasser, kundvård osv Man har verkligen fått mycket tips och goda råd =) Trots tröttheten så känner man sig ändå peppad till max att fortsätta med sin egen verksamhet.

Det ska bli kul att komma hem och boka tider och ringa framtida kunder. =)
Marie, tjejen som delade med sig av denna otroliga möjlighet till mig, är snart Sales Director! Med en alldeles egen unit. Vi blir en egen grupp som tillhör en större grupp! Det ska bli så spännande.
Imorgon ska vi få en rundvandring på huvudkontoret.. Det ska bli jätteroligt att se! Har aldrig varit där och är jättenyfiken på hur det ser ut. Sedan bär det av hemåt.

Vill egentligen inte åka hem, det skulle vara så skönt att ta en liten semester..

Gud va mycket tjejer jag har mött idag. Tjejer som av olika anledningar börjat med det här jobbet. Det är så roligt och också inspirerande att höra varför just de började och hur långt de har kommit. Det får en att drömma lite. =)

(Om någon inte har förstått så är det så att jag som konsult inte får göra reklam för detta varumärke genom att skriva ut dess namn. Vi gör ingen reklam utan det går från mun till mun. Men självklart så svarar jag gärna på frågor om ni har några  =) )

Nehe.. om man kanske skulle ta och "dra sig tillbaka".. 
Fan, alla är jue på kryssning. Det hade faktiskt varit rätt så roligt att också åka, men jag ångrar inte att jag åkte hit. Det kommer fler kryssningar. =)

Laku noc.. ;)

Helt rätt låt vann

Publicerad 2007-05-13 00:28:57 i Allmänt,

Jag var bara tvungen att skriva in det.. =)
Sån otrolig känsla i hela låten.. rös i hela kroppen.. Saknade förstås Kroatiens bidrag.. älskade gitarrerna på den. Men man får jue inte alltid som man vill!

Fattar bara inte hur folk kunde rösta på ukraina????!!!!!
Helt hemskt och bara så otroligt katastrofalt! Riktig kalkon som svenskarna säger.. =)

Aja.. sängdags nu! Ny dag väntar imorn fullspäckad med aktiviteter..

Laku noc.. ;)

Göteborg

Publicerad 2007-05-12 17:47:34 i Allmänt,

Så sitter man nere i receptionen på Scandic Backadal. Det var en ganska intressant resa.

Vaknade imorse och mådde inte alltför bra eftersom det var alldeles för mycket festande igår.. =/
Men kul var det faktiskt. Vi var alla hemma hos Annika och festade och sedan drog vi vidare till Lotus. Det var väl sådär ute. Har varit roligare, men det var ändå skönt att få shaka lite.. =)
I alla fall.. skulle åka iväg med tåget först till Katrineholm och sedan byta för ett tåg mot Gbg. Resan till K-holm tog inte ens en timme och ändå höll jag nästan på att kräkas. =( Inge roligt alls.
Resan mellan K-holm och Gbg tog ca två timmar.. Fick åka baklänges, det var äckligt varmt och killen brevid mig satt och pimplade öl! Bara lukten fick mig att vilja spy!

Väl framme i Gbg så kände jag mig alldeles lost. Det var så stort inne på terminalen att jag inte ens visste åt vilket håll jag skulle ta mig. Besökte en toalett där de hade personal som tog betalt för besöken. Lite kroatien-känsla.. =)
Sen spelades det musik där inne också. Det är inte varje dag som man stöter på något sånt. haha
Jag satte mig på bussen som skulle ta mig till Backadal, som ligger ca 5km från centrum, och helt ovetande om vart hållplatsen ligger så åker jag förbi den och hamnar tillslut i Kungälv! Japp då har man sett en liten del av den också.. haha. Hoppade av och klev rakt över vägen för att ta nästa buss tillbaka.. och lyckades sedan kliva av ordentligt och hitta till hotellet. =) Rummet är fint och ljust med tv och ett underbart fräscht badrum. Det enda jag saknar är badkar. Vart har de tagit vägen?? Det var längesen jag bodde på hotell med badkar. Gud det skulle verkligen inte sitta fel just nu. 

Usch, hur länge kan man vara bakis? Mår fortfarande riktigt illa.. Undrar om jag kanske skulle behöva äta nått?
Det ligger faktiskt ett McDonalds på andra sidan vägen.. och precis här bredvid så ligger det en statoil. =)
De verkar ha ganska god mat här i restaurangen, men det är jue inge roligt att sitta själv och äta sådär.. 
Första smaken av hur pappa har det när han är ute och reser.. och en liten försmak på hur jag kanske får det om jag någon gång i framtiden också lyckas med att bli säljare. 
Tanken med hudvården är jue att jag ska lyckas.. Det skulle verkligen vara underbart. Trivs så otroligt bra med det här jobbet.. Få bestämma sina egna tider, sin egen lön och helt enkelt vara sin egen chef. =)
Och sen att produkterna är guld värda.. ja det gör saken bara ännu bättre!
Är du nyfiken på vad det är för något så skriv en kommentar så kan jag mejla eller nått sånt. =)

Annars är jag ganska förväntansfull inför imorn. =) Det ska bli kul att träffa Marie och Lena och de andra tjejerna. Trevlig lunch och mycket föreläsningar.. Mycket bra utbildning. Sedan blir det lite skoj på kvällen också! 
Så det kan nog vara bra om jag tar det lugnt ikväll.. Blir nog en kväll framför tv:n med något gott..
Ska jue faktiskt vara i Mölndal klockan 11.00 imorn.. Har ingen aning om hur jag ska ta mig dit. Men det blir väl taxi.. Skulle ta en kvart att åka.. så det kan jue inte bli alltför dyrt tycker man. 

Jaja.. ska ta mig en promenad snart..

Caooo ;) 

Snark

Publicerad 2007-05-11 17:33:25 i Allmänt,

Det är så sjukt tråkigt här på jobbet idag.. Knappt en enda människa ute jue. Och så ska man sitta här lite mer än en timme till innan man får gå hem. Känns så jävla värdelöst! Tankarna kommer och går och det är inte alltid det lättaste. När man är på jobbet ska man jue lyckas skjuta undan de. Det är jue därför man jobbar. Eller?

Min underbara mamma var precis här.. Hade köpt en flaska vin till mig för kvällen. =) Som de ställer upp för mig, mina föräldrar. Älskar de så mycket för det. Det är fan sant att när man blir äldre så uppskattar man de mer.
Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan de.

Så många människor som kommer och går i ens liv.. Det finns många som jag önskar hade stannat. Men det finns också många som valt att stanna och jag tackar de otroligt mycket för det. Mitt liv utan de skulle inte varit roligt! Så många skratt och även lite gråt som vi gått igenom tillsammans. Sjuka saker som vi gjort och som man idag kan skratta gott åt. Sorgerna som kantat våra liv har vi försökt att komma över tillsammans och under det senaste året när läget inte varit det bästa för min del så är jag så otroligt tacksam för att jag har haft de människor som finns vid min sida. De vet vilka de är så jag behöver inte nämna några namn.

Som sagt finns det människor som jag önskar hade stannat.. Vissa mer än andra. Folk som också lämnat sår och spår som är svårläkta. Varför gör vissa människor så? Fattar de inte hur mycket det sårar?

Usch, det va jue inte det här jag skulle skriva om..
Se vad som händer när man har alldeles för mycket tid till att tänka.

Undrar vad man ska äta idag?

Göteborg imorn

Publicerad 2007-05-11 15:55:28 i Allmänt,

Förra fredagen spenderade jag hemma hos päronen. Va väl sådär kul, men ändå ganska skönt att inte göra nått. Lördagen jobbade jag först ute i Tuna och sen körde jag och pappa ett par timmar. Fick köra till Arboga och tillbaka. Det va riktigt skoj faktiskt. =) Sån härlig känsla att vara ute och köra på motorvägen.. =)
Philippa kom hem i måndags så henne träffade jag då.. =) Kul att ha henne hemma ett tag! Tyvärr så ligger hon jue hemma i halsfluss så det är jue inte det roligaste.
Sara och My kom hem i tisdags efter en fyra månader lång resa i asien! Gud va härligt det va att träffa de. Vi va hemma hos mig i onsdags och förfestade. Sedan gick vi till Harrys och fortsatte festen där! Nästan alla va ute.. Det va riktigt skoj att träffa de.

Sen har det jue tyvärr hänt en del mindre roliga saker också i veckan som gått.. Men allt kan jue inte alltid gå som på räls.. Men vissa saker önskar man jue att de kunde vara annorlunda. Men vad ska man göra åt saken? Bara bita ihop och fortsätta som vanligt. Bita ihop..? Hur mycket ska man behöva tåla och orka med och ändå fortsätta säga.. "efter regn kommer solsken.." Lite väl mycket motgångar den senaste tiden tycker jag.

Körde landsväg igår med bilskolan.. Det va riktigt skoj faktiskt! Livrädd när jag skulle göra första omkörningen, men sen vart det bara roligare. =) Halkbanan nästa vecka.. och sen är det bara lite träning till och snart dags för uppkörning! =) Gud det pirrar fan i hela kroppen när jag tänker på det. Tar inte ut nått i förskott.. Går det så går det och gör det inte det så är det jue faktiskt bara boka en ny tid. Har börjat fundera på bil också! Skulle jue vara roligt med en egen. ;) Audi A3 skulle passa mig perfekt.. hehe! Eller en liten snygg BMW av nått slag.. Men får väl börja med en liten skrutt bil så att det inte gör så mycket om man krockar.. haha. ska väl kanske inte tänka så heller.
Fattar fasen inte att jag ändå kommit så långt med körkortet. Alla som har tjatat på mig så länge och jag som aldrig fått arslet ur vagenen och börjat.. och nu ska jag snart köra upp! Helt sjukt! Men sjukt roligt!

Ikväll är det fest.. Alla tjejer ska samlas för en gångs skull! Tanken är väl att vi ska laga lite mat, dricka gott och sen ska vi gå ut. Eller ja, de flesta ska nog göra det iaf. En annan får jue ta det lugnt eftersom jag ska åka imorn.
Tåget mot Göteborg går klockan tolv.. Jag har ett dubbelrum bokat på ett hotell mitt i city. =) Utbildningen med hudvården börjar först på söndag så imorn har jag tid för mig själv. Vet inte alls vad jag ska ha för mig. Tanken var jue inte riktigt att jag skulle åka själv.. Men efter vissa händelser i veckan så vart det iaf så. Det blir väl kanske att kolla på ESC med lite gott i sängen.. haha.. Kul liv! Det är sund att man inte känner nån där. Men det blir nog säkert bra. På söndagen är det fullspäckat schema med utbildning, luncher, träffa en massa folk och på kvällen är det grekisk buffé som gäller.. Så det blir nog bra. =)

Messade med Marija igår igen.. Gud vad jag saknar alla. Det ska bli alldeles underbart att få komma ner. Behöver verkligen den här semestern. Får bara hoppas att tiden flyger förbi snabbt så att det snart blir dags att packa väskan och sticka. =) Fick förresten jobbet på Harrys. Börjar om ca två veckor. =) Plock, garderob och sedan ska jag även drillas till servitris! Det ska bli riktigt skoj, men det är en hel del jobb.. Iaf för nån som aldrig lärt sig servering på "rätt" sätt.. Men det ska nog gå bra! Känns skönt att äntligen veta att man har ett jobb. Eller ett till kanske man ska säga.. Men det gör det så mycket enklare med alla utgifter som man har just nu. Skönt att komma tillbaka till den där jobb-rytmen som man haft. Känns nästan som att man gått och latat sig ett par veckor nu. Haha.. tomt och man blir rastlös.. men nu blir det förhoppningsvis ändring på det. =)

Nej en cigg skadar inte just nu.. =)

Pusa ;)

Jahapp

Publicerad 2007-05-04 18:00:03 i Allmänt,

Så gjorde man som alla andra och skaffade sig en blogg..

Sitter i min butik nere på stan och har väldigt tråkigt! Inte så många kunder idag. Vädret gick från soligt och blåsigt till grått och blåsigt.. Bara det inte kommer nå snö mer.

Första helgen på länge utan krogjobb.. What to do? Ska nog bara hem till mamsen och papsen en sväng. Imorn kanske man tar en sväng ut. Inge drickande, men kul att träffa folk iaf.
Ringde idag till Harrys för att kolla upp om de kanske ha nått jobb ledig.. Cecilia som jag pratade med tyckte att det lät intressant.. så hon skulle ringa tillbaka till mig imorn. Vem vet.. det kanske fixar sig med pengar till semester och körkort och allt vad det nu är man ska ha pengar till.

Körkortet förresten.. Inte så mycket kvar nu. Halkbanan bokad till den 16/5 och jag hade faktiskt redan fått min uppkörningstid! Det är ännu ganska långt kvar, men ändå.. Bara att ha den bokad känns väldigt bra. Det här trodde jag verkligen inte i julas när jag tänkte på att jag måste ta tag i körkortet. Det känns så otroligt bra! =)
Kanske har det innan jag åker till Kroatien! =) Det skulle inte vara dåligt! Lättare att ta sig till Zadar när man ska dit. Och till Pridraga.. för dig ut går det jue inga bussar! hahaha..
Gud va jag längtar! Messade med både Marija och Matija runt påsken och de skrev båda att de verkligen såg fram emot att träffas igen! Känns nervöst och pirrigt (har jue inte träffat de på snart två år) samtidigt som jag känner mig väldigt lycklig över att det kommer att hända!

Fan va ute Två hela gånger i helgen som var..
Lördag hade Milan fest så vi var där ett tag. Kul att dansa till juggemusik! Jag och Malin är bäst på det.. haha!
Sen gick vi ut på Lotus en sväng.. det kunde ha varit roligare!
På Valborg var vi hemma hos Danne och Fidde och förfestade.. drog sedan ut på Lotus igen!
Det var längesen jag hade så roligt faktiskt.. Det var ett roligt gäng som vi festade med.. Vi brukar jämt ha roligt och denna kväll var inget undantag! Träffade på en massa intressanta personer.. =)

Annars denna vecka har det inte hänt så mycket.. mest jobbat som vanligt!
Får väl se nu vad som händer med alla jobben.. Ute i Tuna är man jue säker iaf.. hehe

Nehe.. snart dags att gå hem! Pappa ska komma och hämta mig så ska jag få köra hem.. =)
Gud vad jag längtar tills jag får sitta själv i bilen!

Pusa ;)

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela