Sanna - Mitt i livet

Måndag 25/5

Publicerad 2009-05-25 17:07:10 i Allmänt,

Lördagskvällen spenderades först på Fame, där My spelade biljard med sin pappa.. jag tittade på eftersom jag verkligen suger på själva spelandet. Haha..
Vi drog vidare till Nybron och shakade lite. Det var inte jättemycket folk men vi hade kul och jag träffade ändå en del roliga människor. Kul att umgås med My också såhär mellan varven. Det gäller att passa på medans hon är hemma. :)

Igår sov jag länge.. tog sedan mitt pick och pack och hämtade upp Dado för att åka ut till Sundbyholm där det var grillning med hela det gänget. Vi hade jättetrevligt ända tills det började regna. Men vad hade vi förväntat oss? Åkte sen hem till Dijana för lite fika och sen till Fame för att spela lite biljard. Och ja.. jag spelade faktiskt också. :) Det gick jue sådär bra men det var kul i alla fall. Jag döpte 'krattan' till Herrman, han var min bästa kompis igår! ;)

Idag har jag vaknat skapligt.. varit på en 5km promenad i det fina vädret och så har jag faktiskt inte gjort nått annat. Känner att jag inte alls har någon lust för nått, utan bara vara hemma. Skönt det också. :)

Några bilder från helgen..





 

 

 


Pusa,
Sanna

Lördag 23/5

Publicerad 2009-05-23 16:44:23 i Allmänt,

I brist på annat tidsfördriv så läste jag runt lite på aftonbladet.se och hittade den här artikeln.
Miley Cyrus, 16 år(!), nätmobbas för att hon anses vara FET!
Om den flickan är fet då skulle jag vilja veta vad de här nätbloggarna skulle kalla mig. Herregud är det konstigt att människor får en vriden bild i viktfrågan?? Är du inte size0 så är du helt enkelt fet och bör klä dig i en potatissäck. Usch, va irriterad jag blir på sånt här.. Jag brukar inte ta åt mig av vad som skrivs om kändisar och deras vikt men nu blir jag upprörd. Jag antar att det är för att jag har min mensvecka denna vecka och känner mig överlag jätteirriterad och äcklig och svullen och allt annat.. Jag har mer ångest för sommaren just idag än vad jag haft tidigare, är en PMS-kossa helt enkelt, och när jag läste det där blev det bara alldeles för mycket.

---

Nu lägger jag det där bakom mig och koncentrerar mig på dagens händelser.. Jag är inte helt säker på vad som kommer att hända men lite häng med tjejerna står på schemat. :)
Så nu ska jag hoppa in i duschen och se om man kanske kommer ut lite gladare.. ;)

Pusa,
Sanna

Torsdag 21/5

Publicerad 2009-05-21 15:34:12 i Allmänt,

Det här misslyckade-botox-freaket vågade sig ut även under kvällen igår..
Sällade mig till Annika och Lela och gick till Fame för lite umgänge. Det var rätt mycket folk eftersom det var biljardturnering så det var ganska trevligt.
Folk försökte fråga lite försiktigt vad jag hade gjort med läppen, de flesta trodde att jag hade slagits med någon eftersom min stackars svullna läpp börjar lika en fläskläpp.
Så jag tror att jag ska köra på den storyn från och med nu. 'Och om jag ser ut såhär så ska ni se den andra snubben..' Man får jue lov att ta i ordentligt så att folk tror att man är tuff.. Haha
Ni som vet sanningen behöver väl inte skvallra för någon??

Tankar som snurrar i mitt lilla huvud gör att jag har lite svårt att koncentrera mig idag. Att jag inte fått så många timmars sömn inatt gör inte saken bättre..
Men jag har en mysig och lugn dag hemma i Torshälla. Pappa ska grilla och Syster med familj ska komma hit. Massa mysigt jue.. :)
Vet inte riktigt vad som händer och sker under kvällen men jag antar att det kommer att visa sig.

Jaja..

Jag längtar till sommaren.. och jag längtar ner till Kroatien, som känns som att det är väldigt långt borta just nu.. :( Men jag håller fortfarande tummarna för att det ska ske nått mirakel! ;)




Åååh, det känns som att det var evigheter sen..
Och jag skulle gärna se ut sådär igen. Haha


Och den här gillar jag massor..


Onsdag 20/5

Publicerad 2009-05-20 19:11:30 i Allmänt,

Tänkte bara tala om att jag lever..
Men det har inte funnits mycket ork eller lust till några roliga äventyr att skriva om.
Har mest umgåtts med familjen, vilket absolut inte är fyskam, och tagit det lugnt.. Det är ganska viktigt.. speciellt det där med att ta lugnt. Speciellt som jag vaknade igår morse med en läpp som ser ut som att den varit med om en otroligt jobbig och misslyckad botox-behandling! Tänk er Angelina Jolie på ena sidan av överläppen vs min vanliga storlek på läpp på andra sidan! Jag är ursnygg.. :S
Mina blåsor är alltså tillbaka.. efter en tid av mental stress och.. ja sorg kanske man ska säga så var det väl inte så konstigt att dom dök upp tillslut.
Känner mig sådär lagom mysig och fräsch kan jag meddela. :/
Skulle ha jobbat igår men för allas trevnad så stannade jag hemma istället. Jättetråkigt eftersom jag faktiskt hade sett fram emot att jobba. Och jag behöver jue jobba också. Men jag får hoppas att allt har försvunnit tills på fredag så jag kan jobba då istället..

Idag odjuret i alla fall vågat sig ut en sväng..
Jag har varit på Kina/Thairestaurangen här i Torshälla tillsammans med mina föräldrar, lillebror och farbror. De hade faktiskt riktigt god mat och jag blev positivt överraskad. Fast de kanske tog lite överpris på maten.. eller så är det bara jag som jämför de med mitt älskade Ming. :)
Nee.. jag ska nog ta ett glas vin ikväll och bara vara.. Finns inte så mycket annat jag har lust för.

Ganska meningslöst inlägg men nu vet ni i alla fall..

Bjuder på en bild innan misslyckad-Angelina Jolie-botox.

Pusa,
Sanna

Lördag 16/5

Publicerad 2009-05-17 02:10:58 i Allmänt,

Gårdagen var tung.. Väldigt tung.
Mummo fick en fin begravning. Solen, som knappt har varit framme på flera veckor, sken så varmt och skönt och det kändes extra bra just igår. Krista, prästen, hade skrivit ett sånt fint 'tal' om Mummo och sammanfattat det vi berättade för henne på ett så bra sätt. Platsen som hon ligger på, brevid farfar, är så fin, där kan hon vila stillsamt. Men usch va jobbigt det var att säga hejdå. Tårarna sprutade och jag trodde inte att benen skulle orka hålla upp mig där ett tag. Mina skuldkänslor och även sorgen var stor. Det är det fortfarande, fast man är mer tom just nu.

Efter begravningsceremonin åkte vill till Kyrkans Hus för att ha en minnesstund.
Smörgåstårta och fika stod på menyn och det var så roligt att träffa alla människor som kom. Endel som man inte träffat på år och dar dessutom.
När vi avslutade i Kyrkans Hus så åkte vi hem. När jag klev in genom dörren blev jag alldeles rusig av att se alla skor som stod i hallen. Jag tycker så otroligt mycket om när vi alla samlas under ett och samma tak. Självklart är det tråkigt att det mest sker under omständigheter som just igår, men jag är glad om vi ses ibland i alla fall.
Pappa och mammade lagade mat, grillat, åt oss alla och vi hade verkligen trevligt.
Farbror Veijo var extra saknad under gårdagen måste jag säga.

Kvällen spenderade jag sen med tjejerna hemma hos Carro. Det var mysigt att träffa de och mest bara vara. Carros lilla lägenhet är faktiskt mysig och jag sov över där.

Idag har jag känt mig ganska uttömd på kraft och tung i huvudet.
Så det var inte så lätt att jobba ikväll kan jag meddela. Speciellt inte på ett nytt ställe. Men det har gått bra ändå. Eurovision har visats på tv medans jag har jobbat och jag tycker att Norge hade en bra låt och det känns helt okej att de vann. Men jag har haft jättesvårt att hitta en favorit. Det var så många bra bidrag i år.
Har varit hemma i en timme nu och ska alldeles strax gå och sova.
Imorgon hade jag tänkt gå till kyrkan på Gudstjänst så det blir en tidig morgon.



Farväl Mummo..



Jag saknar henne redan..




Delar av släkt och vänner




Kusinerna




Här kan hon vila i frid!

Torsdag 14/5

Publicerad 2009-05-14 23:31:58 i Allmänt,

Det har varit en jobbig vecka fylld av tårar men också skratt.
Som jag sa tidigare, att ta reda på en annan människas liv är inte lätt men det finns mycket gott som kommer ur det också. Det är så mycket minnen som dykt upp under de senaste dagarna och vi har skrattat ganska mycket. Dessutom har jag umgåtts mycket med min familj.
Jag kämpar fortfarande lite med skuldkänslor över att jag faktiskt inte var här när Mummo gick bort, fast inte lika mycket som tidigare. För jag vet jue att det inte går att göra något åt det nu. Men det känns ändå i hjärtat.
Kanske känns det lite grann som att man tagit allt för givet.
Jag får skuldkänslor när jag tänker på hur många gånger Mummo sa till mig att jag skulle komma och hälsa på och jag inte riktigt hade tiden till det pga jobb och annat som gick före.
Fast jag inte riktigt fanns där för henne jämt så var hon alltid där för mig.

Imorn är Mummos begravning och jag kan inte påstå att jag ser fram emot den speciellt. Fast vem kan säga att man ser fram emot nått sånt? Men det blir ett avslut och ett värdigt avsked.
Det är tomt utan henne och jag har fortfarande svårt att förstå att hon faktiskt är borta. Det känns ibland som att hon ska dyka upp där i vardagsrummet i hennes lägenhet och bara titta på alla saker och skaka på huvudet.
Jag vet inte hur jag ska klara av morgondagen när jag nu sitter här på soffan och gråter bara vid tanken på att hon ska ligga där i kistan. Men det måste gå..

Nu måste jag försöka sova lite grann.. har en tidig och antagligen lång dag framför mig.




Vila i Frid lilla Mummo.. Du finns i mina tankar och mitt hjärta!

Söndag 10/5

Publicerad 2009-05-11 00:01:47 i Allmänt,

Det gick jue jättebra att jobba igår.. Bara det att jag slutade inte förrän 03.15! Men vafasen jag var jue redan på jobbet och kvällen hade gått så vad gör ett par extra timmar??
Mycket tydligen! Med tanke på att jag inte jobbat restaurang på ungefär 10 månader och inte längre är van att stå och springa flera timmar i sträck så kändes det som att jag hade fått allt blod ner till benen.
Det stack en hel del när jag skulle somna med andra ord.
Men jag är jätteglad för att ha börjat jobba igen.. har inte så många pass än så länge men man vet aldrig, det kan bli mer än vad man tänkt sig.

Innan jobbet igår var jag även på en fika hemma hos Hugo, Kristinas pappa. Han var hemma i Sverige och hälsade på ett par dagar innan han åker tillbaka till Finland. Fick se hur han bodde och vi hade en trevlig pratstund. :) Han är verkligen go! Synd bara att det blev så konstigt när vi skulle ses och att vi inte hade lite mera tid.

Idag har vi varit i Mummos lägenhet och packat och tittat igenom hennes grejer.
Hon har så otroligt mycket att man knappt vet vart man ska börja. Idag har vi väl mest gått igenom födelsedags/julkort och även en himlans massa foton. Det är så roligt när man hittar gamla foton. En massa minnen dyker jue upp. Så de har vi skrattat gott åt. Men det har också varit jobbigt. Det är svårt att packa ihop en annan människas liv. Och vi är jue inte ens i närheten färdiga. Jag har redan fått en hel del saker från lägenheten och av hennes ägodelar. Bla en fin gammal kista, som hon haft så länge jag kan minnas, och bokhyllan, som faktiskt var min mammas tidigare. Sen är det jue en massa annat smått som jag fick äran att ta med mig hem.
Mummos poncho som hon älskade hamnade i mina händer. Det är jag glad för. Hon var så fin i den och inte har hon haft den länge heller. Men den luktar Mummo.
Prästen har varit här på besök också och vi har diskuterat begravningen, hon var jättetrevlig och jag fick ett otroligt bra intryck av henne. Hon stannade faktiskt i nästan tre timmar och pratade med oss. Och ja, jag har gråtit en hel del under hela dagen. Det har varit en ganska tungt och jag känner mig tung i huvudet.

Imorn ska jag tillbaka till lägenheten för att hjälpa till mer med packningen. Det känns nästan som ett evighetsjobb. Men det är roligt att spendera lite tid med familjen också.
Fredag är det begravning. Ser inte fram emot det alldeles för mycket. Men däremot så får jag jue träffa mina kusiner och övrig släkt och det är jue alltid lika trevligt.

Men nu måste jag nog sova..

Pusa,
Sanna

Lördag 9/5

Publicerad 2009-05-09 12:44:45 i Allmänt,

Jag vet att jag fruktansvärt dålig på att skriva men ändå så verkar det som att folk kikar in här.

Vad har hänt den här veckan..? Inte mycket. Hängt lite med tjejerna, varit hemma en del och bara tagit det lugnt, letat jobb har jag också gjort. Det har gått sådär måste jag säga. Det är fan inte lätt att hitta jobb när halva Eskilstuna är arbetslösa. Men efter ett telefonsamtal till mitt gamla Harrys så börjar jag jobba ikväll redan. :)
Ska bli väldigt skönt att börja göra något.. Schemat är redan gjort och det blir väl ett par tillfällen/vecka som jag kommer att jobba i servisen igen. :)

Kommer ni ihåg att jag skrev att mitt liv skulle vara perfekt om jag hade ett jobb (att ha ångest över)?
Ja i alla fall.. det kanske skulle vara en överdrivt att säga att mitt liv var perfekt just nu men jag är väldigt nöjd med det ändå. Man lär sig med tiden att se alla de där positiva, små sakerna som man tidigare kanske inte lagt märke till. Men jag känner mig glad över att vara hemma och är glad för alla fina människor jag har i mitt liv. :)

Idag har släkten från pappas sida, farbröder, faster Maj och kusin landat i Eskilstuna. Jag antar att det är farmors ägodelar som ska ses över. Vill nog också ha ett minne av henne. Fast jag har huvudet fullt av minnen är det alltid roligt att kunna se bilder och saker och bli påmind.
Annars så ska det faktiskt bli väldigt trevligt att träffa alla. Det är synd att det blir så sällan.

Nu måste jag röra på mig..

Pusa,
Sanna

Trött?

Publicerad 2009-05-07 01:56:12 i Allmänt,

Jag är nog ganska trött.. men inte sådär så att man kan sova.
Passar på att prata med Kris över Facebook. Saknar de massor jue! Hon berättade att Bret hade frågat efter mig förut. Och nu hade han ställt sig brevid datorn och, antagligen sett min bild, och sagt mitt namn!
Gud det gör ont i hjärtat för att jag saknar honom så mycket! Hur kan man älska en unge så mycket.. som inte är ens eget? För hans skull skulle jag absolut kunna flytta till Florida. :)

Annars har det varit ett par händelselösa dagar som passerat. Känner mig tråkigare än tråkigast.
Snart klättrar jag verkligen på väggarna. Jag Måste ha ett jobb!!
Blir bara deppig av att gå hemma såhär! :(

Nee, nu måste jag nog försöka sussa lite..

Pusa,
Sanna




Jag hoppas att solen ska vara framme imorgon!!

Jobb??

Publicerad 2009-05-04 17:16:31 i Allmänt,

Kan det ha löst sig på något sätt med jobb?
Jag håller tummarna för att jag ska slippa gå och vara sysslolös en längre stund. Det känns lite som att det kryper i kroppen när man inte har nått att göra.
Fast vissa dagar är det självklart skönt.. det ska jag inte sticka under stol med (är det så man säger? haha).

---

För att helt byta samtalsämne så funderar jag vem/vilka det är som läser min blogg.. Det är kul om ni lämnar lite kommentarer också.
Fast att snoka kan jue vara roligt också.. ;)

Pusa,
Sanna

Söndag 3/5

Publicerad 2009-05-03 20:21:49 i Allmänt,

Det är söndag.. och jag är sådär lagom seg som man ska vara.
Torsdag och Fredag var fyllda av fest med underbara människor och gårdagen var ganska lugn med familjemys på bakgården i solen och fika med Lela.
Nykter utgång på Nybron blev det också.. Det är fan ganska skönt att vara ute och ha riktigt roligt och sen kunna sätta sig i bilen och köra hem. :)

Idag har jag sovit länge.. Syrran och Systerdotter var här på middag och vi har bara tagit det lugnt.
Jag ska alldeles strax inta soffläge och se om det kommer nått av intresse på tv kanske. :)
Imorn ringer läkaren med provresultaten från onsdagens provtagning. Får se om man kanske har nått virus eller en infektion av nått slag. :/ Håller tummarna för att det inte ska vara så.

Bilder från helgens bravader..














Jag har haft en jättebra helg.. :) Tack alla underbara människor! :)


Pusa,
Sanna

Fredag 1/5

Publicerad 2009-05-01 17:35:05 i Allmänt,

Maj är redan här!! Helt sjukt va tiden går fort!
Finns inte mycket att skriva om.. jag njuter av livet tillsammans med så oerhört underbara människor att det är svårt att förklara. Det är ett skönt gäng man spenderar tid med. Känns bra. :)
Att vädret är helt underbart bra gör jue inte saken värre direkt.

Ikväll är det grillning och mys med mina bästa som gäller.. :)
Får se om det blir utgång också kanske. Inget måste direkt utan nu är det umgänge på högnivå som gäller. Hade jag bara haft ett jobb (att ha ångest över, haha) så hade allt varit mer eller mindre perfekt. Men man kan jue inte få allt här i livet.. Fast man gärna önskar det. ;)

Pusa,
Sanna


Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela