Sanna - Mitt i livet

Lite smått och blandat..

Publicerad 2009-11-05 03:00:30 i Allmänt,

Heeej..

Nu har det gått för länge mellan inläggen igen.. Jag som försökte bli bättre på det där. Äsch, nu tar vi nya tag. Det händer väl inte så mycket spännande i mitt liv i alla fall, så det är väl inte som att någon missar något.

Börjar i alla fall vänja mig vid min nya hårfärg, som börjar gå mer åt det bruna hållet nu. Det har bara tagit en vecka.. haha. Folk känner fortfarande inte igen mig utan blir lite skrämda när de hör min röst men inte riktigt 'ser' mig. Men de flesta tycker att det blev snyggt i alla fall. :) Fast jag får se hur länge jag orkar vara mörkhårig.. Det här med hårfärg är verkligen ett problem för mig. För jag trivs, på olika sätt, i alla mina hårfärger. Jag saknar det röda till och med ibland.. och så trivdes jag så himla bra i det blonda. Men jag saknade det bruna. Jag skulle egentligen behöva byta hårfärg varannan vecka eller nått sånt. Hahahaha



   

Vad tycker ni??

Sitter här hemma i mitt kök.. slutade jobba redan efter 22. Borde egentligen sova, men kan inte. Nostalgitrippar med Spice Girls, BSB och allt annat som var bra på den tiden. Gud, det känns som 1000 år sen!! Hahaha.. börjar känna mig gammal! Det som är mest skrämmande är väl att jag kommer ihåg texterna till nästan alla låtarna också.. Haha. Vilket intryck den här musiken måste ha gjort på mig då. Älskar att sätta på en riktigt gammal låt och bara ryckas med till den tiden. :)

Skulle verkligen behöva gå och lägga mig har jue skola imorn..
Men även fast jag har varit så otroligt trött den senaste tiden, och verkligen längtat till sängen, så sitter jag ändå här. Inte pigg som en lärka kanske men fortfarande inte trött nog för att somna.
Har haft en del underliga drömmar den senaste tiden. Väldigt många såna som jag varit tvungen att fundera en stund över.. om det har hänt eller om det bara var nått jag drömde alltså.
I förra veckan så drömde jag nog en av de verkligaste, men sjukaste, drömmar jag gjort på länge..

Miki gick till jobbet en morgon och jag blev kvar i sängen för att sova. Låg i en ganska lätt sömn och drömde att jag helt plötsligt var höggravid. Jag födde en liten pojke hemma, inne på min toalett!! Haha. Det gjorde inte ont alls (vilket jag bara försöker intala mig själv vad gäller barnafödande, haha). Vi fick klippa navelsträngen och allt på honom själva. Han var såå liten och fin! Han sprattlade med armar och ben och jag fick hålla honom i famnen och han luktade sååå otroligt mycket bebis. Jag vet inte hur lång tid som förflöt i drömmen men det kan inte ha varit så lång tid. Men jag var så glad och ringde alla jag kände och ja.. ni vet sådär som jag antar att man beter sig när man fått barn. :)
När jag vaknade sen så fick jag en så stark känsla av att jag saknade något. Det var jättekonstigt och jag gick med den känslan nästan hela dagen innan jag insåg vad det var för nått jag saknade. Jag saknade min lilla bebis.. Han som låg i min famn och vaggade men nu inte fanns alltså. Det var en helt sjuk känsla. För han fanns jue inte på riktigt. Men drömmen var så äkta. Jag kunde verkligen känna hur den lilla legat i min famn och jag kunde verkligen känns bebislukten och allt.
Att drömmar verkligen kan påverka en så mycket.. Jag läste nånstans att om man drömmer att man är gravid så betyder det oftast att någon i ens närhet är gravid. Vem kan det vara?? :)
Jag drömmer lite grann om den dagen då jag får en egen liten bebis att hålla.. Men det kommer nog att dröja ett tag till. Det finns jue en del att slutföra innan det är 'dags'. :)

Nehe.. om man kanske skulle ta och försöka sova?
Kunde man förstå nått av det här inlägget? Jag kanske är lite tröttare än jag trodde. ;)

Pusa,
Sanna


Kommentarer

Postat av: lela

Publicerad 2009-11-09 01:32:47

haha



någon i gänget kanske =) haha ! puss. salimse

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela