Sanna - Mitt i livet

Det där gick ju bra..

Publicerad 2009-11-17 11:45:57 i Allmänt,

Jag känner mig så lättad. :) jag får behålla mina tänder!! Haha. Jag biter ihop alldeles för hårt under nätterna o därför känns det konstigt i tänderna. Den senaste tiden har jag återigen vaknat med huvudvärk på morgonen. O det förklarar ju en del. Dessutom har jag jätteont i käken så nu gäller det att försöka slappna av mer. Sitter o väntar på mamma som är o visar sitt intyg för sjukskrivningen. Sen ska vi hem o laga mat. :) mysigt att umgås med mamsen.

Jag är en fegis..

Publicerad 2009-11-17 10:49:08 i Allmänt,

Hur kommer det sig att tandläkarskräcken bara blir värre o värre ju äldre jag blir? Jag som aldrig var rädd förut. Inte innan tandställningen. Nu sitter jag här i väntrummet o är nervös. Jag har nästan ont i magen!! Det här är inte okej. :(

Kan inte sova..

Publicerad 2009-11-17 02:21:48 i Allmänt,

Ligger i soffan o småkikar på reprisen av Dansbandskampen. Haha. Jag kan inte sova, fast jag verkligen borde. :( idag har jag hunnit med att käka lunch med pappa min, varit i skolan o haft engelska o sen spenderat kvällen hemma hos Lela tillsammans med Annika o Johanna. Massa mys.. :) kom hem ganska tidigt ändå o borde ha legat i sängen för längesen. Men det är inte lätt att sova själv längre. O jag som ska till tandläkaren imorn.. Äntligen!! Inte för att jag är speciellt lycklig för att jag ska dit. Men det ska bli skönt att få veta om den där blekningen skadade tänderna eller inte. Skönt att helt få det överstökat. Jag har ont i huvudet. :(

Jag är hungrig..

Publicerad 2009-11-12 13:25:00 i Allmänt,

Jag tänkte inte på att ta med mig en matlåda när jag åkte till jobbet imorse..
Därför sitter jag nu här och är jättehungrig!!
Det är inge bra att jobba i en godisbutik när man är hungrig, visste ni det??

Fast än har jag inte ätit nått alls..
Men det kan bli svårt att stå ut fram till 15. Fast just nu mår jag lite illa vid tanken på att äta nått sött.
Hur ska det här gå??

En förmiddag i Godisaffären

Publicerad 2009-11-12 11:22:17 i Allmänt,

Spenderar denna torsdagförmiddag på CandyStore i Tuna Park.
Min gamla chef hörde av sig och frågade om jag vill jobba några timmar den här veckan och man tackar väl aldrig nej till lite extra pengar, eller?
Jag har inte jobbat här ute på över ett år men det är som att cykla. Har man en gång lärt sig det så glömmer man det inte. :) Det som är lite tråkigt är väl att man känner sig så ensam.
Men jag poppar med en massa bra musik på min Spotify och är glad ändå. :)

Fick tid hos tandläkaren redan på tisdag istället.. Kanske man kan lugna ner sig lite över det här med tänderna. Hahaha.. Självklart kan oro göra allt så mycket värre. Men nu ska det bli ändring på det.

Min stackars mamma har brutit handen!! Så nu måste hon vara gipsad i 5 veckor! Jag blir alldeles ledsen när jag tänker på det. Min stackars, lilla mamma.. Som alltid är igång.
Ska åka hem till henne och ge henne en kram när jag slutar.. Fast hinner jue inte stanna så länge eftersom ja har jobb på Harrys ikväll också. Det blir alltså en lååång dag.

Jaja..

Pusa,
Sanna

Auch!!!!

Publicerad 2009-11-11 17:56:05 i Allmänt,

Jag tror inte att det var så himla smart av mig att använda den där tandblekningen från Crest.
Jag har ont!!!!
Det gjorde ont i tandköttet efter ett par gångers användning, så därför slutade jag med det. Men det där onda gick över. Jag tror att det gjorde mer skada än nytta att försöka mig på att få fina, vita tänder.
Nu får jag lida för det.

Jättesmart att man jobbar i en godisaffär dessutom!! Hahaha

Imorn måste jag ringa till tandläkaren för en akuttid. Ringde i förra veckan men då gjorde det inte såhär ont och fick alltså en tid först i Januari!!
Så länge kan jag omöjligt vänta. :(

Jag börjar bli lite orolig.

Helt galet

Publicerad 2009-11-08 05:00:14 i Allmänt,

Kan inte säga så mycket annat än att det har varit en helt galen eftermiddag/kväll/natt på jobbet. Sjukt mycket folk både matgäster, då vi hade klassträff, o glada partymänniskor. Vi har röjt i baren o jag har dansat häcken av mig! :) men efter 13 timmar på jobbet så är jag nu färdig för att stupa i säng. Det känns som att en säng aldrig har varit mer lockande än just i det här ögonblicket. Haha.. Kommer nog sova riktigt skönt i natt. Imorn ska jag njuta av en ledig dag. O vi börjar med att Inte sätta på väckarklockan. Jag går upp när jag vill! :) pusa

Aj..

Publicerad 2009-11-07 13:19:31 i Allmänt,

Somnade i soffan i natt.. O när jag vaknade till vid nio så hade jag inte vett nog att förflytta mig till sängen.. Vaknade nu strax innan 13 o har självklart jätteont i kroppen! Inte för att jag inte har en skön soffa.. Men har legat så himla konstigt. Försöker vakna till eftersom jag börjar jobba om 1 timme o 40 min.. Sista lördagen nu på ett tag som jag behöver jobba. Ska bli skönt att kunna hitta på saker också. :) nee, får nog ta tag i saker nu. Annars kommer jag väl aldrig iväg. Pusa

Trötter

Publicerad 2009-11-07 04:42:22 i Allmänt,

Det här med att vara trött o ändå inte kunna sova är nått jag ogillar.. Starkt!! När man bara gäspar o gäspar när man är igång o bara längtar till sängen för att sen, när man väl ligger där vara 'klarvaken' känns bara irriterande! Kom hem från jobbet för typ en timme sen o jag var riktigt trött när jag stämplade ut. Men nu ligger jag här på soffan.. O självklart med en miljon tankar som snurrar i huvudet. Försöker titta på tv för att distrahera o försöka koppla bort. Men det kommer verkligen bara skit på tv såhär dags. Jag saknar min Miki. Tycker inte om att sova utan honom. :( jobb imorn igen.. Nästa helg har jag äntligen en ledig lördag. Jag längtar verkligen! :) får se om jag kanske lyckas somna nu. Pusa

Lite smått och blandat..

Publicerad 2009-11-05 03:00:30 i Allmänt,

Heeej..

Nu har det gått för länge mellan inläggen igen.. Jag som försökte bli bättre på det där. Äsch, nu tar vi nya tag. Det händer väl inte så mycket spännande i mitt liv i alla fall, så det är väl inte som att någon missar något.

Börjar i alla fall vänja mig vid min nya hårfärg, som börjar gå mer åt det bruna hållet nu. Det har bara tagit en vecka.. haha. Folk känner fortfarande inte igen mig utan blir lite skrämda när de hör min röst men inte riktigt 'ser' mig. Men de flesta tycker att det blev snyggt i alla fall. :) Fast jag får se hur länge jag orkar vara mörkhårig.. Det här med hårfärg är verkligen ett problem för mig. För jag trivs, på olika sätt, i alla mina hårfärger. Jag saknar det röda till och med ibland.. och så trivdes jag så himla bra i det blonda. Men jag saknade det bruna. Jag skulle egentligen behöva byta hårfärg varannan vecka eller nått sånt. Hahahaha



   

Vad tycker ni??

Sitter här hemma i mitt kök.. slutade jobba redan efter 22. Borde egentligen sova, men kan inte. Nostalgitrippar med Spice Girls, BSB och allt annat som var bra på den tiden. Gud, det känns som 1000 år sen!! Hahaha.. börjar känna mig gammal! Det som är mest skrämmande är väl att jag kommer ihåg texterna till nästan alla låtarna också.. Haha. Vilket intryck den här musiken måste ha gjort på mig då. Älskar att sätta på en riktigt gammal låt och bara ryckas med till den tiden. :)

Skulle verkligen behöva gå och lägga mig har jue skola imorn..
Men även fast jag har varit så otroligt trött den senaste tiden, och verkligen längtat till sängen, så sitter jag ändå här. Inte pigg som en lärka kanske men fortfarande inte trött nog för att somna.
Har haft en del underliga drömmar den senaste tiden. Väldigt många såna som jag varit tvungen att fundera en stund över.. om det har hänt eller om det bara var nått jag drömde alltså.
I förra veckan så drömde jag nog en av de verkligaste, men sjukaste, drömmar jag gjort på länge..

Miki gick till jobbet en morgon och jag blev kvar i sängen för att sova. Låg i en ganska lätt sömn och drömde att jag helt plötsligt var höggravid. Jag födde en liten pojke hemma, inne på min toalett!! Haha. Det gjorde inte ont alls (vilket jag bara försöker intala mig själv vad gäller barnafödande, haha). Vi fick klippa navelsträngen och allt på honom själva. Han var såå liten och fin! Han sprattlade med armar och ben och jag fick hålla honom i famnen och han luktade sååå otroligt mycket bebis. Jag vet inte hur lång tid som förflöt i drömmen men det kan inte ha varit så lång tid. Men jag var så glad och ringde alla jag kände och ja.. ni vet sådär som jag antar att man beter sig när man fått barn. :)
När jag vaknade sen så fick jag en så stark känsla av att jag saknade något. Det var jättekonstigt och jag gick med den känslan nästan hela dagen innan jag insåg vad det var för nått jag saknade. Jag saknade min lilla bebis.. Han som låg i min famn och vaggade men nu inte fanns alltså. Det var en helt sjuk känsla. För han fanns jue inte på riktigt. Men drömmen var så äkta. Jag kunde verkligen känna hur den lilla legat i min famn och jag kunde verkligen känns bebislukten och allt.
Att drömmar verkligen kan påverka en så mycket.. Jag läste nånstans att om man drömmer att man är gravid så betyder det oftast att någon i ens närhet är gravid. Vem kan det vara?? :)
Jag drömmer lite grann om den dagen då jag får en egen liten bebis att hålla.. Men det kommer nog att dröja ett tag till. Det finns jue en del att slutföra innan det är 'dags'. :)

Nehe.. om man kanske skulle ta och försöka sova?
Kunde man förstå nått av det här inlägget? Jag kanske är lite tröttare än jag trodde. ;)

Pusa,
Sanna


Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela