Sanna - Mitt i livet

Trött och sliten

Publicerad 2013-03-19 00:11:35 i

Efter flera dagars packande, flytt och organisering.
I fredags flyttade vi in i vår nya, stora lägenhet. :) Miki och grabbarna jobbade på hårt med att flytta alla våra saker under dagen. Jag gjorde mitt bästa med att hjälpa till men det var inte mycket jag kunde göra.
Med hjälp av mina föräldrar och Gabi så har lådorna sakta men säkert packats upp. Än har vi en del kvar att ordna med men det kommer. :)

Igår var vi på Ikea och inhandlade en del som behövdes till lägenheten men också de första stora grejerna till våra bebisar, som en spjälsäng med tillbehör och ett skötbord och en del annat. :) Det börjar kännas mer verkligt att vi faktiskt snart kommer att ha två små bebisar hos oss nu när de har ett eget rum och "bebisarnas saker". :)

Imorn ska vi på ett nytt TUL och få se hur bebisarna växer. Känns spännande och, som vanligt, lite nervöst. :) På fyra veckor kan mycket hända. Får uppdatera imorn om läget. Nu är det dags för sängen skulle jag tro. Orkar knappt hålla ögonen öppna.

Detta kaos vaknade jag upp till på lördagen. Nu är ju antalet lådor betydligt mindre. Får visa bilder på lägenheten senare. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela