Sanna - Mitt i livet

Lördag!

Publicerad 2012-02-05 01:33:43 i Allmänt,

Veckan har som vanligt gått i en rasande fart och dagarna har sett väldigt olika ut, för att uttrycka det lätt.

Humöret har gått upp och ner, som en berg- och dalbana.
Måndag startade med en nästan 3 timmars försening till skolan på morgonen pga tekniskt fel på loket och en olycka. Mindre kul att sitta fast på tåget och inte komma någonstans. Vi hade examination i förhandling hela dagen och huvudet var tungt när dagen var slut. Inte ens träningen gick bra!
Tisdagen var lite bättre. Sista skoldagen innan praktik och jag fick veta att jag klarat alla kurser med VG!! :) hade en riktigt bra dag och till och med Afro-passet var bättre än vanligt. Haha..

Efter det har det gått ännu mer upp och ner. Vet inte riktigt vad som är felet. Men det är mycket i huvudet just nu.
Praktiken startar på onsdag och så ska jag börja med examensarbetet och planering av bröllop.. och.. ja, listan kan göras lång. :S
Men det blir nog bättre med tiden skulle jag tro. ;) Min älskling gör det hela lite bättre. :) Och sen har jag umgåtts med fina Carro och min söta lilla sockertopp Laura! Man kan ju inte bli annat än glad när man är med henne. ;)

Ligger på soffan och försöker kolla på film men nya grannen ovanför har fest och det låter som att det är stora elefanter som klampar omkring däruppe och musiken dunkar! Slut på friden med andra ord. Om det inte lugnar ner sig snart kommer jag bli tokig! Tänkte försöka sova lite snart. Ny dag imorn igen.

Här är förresten en bild på min nya hårfärg, som visserligen är en vecka gammal nu.. men är så nöjd så jag måste dela med mig. ;)

Sov så gott. <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela