Sanna - Mitt i livet

TUL i vecka 29

Publicerad 2013-03-24 21:59:46 i

I tisdags, när jag gick in i vecka 29 (28+0) så var vi på nytt TUL för att få se hur bebisarna mår.
Båda har på en vecka vänt sig med rumpan nedåt igen.. Inte konstigt att jag både känner av och ser hur de bökar omkring därinne. ;)
Storasyster väger nu 1019g medan lillebror väger 907g. Båda ligger strax under kurvan men de växer ändå som de ska. :) Nästa kontroll är om två veckor igen.

Annars så sprattlar de omkring i magen och trycker gärna ut diverse kroppsdelar så det ibland känns som att magen ska spricka. Måste säga att det känns sjukt att tänka att det är två små bebisar i magen.. som om några veckor kommer att vara hos oss. Tror nog inte att det fullt kommer att sjunka in förrän de faktiskt är här. :) Och jag längtar verkligen nu. Hoppas att tiden ska gå fort.

I övrigt så trivs vi jättebra i lägenheten. Kommer mer och mer i ordning - även om det är en hel del kvar att göra. Tyvärr säger kroppen ifrån mer och mer vilket betyder att allt tar nu längre tid än vanligt. Men det får göra det nu.

Ligger i soffan med fötterna i högläge och tittar på tv. Börjar nästan kännas som att det är dags för sängen snart. Tänk att helgen passerade så fort igen..

Bild från i tisdags..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela