Sanna - Mitt i livet

Det har inte gått..

Publicerad 2012-08-24 08:16:57 i

att blogga från appen alls. Slutade funka när jag höll på som bäst och skulle uppdatera er. Så det blev inte så många inlägg.

Förberedelserna inför bröllopet når sitt mål idag. Det är bara en(!) dag kvar. :) Uppe med tuppen idag för att starta dagen. Vi ska åka ut till Barva och fixa i lokalen. Det är otroligt mycket jobb men det kommer nog bli bra. Är så otroligt tacksam för att jag har så fina vänner och en sån fin familj som ställer upp och hjälper. Utan de hade det aldrig gått.

Nej, dags att sätta fart nu..
Imorn är jag äntligen Fru Narancic. :D

<3

Bröllopsfix

Publicerad 2012-08-14 20:48:17 i Bröllop,

De senaste två månaderna har självklart varit fyllda av bröllopsfix. Sakta men säkert börjar allt falla på plats och tur är väl det. ;)

Skor och andra accessoarer har inhandlats. Det är för tillfället bara underkjol och underkläder som saknas sen ska allt vara komplett för dagen. Valet av skor föll på de vita med rosetten. Är förälskad. :) Skor från Wildflower (inköpta från Heppo.se)Möhippan

Publicerad 2012-08-14 20:41:46 i Bröllop,

För en månad sen blev jag överraskad en lördagsmorgon av mina underbara vänner och det var dags för möhippa. :) En dunderfrukost dukades först upp på vår gård, så otroligt mycket mat. Jag fick packa en väska för dagen och sen bar det iväg.

På Spakällan fick jag en lyxbehandling med peeling och helkroppsmassage och ansiktsbehandling medan tjejerna spenderade tid i relaxen. Behandlingen var precis vad jag behövde. Har nog aldrig varit så avslappnad. :)
Efter det var vi hos min underbara hederstärna Carro för lite fest och fix. Middag på Å-bryggan väntade efter det och sen tillbaka hem till Carro för lite mer fest.

Utgången blev på Pitchers och sen Le Grand. Dagen var lång och jag var trött, men lycklig, när jag kom hem. Hade den bästa dagen på länge vill jag lova, kände mig som en prinsessa hela dagen och var helt lyrisk i dagar efter. :)Ojdå..

Publicerad 2012-08-14 20:26:43 i

Det är över två månader sen jag skrev nått här.. Ändå verkar det som att det är några som kikar in här.

Så jag tänkte mig såhär.. Jag gör några "mikro-inlägg" för att uppdatera er om vad den senaste tiden har haft med sig, istället för att skriva en novell. ;)

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela