Sanna - Mitt i livet

Söndag 3/1

Publicerad 2008-02-03 19:26:57 i Allmänt,

Det blev inte så mycket gjort igår.. Alla kände sig ganska sega mot kvällen så vi stannade hemma och drack lite och bara tog det lugnt. Det var också trevligt.

Så imorse när jag vaknade kände jag mig utvilad.. Solen sken utanför fönstret och jag bestämde mig för att gå ner på stan och shoppa lite. Det var så otroligt mysigt att vandra omkring i solskenet. Jag tror att jag måste bo i en av världens vackraste städer. Det finns så mycket att titta på och det är verkligen en fröjd att utforska, speciellt när solen är framme. =)

Det blev en jacka.. Kan man kanske kalla det en vinter/vår jacka.. Inte för tunn, men inte för tjock heller och en jättefin lång, men kortärmad stickad tröja. Nöjd med köpen.. Hade bara behövt hitta ett par skor, men det lyckades jag inte med denna gång.

Skulle vilja åka till IKEA också.. Köpa fotoramar och andra småsaker till mitt rum.. Och de svenska köttbullarna som jag längtar efter! ;) Nej, men seriöst så skulle det vara kul att köpa lite småplock till mitt rum och kunna få göra det mer personligt.. Men det är svårt när man inte har nån bil.. Visst att det går ett tåg som stannar precis utanför IKEA, men inte så kul att behöva släpa med sig allt på tåget hem! Skönare med bilen jue. =) Får se om man kan få tag på någon med bil..? =)

Som ni kanske har lagt märke till så har jag inte skrivit så mycket om Michiel, holländaren. Anledningen till detta är att det helt enkelt inte har funnits något att skriva om honom. Vi har inte hörts på jättelänge nu.. Han bara försvann! Idag skickade jag ett sms till honom och frågade honom om han kanske skulle vilja ha tillbaka sin dvd som han lånade ut till mig när vi sågs.. Höll på att göra kors i taket när han helt plötsligt gav ifrån sig ett livstecken.. Han bad om ursäkt för att han inte hört av sig tidigare, men han har varit iväg på jobb och varit väldigt extremt upptagen tydligen. Men vill jag kanske ta en fika med honom nästa helg?
Nu är frågan..

Hur har man tid med en kaffe när man är så upptagen att man inte ens har tid att skicka iväg ett sms?
Svarade honom att jag inte riktigt vet om jag har tid nästa helg, men att vi kan väl höras om det.. Så lätt ska han inte få komma undan.. Fast det kan jue vara ganska intressant att höra vad han har haft för sig när han har varit så upptagen.. Nåja, vi får helt enkelt se.

Sitter hemma och väntar på de andra flickorna. De är hemma hos Serena och packar lite väskor. Sen ska vi gå och sola.. Min kropp behöver lite strålning.. Känner mig som ett spöke!
Dessutom så kanske solningen kan balansera upp min torra hud efter vattnet.. Hatar det här vattnet här! Jag blir alldeles torr och det ser inte alls roligt ut. Men huden behöver bara vänja sig vid det. Jag har det jue såhär när jag åker till Finland också.

Läste jue självklart på ekuriren.se att Ming Palace äntligen har öppnat! Kan jue bara tala om att jag sååå gärna skulle äta deras mat just nu. Så som jag längtade! Och nu är jag här.. Nån som har lust att skicka express? ;)
Det kommer vara det första jag gör när jag kommer till E-tuna på besök.. när nu det blir. Får se.

Ny vecka imorn då.. Tillbaka till jobbet. Känns inte som söndag idag..

Jaja..

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela