Sanna - Mitt i livet

Söndag

Publicerad 2012-03-19 00:25:08 i Bröllop,

Min helg har varit såå händelselös som den bara kan bli. Pga min förkylning så har jag legat hemma på soffan bokstavligt talat sen i fredags. Känner mig sådär lagom rastlös nu. Inte har jag blivit bättre heller. :S Legat och hostat halva natten och har en känsla av att denna natt inte kommer att bli annorlunda. Får se om jag lyckas få lite sömn..
Imorn börjar en ny vecka med jobb och ex-jobb. Torsdag och fredag ska jag spendera på Stockholmsmässan Nordbygg. Kommer nog bli tufft men riktigt intressant. :)
Dags att försöka sova.

"Some die young but You better hold on.." <3

Jepp..

Publicerad 2012-03-15 21:44:25 i Bröllop,

jag är sjuk!
Sen i tisdags har jag mått som en kratta, inte så bra med andra ord. Jag har ändå varit på jobbet. Haft lite att göra med mitt projekt. Imorn tänkte jag ta en halvdag och jobba med mitt ex-jobb hemma. Då får jag vila lite extra också. :)

Ligger nerbäddad i sängen och huttrar ena stunden och känner mig så varm i andra. :S Det måste gå över snart. Orkar inte med huvudvärken och hostandet.

Ska se färdigt på Revenge och sen är det dags att sova. :)

Puss på er

Sjuk?

Publicerad 2012-03-13 21:45:26 i Bröllop,

Ligger nerbäddad i soffan och huttrar. Halsen kliar och näsan rinner och jag undrar om det kan vara så att jag håller på att bli sjuk? Försöker tänka bort det då jag inte alls har tid att vara sjuk, ingen vidare lust heller för den delen.

Den där stressen över bröllopsplanerna har börjat dyka upp nu. Det börjar verkligen kännas i magen kan jag lova. Listan på vad som ska göras blir bara längre och längre för tillfället. Haha.. Men sen går det väl åt andra hållet får vi ju hoppas. :)

Vi fick äntligen lite god nyheter idag också! Kämpa vännen! Vi vet att du klarar av det. <3

Ska återgå till mitt huttrande..känns mindre bra när inte ens Ipren får en att må bättre. :(

<3


Dop

Publicerad 2012-03-11 22:00:33 i Bröllop,

Igår döptes världens finaste Laura i Katolska Kyrkan. Det var en jättefin ceremoni och jag fick vara med som vittne. :) Efteråt var det fest på Kroatiska föreningen. Vi hade verkligen en jättetrevlig kväll.

Jag har så mycket kärlek i hjärtat för den här flickan. Hon är något extra, alltid så glad och världens sötaste. Man vill ju bara ha en egen. :)

Förberedelser

Publicerad 2012-03-07 23:17:55 i Bröllop,

Med bröllopet går sakta men säkert framåt. :)
Gästlistan är nu helt färdig och inbjudningarna ska beställas vilken dag som helst - nej, de har inte gått ut än. ;P Men de korten vi valt är så fina, enkla men söta. :D

Förra fredagen var vi och träffade Fader Michael i kyrkan. Han har lovat att förbereda oss eftersom Monsignor Biletic, som ska viga oss, jobbar i så många olika städer och inte riktigt har tid. Vi måste alltså gå på en s.k Äktenskapskurs innan vi får gifta oss och förra veckan var första gången av fyra. Fader Michael tog fram ett häfte, lika stort som ett nationellt prov ungefär, med frågor som vi ska besvara under våra möten. Det var koncentration på hög nivå för att inte svara fel.. ;) Vi fick också med oss ett häfte med frågor och svar som förklarar katolska kyrkans syn på äktenskap. Den ska vi läsa till nästa möte och mer eller mindre lära oss.
Det är alltså inte det lättaste att gifta sig i katolska kyrkan men det blir nog bra. ;)

Nu är det lite mer än 5 månader kvar till bröllopet så nog kommer det bli mer uppdateringen ju närmare vi kommer. Börjar bli riktigt pirrigt nu. ;)

<3

Livet är så skört..

Publicerad 2012-03-05 00:06:51 i Allmänt,

Och ibland otroligt orättvist..
De senaste dagarna har varit otroligt tunga och mest en enda lång väntan på nya besked. Tankarna snurrar och man ber och hoppas på mirakel.

Denna dag har varit en av de tyngsta och just nu är det svårt att få ordning på tankarna överhuvudtaget.
Det blev så verkligt idag på något sätt.. svårt att förklara.

Det enda jag vet är att du inte förtjänar detta och att vi är många som försöker skicka positiv energi och som hoppas på att du ska ta dig igenom det här.

Det är såna här saker som får en att inse hur skört livet verkligen är och hur viktigt det är att man tar vara på de man älskar, som är nära och kära.
Vi fortsätter hoppas.. <3

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela